Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-06-07 23:26
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 42 Regisztrált: 2011-11-07 21:38 Azonosító: 1 563 792 |
Üdvözlöm!
Van egy vásárlóm, aki 5 napja megnyert tőlem egy 1ft-os terméket. Nem az 1ft aggaszd Attól tartok úgy járok mint a másik 4 személy akitől mostanság vásárolt és ott sem jelentkeztt, majd sorjában megkapta a negatív értékeléseket, erre ő is negatívval válaszolt, /szerintem jogtalanul/ ezzel elrontva aszok átlagát akik addig 100% voltak. Ráadás egy városban lakunk, tehát még azt sem lehet mondani, hogy a magas vagy + postaköltség kiadásáért nem jelentkezik. Kérdésem, ha én megadom a neki járó negatív értékelést, úgy gondolom minden tőlem telhetőt megtettem, és az aukció 'Szállítási és garanciális feltételek'-nél is leírtam, hogy "7 napot várok, hogy a termék kifizetésre kerüljön" erre ő úgy mint a többi esetnél, negatívval értékel, kérhetem annak eredményes törlését? http://divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat/no...1591895414.html Válaszát előre köszönöm! Üdv. Zoli |
|
|
|
2012-06-07 16:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 028 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Őt pedig én ajánlom a megfelelő helyre.
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-07 12:35
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Utóbbi Ó. Még sosem láttam ily fürge denevért Hivatalosan még joga van lenni, de szerintem sem kell már tiltóba tenni. Ha jobban belegondolok, az egyik szemem sír: ezt a nickjét legalább ismertem – nekem ő volt eddig az egyetlen, akit a hozzám intézett egetverő kérdései kapcsán pakoltam be a ’kedvencek’ közé. Ez eléggé nem tegnap volt, és a jelek szt jók voltak a megérzéseim. Most meg az a megérzésem, h ő egy tipikus keljfeljancsi/terminátor :-S -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-06-07 08:05
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2480520 Ő okkal van itt? Vagy csak még nem érte utol a végzet? Utóbbi -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-06-07 07:25
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 028 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2480520 Ő okkal van itt? Vagy csak még nem érte utol a végzet? Hivatalosan még joga van lenni, de szerintem sem kell már tiltóba tenni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-06 23:38
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 281 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2480520 Ő okkal van itt? Vagy csak még nem érte utol a végzet? Nem sok jót mutatott róla a sörhabom, szerintem nem éri meg a reggelt! |
|
|
|
2012-06-06 22:54
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2480520
Ő okkal van itt? Vagy csak még nem érte utol a végzet? -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-06-05 19:43
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 190 Regisztrált: 2010-12-17 15:26 Azonosító: 1 415 535 |
|
|
|
|
2012-06-05 19:25
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 57 Regisztrált: 2012-01-23 19:56 Azonosító: 1 620 850 |
Èrtem. Remélem törlik, mert nagyon igazsàgtalan. Megnéztem az értékeléseit... Nem En vagyok az első akinèl nem jelentkezett.
Köszönö a gyors vâlaszt! A konkrét ügyre nincs rálátásom, de általánosságban természetesen mindkét félnek törekednie kell az adásvétel lebonyolítására. Ebbe beletartozik a kapcsolatfelvétel, illetve a levelekre történő válaszadás is. |
|
|
|
2012-06-05 19:20
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Vaterabenz! Megírtam a kapcsolatfelvetelre. Le is mentettem az elküldött emaileket. De erősítse meg kérm, hogy mint vevőnek fel kellett volna venni velem a kapcsolatot. Annak ellenère, hogy tőlem automatikus email es egyèbb email ek is mentek hozzâ!? A konkrét ügyre nincs rálátásom, de általánosságban természetesen mindkét félnek törekednie kell az adásvétel lebonyolítására. Ebbe beletartozik a kapcsolatfelvétel, illetve a levelekre történő válaszadás is. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-06-05 19:16
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 57 Regisztrált: 2012-01-23 19:56 Azonosító: 1 620 850 |
Kedves Vaterabenz! Megírtam a kapcsolatfelvetelre. Le is mentettem az elküldött emaileket. De erősítse meg kérm, hogy mint vevőnek fel kellett volna venni velem a kapcsolatot. Annak ellenère, hogy tőlem automatikus email es egyèbb email ek is mentek hozzâ!?
|
|
|
|
2012-06-05 19:11
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!ma kaptam egy bosszù negatívot. Több emailt írtam, és azt állítja 2 hètig nem is jelentkeztem! Hazug. Hogyan kell jelentenem? Tisztelt virdzsi30! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-06-05 18:59
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 130 Regisztrált: 2010-12-11 10:58 Azonosító: 1 413 411 |
A kárpótlás felajánlása mindenképpen pozitív dolog, még akkor is, ha nem magától jutott esetleg eszébe. Két dolog lehet: 1. Hajlamos a fejlődésre és ha ez így van, akkor érdemes szerintem pozitív hangulatban hozzáállni a dologhoz. 2. Csak nem szeretne negatívat kapni. Ebben az esetben is érdemleges a döntése, mert ezek szerint fontos neki az értékelési rendszer, tehát a Vatera szabályait talán a későbbiekben tiszteletben tartja. Szóval a lecke még mindig neked van feladva, mert neked kell döntened. Tényleg nagyon komolyan azt gondolom, hogy aki hajlandó javítani, megváltoztatni egy hibás beidegződést, annak minden segítség és tolerancia megjár, és ez az élet más területeire is értem. Tudom, hogy ezzel sokan nem értenek egyet. Kedves zejopy! Nagyon köszönöm a válaszodat én is erre gomdoltam ( a férjem természetesen más véleményen volt,a karóba húzás volt a leggyengébb eszkőz ami szerinte kijárt volna |
|
|
|
2012-06-05 18:56
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!ma kaptam egy bosszù negatívot. Több emailt írtam, és azt állítja 2 hètig nem is jelentkeztem! Hazug. Hogyan kell jelentenem?
|
|
|
|
2012-06-05 18:05
Létrehozva:
|
|
...........Ez a baj ezekkel az emberekkel mindent a pénz felől akarnak megközelíteni,mert itt nekem nem a pénzen van a hangsúly hanem az eljárásról és a hazugságokról! Nincs igazam? A kárpótlás felajánlása mindenképpen pozitív dolog, még akkor is, ha nem magától jutott esetleg eszébe. Két dolog lehet: 1. Hajlamos a fejlődésre és ha ez így van, akkor érdemes szerintem pozitív hangulatban hozzáállni a dologhoz. 2. Csak nem szeretne negatívat kapni. Ebben az esetben is érdemleges a döntése, mert ezek szerint fontos neki az értékelési rendszer, tehát a Vatera szabályait talán a későbbiekben tiszteletben tartja. Szóval a lecke még mindig neked van feladva, mert neked kell döntened. Tényleg nagyon komolyan azt gondolom, hogy aki hajlandó javítani, megváltoztatni egy hibás beidegződést, annak minden segítség és tolerancia megjár, és ez az élet más területeire is értem. Tudom, hogy ezzel sokan nem értenek egyet. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-05 18:07 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-05 13:57
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 130 Regisztrált: 2010-12-11 10:58 Azonosító: 1 413 411 |
Köszi a tanácsokat mid két részről korrekt és megfontolandó! Azért szerintem a kedves vevő is olvasta a fórumot,mert az előbb küldött egy levelet (milyen meglepő,majdnem egy hónapig semmi és a mai nap hármat is küld? ),hogy Ő szeretne engem kárpotólni?! Ez a baj ezekkel az emberekkel mindent a pénz felől akarnak megközelíteni,mert itt nekem nem a pénzen van a hangsúly hanem az eljárásról és a hazugságokról! Nincs igazam?
|
|
|
|
2012-06-05 13:21
Létrehozva:
|
|
Gondoltam, ezt a linket még be tudom tenni, de nagyon gáz a netem.
Szóval itt vannak a negáim, amiket én adtam. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...feedback_type=2 (Bocs svejku, mindjárt megyek el, csak hiányzott a fórum és megszegtem szent fogadalmamat, hogy amíg az összes lemaradásomat nem pótolom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-05 13:18
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 281 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Szia zejopy! Kiváncsi lennék a véleményedre! Volt 1 vásárlom sznorbert95 , majdnem eltelt 1 hónap és nem fizetett. Írtam neki egy utolsó utáni felszólitást és tegnap elött adott egy pozitív értékelést,hogy megtörtént az adás-vétel holott nem fizetett mind a mai napig! Rákérdeztem,jött a szokásos duma,hogy külföldön volt és a barátja vásárolt,de Ö mindent megvett már egy másik eladónál ( ezt be is vallotta )! Én személy szerint negatívval értékelném mert ez elég gerinctelen dolog az Ö részéről,de mivel nem óhajtunk megint valami durvát irni ( nem engedtem a férjemet értékelést írni ) ezért kiváncsi vagyok a véleményedre! (lány ) Szia kisgép-lány! Zejopy tegnap átruházta rám a "fórum ügyeleti" jogát, ezért bátorkodom válaszolni. Az értékelés legyen tárgyszerű, és megérdemelt. Tehát nem kell semmi durvát írni, sokáig nem jelentkezett, nem fizetett, sőt elállt a vásárlástól, tehát negatív. Boszúnegatívtól pedig nem kell tartani. Üdv: svejku-fiú |
|
|
|
2012-06-05 13:18
Létrehozva:
|
|
Kedves Zeyopy! ... Ne haragudj, maga alá temetett az adminisztráció, nem tudtam feljönni. Szia zejopy! Kiváncsi lennék a véleményedre! Volt 1 vásárlom sznorbert95 , majdnem eltelt 1 hónap és nem fizetett. Írtam neki egy utolsó utáni felszólitást és tegnap elött adott egy pozitív értékelést,hogy megtörtént az adás-vétel holott nem fizetett mind a mai napig! Rákérdeztem,jött a szokásos duma,hogy külföldön volt és a barátja vásárolt,de Ö mindent megvett már egy másik eladónál ( ezt be is vallotta )! Én személy szerint negatívval értékelném mert ez elég gerinctelen dolog az Ö részéről,de mivel nem óhajtunk megint valami durvát irni ( nem engedtem a férjemet értékelést írni ) ezért kiváncsi vagyok a véleményedre! (lány ) Szia! Gondoltam, hogy a lány vagy, hogy a férjedet nem engedted értékelni. Az értékelésnél mérlegelném, hogy mennyire tűnik normálisnak a partner. Ha egy mód van rá, szívesebben adok semlegest, de ha kiakasztó módon kommunikál, akkor megy a nega. Ha úgy érzed, hogy negatívat akarsz adni, nyugodtan adjál, teljesen rendben van, de a szövegbe csak higgadtan írd le az okot, ne minősítsd a partnert. Nézd, én ilyeneket adtam: -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-05 13:11
Létrehozva:
|
|
Az ügyfélszolgálattól megtudtam, hogy ugyan 66,67%-os a pozitív értékelések aránya, de mivel csak egy negatívja van (nem pedig 2), nem zárhatják ki. Már benne van a "levesben" ! Nem csak a szigorú matematika számít, hanem -jelen esetben- más nyugtalanító körülmények is. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 12:51 |