Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-05-04 00:12
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 985 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Felesleges. Neked felesleges. Nem mintha nem ez lenne a normális, tehát nem sírom vissza a régi hangvételt, én aztán biztosan nem! Szerintem a figyi megvolt, csak Benz nem mondhatja el. Mert nem ránk tartozik. És az az helyzet, hogy a liberalizálással pár dolog elveszett, amit én sajnálok bizonyos szempontból. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-03 23:43
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Mmmm... köszönöm. Azért egy kis aggodalom mindig van. Felesleges. Neked felesleges. Nem mintha nem ez lenne a normális, tehát nem sírom vissza a régi hangvételt, én aztán biztosan nem! |
|
|
|
2013-05-03 23:11
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 985 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Jaj Zep, nem kell parázni, a tieidnél szabályosabb aukciók nincsenek is. Mmmm... köszönöm. Azért egy kis aggodalom mindig van. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-03 22:44
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Mi volt pontosan a szabálytalan, és miért? Csak azért kérdezem, nehogy beleessek, mert én is odaírtam, hogyha nem jelentkeznek egy héten belül, akkor bla-bla... és most hirtelen kétségeim támadtak. Jaj Zep, nem kell parázni, a tieidnél szabályosabb aukciók nincsenek is. |
|
|
|
2013-05-03 18:58
Létrehozva:
|
|
Ha két napon belül nem fizet a vevő, akkor negatív. Jó, hogy nem 20 percet írt elő Oké, azt értettem, szerintem is meredek, csak a piros szöveg meg azt írta, hogy az ÁFF-el ütközik és itt zavarodtam össze, illetve megfordult a fejemben, hogy talán én is... De ha csak az időponttal volt baj, akkor megnyugodtam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-03 18:56
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 925 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Én nem is értettem egészen a dolgot, mert nem tudtam, hogy erre van szabályozás az ÁFF-ben, és mennem is kellett, szóval még mindig homályban van az agyam. Mi volt pontosan a szabálytalan, és miért? Csak azért kérdezem, nehogy beleessek, mert én is odaírtam, hogyha nem jelentkeznek egy héten belül, akkor bla-bla... és most hirtelen kétségeim támadtak. Ha két napon belül nem fizet a vevő, akkor negatív. Jó, hogy nem 20 percet írt elő -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-05-03 17:29
Létrehozva:
|
|
Ön pedig egy kissé szigorúnak tűnik... Én nem is értettem egészen a dolgot, mert nem tudtam, hogy erre van szabályozás az ÁFF-ben, és mennem is kellett, szóval még mindig homályban van az agyam. Mi volt pontosan a szabálytalan, és miért? Csak azért kérdezem, nehogy beleessek, mert én is odaírtam, hogyha nem jelentkeznek egy héten belül, akkor bla-bla... és most hirtelen kétségeim támadtak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-03 15:41
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2013-05-03 11:54
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 925 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Vevőbarát hozzáállás: "Utólag, az eladó által hozzáadott információ Érvényes licit esetén 2 munkanapot várok az összeg átutalására utána újra meghirdetem a terméket és negatívan értékelek.Kérlek ennek tudatában licitálj !!!" http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=hala01&obd=2 Igen, egy kissé türelmetlennek tűnik... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-05-03 11:12
Létrehozva:
|
|
Vevőbarát hozzáállás: "Utólag, az eladó által hozzáadott információ Érvényes licit esetén 2 munkanapot várok az összeg átutalására utána újra meghirdetem a terméket és negatívan értékelek.Kérlek ennek tudatában licitálj !!!" http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=hala01&obd=2 Valóban tök reális. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-02 23:42
Létrehozva:
|
|
Vevőbarát hozzáállás:
"Utólag, az eladó által hozzáadott információ Érvényes licit esetén 2 munkanapot várok az összeg átutalására utána újra meghirdetem a terméket és negatívan értékelek.Kérlek ennek tudatában licitálj !!!" http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=hala01&obd=2 |
|
|
|
2013-03-26 09:21
Létrehozva:
|
|
Fú, de kemény voltam. "Kedves Tímea! Amennyiben nem érkezik meg a pénz a számlámra kedden (26.-a), az árut újraindítom, eladási kötelezettségemet semmisnek tekintem. Csak, hogy tudja, önnek kötelessége kifizetnie a megvásárolt árut, ezt a jogomat polgári peres úton érvényesíttethetem. Máskor, mielőtt meggondolatlanul és felelőtlenül vásárol, erre azért gondoljon. Az már csak hab a tortán, hogy felesleges munkát okozott, na de ez nem önnek okoz gondot. Üdv: Viktória" Nem hiszem el! Válaszolt! Hihetetlen! Ezentúl korbácsot használok minden problémás esetben. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-24 20:34
Létrehozva:
|
|
Fú, de kemény voltam.
"Kedves Tímea! Amennyiben nem érkezik meg a pénz a számlámra kedden (26.-a), az árut újraindítom, eladási kötelezettségemet semmisnek tekintem. Csak, hogy tudja, önnek kötelessége kifizetnie a megvásárolt árut, ezt a jogomat polgári peres úton érvényesíttethetem. Máskor, mielőtt meggondolatlanul és felelőtlenül vásárol, erre azért gondoljon. Az már csak hab a tortán, hogy felesleges munkát okozott, na de ez nem önnek okoz gondot. Üdv: Viktória" -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-17 14:24
Létrehozva:
|
|
Tipikus TV-Shopos cucc, hangzatos reklám, bóvli termék. Ha jól értem nem hibás, hanem gyárilag gagyi! Mondjuk, ha tényleg balesetveszélyes, akkor a fogyasztóvédőknek talán lehetne szólni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-17 14:10
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
2013-03-17 13:31
Létrehozva:
|
|
Sziasztok ! Szerintetek mit tegyek ? Játékrengeteg felhasználótól vettem egy gőztisztítót ami szó szerint gagyi sőt életveszélyes ,kompromisszumos ajánlatomat sem hajlandó elfogadni sőt semmilyen hajlandóságot nem mutat a vitás ügy lerendezésére . Valótlanságot állít és szerintem már több felhasználót megtévesztett az értékelések alapján . Kértem a vaterát függesszék fel az aukcióit de erre nincs ráhatásuk . Minden esetben óvakodjatok tőle . Ha valakinek volt valami hasonló ügye kérem ossza meg velem. Köszi Garanciát adott? Mert sajnos csak ebben az esetben tudsz érdemben tenni, bármennyire is felháborító a dolog. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-17 13:27
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-02-19 22:03 Azonosító: 1 426 962 |
Sziasztok !
Szerintetek mit tegyek ? Játékrengeteg felhasználótól vettem egy gőztisztítót ami szó szerint gagyi sőt életveszélyes ,kompromisszumos ajánlatomat sem hajlandó elfogadni sőt semmilyen hajlandóságot nem mutat a vitás ügy lerendezésére . Valótlanságot állít és szerintem már több felhasználót megtévesztett az értékelések alapján . Kértem a vaterát függesszék fel az aukcióit de erre nincs ráhatásuk . Minden esetben óvakodjatok tőle . Ha valakinek volt valami hasonló ügye kérem ossza meg velem. Köszi |
|
|
|
2013-03-12 21:35
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Régebben licitált egy termékemre: babuka22 felhasználó nevű lány. nem fizette kis a termékem, de nem csak én jártem így. Több vaterás is adott neki negatívot. A nevét megjegyeztem, és kb. egy hete egy cica13 nevü fehasználó megint leütött egy termékemet. A neve ugyanaz. E-mailre nem váiaszolt, miután felhívtam, azt mondta nincs ideje. Ma megint felhívtam, és letette, d emár nem is tudom hívni. Szerintetek mit lehet tenni? Szivem szerint beperelném, hogy tanuljon az esetből! Üdv bálna Tisztelt chbalna! A két felhasználónév közt nincs kimutatható összefüggés. A nevük sem ugyanaz. A Polgári Törvénykönyv a szerződés létrejöttéről szóló, 211. § értelmében, aki szerződés kötésére ajánlatot tesz, ajánlatához kötve marad az online aukciós értékesítés jellegéből kifolyólag. A törvény értelmében tehát, az a vevő, aki a vatera.hu oldalon ajánlatot tesz, vagyis licitál, az a licittől a későbbiekben nem állhat el, az ajánlati kötöttség kizárása nem lehetséges. Az eladóknak a vatera.hu oldalra feltett ajánlataik szerződéskötési nyilatkozatnak minősülnek, vagyis az ettől való elállás sem lehetséges. Az aukció lezárását követően a szerződéskötés automatikusan létrejön, és a szerződésben foglaltakat mind a vevő, mind az eladó köteles teljesíteni és betartani, vagyis az eladó köteles a felkínált terméket a kialakult áron a vevőnek eladni, a vevő pedig köteles a terméket ezen az áron megvenni. Ezeknek a jogoknak esetleges szerződésszegés esetén polgári peres eljárás során lehet érvényt szerezni. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-12 17:16
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Régebben licitált egy termékemre: babuka22 felhasználó nevű lány. nem fizette kis a termékem, de nem csak én jártem így. Több vaterás is adott neki negatívot. A nevét megjegyeztem, és kb. egy hete egy cica13 nevü fehasználó megint leütött egy termékemet. A neve ugyanaz. E-mailre nem váiaszolt, miután felhívtam, azt mondta nincs ideje. Ma megint felhívtam, és letette, d emár nem is tudom hívni. Szerintetek mit lehet tenni? Szivem szerint beperelném, hogy tanuljon az esetből! Üdv bálna Szia! Igazából köteles lenne átvenni. Ha a másik nevét inaktiválta a Vatera, akkor csak annyit kell tenned, hogy írsz a kapcsolatfelvételen keresztül és jelzed az azonosságot, mert a Vaterán kizárt ember más felhasználónévvel sem regisztrálhat. Nem tudom, hogy bíróságra érdemes-e elmenni, bár alapvetően neked van igazad. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-12 17:04
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-09-02 13:53 Azonosító: 727 206 |
Sziasztok!
Régebben licitált egy termékemre: babuka22 felhasználó nevű lány. nem fizette kis a termékem, de nem csak én jártem így. Több vaterás is adott neki negatívot. A nevét megjegyeztem, és kb. egy hete egy cica13 nevü fehasználó megint leütött egy termékemet. A neve ugyanaz. E-mailre nem váiaszolt, miután felhívtam, azt mondta nincs ideje. Ma megint felhívtam, és letette, d emár nem is tudom hívni. Szerintetek mit lehet tenni? Szivem szerint beperelném, hogy tanuljon az esetből! Üdv bálna |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 19:59 |