Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-03-01 19:38
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-03-01 17:00
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Majd én elmondom neked: Minden terméklapos üzenet bekerül egy hatalmas tésztaszűrőbe, amin egy "Nigeria" alakú lyuk van. Megrázzák, és minden ilyen csalási kísérlet kiesik. Ennyi. Svejku! Amúgy köszönöm, most már teljesen képben vagyok. Basszus, feltöltök, erre itt lopom a napot, de elképzeltem, ahogy minden szűrőt 12 markos Vateradolgozó körbefog, megmarkolják, rázogatják, persze vezényszóra és alul potyognak ki a csalási kísérletek. A második gyűrűben még markosabb Vateradolgozók vannak, akik a menekülő A hozzászólást -davidmaci92- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-01 17:01 -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2013-03-01 16:57
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Majd én elmondom neked: Minden terméklapos üzenet bekerül egy hatalmas tésztaszűrőbe, amin egy "Nigeria" alakú lyuk van. Megrázzák, és minden ilyen csalási kísérlet kiesik. Ennyi. Óóó, minden féltett titkunk napvilágra került -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-01 16:53
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 356 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2013-03-01 16:37
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Szép napot így utólag Önnek is! Találtunk még néhány nevet a nigériai barátunktól. Rájöttek, hogy szűrjük az üzeneteiket, így most kérdés helyett licitálnak... De ezt már tényleg nem eszi meg senki sem, inkább szánalmas, mint veszélyes. Gondolkodtam a dolgon, amíg fényképeztem. Ha az ember betartja eladóként is a biztonsági óvintézkedéseket, akkor ártalmatlanok. Árut csak akkor küldünk, ha ott a pénz a számlán. Ha nekem valaki a bizonylat másolatát küldi, rögtön elkezd a vészjelző vijjogni a fejemben. Meg sem nézem amúgy. Van aki még bedől ennek? Én olyan vagyok, mint az egy napos birka, de még én sem eszem meg. Ugye a szűrés módjáról nem mond semmit, akárhogyan is hízelgek? A hozzászólást -davidmaci92- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-01 16:38 -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2013-03-01 16:32
Létrehozva:
|
|
... Szóval legyen szép a napotok, az Öné is kedves Benz. Fogok fényképezni természetesen, sőt akkor is, ha beborul. Szép napot így utólag Önnek is! Találtunk még néhány nevet a nigériai barátunktól. Rájöttek, hogy szűrjük az üzeneteiket, így most kérdés helyett licitálnak... De ezt már tényleg nem eszi meg senki sem, inkább szánalmas, mint veszélyes. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-01 13:44
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Odaát a furcsában t.képpen az egész post feleslegesnek bizonyult. Egy helyzetet tévesen értékeltem, aztán mikor láttam a valóságot - egy csaló ügye - akkor töröltem az eredeti szövegemet és írtam azt a mondatot, ám a kapkodásban elsuvasztottam az idézet lezárását. Jaaa, persze mint mindig, pápaszem nélkül. Csak azért írtam le, mert rendszeresen látom, hogy születnek ilyen technikailag nem megfelelő postok. És gondoltam, hogy aki ilyet ír, az nem tudja, hogy hogyan kell idézni, vagy valami. Azt gondoltam, hogy te tudod, de neked mondhatom, mert nem sértődsz meg érte, viszont lehet, hogyha másnak mondom, az megsértődik, így viszont a neked szóló postból megvilágosodhat. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-01 13:22
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 740 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Nem a formájával volt baj, hanem a mennyiségével. Az még a jobbik eset. Odaát a furcsában t.képpen az egész post feleslegesnek bizonyult. Egy helyzetet tévesen értékeltem, aztán mikor láttam a valóságot - egy csaló ügye - akkor töröltem az eredeti szövegemet és írtam azt a mondatot, ám a kapkodásban elsuvasztottam az idézet lezárását. Jaaa, persze mint mindig, pápaszem nélkül. |
|
|
|
2013-03-01 13:03
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nem tudom, akkor ez miféle formát ölhetett, de mostanra egész jó irányba fejlődött. Nem a formájával volt baj, hanem a mennyiségével. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-01 13:00
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 740 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2013-03-01 12:57
Létrehozva:
|
|
Hogyne, ez lehet kérdés? A legjobb. Fantáziából valóban nem szenvedsz hiányt. Már egészen kislány koromban is nagyon sok baj volt velem ez miatt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-01 12:53
Létrehozva:
|
|
Szia! Én is a barátod vagyok? Hogyne, ez lehet kérdés? A legjobb. Neked is jó reggelt, csicsergőset és naposat. Itt még akármi is lehet. Süt is, be is borul, köd is van néhol. Szóval vegyes. Siettem, mert kisütött, hogy gyorsan fényképezzek, az öcsém is oda rohant nagy erőkkel állítólag, legalábbis anyukám ezt mondta a telefonban, és felmerült egy kép a fantáziámban, ami, mint tudjuk, nem szegényes. Elképzeltem egy ország vaterás népét, az eladókat, különböző tevékenységek közepette, amint kávéznak, takarítanak, darvadoznak a szürke depresszív időjárásban. Aztán egyszerre kisüt a nap. Fényesen, aranyló festéket lecsorgatva a fakó házfalakon, megcirógatva a madarak tollát, megmelengetve a fák dermedt ágait. És a vaterás társadalom eladói rétege agilis vadászkutyaként felkapja a fejét, eldobja azt, ami éppen a kezében van, legyen az kávéscsésze, vagy megunt szerető, kitépi a fényképezőgépet a tokjából, megragadja az odakészített árut és dühödt fényképezésbe kezd... éppen addig, amíg be nem borul újra. Szóval legyen szép a napotok, az Öné is kedves Benz. Fogok fényképezni természetesen, sőt akkor is, ha beborul. Fantáziából valóban nem szenvedsz hiányt. |
|
|
|
2013-03-01 12:37
Létrehozva:
|
|
Kényelmes lenne De érdekesek a gondolatok, amit ehhez még hozzáfűzött. Csak gondolatok. Önmagukban értéktelenek, illetve csak számomra hordoznak valódi értéket, mert a magam tapasztalatából épültek fel. Ezek már olyan tapasztalatok, amiket továbbadni nem lehet, csak akkor hoznak fejlődést, ha az ember saját maga rágódik rajta. Te a nyúl miatt aggódtál? ... Hát persze. Szép reggelt barátaim! Itt a tavasz, naptárilag legalábbis. Hurrá! Akire süt a nap, örüljön neki. Szia! Én is a barátod vagyok? Szóval legyen szép a napotok, az Öné is kedves Benz. Fogok fényképezni természetesen, sőt akkor is, ha beborul. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-01 11:13
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 356 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2013-03-01 09:07
Létrehozva:
|
|
Szép reggelt barátaim!
Itt a tavasz, naptárilag legalábbis. Hurrá! Akire süt a nap, örüljön neki. |
|
|
|
2013-02-28 22:07
Létrehozva:
|
|
Te a nyúl miatt aggódtál? Az egy "aljas, gonosz, rosszindulatú rágcsáló!" Elképesztő egy film, egymásután többször megnéztük a moziban, akkoriban teljesen szokatlan volt nálunk ez a fajta humor. Csak érdekességnek jegyzem meg: minden második szereplő magyar hangja Kern András. |
|
|
|
2013-02-28 21:18
Létrehozva:
|
|
...Talán jó lenne. Kényelmes lenne De érdekesek a gondolatok, amit ehhez még hozzáfűzött. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-02-28 19:58
Létrehozva:
|
|
Nem gondolom, hogy túl sokat hibázna a munkájában. Sőt, ilyen maximalista hozzáállással egészen tökéletes lehet Köszönöm. (A mi pályánkon nagyon nagyokat lehet tévedni. Pl. országunk egyik vezető fuvolaművészét ( Nekem valóban olyan a munkaköröm (a Nekem valóban olyan a munkaköröm (a Hát erről szívesen hallanék bővebben, de tudom, ... szóval nem. Néha szeretnék mindentől függetlenül csak a saját szabályaim szerint élni. Talán jó lenne. De egy idő után elveszítenék egy képességet, vagy tudást. Egyfajta külső elvárásnak néha jó megfelelni, ha az egybeesik a saját igényeimmel. Így nem csak belülről, hanem kívülről is jön egy inger, ami arra sarkall, hogy akkor is tegyek, amikor éppen nincs annyira kedvem. És ennek mindig van gyümölcse. De lehet, hogy ebben tévedek, ugyanis igazán nem merült fel bennem a teljesen független élet, annyira nagyon kell a tanítás az életembe, annyira nagyon fontosnak érzem, amit továbbítok, hogy ha bármi is történne, valamennyit mindig is tanítanék. Az pedig csak ebben a formában működik egyelőre. A kinti világban meg én is tévedhetek, mint bárki más A kinti világban a tévedések nagyrészt helyrehozhatóak. Ha mégsem, mert nagy ritkán van, amit nagyon elszúrunk, akkor annak mindig célja van. Én eddig minden tévedésemből nagyon sokat tanultam (sokkal többet, mint ha nem lett volna az a hiba). Nem az a cucc, hogy ne tévedjen az ember. Az a valami, ha a tévedésből utólag "profitálni" tudunk. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-02-28 20:00 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-02-28 19:08
Létrehozva:
|
|
Tulajdonképpen csak vigasztaltam magamat tegnap este, mert bosszantó, hogyha valamit megcsinál, az úgy jó, ha meg nem csinálja, akkor az a jogos. Én a munkámban is hibázom, de Önt nem nagyon emlékszem, hogy ilyenen rajtacsíptem volna. Nem gondolom, hogy túl sokat hibázna a munkájában. Sőt, ilyen maximalista hozzáállással egészen tökéletes lehet Nekem valóban olyan a munkaköröm (a A kinti világban meg én is tévedhetek, mint bárki más -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-02-28 16:14
Létrehozva:
|
|
Mint mindenki Tulajdonképpen csak vigasztaltam magamat tegnap este, mert bosszantó, hogyha valamit megcsinál, az úgy jó, ha meg nem csinálja, akkor az a jogos. Én a munkámban is hibázom, de Önt nem nagyon emlékszem, hogy ilyenen rajtacsíptem volna. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 07:05 |