Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-08-16 08:58
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 932 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Közben rájöttem,hogy nincs írva semmi,de azért jó lenne tudni hogy mégis mi volt az az egyéb indok! Tisztelt joe-ker! Ezt az értékelést készítő másik fél tudná csak megmondani. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-08-16 08:50
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2007-06-07 22:18 Azonosító: 13 125 |
Üdv mindenkinek! Egy kérdésem lenne: A részletes értékelésnél a vásárlási elégedetlenség okai-nál felsorolt Egyéb indok (1 vélemény) <----- ezt megtudom-e nézni hogy mi volt a gond vagy mit csináltam jól. Vagy ha nem tudom megnézni akkor mi értelme? Előre is köszönöm! Közben rájöttem,hogy nincs írva semmi,de azért jó lenne tudni hogy mégis mi volt az az egyéb indok! Mert csak akkor jelenik meg amikor nagyon elégedetlen, elégedetlen, többé-kevésbé elégedett a vevő. A hozzászólást -joe-ker- szerkesztette a következő időpontban: 2011-08-16 08:52 |
|
|
|
2011-08-16 08:30
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2007-06-07 22:18 Azonosító: 13 125 |
Üdv mindenkinek!
Egy kérdésem lenne: A részletes értékelésnél a vásárlási elégedetlenség okai-nál felsorolt Egyéb indok (1 vélemény) <----- ezt megtudom-e nézni hogy mi volt a gond vagy mit csináltam jól. Vagy ha nem tudom megnézni akkor mi értelme? Előre is köszönöm! A hozzászólást -joe-ker- szerkesztette a következő időpontban: 2011-08-16 08:32 |
|
|
|
2011-07-14 19:53
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 996 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Igen vevő voltam. Csak kicsit rossz érzés Azért köszi! A lényeg, hogy pozitívat adtál, ha azt érdemelt a partner. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-14 19:39
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-03-08 01:38 Azonosító: 1 042 706 |
|
|
|
|
2011-07-14 19:36
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 996 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne,hogy az értékelésnél nem töltöttem ki a részletes értékelésnél mindent és vissza kellett mennem, de sajnos valahogy a nem jött létre az adásvételre kattintottam de pozitívat adtam. Hogy tudnám módosítani,hogy létrejött? (mert megkaptam a terméket) Köszi a segítséget előre is! A létrejött/nem létrejött-et nem lehet módosítani. Ha vevő voltál, nincs jelentősége. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-14 19:29
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010-03-08 01:38 Azonosító: 1 042 706 |
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne,hogy az értékelésnél nem töltöttem ki a részletes értékelésnél mindent és vissza kellett mennem, de sajnos valahogy a nem jött létre az adásvételre kattintottam de pozitívat adtam. Hogy tudnám módosítani,hogy létrejött? (mert megkaptam a terméket) Köszi a segítséget előre is! |
|
|
|
2011-07-04 17:17
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 190 Regisztrált: 2010-12-17 15:26 Azonosító: 1 415 535 |
Én ebben a helyzetben teljesen pozitívat adnék, mert te döntöttél a sima mellett. Még akkor is, ha gyanakodnék, hogy át vagyok verve. A kérésednek szerintem egyértelműen ez a következménye. Csak halkan jegyzem meg, hogy sima elsőbbségi nem szokott eltűnni. Ha valaki mást tud erről szóljon, de olyan mondta, aki mindig így postáz és nem is keveset. Mégis, akárhonnan nézem a kérdést, jár a pozitív és a max. csillag. Természetesen ez az én álláspontom, egy erősebb hatásra esetleg fejet hajtok, hogy lehet másképpen is nézni a dolgot, de így járnék el. Nagyjából egyetértek veled, én is inkább a pozitívra hajlok. Azt pedig nem is akarom feltételezni, hogy valaki 250 Ft-ot akart rajtam keresni. |
|
|
|
2011-07-04 17:06
Létrehozva:
|
|
Kedves Vaterások, a tanácsotokra volna szükségem. Vettem egy terméket (51 Ft-ért) és saját felelősségre elsőbbségi levélként kértem. Az eladó két hete feladta, mégsem érkezett meg. Abban sem vagyok biztos, hogy ilyenkor pozitív vagy semleges értékelést szokás adni, de abban meg aztán végképp nem, hogy mit írjak a részletes értékelésbe??? Történt már veletek ilyen? És ti hogyan jártatok el? Köszönöm előre is a válaszokat. Én ebben a helyzetben teljesen pozitívat adnék, mert te döntöttél a sima mellett. Még akkor is, ha gyanakodnék, hogy át vagyok verve. A kérésednek szerintem egyértelműen ez a következménye. Csak halkan jegyzem meg, hogy sima elsőbbségi nem szokott eltűnni. Ha valaki mást tud erről szóljon, de olyan mondta, aki mindig így postáz és nem is keveset. Mégis, akárhonnan nézem a kérdést, jár a pozitív és a max. csillag. Természetesen ez az én álláspontom, egy erősebb hatásra esetleg fejet hajtok, hogy lehet másképpen is nézni a dolgot, de így járnék el. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-04 17:07 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-07-04 17:00
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 190 Regisztrált: 2010-12-17 15:26 Azonosító: 1 415 535 |
Kedves Vaterások, a tanácsotokra volna szükségem.
Vettem egy terméket (51 Ft-ért) és saját felelősségre elsőbbségi levélként kértem. Az eladó két hete feladta, mégsem érkezett meg. Abban sem vagyok biztos, hogy ilyenkor pozitív vagy semleges értékelést szokás adni, de abban meg aztán végképp nem, hogy mit írjak a részletes értékelésbe??? Történt már veletek ilyen? És ti hogyan jártatok el? Köszönöm előre is a válaszokat. |
|
|
|
2011-06-10 13:07
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 694 Regisztrált: 2007-03-25 18:05 Azonosító: 2 094 |
, vagy az általam adott semlegest negatívra változtatni? Szerintem jobban jársz, ha nem bolygatod az ügyet, mert esetleg ő meg begurul és bejelent az adóhatóságnál, hogy magánszemélyként végzel rendszeres üzleti tevékenységet... Ettől függetlenül, ha tényleg megpróbáltad minden módon elérni ( sms, email, telefon) és ezt bizonyítani tudod, akkor tényleg nem volt szép tőle a negatív értékelés. |
|
|
|
2011-06-09 02:36
Létrehozva:
|
|
Üdv! Érdeklődnek hogy mit lehet tenni a következő esetben? Még február 14.-én vásárolt tőlem 1 vevő, (Feketelujza) a termék árát nem utalta át, a megkeresésemre nem reagált! Új tag volt a vaterán 1 értékeléssel, így nem akartam neki negatívot adni, semlegest adtam és beírtam megjegyzésbe hogy nem reagált a leveleimre! Én már el is felejtetem ezt az esetet de ma így 4 hónappal később kaptam tőle 1 negatív értékelést hogy nem kapta meg a terméket. Visszanéztem számlatörténetemet és a mai napig 4honap alatt nem utalta el az összeget, nem írt egyetlen 1 levelet sem, telefonon sem keresett, az én leveleimre pedig nem válaszolt! Így szerintem teljesen jogtalanul kaptam negatívot, ő viszont megérdemelné! Van-e mód eltüntetni a tőle kapót negatív értékelést, vagy az általam adott semlegest negatívra változtatni? Üdv Ferenc A Kapcsolatfelvételen keresztül tudod kérni az értékelés törlését. Az ÜSZ csak abban az esetben törli, vagy engedi a módosítást, ha egyértelmű, hogy jól jártál el.A levelezést küldd el a biztonsag@allegroup.hu-ra, a visszakapott ticket számra hivatkozz. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-06-08 23:58
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 18 Regisztrált: 2009-01-15 16:15 Azonosító: 409 975 |
Üdv!
Érdeklődnek hogy mit lehet tenni a következő esetben? Még február 14.-én vásárolt tőlem 1 vevő, (Feketelujza) a termék árát nem utalta át, a megkeresésemre nem reagált! Új tag volt a vaterán 1 értékeléssel, így nem akartam neki negatívot adni, semlegest adtam és beírtam megjegyzésbe hogy nem reagált a leveleimre! Én már el is felejtetem ezt az esetet de ma így 4 hónappal később kaptam tőle 1 negatív értékelést hogy nem kapta meg a terméket. Visszanéztem számlatörténetemet és a mai napig 4honap alatt nem utalta el az összeget, nem írt egyetlen 1 levelet sem, telefonon sem keresett, az én leveleimre pedig nem válaszolt! Így szerintem teljesen jogtalanul kaptam negatívot, ő viszont megérdemelné! Van-e mód eltüntetni a tőle kapót negatív értékelést, vagy az általam adott semlegest negatívra változtatni? Üdv Ferenc |
|
|
|
2011-05-25 18:42
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Érdeklődnék, hogy mi történik akkor, ha a vevő nem ad le semmilyen értékelést. Különösebben nem történik semmi. Ha eléri a nem értékelt adásvételeinek összege a 10ezer forintot, és meghaladja a 40 napot, akkor addig nem tud belépni a személyes menüjébe, amíg nem ad le egy-két értékelést. Te már értékelted? |
|
|
|
2011-05-25 18:38
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2011-04-19 15:12 Azonosító: 1 460 129 |
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mi történik akkor, ha a vevő nem ad le semmilyen értékelést. A választ előre is köszönöm! |
|
|
|
2011-05-17 10:30
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2011-02-20 17:47 Azonosító: 1 427 079 |
|
|
|
|
2011-05-17 10:08
Létrehozva:
|
|
Bocsánat, hogy hosszú voltam, de tényleg nagyon bánt a dolog. Kovi313 Fuss neki még egyszer. Volt valaki, akinek második nekifutásra sikerült töröltetni. Már régen, legalább egy éve, hogy olvastam. Legyél udvarias, és hivatkozz a levelezésre. És említsd meg, hogy méltatlannak érzed a negatív bennmaradását. Hátha.... talán még egy próbát megér. Az a baj, hogy ezeknek a dolgoknak olyanoknak kell lenniük, hogyha valaki tökidegen 10 év múlva elolvassa, akkor is egyértelmű legyen. Tehát időtől és személytől teljesen el kell vonatkoztatni. Asszem mindent megőriznek. Nem engedhetik meg a tévedést maguknak. (Bocsánat, a tilalom elhangzását még nem olvastam. Ha gondolja, törölje, elnézést. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-05-17 10:10 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-05-17 10:08
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 932 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
...Szépen hangzik a sablonban az, hogy az "ügyét kivizsgáljuk", de engem ugyan senki meg nem kérdezett, hogy mi történt. (Gondolom az eladót sem.) ... Jól gondolja. Szerény eszköztárunkban nincs benne a helyszíni szemle és a gyanúsítotti kihallgatás lehetősége sem. Mindössze a rendelkezésünkre álló adatok alapján tudunk dönteni. Ilyen a terméklap, a rajta folytatott levelezés és a beküldött privát e-mail üzenetek. Ezek alapján az ön ügyében sajnos nem tudunk támadhatatlan döntést hozni az értékelés törléséről. A témát kimerítettük, kérjük erre csak akkor reagáljon, ha érdemi új mondanivalója van. Ellenkező esetben hozzászólását kénytelenek leszünk témarombolás miatt eltávolítani. Köszönjük figyelmét, megértését. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-05-17 09:58
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2011-02-20 17:47 Azonosító: 1 427 079 |
Kedves Mindenki!
Köszönöm, hogy megértettétek a problémámat, de sajnos ettől még ott van az a szégyenfolt a nevemen. Eddig fontos volt, hogy becsülettel értékeljek, most már nem így látom. Nem ezt a hozzáállást vártam a Vaterától. Szépen hangzik a sablonban az, hogy az "ügyét kivizsgáljuk", de engem ugyan senki meg nem kérdezett, hogy mi történt. (Gondolom az eladót sem.) Mindezektől függetlenül, továbbra is kérdezem, hogy mit tettem én amiért nekem jogosan negatív értékelést lehet adni? Én időben átutaltam a vételárat és átvettem a csomagot. Az én magatartásom miben sértette az eladó érdekeit? Abban, hogy reklamálni merészeltem? Ha másnak is az a véleménye, hogy ezt a negatívot bosszúból kaptam akkor nem értem milyen bizonyíték kellett volna? Többek közt az alábbi levelet is mellékeltem a biztonság@-ra. Minek kéne még benne lennie? (Arról nem beszélve, hogy az eladó állításai messze nem fedik a valóságot ami a termék lapján egy mozdulattal ellenőrizhető.) Szia! > >>>Sajnálom ha neked nem felelt meg 1 forintért, > >>>én a postaköltséggel nem igazán tudok mit kezdeni,lehetett volna sima postával kérni úgy jóval olcsóbb lett volna(195). > >>>Én ha valamit vaterázok-venni akarok belekalkulálom a postát is hogy úgy megéri-e még.... > >>>Egyébként azon kívül hogy gumit fűztem bele szerintem más"hiba" nincs vele(a lányomnak nagyon bő volt és nem vettem ki), > >>>a méretet nem mindig nézem benne, > >>>ugyanis voltak még több nadrágjaim és összemértem őket így adtam meg a méretet,valamint lehetett volna kérdezni, > >>>mint írtam szívesen válaszolok... > >>>A méretmegadásnál majd igyekszem alaposabb lenni.... > >>>Nem értem mit szeretnél (1 ft -os nadrág!) > >>>Ne haragudj ha pontatlan voltam,de te sem kérdeztél.... Bocsánat, hogy hosszú voltam, de tényleg nagyon bánt a dolog. Kovi313 |
|
|
|
2011-05-17 09:44
Létrehozva:
|
|
Én nem az abszolút igazságot írtam le, hanem azt, ami nekem bevált. Tökéletesen igazad van, valóban "megérteni" lenne a legjobb. Ám sok esetben a "megértés" időben és energiában sokkal többet emészt fel, ráadásul néha nem is sikerül (nekem...) . Ezért, mivel a végeredmény ugyanaz, sokkal egyszerűbb, ha mindjárt a legelején elfogadom azt. Persze néha nehéz ezt megcsinálni, és az ember véletlenül belemegy komoly vitába, amit aztán később megbán. Nekem úgy nem megy, mint neked. Hatalmas ellenállás van bennem mindennel, ami a hatalom önmagáért. Viszont abban a pillanatban, amint meglátom, hogy nem erről szól a dolog, hanem reális (esetleg jó szándékú, ösztönző, vagy jobbítást szolgáló) okai vannak, minden ellenállásom szertefoszlik. Ezért vagyok talán az egyetlen, aki el tudom fogadni a "Vatera mint teljhatalmú úr" elvét. Átlátom, és értem, hogy globálisan az intézkedések az én érdekeimet szolgálják, még akkor is, ha esetleg pont beleesek a szórásba és egyes intézkedéseknek szenvedő alanya vagyok. Először mindig kapálózom, és rugdalózom, ebben a fázisban általában nem mondok véleményt. Kicsit később, mikor már normális hangnemben meg tudom fogalmazni a kételyeimet, (ahelyett, hogy ráugranék Benzre és elharapnám a torkát), akkor már felteszem a kérdéseket. (Van, amikor több hét is eltelik, mire odáig jutok. Aztán Benz és a ti segítségetekkel bekanalazom a cuccot. Mostanság már csak egy dolog feszélyez, ez még sajnos nem "kommunikáció-érett". Nem foglalkozom a kérdéssel, félreteszem, és egyszer csak eljön a pillanat. Jó lecke ez egyébként emberileg is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 17:43 |