Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-12-14 12:26
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Pont erre gondoltam én is... Talán mindenki havat lapátol és abban vezeti le a lázongási hajlamait. Vettem kabátot. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-14 12:27 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-14 11:41
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-12-14 11:40
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Olyan jó kis vihar előtti csend van.
(Valaki szóljon már főnökeimnek, hogy küldjenek minket haza 3-kor. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-14 09:40
Létrehozva:
|
|
Nyugodtabb? Szeretnék már pár nappal öregebb lenni Amikor valami nagy pocsékság van készülőben, akkor mindig arra gondolok, hogy az is csak elmúlik egyszer. Bármennyire is rossz, vagy nehéz, egyszer vége lesz. Szerintem kisebb-nagyobb zökkenőkkel meg lesz az is. A szokásos panaszáradatra számíthatnak, persze. Tuti Na és persze Ön is nekünk. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-14 09:22
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
És különben is.... ma kell csak velünk bajlódnia, holnap nélkülünk fog dolgozni, tehát eleve egy nyugodtabb napnak néz elébe, legalábbis ebben a tekintetben. Szeretném, ha korábban végeznének. Nyugodtabb? Szeretnék már pár nappal öregebb lenni (Egyébként tuti, hogy nagyon fogunk hiányozni. Tuti -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-14 09:14
Létrehozva:
|
|
Szép jó reggelt! Csak a szokásos reggeli nagytakarítás Áááá, fel se vegye! Mi ma megúsztunk egy ökröt, aki a piros lámpája ellenére is úgy érezte, hogy neki nem kell megállnia, még én is fékeztem az anyósülésen. És különben is.... ma kell csak velünk bajlódnia, holnap nélkülünk fog dolgozni, tehát eleve egy nyugodtabb napnak néz elébe, legalábbis ebben a tekintetben. Szeretném, ha korábban végeznének. (Egyébként tuti, hogy nagyon fogunk hiányozni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-14 09:03
Létrehozva:
|
|
... (Bocsánat Benz, látom megjött. Szép jó reggelt! Csak a szokásos reggeli nagytakarítás -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-13 22:38
Létrehozva:
|
|
Jön még egyáltalán? Mert hiányzik ám. Nem tudom mikor, de jön majd. Pedig annyira kézenfekvő lenne. A férjem meg felvonta a szemöldökét, és kifejtette, ha bemegyünk a nemtudommelyik boltba, akkor ott el tudom mondani, mire kell, mik az igényeim és egy hozzáértő ember tanácsot is ad. Sok mindent én is itt nézek először A termékfigyelő meg gyakran kincset ér - pláne annak, aki sokat van gép mellett. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-13 22:28
Létrehozva:
|
|
A kv és a zümmögés csak természetes. Óóóó. A cigit majd Leóval beszélje meg Jön még egyáltalán? Mert hiányzik ám. Na jó, lehet azért magasabb az arány az átlagosnál. De a többség azért nem ad-vesz éjjel-nappal. Pedig annyira kézenfekvő lenne. A férjem meg felvonta a szemöldökét, és kifejtette, ha bemegyünk a nemtudommelyik boltba, akkor ott el tudom mondani, mire kell, mik az igényeim és egy hozzáértő ember tanácsot is ad. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-13 22:22
Létrehozva:
|
|
Köszönöm, ez most nagyon jól esett. Kérem, ne feledkezzenek meg a reggeli kávémról és a meggyújtott cigaretta kíséretében elzümmögött kedves szavakról a reggeli ébresztéskor. Ha öt óra, hát legyen öt óra, az nem baj. Na ezt nagyon félretippeltem. Nem is veszek ezen a héten lottót. A kv és a zümmögés csak természetes. A cigit majd Leóval beszélje meg Na jó, lehet azért magasabb az arány az átlagosnál. De a többség azért nem ad-vesz éjjel-nappal. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-13 22:11
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Szokás szerint nagyon jól látja a dolgokat Köszönöm, ez most nagyon jól esett. Legyünk túl az integráción a maga kényszerű kompromisszumaival és utána a múltban megszokott módon a felhasználókkal közösen tudjuk majd jobbítani az oldalt. Kérem, ne feledkezzenek meg a reggeli kávémról és a meggyújtott cigaretta kíséretében elzümmögött kedves szavakról a reggeli ébresztéskor. Ha öt óra, hát legyen öt óra, az nem baj. Van. Szerintem hasonló lehet az arány, mint a kívülállóknál. Na ezt nagyon félretippeltem. Nem is veszek ezen a héten lottót. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-13 21:58
Létrehozva:
|
|
Szerintem úgysem marad örökre ilyen. Ahogy összecsiszolódik a két oldal és rugalmasan működik minden, ki fog derülni, hogy mik azok a dolgok, amiknek a megváltoztatása szükséges, vagy javallott. Ha tényleg nem áll kézre hosszú távon sem, akkor nekik sem lesz kényelmes, hiszen szerintem a Vatera dolgozói is "Vateráznak". Kedves zejopy! Szokás szerint nagyon jól látja a dolgokat Legyünk túl az integráción a maga kényszerű kompromisszumaival és utána a múltban megszokott módon a felhasználókkal közösen tudjuk majd jobbítani az oldalt. Tényleg kedves Benz! Van Önök között olyan, aki nem? ... Van. Szerintem hasonló lehet az arány, mint a kívülállóknál. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-13 21:09
Létrehozva:
|
|
Pedig de.... Őszinte leszek, eddig sosem olvastam a blogot. Viszont az tényleg zavar, hogy mindig a legutoljára otthagyott állapotot tölti be a rendszer (ha éppen a lejárt termékeimet néztem utoljára, akkor azt) és nem egy olyan felületet, mint a régi volt. Nekem nem nyerte el a tetszésemet, de majd megszokom Szerintem úgysem marad örökre ilyen. Ahogy összecsiszolódik a két oldal és rugalmasan működik minden, ki fog derülni, hogy mik azok a dolgok, amiknek a megváltoztatása szükséges, vagy javallott. Ha tényleg nem áll kézre hosszú távon sem, akkor nekik sem lesz kényelmes, hiszen szerintem a Vatera dolgozói is "Vateráznak". Tényleg kedves Benz! Van Önök között olyan, aki nem? Különben nekem sem kényelmes még, mindig a régi helyre akarom vinni az egeret, de az elmúlt két nap alatt már eljutottam odáig, hogy nem kattogok, mint egy idegbeteg varrógép. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-13 21:02
Létrehozva:
|
|
Mi a baj? Megzápult a hangulat. Nem érzitek? Biztosan elvétette a holdat és nem a csillagok között landolt Az sosem baj. Azért nem szomorkodik az ember, mert más helyre jut, mint ahová indult, ha kellően érdekes az a hely, és harmonikus. De most ez utóbbit hiányolom. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-13 21:03 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-13 20:13
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Mi a baj? Biztosan elvétette a holdat és nem a csillagok között landolt -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2010-12-13 20:09
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 832 Regisztrált: 2008-02-18 10:47 Azonosító: 120 776 |
|
|
|
|
2010-12-13 19:43
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-12 22:49
Létrehozva:
|
|
Sokkal fontosabb amit a 4,9-es átlag elmond az eladóról. A legfontosabb viszont az, ha az átlag nem 4,9, hanem sokkal kevesebb. Itt kibuknak a valóban problémás esetek. Köszönöm, tényleg. Lassan helyére kerül a dolog, legalábbis bennem. Úgysincs más választásom, bele kell törődni. És igen, talán az anonimitásnak is fontos szerepe lehet egy olyan esetben, ahol az eladó 2, vagy 3 csillagot kap a kommunikációra jogosan, mert akkor ezt a rossz csillagozást is "úgy" kommunikálná. Szóval lassan majd elfogadom, persze. De csak mert Ön mondja. Akárki más mondaná, elhajtanám emelt és indulatos hangfekvésben. (Szóval Benz, kivételezett helyzetben van ám. Azt tegnap írtam le valamelyik topikba: ezúttal a változásokra az integráció miatt volt szükség. Bizonyos területeken ideiglenesen akár viszalépésnek is tűnhet, de meg kellett találni a közös nevezőt a két teljesen eltérő platformon fejlesztett oldal közt. Ha ez megvan, megtörténik az összevonás, akkor utána majd lehet újra finomítani mindent, de ezúttal már egyben kezelve a két oldalt. Sajnos, nincs más lehetőség. Elkezdtem írni egy postot, szép hosszú volt és árnyalt, nagyjából erről is szólt, na és arról, hogy miért nem lehet és miért is felesleges megkérdezni a felhasználókat egy változtatás előtt, aztán csináltam valamit és eltűnt a majdnem kész hozzászólásom. Akkor végiggondoltam, hogy nem vagyok én felvilágosító tanfolyam. Ugyanezekhez a gondolatokhoz bárki eljuthat, ha leül és megpróbálja megértően szemlélni a problémát. Csak nem akarnak az emberek megértőek lenni, mert velük sem megértő senki. És én hiába mondom, hogy bárki is legyen az, úgysem lesz az, mert ezer a gondja, problémája, és tulajdonképpen az "ellenszenves" viselkedésük is érthető egy ilyen esetben. Szóval miután eltűnt a postom, nem írtam újat. Úgyhogy nekem megvolt a mai nap tanulsága. Na és milyen különös, hogy tegnap felvilágosított Sanyabacsi a Favorit csomagról, amit eddig még sosem kellett használnom, mert olyan csomagokhoz mindig a Vaterafutárt rendeltem meg, erre ma, hogy az információ birtokában leledzettem, szükségem is lett rá. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-12 22:43
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
. Az a nem fontos, hogy 4,8 vagy 5,0 az átlag. Ez végig öt csillagot jelent. Néhány (amúgy tiszteletreméltóan maximalista) eladón kívül ez tényleg nem sokakat érdekel. Amíg nincs "következménye" az alacsony csillagértékeknek, addig tényleg nem az. De gyanítom nem véletlenül lett bevezetve.................. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2010-12-12 22:31
Létrehozva:
|
|
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 09:14 |