IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

153 Oldal V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kiemelt, Súlyos Szabálytalanságok, A szabálytalan aukciókat NEM ITT, hanem terméklapon át kérjük jelezni!
VateraBenz
hozzászólás 2011-07-27 15:31
Létrehozva: #721

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(kestengo @ 2011-07-27 14:08) *
Tisztelt vaterázók.Egyre több a sumák "pénzkereső" a vaterán.
Vettem egy laptopot a Brll79 eladótól.Elöször felvette a telefont,és közölte a felesége feladta a csomagot.
Ezután telefon kikapcsolva,majd email keresésére nagy nehezen közölte ha x ídőig nem jön meg,visszautalja a pénzt.
Na már több mint egy hete várom az utalaást,se telefon se email keresésre nem reagál.
Szerencsétlenségemre közben inaktív lett!
Az ő szerencsétlensége viszont,hogy minden adata megvan,és most én jövök.
Tehát vigyázzon mindenki nem csak a "0"-ás vevők a cikisek.

Tisztelt kestengo!

Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést.
A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen.
A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll.
Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page

+Quote Post
kestengo
hozzászólás 2011-07-27 14:08
Létrehozva: #722

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-12-09 21:54
Azonosító: 344 714

Tisztelt vaterázók.Egyre több a sumák "pénzkereső" a vaterán.
Vettem egy laptopot a Brll79 eladótól.Elöször felvette a telefont,és közölte a felesége feladta a csomagot.
Ezután telefon kikapcsolva,majd email keresésére nagy nehezen közölte ha x ídőig nem jön meg,visszautalja a pénzt.
Na már több mint egy hete várom az utalaást,se telefon se email keresésre nem reagál.
Szerencsétlenségemre közben inaktív lett!
Az ő szerencsétlensége viszont,hogy minden adata megvan,és most én jövök.
Tehát vigyázzon mindenki nem csak a "0"-ás vevők a cikisek.

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-07-25 18:33
Létrehozva: #723

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(kuci06 @ 2011-07-25 17:57) *
Tisztelt ADMIN!
Mit tudok tenni,ha hibás a telefon amit vettem! Ezt adtam jellemzésnek!
"A telefon hibás-rossz! Nem hajlandó vissza venni! Azt mondta,ilyen előfordul néha! Egy barátomnak
vettem itt ,mert ő nem vaterázik! Nagyon beégtem ez miatt,és soha többet nem veszek itt semmit! Így
átverni valakit!? Azt állítja ,hogy a huga telefonja ,és tökéletes volt,holott a hátlapból letörve
egy pöcök,és nem kapcsol be ,max fél percre,aztán,ha megfogod kikapcsol egyből! Kérdem tisztelt
Vatera??? Mi van ilyenkor? "

Termékkód: 1466098444

Tisztelt kuci06!

Ismereteink szerint a szerződés semmis, amennyiben nem a valóságnak megfelelő lényegi információk alapján köttetett. Más kérdés, hogy az eladó lehet jóhiszemű (azaz nem tudott ezekről) vagy rosszhiszemű (ha tudott róla), de ez a szerződés semmisségét nem befolyásolja. Az eladó felet ilyenkor terheli a visszavételi kötelezettség, a PTK alapján. Az ilyen típusú jogérvényesítésre a felek megállapodása alapján, vagy ennek hiányában azonban polgári perben, a bíróságokon keresztül van lehetőség. Amennyiben felmerül a rosszhiszeműség gyanúja, a rendőrség állampolgári jelzés alapján indíthat vizsgálatot is. Ez a polgári pertől független folyamat. A fentiek természetesen a Vatera.hu Kft. saját jogértelmezését tükrözik, és semmilyen módon nem jelentenek a bírói vagy rendőrségi úton alkotott jogértelmezést.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
kuci06
hozzászólás 2011-07-25 17:57
Létrehozva: #724

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-11-24 21:24
Azonosító: 855 393

Tisztelt ADMIN!
Mit tudok tenni,ha hibás a telefon amit vettem! Ezt adtam jellemzésnek!
"A telefon hibás-rossz! Nem hajlandó vissza venni! Azt mondta,ilyen előfordul néha! Egy barátomnak
vettem itt ,mert ő nem vaterázik! Nagyon beégtem ez miatt,és soha többet nem veszek itt semmit! Így
átverni valakit!? Azt állítja ,hogy a huga telefonja ,és tökéletes volt,holott a hátlapból letörve
egy pöcök,és nem kapcsol be ,max fél percre,aztán,ha megfogod kikapcsol egyből! Kérdem tisztelt
Vatera??? Mi van ilyenkor? "

Termékkód: 1466098444

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-07-17 08:52
Létrehozva: #725

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(tpk_523 @ 2011-07-16 23:07) *
Arra nincs lehetőség, hogy a tőle vásárló károsultak együtt lépjenek? Ahogy nézem egyre többen vagyunk (bár nekem sikeres, korrekt üzletem is volt vele). Ugyanis hiába írja ki valaki az értékelésben, hogy keressük, mert tud adatokat, így nem lehet kapcsolatot felvenni csak adás-vételen keresztül.

Tisztelt tpk_523!

Legyen kedves egy a felhasználóknak továbbítandó üzenetet írni az Ön elérhetőségeivel, és a Kapcsolatfelvételen át megküldeni ezt részünkre azon felhasználónevekkel együtt, akikkel szeretné felvenni a kapcsolatot. Mi ez alapján az Ön üzenetét és elérhetőségét a megjelölt felhasználóknak megküldjük. Aki szeretne együttműködni, az fel tudja venni Önnel a kapcsolatot, és közösen tudnak eljárni az ügyben.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
tpk_523
hozzászólás 2011-07-16 23:07
Létrehozva: #726

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-07-08 12:00
Azonosító: 1 537 732

IDÉZET(zejopy @ 2011-07-14 22:25) *
Hajaj.
1. Írj neki egy utolsó felszólítást, amiben határozott határidőt szabsz arra, hogy mikor legyen a számládon a pénz. Ha ezt nem teszi meg, akkor a rendőrséghez fordulsz. Ezt írd meg.
(Van esélyed, hogy megijed és visszautalja a pénzt)
2. Ha nem küldi, mindenképpen el kell menned a rendőrségre, talán sikerrel jársz.
Mennyi pénzed bánja?
Semmiképpen ne hagyd annyiban a dolgot.
Ránéztem az eladóra. Rossz ómen, hogy inaktív.

Jééézus.... 149000 Ft???? ohmy.gif
Beleolvastam az értékelésekbe. Menj el a rendőrségre, nincs más.

Inaktív és a Vatera zárta ki. Ráadásul a webshopját is megszüntette, hogy ott se lehessen elérni.
Arra nincs lehetőség, hogy a tőle vásárló károsultak együtt lépjenek? Ahogy nézem egyre többen vagyunk (bár nekem sikeres, korrekt üzletem is volt vele). Ugyanis hiába írja ki valaki az értékelésben, hogy keressük, mert tud adatokat, így nem lehet kapcsolatot felvenni csak adás-vételen keresztül.

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-07-16 14:54
Létrehozva: #727

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(Krigido @ 2011-07-16 14:34) *
Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy aukción vásároltam egy TV-t.De az eladóval nem tudtam felvenni a kapcsolatot.A megadott telefonszáma nem létezik.Az E-mailt pedig még meg sem nézte!Meddig illik várni a jelentkezésére?
Az egész dologban csak azt találom érdekesnek,hogy a leírásban csak komoly vevőket keresett,akik 3 napon belül rendezik az üzletet!

Tisztelt Krigido!

Ha az eladó 7 nap után sem jelentkezik vagy nem kívánja átadni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik.
Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Krigido
hozzászólás 2011-07-16 14:34
Létrehozva: #728

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-07-11 15:57
Azonosító: 16 338

Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy aukción vásároltam egy TV-t.De az eladóval nem tudtam felvenni a kapcsolatot.A megadott telefonszáma nem létezik.Az E-mailt pedig még meg sem nézte!Meddig illik várni a jelentkezésére?
Az egész dologban csak azt találom érdekesnek,hogy a leírásban csak komoly vevőket keresett,akik 3 napon belül rendezik az üzletet!

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-07-14 22:25
Létrehozva: #729

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(Blaazs @ 2011-07-14 22:19) *
Hello!
Szeretnék segítséget kérni. Nem találtam megfelelő topicot, ezért ide írom. Több, mint két hónapja vásároltam egy laptopot előreutalással, egy dragonstar nevű eladótól. A pénzt átutaltam, azután az eladó hitegetett különböző időpontokkal és ajándékokkal. Telefonon szinte végig lehetetlen volt elérni, most pedig már ki van kapcsolva. Meguntam a várakozást és visszakértem a pénzem. Mivel telefonon nem értem el, két hete e-mailben elküldtem neki a számlaszámom, de a pénzem azóta sincs sehol. Kérlek segítsetek. Szeretnék úgy a pénzemhez jutni, hogy a dologból ne legyen bírósági ügy, mit tehetek?

Blaazs

Hajaj.
1. Írj neki egy utolsó felszólítást, amiben határozott határidőt szabsz arra, hogy mikor legyen a számládon a pénz. Ha ezt nem teszi meg, akkor a rendőrséghez fordulsz. Ezt írd meg.
(Van esélyed, hogy megijed és visszautalja a pénzt)
2. Ha nem küldi, mindenképpen el kell menned a rendőrségre, talán sikerrel jársz.
Mennyi pénzed bánja?
Semmiképpen ne hagyd annyiban a dolgot.
Ránéztem az eladóra. Rossz ómen, hogy inaktív.

Jééézus.... 149000 Ft???? ohmy.gif
Beleolvastam az értékelésekbe. Menj el a rendőrségre, nincs más.

A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-14 22:45

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)

+Quote Post
Blaazs
hozzászólás 2011-07-14 22:19
Létrehozva: #730

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-03-15 09:21
Azonosító: 1 054 547

Hello!
Szeretnék segítséget kérni. Nem találtam megfelelő topicot, ezért ide írom. Több, mint két hónapja vásároltam egy laptopot előreutalással, egy dragonstar nevű eladótól. A pénzt átutaltam, azután az eladó hitegetett különböző időpontokkal és ajándékokkal. Telefonon szinte végig lehetetlen volt elérni, most pedig már ki van kapcsolva. Meguntam a várakozást és visszakértem a pénzem. Mivel telefonon nem értem el, két hete e-mailben elküldtem neki a számlaszámom, de a pénzem azóta sincs sehol. Kérlek segítsetek. Szeretnék úgy a pénzemhez jutni, hogy a dologból ne legyen bírósági ügy, mit tehetek?

Blaazs

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-07-06 18:24
Létrehozva: #731

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(Petho77 @ 2011-07-06 17:56) *
Üdvözlet mindenkinek!

Találtam egy szerintem megtévesztő aukciót...

Tisztelt Petho77!

Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. Köszönjük!

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Petho77
hozzászólás 2011-07-06 17:56
Létrehozva: #732

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-03-14 16:54
Azonosító: 545 174

Üdvözlet mindenkinek!

Találtam egy szerintem megtévesztő aukciót, amit jelentettem is. Ez volt nekem az első ( biggrin.gif ), kicsit izgultam is.

Szóval ez lenne az általam kifogásolt aukció:
http://www.vatera.hu/ruhazat/noi_ruhazat/a...1464043922.html

Az vele a gond, amivel az eladó megtéveszti a vásárlókat, mert a ruha nem új. Az az Orasay címke, ami a ruhába bele van varrva, minimum 6 éve nincs forgalomban. Meg lehet nézni az új címkéket (létezik rózsaszín és fekete verzió is) pl.: ennél az aukciónál: 1462387076.

Ami miatt bejelentettem a terméket, az az volt, hogy az eladó egy új papír címkét tett a ruhához, mintha lógna rajta az új árcímke. Nálam ez kiverte a biztosítékot. Ez egy régi ruha, lehet, hogy nem volt használva, de akkor írja azt, ne trükközzön ilyennel. Ráadásul jó drágán árulja a ruhát.
Elnézést, hogy hosszú lett, de nagyon felbosszantottam magam!

Köszönöm, hogy meghallgattak!
Petho77

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-07-04 21:36
Létrehozva: #733

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(Dave234 @ 2011-07-04 21:04) *
...
Ezek ellenére szerinte Ő mindent megtett és nem érti a negatív véleményt. Összegezve kaptam egy hibás telefont, írt rólam egy kamu véleményt, amivel engem járatott le, miközben magát fényezte, miközben pofátlan, kicsit sem korrekt emberkéről van szó.

Nem tudom hogy mindez szabályokba ütközik-e, igazából nem is érdekel. Csak azért írom le, hogyha netán összefutnátok, ezzel a felhasználóval, akkor tudjátok kivel van dolgotok!

Tisztelt Dave234!

Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti.
Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést.
Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Dave234
hozzászólás 2011-07-04 21:04
Létrehozva: #734

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2011-07-04 20:05
Azonosító: 1 537 470

Sziasztok

Kb. 2 hónapja vettem itt egy telefont egy mobilostomi nevű felhasználótól. A srác el is küldte a telefont, ami nemsokkal azután, hogy átvettem meghibásodott. Küldtem neki e-mailt, visszaírt és kérte, hogy küldjem vissza javításra, ekkor még nagyon korrektnek tűnt. A mobilt olyan 1,5 hónap múlva kaptam vissza. A másfél hónap alatt olyanokat írt, hogy nincs alkatrésze, ezért rendelnie kell(ezzel nem is volt bajom), majd ezután jött az, hogy a beszállító késik az áruval(ezt is megértettem), valamint beígért nekem egy 8 gigás memóriakártyát és egy bőrtokot a sok várakozásért. Szóval mikor másfél hónap után megkaptam a telefont meglepődve tapasztaltam, hogy a telefon ugyanúgy rossz mint volt, valamint se memóriakártya, se bőrtok. Azonnal visszaírtam ugyanarra az e-mail(ez később lesz fontos) címre, amin azelőtt is kommunikáltunk. Vártam egy pár napot a válaszra, de hiába. Megírtam a srácnak a negatív értékelést, a válasz verte ki nálam a biztosítékot!

Idézem:

"Negatív vélemény: Sajnos nem tudom ajánlani! Vettem egy telefont, hibás volt, visszaküldtem javításra. Kb. másfél
hónap múlva visszakaptam ugyanúgy rosszul...
Másik fél: A telefont azzonal a hiba jelentkezése után orvosoltam. Majd a javított telefont visszaküldtem.
E-Mailekre nem reagált a kedves vevő, és a javítás után ajándék 8gb microSD-t is kapott! Nem értem a
negatívot én minden tőlem telhetőt megtettem de ha egyszer nem kapok vissza jelzést leveleimre én se
tudok mit tenni sajnos !
Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.
Az értékelt szerint az adásvétel létrejött. "

Képes volt odaírni, hogy
1. azonnal javította és visszaküldte, holott 1,5 hónapot vártam és ugyanúgy rossz volt.
2. én nem reagáltam, miközben ő nem válaszol nekem lassan két hete. Hangsúlyozom, ugyanarra az e-mail címre írtam, amin eddig is elértem.
3. 8gb-os m.kártyát nem kaptam, csak egy mikroSD adaptert, a bőrtokról nem is beszélve.

Ezek ellenére szerinte Ő mindent megtett és nem érti a negatív véleményt. Összegezve kaptam egy hibás telefont, írt rólam egy kamu véleményt, amivel engem járatott le, miközben magát fényezte, miközben pofátlan, kicsit sem korrekt emberkéről van szó.

Nem tudom hogy mindez szabályokba ütközik-e, igazából nem is érdekel. Csak azért írom le, hogyha netán összefutnátok, ezzel a felhasználóval, akkor tudjátok kivel van dolgotok!

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-06-21 22:14
Létrehozva: #735

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(Idiotique @ 2011-06-21 21:44) *
Kedves Vatera!
Úgy néz ki "tömeges átverés" áldozata lettem én is.
Kérem nézzétek meg, az utóbbi két nap negatív értékeléseit. Ilyen esetben semmit nem lehet tenni??
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=791918
Köszönöm:

Tisztelt Idiotique!

Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést.
A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen.
A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll.
Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.

A felhasználót kizártuk.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Idiotique
hozzászólás 2011-06-21 21:44
Létrehozva: #736

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-05-29 20:06
Azonosító: 1 515 948

Kedves Vatera!

Úgy néz ki "tömeges átverés" áldozata lettem én is.
Kérem nézzétek meg, az utóbbi két nap negatív értékeléseit. Ilyen esetben semmit nem lehet tenni??

Köszönöm:

IDÉZET(Idiotique @ 2011-06-17 08:38) *
Sziasztok!

Ahogy olvasgatom ezt a topic-ot látom, nem csak én vagyok ilyen helyzetben. Igen kis összegről van szó, de akkor se lopja senki a pénzem. Már kb 2 éve vaterázok, és még nem votlam ilyen helyzetben.
Egy parfümöt vettem, kb. 3000 Ft értékben. Az eladó leírta, hogy csak szerdán és pénteken ad fel csomagot. Én csütörtöki napon leütöttem, és azonnal utaltam is, hogy minél előbb megérkezzen a csomag. Levélben írta, hogy kb. következő hét kedden fog megérkezni, mert pénteken adja fel.
Nos azóta eltelt egy hét és semmi... Tegnap már elég gyanakvó lettem, utána néztem: az e-mail kézbesíthehetlen (vagy megszünette, vagy betelet a postafiók), a Vaterán inaktív felhasználó lett. Telefonont először nem vette fel, majd tegnap egész nap ki volt kapcsolva. Este küldtem neki egy sms-t, hogy nem érkezett meg a csomag, és amennyiben ma sem fog, azaz pénteken, kérem utalja vissza a pénzem.
Eléggé veszett ügynek gondolom, de megtaláltam Facebook-on, szóval majd még ott zaklatom egy kicsit ha nem reagál. smile.gif

Valakinek valami ötlet? A feljelentésen kívül?
Köszönöm:
Peti

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-06-18 23:17
Létrehozva: #737

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(goldenearring @ 2011-06-18 22:43) *
HAMIS KOKAS FESTMÉNYEK!
...

Tisztelt goldenearring!

Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. Köszönjük!

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
goldenearring
hozzászólás 2011-06-18 22:43
Létrehozva: #738

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2008-01-08 21:19
Azonosító: 75 930

HAMIS KOKAS FESTMÉNYEK!

Az utóbbi hetekben rengeteg HAMIS KOKAS kép bukkant fel a Vaterán. A képek egy részét 0 eladással rendelkező szélhámosok kínálják 1 Ft-ról induló liciteken. A végén a valódi kép árának töredékéért (30-50 ezer Ft-ért) mennek el ezek a mázolmányok, amelyek egyébként egy valódi Kokas töredékei. Pl. a WINEART nevű (szintén nulla eladással rendelkező )"kereskedő" azonnal levette ez irányú észrevételemet az általa kínált kép alól, privát üzenetben gyakorlatilag elismerte, hogy "fogalma sincs" a kép valódiságáról, majd letiltott arról, hogy az általa kínált áruhoz hozzászóljak! (Azzal is érvelt, hogy nem ez lenne az első hamis kép a Vaterán...)
Mivel személyesen ismertem és tiszteltem Kokas Ignácot - aki vélhetően forogna a sírjában, ha az aláírását látná ezeken a képeken- kérek mindenkit, hogy nagyon fontolja meg, hogy mire licitál!
(A "csúcs" az volt, amikor a Múvész Úrról megjelent albumból egy 1995-ös festményt alapul véve, annak néhány elemét felhasználva kínálták, mint 200valahányas. Persze az albumban látható és ez ég és föld volt egymáshoz képest...

+Quote Post
Idiotique
hozzászólás 2011-06-17 16:00
Létrehozva: #739

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-05-29 20:06
Azonosító: 1 515 948

IDÉZET(VateraBenz @ 2011-06-17 15:08) *
Tisztelt Idiotique!

Amennyiben a vételárat Ön már átutalta ...

Köszönöm a választ, egyébként róla van szó:
NEM ajánlom senkinek!

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-06-17 15:08
Létrehozva: #740

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(Idiotique @ 2011-06-17 08:38) *
Sziasztok!

Ahogy olvasgatom ezt a topic-ot látom, nem csak én vagyok ilyen helyzetben. Igen kis összegről van szó, de akkor se lopja senki a pénzem. Már kb 2 éve vaterázok, és még nem votlam ilyen helyzetben.
...

Tisztelt Idiotique!

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post

153 Oldal V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-06-19 17:11