Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-09-07 11:17
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szép napot! Meg ne kövezzen, de nekem más szokott eszembe jutni... Szép napot Önnek is, talán ott nem esik. Persze a férfiak teljesen másképpen gondolkodnak, mint a nők. Nekem csupa jó jut egy ilyen emberről eszembe. .......egy nem is tudom, minek nevezzem valamit, ami a bokájáig se ért..... Az a jó az ilyen kicsi jószágokban, hogy minden olyan tulajdonsággal fel vannak ruházva, mint nagyobb rokonaik (na jó, a fizikai erőről most ne nagyvonalúan tekintsünk el A telefonomon van egy pár fotó (a nyúlról, nem a kollégáról Nekem van igényem. Mindenre, ami állatokkal kapcsolatos. Remélem szegény állatkának nem kellett egész munkaidő alatt ketrecben lennie... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-07 11:05
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Pedig milyen jó látvány, amikor egy hatalmas pasi egy törpét sétáltat. Megható. Szép napot! Meg ne kövezzen, de nekem más szokott eszembe jutni... Jaj, de nagyon jó fej lehet, a nyúl is, de elsősorban a kollégája. Látatlanban erősen szimpatizálok vele. A telefonomon van egy pár fotó (a nyúlról, nem a kollégáról -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-09-06 17:15
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Megrendítő volt ez a történet... Amikor a kutya, mint társ kerül szóba, mindig eszembe jut... Belvárosban kutyát tartani szerintem vétség, úgyhogy nincs. Azonkívül Border collie párti vagyok, ilyen zsebizét nem tudnék elképzelni... Pedig milyen jó látvány, amikor egy hatalmas pasi egy törpét sétáltat. Megható. Annál csak az a szebb, amikor egy öreg ember egy öreg kutyát sétáltat. Akkor mindig meghatódom. ...... (Bár van egy kolléga, aki néha behozza a nyulát Jaj, de nagyon jó fej lehet, a nyúl is, de elsősorban a kollégája. Látatlanban erősen szimpatizálok vele. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-06 15:55
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Nincs kutyája? ... Megrendítő volt ez a történet... Belvárosban kutyát tartani szerintem vétség, úgyhogy nincs. Azonkívül Border collie párti vagyok, ilyen zsebizét nem tudnék elképzelni... Az irodában meg... az vicces lenne. (Bár van egy kolléga, aki néha behozza a nyulát -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-09-06 15:13
Létrehozva:
|
|
Az otthoni munkavégzést hosszú távon biztos nem tolerálnám, meghülyülnék egyedül. Kell azért a társaság. Nincs kutyája? Egyszer régen vigyáznom kellett három kis mackóra egy éjszakán át. Az egy éjszakából 3 nap és 3 éjjel lett. A mackók tulajdonosa kompenzációként egy aprikot törpe uszkárt hozott ajándékba. Annyira törpe volt, hogy már a toy határát súrolta. Nem akartam kutyát, úgy éreztem, nincs rá időm, túl nagy felelősség, kötöttség, stb. Néztem a kutyát, ő is nézett engem, aztán úgy döntöttem, legyen, elfogadom. Egyedül éltem, nem volt más társam, csak ő. A tekintetemből értett, nem túlzok. Csodálatos időt töltöttünk együtt. Aztán egy autósnak az volt a legnagyobb öröme, hogy szándékosan keresztülment rajta. Pokoli volt. Én nem haragszom, hiányzik belőlem ez az érzés, valahogy elmúlt, ahogy kimentem a kamaszkorból. Senkire. Erre az emberre sem, csak állok azóta is értetlenül, hogy mire volt ez jó. Mennyire alacsonyrendű ember az, akinek ez a szórakozása, ez hoz örömet az életébe. Vajon mit akart ezzel megmutatni? Na ez csak eszembe jutott. Olyan kutyám sosem lesz többet, mert ilyen egy van az ember életében. Viszont nagyon komoly érzelmi partner a hétköznapokban. Na persze gondoskodni kell róla, de hát kiről nem. És egy ilyen kicsi jószágot szerintem az irodába is bevihetne. Tiltja a szerződésünk. Komolyan. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-06 14:16
Létrehozva:
|
|
Én momentán öt percre lakom, úgyhogy ganz egal. Az otthoni munkavégzést hosszú távon biztos nem tolerálnám, meghülyülnék egyedül. Kell azért a társaság. A heverővel az a helyzet, hogy a mostani szobába már beférne, az ez előttibe nem fért be, akkor vette pártfogásába a sales. Mindezek ellenére én a kettővel ezelőtti irodát szerettem a legjobban. Szerintem lépjenek sztrájkba. Se zsebkendő, se ágy... brrrr... Tiltja a szerződésünk. Komolyan. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-09-06 13:25
Létrehozva:
|
|
..............de az új irodába nem fért be, úgyhogy elkommunizálta a sales. Szerencsére itt vannak a szomszédban, úgyhogy továbbra is fenntartjuk a használat jogát. Szerintem lépjenek sztrájkba. Se zsebkendő, se ágy... brrrr... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-06 12:26
Létrehozva:
|
|
Látja Leó?! Azén termemben ágy is van... Igényeljenek Önök is. Ejj, de jól megy... Volt egy (stílszerűen) narancssárga kanapénk, de az új irodába nem fért be, úgyhogy elkommunizálta a sales. Szerencsére itt vannak a szomszédban, úgyhogy továbbra is fenntartjuk a használat jogát. Szerintem cigin, kávén és citromlén/teán a végtelenségig el lehet élni. Ez nagy igazság. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-09-06 11:37
Létrehozva:
|
|
......... de annyira fáradt vagyok, hogy nem jutott eszembe... Látja Leó?! Azén termemben ágy is van... Igényeljenek Önök is. Bár néha inkább elszívok helyette egy cigit... Szerintem cigin, kávén és citromlén/teán a végtelenségig el lehet élni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-06 11:22
Létrehozva:
|
|
Azt elhiszem, hogy ez - különösen Önt - érzékenyen érinti. Alapból nem vagyok egy gonosz, de élveztem. Tartsuk meg... nem is az ő postjai miatt, hanem az Önök reakciói miatt. Fokozott élvezeti értéket képvisel minden egyes reakciójuk. Legyen az Benz, vagy Ön, teljesen mindegy, bár az Ön esetében még egy morranást is odaképzelek. Ezt örömmel olvastam. Igazából a valóságtartalommal van itt a probléma... marad, de pengeélen táncol. Szia Oroszlán, Te még elolvasod ezeket a hsz.-okat? (gondolom hivatalból muszáj) Én már szimplán csak átugrom őket. Szia hytech, Jól mondod, muszáj... Bár néha inkább elszívok helyette egy cigit... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-09-06 11:09
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Tisztelt Chamea! Örömmel olvastam, hogy ennyire tájékozott a Biztonsági csoportunk munkájával kapcsolatban... Ismételten arra kérem, hogy ha valamiről nincsenek megalapozott információi, akkor lehetőség szerint ne gyártson elméleteket, illetve még kevésbé állítsa be úgy a Vaterát, mint valami fogatlan oroszlánt. Biztonsági csoportunk fejlett informatikai és egyéb eszközök segítségével dolgozik a piactér biztonságának védelme érdekében, más kérdés, hogy módszereik nem nyilvánosak - remélem ennek okát nem kell külön megmagyaráznom. Szia Oroszlán, Te még elolvasod ezeket a hsz.-okat? (gondolom hivatalból muszáj) Én már szimplán csak átugrom őket. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-09-06 10:58
Létrehozva:
|
|
Örömmel olvastam, hogy ennyire tájékozott a Biztonsági csoportunk munkájával kapcsolatban... ..... még kevésbé állítsa be úgy a Vaterát, mint valami fogatlan oroszlánt. Azt elhiszem, hogy ez - különösen Önt - érzékenyen érinti. Biztonsági csoportunk fejlett informatikai és egyéb eszközök segítségével dolgozik a piactér biztonságának védelme érdekében, .... Pedig ki gondolta volna, hogy egy informatikai szakembereket alkalmazó cég képes ilyesmire... Eligazítottam. Alapból nem vagyok egy gonosz, de élveztem. Tartsuk meg... nem is az ő postjai miatt, hanem az Önök reakciói miatt. Fokozott élvezeti értéket képvisel minden egyes reakciójuk. Legyen az Benz, vagy Ön, teljesen mindegy, bár az Ön esetében még egy morranást is odaképzelek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-06 10:52
Létrehozva:
|
|
Kellett Neked emlegetni Bocsánatot kérek... Eligazítottam. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-09-06 10:42
Létrehozva:
|
|
Kellett Neked emlegetni Bocsánatot kérek... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-06 10:34
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 241 Regisztrált: 2010-06-15 22:55 Azonosító: 1 214 427 |
|
|
|
|
2010-09-05 21:07
Létrehozva:
|
|
Ezzel egyetértek, bár én néha már kórosnak érzem... Mindenesetre a mór megtette kötelességét, úgyhogy a mór megy vásárolni. A holnapi viszontlátásra! Szép álmokat. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-05 21:05
Létrehozva:
|
|
Szerintem addig jó, amíg az embert foglalkoztatja szabadidejében is a munkája. De tényleg. Ezzel egyetértek, bár én néha már kórosnak érzem... Mindenesetre a mór megtette kötelességét, úgyhogy a mór megy vásárolni. A holnapi viszontlátásra! -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-09-05 20:28
Létrehozva:
|
|
Igen, pont olyan. Szerintem addig jó, amíg az embert foglalkoztatja szabadidejében is a munkája. De tényleg. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-05 20:24
Létrehozva:
|
|
Akkor ez majdnem túlórázás. Sztahanovizmus. De mostanában annyi dolgom van, hogy muszáj. Tulajdonképpen ez olyan, mint amikor én mosogatás közben pedagógiai megoldásokon töröm a fejemet. Igen, pont olyan. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-09-05 20:06
Létrehozva:
|
|
Na, ezt én már sose mosom le magamról... Amúgy szép estét! Elárulom a titkot: ha ráérek, be szoktam nézni vasárnap este, hogy megspóroljam a hétfő reggeli maratoni olvasást. És megnyugtatom, nem tervezünk fórumátalakítást. Ezt nem, az biztos, mert a nagy fórumrendezést éjjel hajtotta végre, nem a szokásos idejében. És szép estét Önnek is. Akkor ez majdnem túlórázás. Tulajdonképpen ez olyan, mint amikor én mosogatás közben pedagógiai megoldásokon töröm a fejemet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 15:50 |