Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-12-14 18:38
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 427 Regisztrált: 2010-07-07 12:35 Azonosító: 1 249 027 |
|
|
|
|
2010-12-14 18:33
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 160 Regisztrált: 2007-03-20 15:48 Azonosító: 1 022 |
|
|
|
|
2010-12-14 18:17
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Hello Mindenki, Szeretném kérni az illetékeseket, hogy nézzenek rá "gkolen12" nevű felhasználóra, mert elég érdekes, hogy féláron árulja a legújabb Nokiát, és ez az 1. aukciója, most regelt, stb. Nem károgok, csak meg szeretném óvni a licitálókat, nehogy újabb "PINKBABY16" ügy kezdődjön... Kösz, G Tisztelt origabor86! Megnézzük, köszönjük. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-12-14 18:12
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2010-12-14 17:12 Azonosító: 1 414 284 |
|
|
|
|
2010-12-14 18:08
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 427 Regisztrált: 2010-07-07 12:35 Azonosító: 1 249 027 |
Mondjuk ahogy nézegettem egy BMW x5-öt már eladott itt a vaterán, és egy hatalmas arany nyakláncot is hirdetett, de arra nem érkezett licit ahogy néztem. Nem a témába vág, de ha megadja az IMEIszámát abból te mit derítesz ki, és mivel? abból meglehet kérdezni a Nokiat hogy honnan származik a készülék és hogy nem lopott-e a telefon ha bejentették , de mivel újnak hirdeti így Ők is tudni fogják |
|
|
|
2010-12-14 17:59
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2010-12-14 17:12 Azonosító: 1 414 284 |
írtam neki egy kérdést kiderül ha válaszol rá, a kép sem a készülékről van Mondjuk ahogy nézegettem egy BMW x5-öt már eladott itt a vaterán, és egy hatalmas arany nyakláncot is hirdetett, de arra nem érkezett licit ahogy néztem. Nem a témába vág, de ha megadja az IMEIszámát abból te mit derítesz ki, és mivel? |
|
|
|
2010-12-14 17:26
Létrehozva:
|
|
|
Hello Mindenki, Szeretném kérni az illetékeseket, hogy nézzenek rá "gkolen12" nevű felhasználóra, mert elég érdekes, hogy féláron árulja a legújabb Nokiát, és ez az 1. aukciója, most regelt, stb. Nem károgok, csak meg szeretném óvni a licitálókat, nehogy újabb "PINKBABY16" ügy kezdődjön... Kösz, G írtam neki egy kérdést kiderül ha válaszol rá, a kép sem a készülékről van A hozzászólást -ktibor68- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-14 17:27 |
|
|
|
2010-12-14 17:18
Létrehozva:
|
|
|
Hello Mindenki,
Szeretném kérni az illetékeseket, hogy nézzenek rá "gkolen12" nevű felhasználóra, mert elég érdekes, hogy féláron árulja a legújabb Nokiát, és ez az 1. aukciója, most regelt, stb. Nem károgok, csak meg szeretném óvni a licitálókat, nehogy újabb "PINKBABY16" ügy kezdődjön... Kösz, G |
|
|
|
2010-12-14 16:16
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 908 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. Véletlenül rossz vevőnek adtam semleges értékelést, mit tehetek? Pozitívat akartam adni neki. Milyen lehetőségem van? Tisztelt evian7! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-14 16:13
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-08-03 22:42 Azonosító: 1 289 626 |
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni. Véletlenül rossz vevőnek adtam semleges értékelést, mit tehetek? Pozitívat akartam adni neki. Milyen lehetőségem van?
|
|
|
|
2010-12-14 09:51
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 57 Regisztrált: 2010-07-22 08:06 Azonosító: 1 270 526 |
|
|
|
|
2010-12-14 06:11
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Veszel egy A/4-es nyomtatóhoz való öntapadós lapot valahol, aztán rávagdosol a borítékra akkora darabot, amekkora kell. Gondolom nem sűrűn van ilyen, sokáig elég egy A/4-es lap Jaj, Aramir, nem erről van szó, de az ötletet köszönöm, megteszem. Különben is milyen boríték? Dobozok vannak csinos kis dobozok és csinos nagy dobozok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-14 01:36
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
Naná, hogy nem. Jósold meg madártollból, csontocskákból. Komolyan mondom, örülhetek, hogy velem a feladás előtt közölte a címét. Bár eléggé rondán nézett ki a dolog. Átfirkálva..... brrr.... eddig hibajavítót használtam, de szóltak a postán, hogy az nem jó. Most esztétikusan firkálok. Veszel egy A/4-es nyomtatóhoz való öntapadós lapot valahol, aztán rávagdosol a borítékra akkora darabot, amekkora kell. Gondolom nem sűrűn van ilyen, sokáig elég egy A/4-es lap |
|
|
|
2010-12-13 17:01
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Eladó neve: Vallserrano Szerinte, amikor egy termék nincs raktáron, akkor a vevő érdeklődjön a "kérdezzen az eladótól" menüpontban. Ha pedig a vevő érdeklődött, akkor az a válasz érkezik, hogy: "amikor megkérdezte, akkor még 3 db volt raktáron, viszont mire beérkezett az átutalása (2 nap alatt), a termék elfogyott! Ideiglenes készlethiány felmerülhet!" Ilyen manapság előfordulhat. És akik nem tart 24 órás ügyeletet, pl. hétvégén nincs senki, aki karban tartsa a 19-ezres listát, az bizony belefut ilyenbe... IDÉZET Itt SEMMI sincs raktáron! Akkor minek kezdi el árulni???? Ezt kétlem. Nyilvános bolt. Nem lehet üres. Az egy dolog, hogy ami kurrens, az hamar fogy. IDÉZET Minden egyes alkalommal 3 db van raktáron és mindig 3 db fogy el?! Hülyének nézi az embereket. Múlt héten kinéztem egy autórádiót. Pénteken leütöttem, utaltam. Ma már nem volt a listán. Tehát ez lehetett az utolsó. Az tény, hogy szombaton munkanap volt, de ezt csak állami cégeknél és a profitharácsoló multiknál tartják be. Az ilyen kisebb boltok zárva voltak. Tényleg, nem is néztem, a bankok működtek-e szombaton... Szóval aki ugyanazt a rádiót kinézte... az sem üthette le, miután leütöttem, mert a termékeket egyenként viszi fel, nem több darabosan. IDÉZET Nem tudja teljesíteni a 3-7 napos szállítási időt! A pozitív értékelései között is rengetegen panaszkodnak a megkésve érkezett termékekre. Ezen mondjuk én is meglepődtem. A terméklapon 3-7 nap van megadva. A levelükben viszont azt írták, aki 10-e után rendel, az ne várjon karácsony előtt semmit, és a 2 ünnep között zárva lesznek. Nem is tudom, aki ünnepek között rendel, azzal mi lesz. Na, a lényeg, nekem kiderült, hogy mégsem lesz jó a rádió. Mert már lett véve, ahová kellett. Ekkor megkértem a boltot, hogy legyen más, a rendelés értékéért, végignéztem a 19-ezres listájukat, és választottam. Kértem, amennyiben lehet, gyorsan adják fel. Azok után, hogy még én variáltam a rendeléssel, nem volt pofám megemlíteni, hogy a terméklapon 3-7 nap van... És még jó, hogy nem küldték ki szombaton az árut, mert csak ma reggel derült ki, hogy mégsem kell... IDÉZET DE nem csak ez az egyetlen gond vele! Olyan arrogáns hangnemet enged meg magának, hogy majdnem lefordultam a székről, amikor az értékelésekre adott válaszait olvastam! Konkrétan ilyeneket ír a vevőknek: "Ön vagy skizofrén, vagy idióta" "...nincs szükségünk a pénzecskéjére..." /persze visszautalni már derogál/ "Mentálisan is jó egészséget kívánok" stb.stb.stb. Hát én spec telefonon is beszéltem velük (ez egy bolt, többen dolgoznak ott), akivel én beszéltem az nagyon jófej, kedves, udvarias és segítőkész srác volt. IDÉZET Ráadásul PROFI eladó! Én (okos!) meg úgy rendeltem tőle, hogy nem olvastam el az értékeléseket... Szerencsére az átutalás után "csak" 13 napot kellett várnom a termékre... Mások rosszabbul jártak... Szégyen, hogy ilyenek árulhatnak vaterán... Biztos igazad van, meg kellemetlen élményed volt velük, én viszont mást tapasztaltam. A lassú postázásuk ugyan nekem sem tetszik. A 3-7 nap sem, de átsiklottam felette.... -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2010-12-13 14:39
Létrehozva:
|
|
Eladó neve: Vallserrano Szerinte, amikor egy termék nincs raktáron, akkor a vevő érdeklődjön a "kérdezzen az eladótól" menüpontban. ... Tisztelt lamosoad! Az eladó nem írhatja elő kötelezően a licitálás előtti kérdezést. Ha Ön kérdés nélkül licitál és az eladó a licit lejárta után nem tudja átadni a terméket, akkor joggal értékelheti ezért negatívan. Ez alól kivétel lehet, ha a termékleírásban az eladó megadott egy szállítási határidőt. Ha Ön ennek tudatában licitál, akkor ki kell várnia ezt az időtartamot. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-13 14:15
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-11-16 18:38 Azonosító: 1 409 614 |
Eladó neve: Vallserrano
Szerinte, amikor egy termék nincs raktáron, akkor a vevő érdeklődjön a "kérdezzen az eladótól" menüpontban. Ha pedig a vevő érdeklődött, akkor az a válasz érkezik, hogy: "amikor megkérdezte, akkor még 3 db volt raktáron, viszont mire beérkezett az átutalása (2 nap alatt), a termék elfogyott! Ideiglenes készlethiány felmerülhet!" Itt SEMMI sincs raktáron! Akkor minek kezdi el árulni???? Minden egyes alkalommal 3 db van raktáron és mindig 3 db fogy el?! Hülyének nézi az embereket. Nem tudja teljesíteni a 3-7 napos szállítási időt! A pozitív értékelései között is rengetegen panaszkodnak a megkésve érkezett termékekre. DE nem csak ez az egyetlen gond vele! Olyan arrogáns hangnemet enged meg magának, hogy majdnem lefordultam a székről, amikor az értékelésekre adott válaszait olvastam! Konkrétan ilyeneket ír a vevőknek: "Ön vagy skizofrén, vagy idióta" "...nincs szükségünk a pénzecskéjére..." /persze visszautalni már derogál/ "Mentálisan is jó egészséget kívánok" stb.stb.stb. Ráadásul PROFI eladó! Én (okos!) meg úgy rendeltem tőle, hogy nem olvastam el az értékeléseket... Szerencsére az átutalás után "csak" 13 napot kellett várnom a termékre... Mások rosszabbul jártak... Szégyen, hogy ilyenek árulhatnak vaterán... |
|
|
|
2010-12-13 13:46
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
De a vevő nem küldte a címet. Naná, hogy nem. Jósold meg madártollból, csontocskákból. Komolyan mondom, örülhetek, hogy velem a feladás előtt közölte a címét. Bár eléggé rondán nézett ki a dolog. Átfirkálva..... brrr.... eddig hibajavítót használtam, de szóltak a postán, hogy az nem jó. Most esztétikusan firkálok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-13 13:33
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 27 Regisztrált: 2010-03-11 20:34 Innen: Egerszalók Azonosító: 1 048 866 |
Természetesen ezt a levélrészletet mindig elküldöm a számlaszámom után a vevőnek:
"A postázási címet kérem E-mail-ban megküldeni! A banki utalása után postázom a terméket. Természetesen a pénz utalása előtt nem küldök árut! Miután megérkezett a csomag, kérem értékeljen a Vaterán is!!! Köszönöm a vásárlást! Üdvözlettel: " De a vevő nem küldte a címet. |
|
|
|
2010-12-13 13:30
Létrehozva:
|
|
November 24.-én postára adott csomag ma, dec.13.-án visszajött, hogy címzett ismeretlen. Megküldte már a nevet és a címet, hogy hová küldjem a csomagot. Kérdésem: Ilyen esetben ki fizeti a plusz postaköltséget? Én, amiért a Vatera által megadott címre küldtem, vagy a vevő, amiért későn küldte a helyes címet és a nevet. (A név és a cím is teljesen más, de még a telefonszám is.) Basszus, ez annyira kiakasztó. Én ilyenkor nem csinálok semmit, újra elküldöm a saját költségemen a cuccot, mert az az ember, aki arra nem képes, hogy megírja, ha nem azonos a szállítási cím a Vaterának megadottal, az bármire képes. Én meg nem állok le vele vitatkozni. Senkivel sem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-13 13:29
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
November 24.-én postára adott csomag ma, dec.13.-án visszajött, hogy címzett ismeretlen. Megküldte már a nevet és a címet, hogy hová küldjem a csomagot. Kérdésem: Ilyen esetben ki fizeti a plusz postaköltséget? Én, amiért a Vatera által megadott címre küldtem, vagy a vevő, amiért későn küldte a helyes címet és a nevet. (A név és a cím is teljesen más, de még a telefonszám is.) Szerintem aki hibázott. Ha ő írt rossz címet, akkor ő, ha Te írtál rossz címet, akkor Te. A hozzászólást -zpepe26- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-13 13:29 -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 19:03 |