Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 16 401 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
A régi, hasonló rendeltetésű topik számunkra is érthetetlen módon eltűnt...
Ide lehet írni szinte bármilyen témában. Kivéve az alcímben említett kiemelt témaköröket, mert azoknak saját helyük van. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-09-01 20:45 Azonosító: 184 410 ![]() |
Sziasztok!
Kérdés, nem találtam neki jobb helyet, bár lehet, hogy lenne: Tehát: 1ft-os áron szeretnék aukciót indítani, kérdés, hogy nem indulok-e hátránnyal, mert most kezdtem nemrég az árusítást és, eddig két értékelésem született. De valahol el kell kezdeni, nem igaz? Ti nem féltek tőle, hogy áron alul marad az 1ft-on indult aukció? A válaszokat előre is köszönöm! :-) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 075 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 ![]() |
Sziasztok! Kérdés, nem találtam neki jobb helyet, bár lehet, hogy lenne: Tehát: 1ft-os áron szeretnék aukciót indítani, kérdés, hogy nem indulok-e hátránnyal, mert most kezdtem nemrég az árusítást és, eddig két értékelésem született. De valahol el kell kezdeni, nem igaz? Ti nem féltek tőle, hogy áron alul marad az 1ft-on indult aukció? A válaszokat előre is köszönöm! :-) Én szinte minden aukciómat 1 Ft-ról indítom, de legtöbbször nem is érnek tízezreket a tételeim (bélyegek, bankjegyek), így van amikor tényleg 1 Ft-ért megy el. Azok a tételek, aminek jobb ára van, azoktól nem kell félni, mert elég jól fellicitálják. (Telefon, számtech stb.) -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018-04-19 11:37 |