IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

56 Oldal V  « < 48 49 50 51 52 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vaterafutár - Pps - Gtr - Hdt - Mpl
turisas
hozzászólás 2010-02-28 11:28
Létrehozva: #981

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-02-15 00:05
Azonosító: 1 003 147

Üdvözöllek!
Segítségedet szeretném kérni, egy 74 kg-os tv készüléket a vatera futárral hogyan tudok eljuttatni egy helyre. A súlykorlát 45 kg, van ebbe tapasztalatod? köszi a segítséget
Go to the top of the page

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-02-20 01:12
Létrehozva: #982

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(rolandgajdos @ 2010-02-19 23:02) *
Na, akkor az érem másik oldalát is csillantsuk meg picit. Hejj, ez milyen költőire sikeredett. mosking.gif

Még egy gondolat, bár nem akarok állást foglalni egyik oldalon sem: teljes képet akkor kapnánk a cégről, ha a mintaszerű és a problémás ügyek egyaránt megjelennének itt a fórumon, nem csak a panasszal élők írnák le az ügymenetet.

Na, kb. én is ezt írtam a másik topicban, majd ha erre jár Benz, az egészet át fogja ide helyezni.

Tehát, ha már ketten mondjuk, akkor talán van benne némi igazság. wink.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-02-20 01:13

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)

+Quote Post
royalroyal
hozzászólás 2010-02-20 00:40
Létrehozva: #983

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-01-22 14:57
Azonosító: 425 174

IDÉZET(rolandgajdos @ 2010-02-19 23:02) *
Na, akkor az érem másik oldalát is csillantsuk meg picit. Hejj, ez milyen költőire sikeredett. mosking.gif

Szóval: kerékpárt vettem a szomszédomék megbízásából. Az eladó a Vaterafutárt javasolta. Én -fórumozó ember lévén- tartottam a dologtól, ebben a topicban sok pozitívumot nem lehet olvasni a cégről. A történet: csütörtöki nap mailt kaptam a PPS-től, rendelés, nyomonkövetés, stb. Pénteken írt az eladó, hogy a futár értesítette, hogy a hófúvások, hóakadályok miatt csak hétfőn tud menni az áruért. Számomra ez teljesen érthető is volt. Hétfőn felvette, kedden letette nálunk a bicajt, mindenki boldog. rolleyes.gif

Még egy gondolat, bár nem akarok állást foglalni egyik oldalon sem: teljes képet akkor kapnánk a cégről, ha a mintaszerű és a problémás ügyek egyaránt megjelennének itt a fórumon, nem csak a panasszal élők írnák le az ügymenetet.

Nem lenne szükség a topicra, ha az ügyfélszolgálatuk a helyzet magaslatán állna.
Egyszerűen nem lenne mit ideírogatni.

+Quote Post
rolandgajdos
hozzászólás 2010-02-20 00:02
Létrehozva: #984

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-09-13 20:46
Innen: Onnan
Azonosító: 24 900

Szóval: kerékpárt vettem a szomszédomék megbízásából. Az eladó a Vaterafutárt javasolta. Én -fórumozó ember lévén- tartottam a dologtól, ebben a topicban sok pozitívumot nem lehet olvasni a cégről. A történet: csütörtöki nap mailt kaptam a PPS-től, rendelés, nyomonkövetés, stb. Pénteken írt az eladó, hogy a futár értesítette, hogy a hófúvások, hóakadályok miatt csak hétfőn tud menni az áruért. Számomra ez teljesen érthető is volt. Hétfőn felvette, kedden letette nálunk a bicajt, mindenki boldog. rolleyes.gif

A hozzászólást -rolandgajdos- szerkesztette a következő időpontban: 2010-02-20 00:06

+Quote Post
zebutabu
hozzászólás 2010-02-19 21:06
Létrehozva: #985

Lelkes fórumozó

Csoport:
Kizárt

Regisztrált: 2007-03-23 19:08
Innen: a Tibi mellett
Azonosító: 1 742

IDÉZET(hytech @ 2010-02-19 13:42) *
Ott a pont. punish.gif

Olyan aranyos Tőled, a lassan már szálóigévé vált "ott a pont" hsz. good2.gif

+Quote Post
nagyzee
hozzászólás 2010-02-19 20:48
Létrehozva: #986

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-25 18:05
Azonosító: 2 094

IDÉZET(ppsfutar @ 2010-02-19 19:40) *
Nem kifejezetten értünk egyet a megállapítással, a csípős kritikával, s ezt igazolja a sok ezer problémamentesen továbbított havi küldeményszám.
üdvözlettel a Vaterafutár

Az biztos, hogy a kritikákat az ember könnyebben megírja, mint a dicséretet, mert az a megszokott és természetes, ha egy szolgáltatás tökéletes. Azt is be kell látni azonban, hogy az 1 ezreléknyi hiba is nagyon szúrja az ember szemét, ha pont ő az az egy az ezerből. Egy ilyen lehetőséget, mint a legnagyobb magyar piactér "hivatalos futárja", szerintem nem szabad elpuskázni. Ha a szolgáltatás színvonala nem biztosítható ezen az árszinten, akkor emelni kell, vagy jobban dolgozó munkaerőt esetleg jobban megfizetni. Van miből válogatni a munkaerőpiacon, és igenis lehet értelmes, szorgalmas munkást találni, csak esetleg többe kerül, mert én úgy érzem, hogy a cég igazi arculatát azok az emberek befolyásolják, akik ott dolgoznak és nap mint nap az ügyféllel találkoznak, kommunikálnak. Nem mindegy, hogy hogyan. Lehet, hogy ez "beleugatásnak" tűnik, hisz nem vagyok futárcég tulajdonos sem vezető, ez csak a saját véleményem.

+Quote Post
ppsfutar
hozzászólás 2010-02-19 20:40
Létrehozva: #987

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-04-06 12:33
Azonosító: 603 114

IDÉZET(hytech @ 2010-02-19 13:42) *
Ott a pont. punish.gif

Nem kifejezetten értünk egyet a megállapítással, a csípős kritikával, s ezt igazolja a sok ezer problémamentesen továbbított havi küldeményszám.
üdvözlettel a Vaterafutár

+Quote Post
pisti17
hozzászólás 2010-02-19 20:22
Létrehozva: #988

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-02-19 19:34
Azonosító: 1 013 629

IDÉZET(zejopy @ 2010-02-19 18:59) *
Döntsd el magad. Van egy topic, kimondottan erre, az aukciózásnál.
Az én személyes tapasztalatom, nem túl megalapozott, hiszen csak 2x küldtem velük. Először voltak zökkenők, de épségben odaért az áru. Másodszor minden úgy zajlott, ahogy kell.
Nekem még mindig vannak fenntartásaim, de még nem "szakítottam" velük végleg.
Abban a topicban, amit említettem, szinte csak rosszat fogsz olvasni, de mérlegeld azt is, hogy a topic szinte panaszkönyv jelleggel működik.

Köszönöm válaszod, és segítséged!

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-02-19 19:59
Létrehozva: #989

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(pisti17 @ 2010-02-19 18:48) *
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy használta-e már vki a vaterán hirdetett futárszolgálatot?
Valóban megbízható-e, tényleg ilyen kedvező árfekvéssel dolgoznak-e?
Csupán pár órás ügyfélszolgálatuk van unsure.gif , ami meglehetősen furcsa számomra, és ilyen tájt már nem lehet hívni hiába szeretnék kérdezni néhány dolgot.

Köszönöm előre is a válaszokat!

pisti17

Döntsd el magad. Van egy topic, kimondottan erre, az aukciózásnál.
Az én személyes tapasztalatom, nem túl megalapozott, hiszen csak 2x küldtem velük. Először voltak zökkenők, de épségben odaért az áru. Másodszor minden úgy zajlott, ahogy kell.
Nekem még mindig vannak fenntartásaim, de még nem "szakítottam" velük végleg.
Abban a topicban, amit említettem, szinte csak rosszat fogsz olvasni, de mérlegeld azt is, hogy a topic szinte panaszkönyv jelleggel működik.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
pisti17
hozzászólás 2010-02-19 19:48
Létrehozva: #990

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-02-19 19:34
Azonosító: 1 013 629

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy használta-e már vki a vaterán hirdetett futárszolgálatot?
Valóban megbízható-e, tényleg ilyen kedvező árfekvéssel dolgoznak-e?
Csupán pár órás ügyfélszolgálatuk van unsure.gif , ami meglehetősen furcsa számomra, és ilyen tájt már nem lehet hívni hiába szeretnék kérdezni néhány dolgot.

Köszönöm előre is a válaszokat!

pisti17

+Quote Post
hytech
hozzászólás 2010-02-19 14:42
Létrehozva: #991

Élő szövet a belső fémvázon

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:14
Innen: Future
Azonosító: 66

IDÉZET(kollatszeg @ 2010-02-19 12:31) *
Megbízhatatlan, pontatlan, nem ajánlom senkinek. Vaterafutár névvel, rontja a vatera hírnevét.

Ott a pont. punish.gif

--------------------
Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.

+Quote Post
kollatszeg
hozzászólás 2010-02-19 13:31
Létrehozva: #992

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-02-19 11:34
Azonosító: 1 012 666

Szeretném figyelmébe ajánlani minden kedves Vaterázónak, hogy a vaterafutár abszolút megbízhatatlan. Ugyanazon csomagra felvett 2szer rendelést a szállításra, egyszer sem teljesítette. A 3.megbízást, megrendelést a futárszolgálatra , már nem nekik fogom adni! Valamint folyamatosan telefonáltam, amit hol fogadtak hol nem. Megbízhatatlan, pontatlan, nem ajánlom senkinek. Vaterafutár névvel, rontja a vatera hírnevét.

+Quote Post
kaffemaschine
hozzászólás 2010-02-17 18:53
Létrehozva: #993

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-12-18 19:06
Azonosító: 896 466

Nem vagyok a cég reklámozója , de nekem csak jó tapasztalatim vannak a futárral, aki nekem hozza az árút(Vas megyében) nagyon korrekt és sokszor reggel felhív hogy mikor tudja hozni mikor vagyok otthon , és mindig időbe jön, régebben már sokszor használtam pps futárt ,csak nem a vaterán keresztül akkor sem volt gondom .
Volt más futár aki egy kávégépet vitt el tőlem ,többet nem is fog! egy laza mozdulattal vágták fejtetőn földhöz , apró darabokban volt a jól becsomagolt kávéautomata.:-(
Sőt a nagy nevű DH*(nem írom ki) simán 1 napos késéssel szállította ki a t-mobiltol való rendelésem.:-)

Soha semmilyen kárt nem tettek nekem mindig minden épségben megérkezett.
Ár érték arányban szerintem Vaterafutár( PPS ) az egyik legjobb!!!!

+Quote Post
bzoli54
hozzászólás 2010-02-17 18:53
Létrehozva: #994

Újonc
*

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2009-10-29 07:11
Azonosító: 813 466

IDÉZET(prsq @ 2010-02-17 17:49) *
1. Az a rohadt Linux.....
2. Az a nyavalyás Windows 7...

(Tetszés szerinti bejelölendő. Bármire rá lehet fogni.)

rolleyes.gif

-------az a rohadt Caps Lock!!!--az meg mindig beragad!!!!! not_i.gif laugh1.gif

+Quote Post
prsq
hozzászólás 2010-02-17 18:49
Létrehozva: #995

Lelkes újonc
**

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-10-25 19:29
Azonosító: 34 439

IDÉZET(ppsfutar @ 2010-02-17 10:40) *
VÁLTOZTATTUNK OPERÁCIÓS RENDSZERÜNKÖN....

1. Az a rohadt Linux.....
2. Az a nyavalyás Windows 7...

(Tetszés szerinti bejelölendő. Bármire rá lehet fogni.)

rolleyes.gif

+Quote Post
ppsfutar
hozzászólás 2010-02-17 12:00
Létrehozva: #996

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

TISZTELT MEGRENDELŐK!

ISMÉTELTEN FELHÍVJUK A CSOMAGFELADÓK FIGYELMÉT, HOGY CSAK OLYAN KÜLDEMÉNYT TUDUNK TOVÁBBÍTANI, AMELYET EGY EMBER /FUTÁRUNK/ BIZTONSÁGGAL TUD EGYEDÜL EMELNI, RAKODNI, SZÁLLÍTANI ÉS SZÁLLÍTÁSRA ALKALMASAN BE VAN CSOMAGOLVA.
EGYSZEMÉLYES FUTRÁSZOLGÁLAT VAGYUNK, GÉPKOCSIJAINKBAN EGY FUTÁR TELJESÍT SZOLGÁLATOT.
KELLEMETLEN DOLOG A HELYSZÍNEN VISSZAUTASÍTANI EGY-KÉT FELVÉTELT, VAGY VISSZASZÁLLÍTANI BUDAPESTRŐL A MÁR FELVETT, DE TOVÁBBÍTHATATLAN, KEZELHETETLEN CSOMAGOT.
EZÚTON KÉRJÜK MEGÉRTÉSÜKET, SEGÍTSÉGÜKET!

VATERAFUTÁR

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-02-17 11:59
Létrehozva: #997

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(hytech @ 2010-02-17 10:50) *
Aha.
Jó ez a marketing duma csak sajnos ide édes kevés, de aki beveszi az meg is érdemli.
A korrektséget,pontosságot, az ügyfélbarát hozzáállást hírből sem ismerik ami a rengeteg elégedetlen ügyfél fórumos hozzászólásából egyértelműen kiderül.

Szia! thank_you.gif
Az első megrendelésem nekem is gáz volt, de a második teljesen rendben lezajlott.
Talán ez lehet a javulás jele. A telefont is felvették, és akkor jöttek, amikor kell.
Tudod, hogy milyen vagyok, nálam javítottak most, tehát innentől nem zárkózom el a velük való szállítástól. Felajánlom a cikis csomagoknál ezt a lehetőséget is, a vásárlók választhatják őket.

Kedves futár!
Kérem, ne kiabáljon ennyire, halkan is halljuk, amit mond.
És különben is árt a fülnek... biggrin.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
ppsfutar
hozzászólás 2010-02-17 11:50
Létrehozva: #998

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

TISZTELT VÁSÁRLÓK, MEGRENDELŐK!

EZÚTON KÉRÜNK MINDEN SZÁLLÍTTATÓT, HOGY FELADÁSKOR BIZTONSÁGOSAN CSOMAGOLJA ÁRÚJÁT.
EZEK A KÜLDEMÉNYEK JELLEMZŐEN SOK EGYÉB KÜLDEMÉNNYEL EGYÜTT UTAZNAK AZ ORSZÁGBAN, SOKSZOR SOK SZÁZ KILÓMÉTERT. A TAPASZTALAT AZT MUTATJA, HOGY NAGYON SOK ESETBEN A RENDKÍVÜL GYENGE /HÁNYAVETI/ CSOMAGOLÁS MIATT SÉRÜL, TÖRIK, ZÚZÓDIK AZ ÁRU.
TÖRÉKENY ÜVEG, PORCELÁN ÁRUK EGY SZÁL ÚJSÁGPAPÍRBAN UTAZNAK EGY DOBOZBAN. TELEVÍZIÓK, ÜVEGAJTÓS HŰTŐK, KISBÚTOROK EGY KONYHAI ÉTELFÓLIÁVAL VANNAK MEGVÉDVE A SZÁLLÍTÁS KÖZBENI SÉRÜLÉSEKTŐL.
A FELSOROLTAKNAK ELÉG EGY FÉKEZÉS, DÖCCENÉS EGY KÁTYÚ ÉS MÁR TÖRIK IS.
TISZTELETTEL KÉRJÜK, GONDOLJANAK ERRE A CSOMAGOLÁSKOR, ÚGY ENGEDJÉK EL ÁRUIKAT, HOGY BIZTONSÁGGAL, ÉPSÉGBEN TUDJON MEGÉRKEZNI!
SEGÍTSÉGÜKET, MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK.

VATERAFUTÁR

+Quote Post
hytech
hozzászólás 2010-02-17 11:50
Létrehozva: #999

Élő szövet a belső fémvázon

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:14
Innen: Future
Azonosító: 66

IDÉZET(ppsfutar @ 2010-02-17 10:40) *
.
KÖSZÖNJÜK ÉS ELVÁRJUK A KRITIKÁT, A SEGÍTŐ SZÁNDÉKÚ HOZZÁSZÓLÁSOKAT!

VATERAFUTÁR

Aha.
Jó ez a marketing duma csak sajnos ide édes kevés, de aki beveszi az meg is érdemli.
Pld. Ahhoz,hogy valaki felvegye a telefont nem kell fuvarlevélszám.
Idézem:
" Gondolom kv-zás közben már nem bírták hallgani a telefon csörgést, és lőn csoda valaki fölveszi az 1000. hívás után. "

Soha nem szállíttatnék ezzel a céggel aki már annyiszor lejáratta magát itt a vaterafórumon.
Még akkor sem ha ingyen vinnék ki a csomagomat.

A korrektséget,pontosságot, az ügyfélbarát hozzáállást hírből sem ismerik ami a rengeteg elégedetlen ügyfél fórumos hozzászólásából egyértelműen kiderül.

A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2010-02-17 11:51

--------------------
Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.

+Quote Post
ppsfutar
hozzászólás 2010-02-17 11:40
Létrehozva: #1000

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

TISZTELT MEGRENDELŐ!

ELNÉZÉST KÉRÜNK MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNKAT IGÉNYBEVEVŐ KEDVES MEGRENDELŐNKTŐL, DE FUTÁRSZOLGÁLATUNK AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN VÁLTOZÁSOKON MENT KERESZTÜL.
VÁLTOZTATTUNK OPERÁCIÓS RENDSZERÜNKÖN, TÖBB ALVÁLLALKOZÓT, FUTÁRT CSERÉLTÜNK LE A HATÉKONYABB, JOBB SZOLGÁLTATÁS ÉRDEKÉBEN. EZÉRT KÉRJÜK ÉS KÖSZÖNJÜK A KRITIKUS HOZZÁSZÓLÁSOKAT, VÉLEMÉNYEKET, HISZEN MUNKÁNKHOZ ERRE IS SZÜKSÉG VAN, EBBŐL IS ÉPÍTKEZÜNK, ETTŐL TUDUNK JAVULNI.
VISZONT EZEK AZ INFORMÁCIÓK LEGYENEK KONKRÉTAK! LEGALÁBB A FUVARLEVÉLSZÁM MEGJELÖLÉSÉT IGÉNYELJÜK, MERT AKKOR MÁR TUDUNK KOMMUNIKÁLNI A FELADÓVAL, CÍMZETTEL, AZ ADOTT CSOMAG FELVEVŐ ILLETVE LEADÓ FUTÁRJÁVAL.
CSAK ILYEN ESETEKBEN TUDUNK HATÉKONYAN INTÉZKEDNI, RENDET TARTANI.
KÖSZÖNJÜK ÉS ELVÁRJUK A KRITIKÁT, A SEGÍTŐ SZÁNDÉKÚ HOZZÁSZÓLÁSOKAT!

VATERAFUTÁR

+Quote Post

56 Oldal V  « < 48 49 50 51 52 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-24 20:50