IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

85 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Aukciózási Etikett, Mit illik, mit nem illik, mi a véleményetek?
zejopy
hozzászólás 2013-01-15 11:47
Létrehozva: #41

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(VateraBenz @ 2013-01-15 09:08) *
Kedves zejopy!

Nálam ez egyértelmű negatív (és újraindítás) lenne, de Önben mindig is több volt az empátia smile.gif

Beenz! Köszönöm. rolleyes.gif Tudja, én mindig azt csinálom, amit helyesnek tartok. Vannak esetek, amikor nem tudok dönteni. Ilyenkor fordulok Önhöz, mert "kevésnek találtattam" a probléma megoldásához. Mivel az Ön értékítéletében és tapasztalatában megbízom, ilyenkor már az lesz, amit Ön mond.
Teljesen logikátlan lenne megkérdeznem a véleményét és másképpen dönteni. Akkor miért kérdeztem?
Köszönöm a nem hivatalos útmutatót, eszerint járok el. thank_you.gif

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2013-01-15 10:08
Létrehozva: #42

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(jupatt @ 2013-01-14 21:59) *
T. fórumózók. arra szeretnék választ kapni hogy egy megvásárolt terméknél a szállitási és fizetési rovatnál személyes átvételt jelöltem meg. az eladó azt várja tőlem hogy utaljam el apénzt ,mondván hogy le kell foglalni az árút. Én aszemélyes átvételnél szeretnék fizetni. hogy járjak el?

Tisztelt jupatt!

Személyes átvételnél semmi sem indokolja a vételár előre utalását.
Kivéve, ha ezt a feltételt az eladó feltüntette a terméklapon.

IDÉZET(zejopy @ 2013-01-15 07:32) *
Kedves Benz! smile.gif

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=10674690 Adott ez a vevőm. Nagyon régen vásárolt, de az utolsó belépése kb. akkorra esik, amikor megírtam neki a fizetési infókat. Visszatérő vevőm, mindig kicsit lassú volt, de nem ennyire. Nem nagyon szeretnék neki negatív értékelést adni. A levelek másolatai elmentek Önöknek, és hívtam is többször, de csak kicsöngött, nem vette fel senki. Ilyen esetben már negatívot adnék, de szerintem valami gond lehet. Szóval semlegesre tendálok. Érdekelne a véleménye, hogy Ön hogyan járna el. Hamarosan kicsúszik az értékelési időből is. Azt sem tudom, hogy utána tartsam-e még az árut, vagy újraindítsam. Már egy ideje tipródom a problémán.
Köszönöm, ha elmondja a véleményét. thank_you.gif (Ilyen esetekben egyértelműen iránymutató lehet.)

Kedves zejopy!

Nálam ez egyértelmű negatív (és újraindítás) lenne, de Önben mindig is több volt az empátia smile.gif

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-01-15 08:32
Létrehozva: #43

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Kedves Benz! smile.gif

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=10674690 Adott ez a vevőm. Nagyon régen vásárolt, de az utolsó belépése kb. akkorra esik, amikor megírtam neki a fizetési infókat. Visszatérő vevőm, mindig kicsit lassú volt, de nem ennyire. Nem nagyon szeretnék neki negatív értékelést adni. A levelek másolatai elmentek Önöknek, és hívtam is többször, de csak kicsöngött, nem vette fel senki. Ilyen esetben már negatívot adnék, de szerintem valami gond lehet. Szóval semlegesre tendálok. Érdekelne a véleménye, hogy Ön hogyan járna el. Hamarosan kicsúszik az értékelési időből is. Azt sem tudom, hogy utána tartsam-e még az árut, vagy újraindítsam. Már egy ideje tipródom a problémán.
Köszönöm, ha elmondja a véleményét. thank_you.gif (Ilyen esetekben egyértelműen iránymutató lehet.)

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-01-15 08:32

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
svejku
hozzászólás 2013-01-14 23:07
Létrehozva: #44

Lelkes virgonc

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar/Győr
Azonosító: 156 696

T. fórumózók. arra szeretnék választ kapni hogy egy megvásárolt terméknél a szállitási és fizetési rovatnál személyes átvételt jelöltem meg. az eladó azt várja tőlem hogy utaljam el apénzt ,mondván hogy le kell foglalni az árút. Én aszemélyes átvételnél szeretnék fizetni. hogy járjak el?

Az aukció linkjét tedd be ide, aztán többet tudunk mondani.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-01-14 23:06
Létrehozva: #45

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Melyik az?
http://www.vatera.hu/listings/index.php?td...s%E9s&obd=2
Semmi nem indokolja az előre utalást. Én nem tenném meg. De várd meg Benz válaszát mindenképpen, szerintem ő sem fog mást mondani, de akkor is. Aszerint járj el.smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
jupatt
hozzászólás 2013-01-14 22:59
Létrehozva: #46

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2013-01-14 22:14
Azonosító: 1 961 094

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-12-20 17:59
Létrehozva: #47

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(oaxaca @ 2012-12-20 14:13) *
El vagyok keseredve.Eladtam egy terméket az oldalon, a vevő utalt időben. Még aznap ajánlva postára adtam a terméket, a posta másnap kézbesítette a vevő postaládájába(!). Ez az utolsó nyom, mert a vevőm nem kapta meg az áruját. A posta sajnálkozik, szerintük jogszerűen jártak el. Most így állunk. A vevő ajándéknak szerette volna az árut karácsonyra, ami már csak 4 nap. Jól ráfizettem. Járt már valaki így köztetek? Mi a tennivaló?

Bizonyítható, hogy feladtad a küldeményt. A postás pedig betette a postaládába, tehát ő is jogszerűen járt el. Sem téged, sem a postát nem terhel felelősség.
Tanulság a későbbiekre az LNK, azaz levélszekrénybe nem kézbesíthető opció igénybevétele, ami kis méretű tárgyaknál nagyon jó és csak 10 Ft.
Ebben az esetben nem terhel téged semmilyen kötelezettség, én így látom.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
oaxaca
hozzászólás 2012-12-20 15:13
Létrehozva: #48

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-05-21 19:14
Azonosító: 1 741 173

El vagyok keseredve.Eladtam egy terméket az oldalon, a vevő utalt időben. Még aznap ajánlva postára adtam a terméket, a posta másnap kézbesítette a vevő postaládájába(!). Ez az utolsó nyom, mert a vevőm nem kapta meg az áruját. A posta sajnálkozik, szerintük jogszerűen jártak el. Most így állunk. A vevő ajándéknak szerette volna az árut karácsonyra, ami már csak 4 nap. Jól ráfizettem. Járt már valaki így köztetek? Mi a tennivaló?

+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2012-12-20 14:21
Létrehozva: #49

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894

IDÉZET(VateraBenz @ 2012-12-18 14:10) *
Tisztelt bogarka19!

Egy ilyen sértő megfogalmazású szöveg törlését nyugodtan kérje a Kapcsolatfelvételen át.
Mi az a tolaritás?! laugh1.gif

Talán a polaritás tájnyelvi változata. Ha találok hiteles adatközlőt, feltétlenül szólok. mosking.gif

+Quote Post
gtomi81
hozzászólás 2012-12-20 10:51
Létrehozva: #50

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-11-05 15:31
Azonosító: 1 560 750

IDÉZET(bogarka19 @ 2012-12-18 11:57) *
Sziasztok!

Nem bonyolítottam le ugyan túl sok adás-vételt a vaterán...

Szia!
A Vatera szabályzata nem rendelkezik arról, hogy engedélyhez kötött lenne az aukció végének előbbre hozása, természetesen nem árt ha előtte értesíted a jelenlegi nyertest, de mondom nem vagy köteles. De a Te esetedben mivel "szegény vevő szabadságon volt" biggrin.gif , hiába is kereseted volna meg szándékoddal.Az, hogy így reagált ebben a stílusban, az meg őt minősíti nem Téged.
SZERINTEM szabályszerűen jártál el, és a Ptk. ide vonatkozó rendelkezései alapján köteles lett volna átvenni a terméket. Az, hogy időben hamarabb, az mindegy, mert ez a delikvens sem most sem később nem fizetett volna.Nemhogy örült volna,hogy nem kell kivárnia a végét. Vannak ilyen bunkók, akik megnehezítik a becsületesen hirdetőket, de hát ilyen a világ sajnos.

(Szabadságra visszatérve: én is és mások is szoktak szabadságra menni, vagy nyaralni, de meg tudom nézni a leveleimet, illetve jelzem a vevőknek, vagy eladóknak, hogy szabadságon vagyok ekkor meg ekkor tudom rendezni. Szerintem azért is ad a Vatera 14 napos haladékot az értékelésre, mert még így is le lehet rendezni egy adás-vételt. Most lehet fújolni meg köpködni, erre azt tudom mondani csak az vásároljon,aki fizetni is tud illetve akar.Az átutalások 4 órán belül beérkeznek, de még ha rózsaszíncsekken megy is akkor is 3 munkanap max.; másnap postázol, de ha 5 nap múlva, akkor is még csak 8napnál járunk, a posta is elviszi 3 napon belül a csomagot, szóval még mindig csak 11 napnál járunk, ha közbe esik egy hétvége,még akkor is bőven meg van a 14 nap.Persze előfordul hogy fizetésre, vagy családira várunk, akkor sem kell hónapokig várni 21-30 nap alatt így is megvan az üzlet.Akinek meg ennyi idő is kevés, az nem is akarja rendezni. Ez személyes tapasztalat. Ezt a bekezdést csak mellékesen írtam, nem az idézethez tartozik. Jaa és köpjetek szembe,ha nincs igazam biggrin.gif)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-12-18 15:10
Létrehozva: #51

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(bogarka19 @ 2012-12-18 11:57) *
...
Úgy gondolom, hogy ha valaki szabadságon van, nem mentség arra, hogy ránézzen az e-mailjeire. Ha valakinek volt türelme elolvasni, kérem,
válaszoljon, mert én hiába nem érzem jogosnak a negatív értékelését, ha nem kapok erről valamilyen véleményt.
Előre köszönöm bárkinek!!!!

Tisztelt bogarka19!

Egy ilyen sértő megfogalmazású szöveg törlését nyugodtan kérje a Kapcsolatfelvételen át.
Mi az a tolaritás?! laugh1.gif

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
bogarka19
hozzászólás 2012-12-18 12:57
Létrehozva: #52

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-12-18 12:31
Azonosító: 1 931 454

Sziasztok!

Nem bonyolítottam le ugyan túl sok adás-vételt a vaterán, de eddig minden egyes vevőm korrekt, elégedett és megértő volt, most azonban az egyik vevő nem reagált a felkeresésemre, előre sem szólt, hogy egyelőre nem tud foglalkozni az általa leütött termékkel, végül pedig egy olyan negatív értékelést írt rólam, ami szerintem nem volt valós.

A történet:
Licitált a termékemre, ami igaz, nem nagy összeg, 990 Ft volt. Az aukció zárását előrehoztam december 6-ra, mihamarabb szerettem volna letudni.
Erről ugyebár a vatera kiküld egy tájékoztató e-mailt. Írtam a vevőnek több üzenetet, amelyek nem mentek el valamiért, aztán végre sikerült is
elküldenem az üzenetet, de akkorra már több mint egy hét is eltelt a vásárlás óta.
Idő közben jelentkezett egy másik vevő a termékre, azt mondta, ha megvan még, ő szívesen megvenné. Ennek fényében küldtem még egy üzenetet
a vásárlónak, hogy amennyiben aznap éjfélig (december 15) sem jelentkezik a termékért, vagy jelzi egyáltalán hogy még fennáll az érdeklődése,
negatív értékelés mellett fogom zárni az adás-vételt.
Nem jelentkezett, az inget eladtam másnak, úgy gondolom, korrekt értékelést adtam, nem úgy fogalmaztam az értékelésemben, hogy bármi kivetnivaló
lett volna benne: "Sajnos a vevő nem jelentkezett, nem reagált a felkeresésekre."

A probléma ott kezdődött, hogy a vevő engem okol mindenért: hogy képzeltem én azt, hogy előrehoztam az aukció zárását? A válasz e-mailje is igen
sértő volt, hát még az értékelése, amit egyszer módosított is egy újabb általam írt üzenetet követően, konkrétan engem nevezett "kis-rongy"-nak.
1. értékelése: "Előbbre hozta termék zárást, amiről már késve értesültem, mert szabin voltam, amire nem kértem tőle engedélyt, példátlan eladó,
semmi tolaritás, semmi rugalmasság, elképesztő csalódás számomra, hogy ilyen kis rongy miatt több mint 2oo + üzletkötéssel a hátam mögött kioszt
nekem a kis-rongy egy negatívot, hát emberek ez van. KERÜLJÉTEK MESSZIRE :D)))))) még jó hogy 2oo-ból 1 ilyen van, még jó arány a mai világban :D"

2. értékelése: "Valóban, mivel az ember szabadságon is lehet, készülvén az ünnepekre és mivel előbbre hoztad a
zárást arról is csak később értesültem, nem kell hamarabb lezárni és nem basztál ki volna velem kis
41 adásvételeddel az 1ooo rongyoddal, türelmetlen majom... légy boldog hogy ilyen bunkó NEGATÍV
vagy. Milyen e-mailt írsz te, nekem hogy 15-e éjfélig jelentkezzek, ki a szarnak hiszed magad, hogy
megszabd az időmet. Nem mindenki ül 24 órában gépnél és a rongyoddal van elfoglalva. Idióta. Ha
valaki 1 betűt se tud írni, akkor DOLGA VAN,MOST JEGYEZD MEG---------------------------------- "

Úgy gondolom, hogy ha valaki szabadságon van, nem mentség arra, hogy ránézzen az e-mailjeire. Ha valakinek volt türelme elolvasni, kérem,
válaszoljon, mert én hiába nem érzem jogosnak a negatív értékelését, ha nem kapok erről valamilyen véleményt.
Előre köszönöm bárkinek!!!!

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-12-15 09:29
Létrehozva: #53

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(nyuszkoo @ 2012-12-15 05:00) *
... hogy lehetne megoldani a problémát?

Tisztelt nyuszkoo !

Még az aukció lejárta előtt üzenetben magyarázza el a vevőnek a helyzetet. Ha megértő lesz, akkor kérheti a licitje törlését.
Ha nem, akkor a Polgári Törvénykönyv a szerződés létrejöttéről szóló, 211. § értelmében, aki szerződés kötésére ajánlatot tesz, ajánlatához kötve marad az online aukciós értékesítés jellegéből kifolyólag. A törvény értelmében tehát, az a vevő, aki a vatera.hu oldalon ajánlatot tesz, vagyis licitál, az a licittől a későbbiekben nem állhat el, az ajánlati kötöttség kizárása nem lehetséges.
Az eladóknak a vatera.hu oldalra feltett ajánlataik szerződéskötési nyilatkozatnak minősülnek, vagyis az ettől való elállás sem lehetséges. Az aukció lezárását követően a szerződéskötés automatikusan létrejön, és a szerződésben foglaltakat mind a vevő, mind az eladó köteles teljesíteni és betartani, vagyis az eladó köteles a felkínált terméket a kialakult áron a vevőnek eladni, a vevő pedig köteles a terméket ezen az áron megvenni. Ezeknek a jogoknak esetleges szerződésszegés esetén polgári peres eljárás során lehet érvényt szerezni.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-12-15 07:09
Létrehozva: #54

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(nyuszkoo @ 2012-12-15 05:00) *
Hello,

túl vagyok jó pár aukción eddig sosem fordult elő velem, most viszont igen sad.gif a 2000forintos minimál ár helyett 200 forint lett beírva.. észre sem vettem volna, ha nem licitáltak volna rá...
Eszem ágában sincs annyiért odaadni, mert a piaci árnál még a 2000forint is nagyon kedvező. Konkrétan egy hörcsög ketrec- itató-mókuskerék felszerelésről lenne szó.. egyenként is többet érnek 200 forintért, és a 3részből az egyik teljesen új, a másik kettő pedig használt, de nagyon jó állapotú.

Mégis mi a fenét csináljak? tudom, hogy ez most nem fair, de figyelmetlen voltam... hogy lehetne megoldani a problémát?

valakinek ötlet? de kérlek ne azt írjátok hogy adjam csak oda 200 forintért, mert akkor inkább egy negatívot "lenyelek"... több mint 7000forintomba került 4évvel ezelőtt a felszerelés.. szerintem érhető, hogy nem ajándékozni szeretném..

Oda kell adnod a kialakult áron.
Nem lehet mást írni. Én is jártam már így. Odaadtam. Ezek a tiszta aukciózás alapfeltételei.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
nyuszkoo
hozzászólás 2012-12-15 06:00
Létrehozva: #55

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-12-17 13:00
Azonosító: 893 526

Hello,

túl vagyok jó pár aukción eddig sosem fordult elő velem, most viszont igen sad.gif a 2000forintos minimál ár helyett 200 forint lett beírva.. észre sem vettem volna, ha nem licitáltak volna rá...
Eszem ágában sincs annyiért odaadni, mert a piaci árnál még a 2000forint is nagyon kedvező. Konkrétan egy hörcsög ketrec- itató-mókuskerék felszerelésről lenne szó.. egyenként is többet érnek 200 forintért, és a 3részből az egyik teljesen új, a másik kettő pedig használt, de nagyon jó állapotú.

Mégis mi a fenét csináljak? tudom, hogy ez most nem fair, de figyelmetlen voltam... hogy lehetne megoldani a problémát?

valakinek ötlet? de kérlek ne azt írjátok hogy adjam csak oda 200 forintért, mert akkor inkább egy negatívot "lenyelek"... több mint 7000forintomba került 4évvel ezelőtt a felszerelés.. szerintem érhető, hogy nem ajándékozni szeretném..

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-12-09 22:26
Létrehozva: #56

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2012-12-08 13:09) *

Tegnapi vásárlójelöltem egyre izgalmasabb vizek felé evez. Csak nehogy felbukkanjon egy vízi-sárkány...

IDÉZET(zejopy @ 2012-12-09 21:05) *
Tegnapi vásárlójelöltem egyre izgalmasabb vizek felé evez. Csak nehogy felbukkanjon egy vízi-sárkány...

Ja, csak az árut benéztem. Amúgy előtört belőlem...
http://antik.vatera.hu/porcelan/emlektargy...1675958903.html

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-12-08 21:25
Létrehozva: #57

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Aramir @ 2012-12-08 19:51) *
Nem vagyok megkeseredett biggrin.gif Csak szerintem ha már kér valaki valamit mástól, itt pl. árengedményt, akkor egy minimális tiszteletet adjon meg, te sem engedsz ha nem tetszik a stílus. ...

Teljesen igazad van. smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2012-12-08 20:51
Létrehozva: #58

Aramir fan klub tag

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:15
Azonosító: 73

IDÉZET(zejopy @ 2012-12-08 19:37) *
Értelek ám, de én piszok sokat dolgozom ezekkel. Szétnyírom a kezemet a domestosszal, görnyedezem, a csuklóm kikészül a csomagolástól, és még sorolhatnám. Szóval igazából nem szeretem, akik alkusznak, de egy normális mértékben hajlandó vagyok. Ha meg nem tetszik a stílus, akkor nem engedek. biggrin.gif

Tudom, hogy nem vagy öreg, csak olyan megkeseredettnek tűntél. biggrin.gif

Nem vagyok megkeseredett biggrin.gif Csak szerintem ha már kér valaki valamit mástól, itt pl. árengedményt, akkor egy minimális tiszteletet adjon meg, te sem engedsz ha nem tetszik a stílus. Egyébként lehet szidni az érdeklődőt, de ő csinálja jól végülis, pl. a linkelt sport plakettnél sikerült megalkudni az eladóval, max ha nem jön neki össze, akkor keres másikat.

Én sem szeretem ha alkusznak, de inkább így adjak el valamit, mint sehogy, ha meg keresett a cucc, és úgy is tudom, hogy lesz rá vevő, akkor meg úgy sem engedek, ha szépen kérik sem laugh.gif

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-12-08 20:37
Létrehozva: #59

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Aramir @ 2012-12-08 19:28) *
Az összeg az egy másik kérdés, engem pl. kevésbé idegesít, ha valaki normálisan tesz egy féláras ajánlatot, mintha csak valaki benyög egy 20-30%-kal kisebb ajánlatot, ez nálam független az ajánlat pofátlanságától. Nomeg érdekes módon szinte csak olyanok sértődtek meg a nemleges válaszon, akik az utóbbi kategóriát képviselték, lehet ezért sem kedvelem őket nagyon biggrin.gif

Egyébként öreg ám a ... laugh1.gif

Értelek ám, de én piszok sokat dolgozom ezekkel. Szétnyírom a kezemet a domestosszal, görnyedezem, a csuklóm kikészül a csomagolástól, és még sorolhatnám. Szóval igazából nem szeretem, akik alkusznak, de egy normális mértékben hajlandó vagyok. Ha meg nem tetszik a stílus, akkor nem engedek.biggrin.gif

Tudom, hogy nem vagy öreg, csak olyan megkeseredettnek tűntél.biggrin.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2012-12-08 20:28
Létrehozva: #60

Aramir fan klub tag

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:15
Azonosító: 73

IDÉZET(davidmaci92 @ 2012-12-08 16:58) *
Aramir, ezek egy megfáradt öregember szavai. laugh.gif Neeem. Szerintem ne kínáljon a kikiáltási ár fele alá. Ez már illetlen. smiley-char124.gif

Az összeg az egy másik kérdés, engem pl. kevésbé idegesít, ha valaki normálisan tesz egy féláras ajánlatot, mintha csak valaki benyög egy 20-30%-kal kisebb ajánlatot, ez nálam független az ajánlat pofátlanságától. Nomeg érdekes módon szinte csak olyanok sértődtek meg a nemleges válaszon, akik az utóbbi kategóriát képviselték, lehet ezért sem kedvelem őket nagyon biggrin.gif

Egyébként öreg ám a ... laugh1.gif

+Quote Post

85 Oldal V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-22 20:21