Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-10-02 16:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Sziasztok!Szeretnék megosztani 1 levelezést ami egy PROFI eladó és köztem zajlott,2 nap alatt. És még mindíg nem értem.Hol rontottam el?Azt hiszem a számlától megijedt a kedves eladó,de ezt meg lehetett volna másképpen is írni.Nincs,és kész. Ha vélemény van,szívesen veszem,de vigyázat! Túlérzékeny és cinikus vagyok:)) Szia! Túl érzékeny vagy Szerintem nem írtatotk semmi olyat, amin meg kellett volna sértődni bármelyikötöknek is. Kicsit talán mogorva volt az az "egy szóval sem állítottam". Ennyi Ja, és számlát azért nem tud adni, mert magánszemélyként árul A hozzászólást -zpepe26- szerkesztette a következő időpontban: 2009-10-02 16:32 -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2009-10-02 13:55
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-10-02 12:59 Azonosító: 774 127 |
Sziasztok!Szeretnék megosztani 1 levelezést ami egy PROFI eladó és köztem zajlott,2 nap alatt.
Előrebocsájtom,h nem vagyok vmi nagy vevő,eladni meg még semmit nem akartam:),de az a néhány adás-vétel amit bonyolítottam,zökkenőmentesen,SŐt surlódásmentesen lezajlott,ezért is érthetetlen amit az eladó írt. Tehát én kérdésem-1./én,mint lehetséges vevő/ T....!Más méretben -nagyobb-is létezik?Üdv Z.-buborékos borítékról volt szó- Válasz-2.-PROFI eladó-T....!Perpillanat A11-12-13-14-15 méretben van,amit a termékeim között megtalálhatsz.Ha ennél nagyobb méretben érdekel,megoldható az is,minimum 50 db vásárlása esetén.De ez esetben új aukciót kell indítanom,a megbeszélt méretben és árral,mert különben a vatera szabálysértést állapítana meg ellenem.Üdv xy válasz-3.én-T....!Köszönöm a választ!Jól értem,h mindíg van fenn aukciód?Nekem kb. 2-3 hét múlva lesz aktuális a boríték,csak akkor fogom látni,h pontosan mekkora kell.az 50 db is megfelel,viszont szlát szeretnék róla kapni.Üdv z. Válasz -4.Ő,az eladó-T....!akkor részemről tárgytalan,mert nem tudok számlát adni,és egy szóval sem állítottam az ellenkezőjét.Üdv xy Válasz-5.én-T...!Szerintem én sem állítottam...nem értem a hangnemet.mindegy.Rákérdeztem,nincs szla,nekem pedig az is kéne.Sok boríték,de számlával.Köszönöm a kedvességét és h válaszra méltatott.Üdv,Z. Válasz-6.Ő-Visszaolvastam,semmi nem volt a hangnemben,szerintem inkább túlérzékeny vagy,de ez már nem az én problémám...Úgyhogy sikert másoknál!(ja,és egyébként ha a hangnemnél tartunk,akkor a te üzeneted hangneme volt kötekedő,ironikus és cinikus!Úgyhogy mostantól nekem ne írj,semmi szükségem az ilyen vitakaltő "partnerekre".Üdv xy. Hát ennyi.Elnézést,h ilyen hosszú lett,de hűen lemásoltam a levelezést. És még mindíg nem értem.Hol rontottam el?Azt hiszem a számlától megijedt a kedves eladó,de ezt meg lehetett volna másképpen is írni.Nincs,és kész. Ha vélemény van,szívesen veszem,de vigyázat! Túlérzékeny és cinikus vagyok:)) |
|
|
|
2009-10-01 12:14
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-09-30 10:40
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Na erre is kíváncsi leszek átveszi e:
http://www.vatera.hu/panasonic_dmc_fz20_5_..._153738837.html Ez lesz a második fényképezője mert EZT ITT 5 napja nyerte meg. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-09-29 20:45
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Én meg sem próbálom kibogarászni, kik nem értékeltek még vissza... Én addig megőrzöm a feladóvevényt, amíg nem kapok pozitívat. És most feltűnt, hogy kissé szűkösen férnek el a helyükön. Ráadásul eléggé sok eladás volt mostanában, az értékeléseim száma meg stagnál. Szóval most minden véleményt meghallgatok, meg is köszönök. Amíg nem alakul ki a levél végleges formája, addig telefonálok. Általában az emberek csak lustaságból nem írják meg. Ráadásul beszédben kedvesebb vagyok, mint írásban. A leveleim sokkal szárazabbak, és azt hiszem, ebben az esetben kedvességgel többre megyek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-09-29 20:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 065 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
Na ezt az udvarias levelet sikerült összehoznom az elmúlt napok eseményeinek tükrében, arra, hogy megsürgessem az értékelést, és hogy bebiztosítsam magam az idétlen értékelések ellen. Vélemény?? Hamarra kérem a reakciókat, mert el kell küldenem vagy 15 embernek, még ma szeretnék túlesni rajta. Üdvözlöm! Már egy ideje lezajlott az adásvétel. Mivel még nem írta meg a minősítést, kétségeim támadtak, hogy épségben odaért-e Önhöz az áru. Kérem, ha ideje engedi, valamilyen formában hozza tudomásomra, hogy minden rendben lezajlott! Köszönöm: XY Szia! Én annyit módosítanék rajta, hogy bemásolnám a termék nevét (nem a termékkódot, azt nem mindenki tudja megkeresni... És még ezt átírnám: Kérem, ha ideje engedi, pozitív értékeléssel hozza tudomásomra, hogy minden rendben lezajlott! Mert ha "valamilyen formában", akkor lehet, hogy csak válasz mailt kapsz, hogy Minden O.K., köszi. Én meg sem próbálom kibogarászni, kik nem értékeltek még vissza... |
|
|
|
2009-09-29 20:12
Létrehozva:
|
|
Én ezt a mondatrészt kihagynám, csak bonyodalmakat csinálsz magadnak. Amilyen eseteket lehet itt a fórumon olvasni..... Ha eddig nem is, most majd eszébejut arra hivatkozni, hogy törötten kapta az árut. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen gyanakvó és bizalmatlan. Köszi, átgondolom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-09-29 20:09
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 331 Regisztrált: 2008-04-25 08:30 Azonosító: 135 835 |
Na ezt az udvarias levelet sikerült összehoznom az elmúlt napok eseményeinek tükrében, arra, hogy megsürgessem az értékelést, és hogy bebiztosítsam magam az idétlen értékelések ellen. Vélemény?? kétségeim támadtak, hogy épségben odaért-e Önhöz az áru. XY Én ezt a mondatrészt kihagynám, csak bonyodalmakat csinálsz magadnak. Amilyen eseteket lehet itt a fórumon olvasni..... Ha eddig nem is, most majd eszébejut arra hivatkozni, hogy törötten kapta az árut. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen gyanakvó és bizalmatlan. |
|
|
|
2009-09-29 19:58
Létrehozva:
|
|
Szerintem jó. (Bár ha nekem küldenél egy ilyet, akkor azonnal kapnál egy negát, hogy ne zaklass Köszi, megnyugtattál. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-09-29 19:44
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Vélemény?? Hamarra kérem a reakciókat, mert el kell küldenem vagy 15 embernek, még ma szeretnék túlesni rajta. Üdvözlöm! Már egy ideje lezajlott az adásvétel. Mivel még nem írta meg a minősítést, kétségeim támadtak, hogy épségben odaért-e Önhöz az áru. Kérem, ha ideje engedi, valamilyen formában hozza tudomásomra, hogy minden rendben lezajlott! Köszönöm: XY Szerintem jó. (Bár ha nekem küldenél egy ilyet, akkor azonnal kapnál egy negát, hogy ne zaklass -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2009-09-29 19:18
Létrehozva:
|
|
Na ezt az udvarias levelet sikerült összehoznom az elmúlt napok eseményeinek tükrében, arra, hogy megsürgessem az értékelést, és hogy bebiztosítsam magam az idétlen értékelések ellen.
Vélemény?? Hamarra kérem a reakciókat, mert el kell küldenem vagy 15 embernek, még ma szeretnék túlesni rajta. Üdvözlöm! Már egy ideje lezajlott az adásvétel. Mivel még nem írta meg a minősítést, kétségeim támadtak, hogy épségben odaért-e Önhöz az áru. Kérem, ha ideje engedi, valamilyen formában hozza tudomásomra, hogy minden rendben lezajlott! Köszönöm: XY -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-09-29 09:02
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Hol a napszemüveg?? Elloptad! Úúúáááá. Olyan meleg van mán vizióim vannak? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-09-27 20:03
Létrehozva:
|
|
|
A két kérdést érdemes elolvasni. Legalábbis nekem tetszettek
http://www.vatera.hu/ritka_es_hajtatlan_10..._153772910.html -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2009-09-27 19:25
Létrehozva:
|
|
Tessék, Neked csemege. Tudom, bux az ilyesmikre: Negatív vélemény: A PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól! Nem szavatartó, nem utalt nem veszi át, és a feleség Romániában van. Másik fél: Sajnálom hogy visszatette a készletet! nem mindenki ér rá itt csücsülni vannak még akik dolgoznak! MI vagyunk többen! SAJNÁLOM hogy ez ekkora BŰN! az átvételi idő nincs meghatározva mint ahogy önnél sem volt!Azért köszönöm a türelmét! Szuzi A személyes tiltólistámban találtam. Fogalmam sincs, hogy került oda. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-09-27 10:37
Létrehozva:
|
|
|
Ja, és a háztartásomban nekem is előfordul, hogy két egyforma van. Pl. múltkor is 2 db ötvenest találtam a pénztárcámban. Okozott is nagy fejtörést. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-09-27 10:31
Létrehozva:
|
|
Köszönöm Zejopy a megoldást. Már azt hittem valamiféle szabálytalanság van de nem! Hytech! Ezen a piactéren mindenki tiszta lelkű és feddhetetlen. Sosincs szabálytalanság! És természetesen bármi ilyesmi van, én mindig megtalálom a kellő megoldást, számíthatsz rám ezentúl is. Azon meg igazán nem értem, mi a furcsa, ha válaszol a feltett kérdésre. Elfelejtette, hogy eladta. Amnézia. Azt hiszem ezt az esetet inkább kellő empátiával és tapintattal kellene kezelni. Sőt! Javaslom egy külön program kialakítását ilyen esetekre. Valami olyasmire gondolok, hogy ha bizonyítható az amnézia, természetesen kellő orvosi papírral, akkor a Vatera kifizetné az eladás után a jutalékot az eladónak, és egy köszönő levélben kifejtené, mennyire fontos a jelenléte a piacon, hiszen nélküle minden olyan unalmas és lapos lenne. Ja, és a háztartásomban nekem is előfordul, hogy két egyforma van. Pl. múltkor is 2 db ötvenest találtam a pénztárcámban. Okozott is nagy fejtörést. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-09-27 10:16
Létrehozva:
|
|
|
Mivel egy nagy eladóról van szó - power seller - az irgalmatlan mennyiségű(3db) termék kezelése közben véletlenül újralistázta( :lol:2x ) a fényképezőt. Továbbmegyek. Az újralistázás után véletlenül válaszolt az feltett kérdésekre is! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-09-27 10:08
Létrehozva:
|
|
|
Persze, az is lehet, hogy kettő volt neki belőle. Aztán az is elképzelhető, hogy a vevő meggondolta magát és nagyon korrekt módon visszavette az eladó, de már nem módosítottak a minősítéseken, mert mind a ketten nagyon rendesek akartak lenni egymással, mert nagyon szipatikusnak találták a hozzáállást. És aztán még az is elképzelhető, hogy véletlenül indította újra, mert ennek is nagy a valószínűsége, hiszen az ember lépten-nyomon újraindítja ilyen drága cuccoknál az aukciót, pusztán figyelmetlenségből. De talán az a legvalószínűbb, hogy............... Földrajzi szempontból sok minden megoldható. Igen. A legvalószínűbb,hogy kettő ugyanolyan volt belőle. Mosógépből, tv-ből, vasalóból meg autóból is mindenkinek 2 ugyanolyan egyforma van otthon. Végülis ez teljesen érthető. Így nem okoz törést a tulajdonosnak ha netán tönkremenne mert észre sem veszi. Aztán itt van a visszavette dolog: A vevő az értékelését 2009/09/15 21:06:17 -kor adta le ezzel a kommenttel: "...az eszköz tökéletesen működik. Korrekt" Az eladó viszont 2009/09/14 18:00:00 tehát több mint 1 nappal korábban újralistázta a terméket. A harmadikban viszont lehet valami amit mondasz: Mivel egy nagy eladóról van szó - power seller - az irgalmatlan mennyiségű(3db) termék kezelése közben véletlenül újralistázta( :lol:2x ) a fényképezőt. Köszönöm Zejopy a megoldást. Már azt hittem valamiféle szabálytalanság van de nem! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-09-27 09:56
Létrehozva:
|
|
Ezt pillantsátok meg. Ez ugye sikeres volt minden oldalról: http://www.vatera.hu/nagyon_akcios_aron_eg..._153192729.html De akkor mik ezek? http://www.vatera.hu/nagyon_akcios_aron_eg..._153270702.html http://www.vatera.hu/nagyon_akcios_aron_eg..._153613705.html Persze, az is lehet, hogy kettő volt neki belőle. Aztán az is elképzelhető, hogy a vevő meggondolta magát és nagyon korrekt módon visszavette az eladó, de már nem módosítottak a minősítéseken, mert mind a ketten nagyon rendesek akartak lenni egymással, mert nagyon szipatikusnak találták a hozzáállást. És aztán még az is elképzelhető, hogy véletlenül indította újra, mert ennek is nagy a valószínűsége, hiszen az ember lépten-nyomon újraindítja ilyen drága cuccoknál az aukciót, pusztán figyelmetlenségből. De talán az a legvalószínűbb, hogy............... Földrajzi szempontból sok minden megoldható. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-09-27 09:00
Létrehozva:
|
|
|
Ezt pillantsátok meg. Ez ugye sikeres volt minden oldalról: http://www.vatera.hu/nagyon_akcios_aron_eg..._153192729.html De akkor mik ezek? http://www.vatera.hu/nagyon_akcios_aron_eg..._153270702.html http://www.vatera.hu/nagyon_akcios_aron_eg..._153613705.html -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 13:22 |