Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-04-21 12:42
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Tisztelt Vatera! Az alábbi vásárlóval kapcsolatban szeretném megosztani, hogy már kb. két hete csak hiteget telefonon az áru átvételével kapcsolatban. ... Tisztelt marion22! Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik. Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-04-21 12:16
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2010-02-18 16:18 Azonosító: 1 011 968 |
Tisztelt Vatera!
Az alábbi vásárlóval kapcsolatban szeretném megosztani, hogy már kb. két hete csak hiteget telefonon az áru átvételével kapcsolatban. Érdekes módon mindig közbejön neki valami, vagy épp ellopták az autóját. Felajánlottam már neki, hogy bárhová elviszem az árut, de már ott tartok, hogy inkább meghirdetem újra. Ez esetben, ha negatívot adok neki, úgy kaphatok-e én is tőle, holott én csak türelmes voltam a két hét alatt, de okos azért nem vagyok (mert annak néz). Tavaly decemberben regisztrált és van már jó pár negatívja. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1735712 Köszönettel: marion22 A hozzászólást -marion22- szerkesztette a következő időpontban: 2011-04-21 12:20 |
|
|
|
2011-04-20 21:03
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szerintem az Ön profiljában nem várható dropshipper megjelenése. Így nem, a használt porcelánnál persze nem. De új porcelánnál simán lehetséges. Mindegy, ha elavulok, akkor lecuccolok. (De ez még odébb van, addig itt boldogítom Önt és általában a Vaterát is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-20 21:00
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
És mi, akik hagyományosan árusítunk, vajon tudjuk a lépést tartani? Hiszen pl. az én profilommal ezt nem lehet.... Szerintem az Ön profiljában nem várható dropshipper megjelenése. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-04-20 20:54
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Értem. Ugyanakkor ez egy erősen felfutóban lévő kereskedelmi mód. Világszerte, nem csak a Vaterán. És mi, akik hagyományosan árusítunk, vajon tudjuk a lépést tartani? Hiszen pl. az én profilommal ezt nem lehet.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-20 20:52
Létrehozva:
|
|
Jó ez nekünk? Teljesen elveszíti a régi jellegét az oldal. Egyre több ilyen árus van. Tudom, hogyha fizetik a jutalékot, meg a FD-at, akkor tulajdonképpen jó, mert nekünk is jó, ha a látogatottság nő, csak valahogy számomra a Vatera nem ezt jelenti. Persze lehet, hogy én látom rosszul, de kicsit .... úgyis tudja, mire gondolok. Értem. Ugyanakkor ez egy erősen felfutóban lévő kereskedelmi mód. Világszerte, nem csak a Vaterán. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-04-20 20:49
Létrehozva:
|
|
Nem tűnik problémásnak, csak egy újabb dropship eladó. Jó ez nekünk? Teljesen elveszíti a régi jellegét az oldal. Egyre több ilyen árus van. Tudom, hogyha fizetik a jutalékot, meg a FD-at, akkor tulajdonképpen jó, mert nekünk is jó, ha a látogatottság nő, csak valahogy számomra a Vatera nem ezt jelenti. Persze lehet, hogy én látom rosszul, de kicsit .... úgyis tudja, mire gondolok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-20 20:23
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Kedves svejku! Nem tűnik problémásnak, csak egy újabb dropship eladó. Megnézzük azért, köszönjük. Köszönöm Benz, elég, ha megígéri, hogy odafigyelnek. Érdekes a legutolsó értékelése is: Pozitív vélemény: Még nem kaptam meg, de muszáj értékelni. Remélhetőleg rendben lesz. |
|
|
|
2011-04-20 20:13
Létrehozva:
|
|
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Popeye77 Kedves Benz ránézne ezekre? Hirtelen sok-sok "majd az USA-ból, vagy Hong Kong-ból küldjük" holmi. Nekem gyanúsak a képeken lemaszatolt logók is. Kedves svejku! Nem tűnik problémásnak, csak egy újabb dropship eladó. Megnézzük azért, köszönjük. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-04-20 20:09
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 263 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
2004-es reg, 23 értékeléssel, és most hirtelen 1700 fölötti aukciószám. Komoly. Emlékszem, kb. 50 db-bal kezdtem, és apránként kúszott egyre feljebb. Iszonyatos munkámban van a mostani nem egészen 1100 futó aukció. Na persze én a már meglévő cuccot árulom. Ne legyen igazad.... Igen, ezeket én is megnéztem, mielőtt "gyanúsnak" jeleztem volna. Jobb félni, mint megijedni! |
|
|
|
2011-04-20 19:58
Létrehozva:
|
|
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Popeye77 Kedves Benz ránézne ezekre? Hirtelen sok-sok "majd az USA-ból, vagy Hong Kong-ból küldjük" holmi. Nekem gyanúsak a képeken lemaszatolt logók is. 2004-es reg, 23 értékeléssel, és most hirtelen 1700 fölötti aukciószám. Komoly. Emlékszem, kb. 50 db-bal kezdtem, és apránként kúszott egyre feljebb. Iszonyatos munkámban van a mostani nem egészen 1100 futó aukció. Na persze én a már meglévő cuccot árulom. Ne legyen igazad.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-04-20 19:53
Létrehozva:
|
|
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Popeye77
Kedves Benz ránézne ezekre? Hirtelen sok-sok "majd az USA-ból, vagy Hong Kong-ból küldjük" holmi. Nekem gyanúsak a képeken lemaszatolt logók is. |
|
|
|
2011-04-20 19:45
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2011-04-18 20:04 Azonosító: 1 459 269 |
Tisztelt pczjozsef! Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. Igen, termesztésen ezt tudom. De akkor plusz információként majd belinkeljük ezt a pár sort, oldalt is. A hozzászólást -pczjozsef- szerkesztette a következő időpontban: 2011-04-20 19:45 |
|
|
|
2011-04-20 19:27
Létrehozva:
|
|
... Moderátorokat kérdezném, hogy ha esetleg bosszúból mínuszt adna, lehetne erre hivatkozni mentség ként? Egyébként nem az én nevemen történt, hanem a sógoromén, de ő külföldi munka miatt ritkán tud gépízölebe lenni, de tudtommal már jelezte a vatera felé panaszként. Tisztelt pczjozsef! Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-04-20 19:23
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2011-04-18 20:04 Azonosító: 1 459 269 |
Jogosan. Megszakértettem, és szakértő lesajnáló mosollyal közölte, az amúgy nyilvánvaló hiányosságokat: Akkor is ha kézzel készül egy irat, annak hivatalosabb formája megkívánja a fejrész kitöltését, a készülési hely pontos megnevezését, azaz a posta neve balra fent, és címe, száma. A jegyzőkönyvbe nem csak ragszámot kell felvenni, hanem minden egyéb azonosítót, feladó, címzett adatait, hiszen ezek elengedhetetlenek a további ügyintézéshez, és, ami nem nyilvánvaló, hiányzik róla még egy bélyegző. Az is jogos, hogy a tojás alakú bélyegző szerint ez egy főposta, kizárt, hogy ne lenne formanyomtatványuk. Ja, és olyan jegyzőkönyv nem állja meg a helyét, amit egyoldalúan egy személy ír alá. Jelen esetben, akinek készül, annak is alá kellett volna írnia, hogy egyetért a benne foglaltakkal... Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Moderátorokat kérdezném, hogy ha esetleg bosszúból mínuszt adna, lehetne erre hivatkozni mentség ként? Egyébként nem az én nevemen történt, hanem a sógoromén, de ő külföldi munka miatt ritkán tud gépízölebe lenni, de tudtommal már jelezte a vatera felé panaszként. |
|
|
|
2011-04-20 09:25
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 48 Regisztrált: 2009-09-11 14:05 Azonosító: 740 445 |
|
|
|
|
2011-04-20 07:28
Létrehozva:
|
|
Huh, de ideges lettem. Nem értek itt néhány eladót. Feltettem néhány kérdést neki az árujával kapcsolatban normális stílusban (A képen az látható-e, vagy illusztráció, vállal-e garanciát...). Erre flegmán válaszolt privátban. Amikor választ szerettem volna írni, a gép kiírta,hogy a következőt: "Sajnáljuk, de az eladó nem fogad el liciteket és üzeneteket Öntől, licitje ezért érvénytelen. Kérjük, vásároljon mástól. További információk a "Személyes tiltólista" funkcióról itt." Nem is értem. Pedig még rendelni is akartam tőle. Tisztelt lid3rc! Minden felhasználónak joga van letiltani a számára nem kívánatos kérdezőket/vásárlókat. Ilyen esetben keressen másik eladót. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-04-19 23:04
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-04-19 22:59 Azonosító: 1 460 828 |
Huh, de ideges lettem. Nem értek itt néhány eladót. Feltettem néhány kérdést neki az árujával kapcsolatban normális stílusban (A képen az látható-e, vagy illusztráció, vállal-e garanciát...). Erre flegmán válaszolt privátban. Amikor választ szerettem volna írni, a gép kiírta,hogy a következőt: "Sajnáljuk, de az eladó nem fogad el liciteket és üzeneteket Öntől, licitje ezért érvénytelen. Kérjük, vásároljon mástól. További információk a "Személyes tiltólista" funkcióról itt." Nem is értem. Pedig még rendelni is akartam tőle. :((( Bosszantó az ilyen :(((
|
|
|
|
2011-04-19 21:42
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Nekem ez a kézzel írott dolog már nagyon furcsa volt. Jogosan. Megszakértettem, és szakértő lesajnáló mosollyal közölte, az amúgy nyilvánvaló hiányosságokat: Akkor is ha kézzel készül egy irat, annak hivatalosabb formája megkívánja a fejrész kitöltését, a készülési hely pontos megnevezését, azaz a posta neve balra fent, és címe, száma. A jegyzőkönyvbe nem csak ragszámot kell felvenni, hanem minden egyéb azonosítót, feladó, címzett adatait, hiszen ezek elengedhetetlenek a további ügyintézéshez, és, ami nem nyilvánvaló, hiányzik róla még egy bélyegző. Az is jogos, hogy a tojás alakú bélyegző szerint ez egy főposta, kizárt, hogy ne lenne formanyomtatványuk. Ja, és olyan jegyzőkönyv nem állja meg a helyét, amit egyoldalúan egy személy ír alá. Jelen esetben, akinek készül, annak is alá kellett volna írnia, hogy egyetért a benne foglaltakkal... -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2011-04-19 16:41
Létrehozva:
|
|
Ez a felületesség nem vezet sehová. Máskor kicsit részletesebben írd le a problémát! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 08:51 |