Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-03-05 19:50
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2013-03-05 19:42
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 896 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Szerintem kedves "vevő" Barbika kimerítette a lehetőségeit, nem kellene megvárni, hogy bosszúnegával értékelhessen. Kedves svejku! Így igaz, köszönjük -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-03-05 19:13
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Sziasztok! Van egy furcsa esetem.Tehát egy 0-ás felhasználó már vagy 40 db termékemet leütött és még licitál többre,de a többi csak febr végén jár le.Pár levelet váltottunk,hogy még nézeget,illetve írtam neki,hogy előre hozom ezek végét,hogy egyben lebonyolítsuk jövő héten az üzletet(postán), de arra nem válaszolt még.Közben licitet kaptam Tőle. Kérdésem, Ti várnátok? 3 hétig nem szeretném más elől elvenni a lehetőséget, ha mégsem jön össze ,illetve a korábban leütöttet már értékelnem is kéne, illetve jutit fizetni ami ennyinél nem kevés:( Így meg adjak 50 db negatívot? És ha visszadja? Ördögi kör, köszönöm a hozzászólásokat. Kedves Benz! Szerintem kedves "vevő" Barbika kimerítette a lehetőségeit, nem kellene megvárni, hogy bosszúnegával értékelhessen. |
|
|
|
2013-03-05 17:22
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2010-05-08 22:02 Azonosító: 1 149 866 |
Köszönöm szépen a választ és a segítséget!
|
|
|
|
2013-03-05 14:04
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 896 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Még azt szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy elkerüljem a negatív értékelés a részéről, amiért leütöttem az elérhetőségéért egy aukcióját? Lehet licitet törölni vagy egyéb megoldást? Vagy nyeljem be a negatívot? Köszönöm! A leütött terméket át kellett volna vennie. Ha nem teszi, akkor az eladó joggal adhat negatív értékelést vagy akár jogi útra is terelheti az ügyet. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-05 13:57
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2010-05-08 22:02 Azonosító: 1 149 866 |
Köszönöm a segítségeteket!
Közben beszéltem egy bíróval és valóban jogtalan a követelése. Ez egy jogilag lezajlott adás-vétel. Beadhatja a fizetési meghagyást, de annak sincs alapja. Még azt szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség arra, hogy elkerüljem a negatív értékelés a részéről, amiért leütöttem az elérhetőségéért egy aukcióját? Lehet licitet törölni vagy egyéb megoldást? Vagy nyeljem be a negatívot? Köszönöm! |
|
|
|
2013-03-04 23:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2013-03-04 22:51
Létrehozva:
|
|
|
Ezek szerint valóban egyedi a gond!
Lehet ebből jogi problémám? Szerintetek követelheti rajtam a pénzt? Tanácstalan vagyok.. |
|
|
|
2013-03-04 21:39
Létrehozva:
|
|
Ezt az egyet nem tettem volna, egyébként pedig szerintem helyesen jártál el. Elképesztő elképzelés, nem is tudom mit mondjak róla Eddig én is azt hittem, hogy számomra már nincs újdonság ezen a téren -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-04 19:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2013-03-04 19:35
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 955 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
... 2011.április elején ... DE.. Idén januárban megkeresett, hogy utaljam vissza a vételárat, mert ő beteg lett és szüksége van a pénzre... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-04 18:29
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Üzemeltetők!
Roppant érdekes és dühítő dolog történt. 2011.április elején eladtam egy Retro csizmát egy jelenleg is aktív felhasználónak. Minden rendben ment, rég el is felejtettem az egészet. DE.. Idén januárban megkeresett, hogy utaljam vissza a vételárat, mert ő beteg lett és szüksége van a pénzre... Teljes mértékben ki voltam akadva és megírtam neki a válasz emailben, hogy ez nem járja. Erra ma megkaptam a postástól a csizmát... Benne egy nyomtatott cetlit, hogy írjak erre az emailre.. Írtam, hogy semmi esetre sem adom vissza a pénzt és nem áll módomban vissza küldeni a csomagot, mert anyagilag nem engedhetem meg magamnak, hogy ide-oda postázgassak. Majd felszólítottam, hogy az ő városától 30km-re levő bíróságra mától számított két héten belül fáradjon be, és vegye át a terméket, különben jótékony célra adományozom a csizmát. Továbbra is bosszant a dolog, és megkerestem az aukcióit, majd leütöttem egy fix árast az elérhetőségéért. Megvan a szám, viszont nem hajlandó felvenni. Az lenne a kérdésem, hogy mit tudok ilyenkor tenni? Esetleg másnál is bepróbálkozott ezzel a vásárold vissza dologgal? Ha szükséges megadom a Vatera nevét is. Nagyon köszönöm a segítséget! |
|
|
|
2013-02-04 19:53
Létrehozva:
|
|
Köszi a segítséget.Igen nekem is az összeggel és az aukciók számával van gondom,illetve a nem jelentkezéssel. Mert eddig mindig olyan aukciókat ütött le amiből még 3 hét hátra van így kicsit végeláthatalan az egész,Írtam neki,hogy fizessen részletekbe amik már lejártak és elküldöm őket(amúgy sem fér bele egy csomiba) tehát mindegy,sőt állom a postáját.De még válasz nem jött. Így még a héten várok és újra írok,hogy ha nem tudunk így megegyezni akkor újrahirdetem. Szerinted így korrekt? Csak még mindig kérdéses az értékelés?! Szerintem így korrekt, ezt írd is meg neki, a levelezést pedig őrizd meg. Az értékelést pedig a tényeknek megfelelően szövegezd, és belátásod szerint minősítsd. Ebben tanácsot nem adhatunk, legfeljebb azt írhatjuk meg, amit mi adnánk hasonló esetben, de ez mindig a te döntésed kell legyen. Most nem találom, de ugye te kérdezted, hogy 50 negatívval kizárják-e? Nos nem, sajnos az egy felhasználótól kapott azonos minősítésű értékelések mindösszesen 1 darabnak számítanak. |
|
|
|
2013-02-04 18:47
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2012-06-19 13:11 Azonosító: 1 762 491 |
Nehezet és sokat kérdeztél, azért nem válaszoltunk eddig, de most egy kicsit ránéztem, a vevőd Barbika129? Kérd meg kedvesen, (de határozottan) hogy az eddig leütött cuccok (ami látom, nem kevés) árát utalja el. Ez esetben összevárod a licitjeit, és egyben küldöd majd. A többinél ekkor nyugodtan kivárhatod a lejárat végét, nem kell előbb lezárni, ha licites, lehet még feljebb megy az ára, és az sem biztos, hogy Ő nyeri. Amúgy nem olyan régen ütötte le, hogy emiatt már értékelned kellene, de jogos lehet az aggodalmad. Köszi a segítséget.Igen nekem is az összeggel és az aukciók számával van gondom,illetve a nem jelentkezéssel. Mert eddig mindig olyan aukciókat ütött le amiből még 3 hét hátra van így kicsit végeláthatalan az egész,Írtam neki,hogy fizessen részletekbe amik már lejártak és elküldöm őket(amúgy sem fér bele egy csomiba) tehát mindegy,sőt állom a postáját.De még válasz nem jött. Így még a héten várok és újra írok,hogy ha nem tudunk így megegyezni akkor újrahirdetem. Szerinted így korrekt? Csak még mindig kérdéses az értékelés?! |
|
|
|
2013-02-01 21:47
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Van egy furcsa esetem.Tehát egy 0-ás felhasználó már vagy 40 db termékemet leütött és még licitál többre,de a többi csak febr végén jár le.Pár levelet váltottunk,hogy még nézeget,illetve írtam neki,hogy előre hozeom ezek végét,hogy egyben lebonyolítsuk jövő héten az üzletet(postán),de arra nem válaszolt még.Közben licitet kaptam Tőle.Kérdésem,Ti várnátok?3 hétig nem szeretném más elől elvenni a lehetőséget,ha mégsem jön össze,illetve a korábban leütöttet már értékelnem is kéne,illetve jutit fizetni ami ennyinél nem kevés:( Így meg adjak 50 db negatívot? És ha visszadja? Ördögi kör,köszönöm a hozzászólásokat. Nehezet és sokat kérdeztél, azért nem válaszoltunk eddig, de most egy kicsit ránéztem, a vevőd Barbika129? Kérd meg kedvesen, (de határozottan) hogy az eddig leütött cuccok (ami látom, nem kevés) árát utalja el. Ez esetben összevárod a licitjeit, és egyben küldöd majd. A többinél ekkor nyugodtan kivárhatod a lejárat végét, nem kell előbb lezárni, ha licites, lehet még feljebb megy az ára, és az sem biztos, hogy Ő nyeri. Amúgy nem olyan régen ütötte le, hogy emiatt már értékelned kellene, de jogos lehet az aggodalmad. |
|
|
|
2013-02-01 19:48
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2012-06-19 13:11 Azonosító: 1 762 491 |
Sziasztok!
Van egy furcsa esetem.Tehát egy 0-ás felhasználó már vagy 40 db termékemet leütött és még licitál többre,de a többi csak febr végén jár le.Pár levelet váltottunk,hogy még nézeget,illetve írtam neki,hogy előre hozeom ezek végét,hogy egyben lebonyolítsuk jövő héten az üzletet(postán),de arra nem válaszolt még.Közben licitet kaptam Tőle.Kérdésem,Ti várnátok?3 hétig nem szeretném más elől elvenni a lehetőséget,ha mégsem jön össze,illetve a korábban leütöttet már értékelnem is kéne,illetve jutit fizetni ami ennyinél nem kevés:( Így meg adjak 50 db negatívot? És ha visszadja? Ördögi kör,köszönöm a hozzászólásokat. |
|
|
|
2013-01-15 21:07
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! kösz a választ . Én úgy értelmezem a terméklapon hogy két lehetőséget ad meg. személyes átvétel, ajánlott levélként előre utalás után. atermék kódja:1699668092 meghosszabitva:1699693004 Tisztelt jupatt! Így igaz. A válaszom a személyes átvételre vonatkozott. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-01-15 20:51
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2013-01-14 22:14 Azonosító: 1 961 094 |
Tisztelt jupatt! Személyes átvételnél semmi sem indokolja a vételár előre utalását. Kivéve, ha ezt a feltételt az eladó feltüntette a terméklapon. Kedves zejopy! Nálam ez egyértelmű negatív (és újraindítás) lenne, de Önben mindig is több volt az empátia Kedves Benz! kösz a választ . Én úgy értelmezem a terméklapon hogy két lehetőséget ad meg. személyes átvétel, ajánlott levélként előre utalás után. atermék kódja:1699668092 meghosszabitva:1699693004 |
|
|
|
2013-01-15 16:48
Létrehozva:
|
|
Értékeltem, és elszörnyedtem, az első árut szeptember 27.-én vette. Tényleg köszönöm az iránymutatást, mert ha belegondolok, akkor ez járt neki, hiszen ez semmiképpen sem értékelhető magatartás, és muszáj, hogy nyoma maradjon, különben mások is így járnak vele, mint én. Tényleg türelmes volt -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-01-15 13:31
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 955 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Beenz! ... Köszönöm a nem hivatalos útmutatót, eszerint járok el. Értékeltem, és elszörnyedtem, az első árut szeptember 27.-én vette. Tényleg köszönöm az iránymutatást, mert ha belegondolok, akkor ez járt neki, hiszen ez semmiképpen sem értékelhető magatartás, és muszáj, hogy nyoma maradjon, különben mások is így járnak vele, mint én. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 09:50 |