Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-08-10 16:28
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 675 Regisztrált: 2007-03-26 22:47 Innen: Mohács Azonosító: 2 304 |
Nekem nagyon tetszik!
Köszönöm a lehetőséget! Szerintem jól kezelhető, könnyen elkészíthető - írom ezt annak tudatában, hogy nem vagyok egy számítógépes guru -------------------- "A boldogsághoz a következők feltétlenül kellenek: legyen kit szeretnünk, legyen mit csinálnunk és legyen miben reménykednünk."
|
|
|
|
2007-08-10 15:49
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 21 Regisztrált: 2007-06-18 13:56 Azonosító: 14 288 |
Szerkeszteni szerettem volna a szövegen. Két mondatot töröltem és az egyik képet. Továbbléptem az előnézethez. Ott már nem volt se kép se szöveg. Tettem be új képet és arra gondolván,hátha a szöveg valahol útközben van ( esetleg meglessz ) elküldtem. Kipróbáltuk a leírtak alapján: élő ismerj+ oldalon kitöröltünk szövegrészt és az egyik képet is töröltük, továbbléptünk és minden rendben volt. Ezt többször is megismételtük oda vissza léptünk másik képet töröltünk szöveget is töröltünk máshonnan, de minden esetben rendben működött a módosítás az Ön által leírtakat egy esetben se tapasztaltuk. Sajnos nem tudunk választ adni mi történt az Ön esetében. |
|
|
|
2007-08-10 14:56
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 21 Regisztrált: 2007-06-18 13:56 Azonosító: 14 288 |
Aki ezt csinálja az nem látja mi van előtte és mi van akkor amikor az aktiválja ( aktiválta ) ?? Elnézés, én nem vagyok számítógép szaki. De ezt az 1+1 - et nem tudom megérteni,hogy valaki ilyen " figyelmessen " tudjon dolgozni. Tehát ezek után nem kellene csodálkozni,ha a felhasználó " kiakad ". Önök elvárnak ezt-azt a felhasználóktól. Miért gond az,ha valaki ( kik ) ezt egy kölcsönös együtműködésnek tekintik. Néha nemártana a " diplomatikus " álarcot félretenni és a közös megelégedést helyezni előtérbe. A leírtakat továbbítottuk a technikus kollégáknak. Az aktiválás annyiból áll, hogy a megjelenő információ megtekintésre kerül, akinél nincs információ (csak pl egy oldalcím) annak az oldala is aktiválva lesz hisz elkészült és nincs benne kifogásolható tartalom. Ennyi történik nem több az aktiválás során. Párbeszédünk, hozzászólásaink stílusa nem "diplomatikus álarc", egyszerűen a Vatera a korrekt, egymást tiszteletben tartó, érdemes, nyugodt, tárgyilagos eszmecserét tartja követendőnek, ez az ami elősegíti a problémák gyors hatékony rendezését! A "közös megelégedés" a felhasználók elégedettsége van az "előtérben" amennyiben nem ez lenne a Vatera nem működhetne. Amennyiben nincs felhasználó nincs piactér, így egyértelműen következik, hogy a szolgáltató mindenek felett a felhasználókért van márcsak ezért is érthetetlen mást feltételezni. |
|
|
|
2007-08-10 14:32
Létrehozva:
|
|
|
A választ elolvastam, de nem egyértelmű. Módosításnak számít, ha csak az elérhető/nem elérhető "gombot" kapcsolom át? Valószínűleg igen, de nem akarom kipróbálni. Ennek pont az lenne a funkciója, hogy azonnal reagáljon! Megoldható lenne, hogy a beállítása kikerüljön az I+ oldal szerkesztése alól a személyes menübe? Így nem számítana módosításnak és nem kerülne az egész I+ oldal ismételt moderálás alá. Az I+ oldal pedig ugyanúgy beinportálhatná, mint a termékek listáját +! aki nem kíván I+ oldalt használni, akkor is könnyen beállíthatná. Az elérhetőség jelzése nagy ötlet szerintem és minden oldalon látszania kéne, nem csak az I+en. PL.: Felhasználó termékei fölött, terméklapok. Szerintem ez a megoldás javítaná a jelenlegit és kis ráfordítással sokkal felhasználóbarátabb lenne. Nem kerülne ki a az I+ oldal a forgalomból 24, vagy akár 48 órára. Üdvözlettel Greeneye A fejlesztő kollégák visszajeleztek elkészült a kért módosítás: rövidesen jelezni fogjuk a felhasználónévnél is az elérhetőséget (halványabb ikon) a fejlesztő kollégák hamarosan aktiválják, illetve az elérhetőség változtatása mostantól csak akkor jár majd ellenőrzéssel ha a szöveges mező is változott. |
|
|
|
2007-08-10 13:53
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Akkor talán ott kezdeném ( folytatnám ), hogy az adott problémát már tegnap 18:34 - kor már leírtam.De az ön kedvéért megismétlem:
Szerkeszteni szerettem volna a szövegen. Két mondatot töröltem és az egyik képet. Továbbléptem az előnézethez. Ott már nem volt se kép se szöveg. Tettem be új képet és arra gondolván,hátha a szöveg valahol útközben van ( esetleg meglessz ) elküldtem. Ma " aktiválva " lett az oldalam. A szöveg nem került elő, plusz még a képek is eltüntek.Ha a szöveghiány az én számlámra is írható, de hova lettek a képek ? Tehát, ha valaki ezt ellenőrzi,az rendjén van, hogy úgy aktiválja ahogy van ( szöveg nélkül ). De a képek ott voltak. Aki ezt csinálja az nem látja mi van előtte és mi van akkor amikor az aktiválja ( aktiválta ) ?? Elnézés, én nem vagyok számítógép szaki. De ezt az 1+1 - et nem tudom megérteni,hogy valaki ilyen " figyelmessen " tudjon dolgozni. Tehát ezek után nem kellene csodálkozni,ha a felhasználó " kiakad ". Önök elvárnak ezt-azt a felhasználóktól. Miért gond az,ha valaki ( kik ) ezt egy kölcsönös együtműködésnek tekintik. Néha nemártana a " diplomatikus " álarcot félretenni és a közös megelégedést helyezni előtérbe. |
|
|
|
2007-08-10 13:21
Létrehozva:
|
|
|
Szóval ehez már nemigen tudok elfogadható nagyarázatot fűzni. Egyszerűen szemtelenségnek tartom amit a Vatera művel ( elnézést,azt hiszem enyhén fejeztem ki magam ). Jött a kedves emil a Vaterától: " Az Ön ismerj+ oldalát aktiváltuk! " Igen ?! Nemhogy a szöveges része nincs meg, még a képeket is eltüntették !! Mit aktiváltak ? Vagyis mit ellenőriztek ? A semmit + a képeket eltüntették. Tisztelt Vatera ! Ha valami bajuk van velem, kérném Magyarul, érthetően leírni ! Mert ez a b@szogatás amit Önök produkálnak, nem éppen étvágygerjesztő ! Vagy az erősseb kutya elvén, ezt is lehet ? Igen az Ön oldalát a megküldött adatokkal aktiváltuk, nyílván, ha nincs benne szöveg, akkor szöveg nélkül lesz aktiválva. Több száz felhasználó gond nélkül használja a szolgáltatást, leteszteltük nem találtunk problémát nekünk is rendben működött. Mi is történik itt? Készítettünk egy plusz szolgáltatást, amelyet jelenleg több százan használnak gond nélkül megelégedéssel. Egy új fejlesztésnél minden esetben vannak problémák, amik előjöttek a bevezetés után villámgyorsan javítottuk, egyedi problémákra ami a tesztelés során nem jön elő és több száz oldal közül csak néhányat érint azokra csak működés közben lehet megoldást találni. Érdemes egyébként a szöveget elkészíteni mondjuk wordben vagy jegyzettömbben és onnan bemásolni a megfelelő helyre, jelen esetben az ismerj+ oldal szöveges részébe, így ki van védve a jelenség és bármikor módosítható az eredeti megtartásával is a szöveg. Ez lenne a megoldás, nem pedig badarságokat írni („b@szogatás amit Önök produkálnak; ha működne is a Vaterán már ez-az; Vagy az erősseb kutya; stb”), valamint arra kérnénk, hogy legyen kedves pontosan lépésenként leírni miként történtek az Ön esetében a módosítások, hol, mikor, milyen jelenséget tapasztalt, ez alapján remélhetőleg az Ön problémájára is lesz megoldás. Minden egyéb Ön által leírt információ a probléma megoldása szempontjából haszontalan és egyáltalán nem segíti elő a jelenség megszüntetését! Csak kíváncsiságképp mire jó a hasonló hangnem és szövegezés? Ön hasonló szövegezés alapján tudna nagyobb hatékonysággal dolgozni vagy inkább inspirálná az ha kedves korrekt tényszerű eseményleírásban kérnék a probléma megoldását? |
|
|
|
2007-08-10 13:04
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Továbbítottuk a leírtakat a fejlesztő kollégáknak, amint megjön a válasz továbbítjuk azt. Köszönjük a türelmet. Köszönöm a választ ! Ez a tegnapi problémára érkezett ha jól sejtem. Mi van a mai " húzással " ? Ez is " fejlesztői " részt érint ? Erre is szeretnék választ kapni ! |
|
|
|
2007-08-10 13:00
Létrehozva:
|
|
|
Egyszer már jártam így,most úgynéz ki ismét. Az i+ - oldalon szerkesztettem a szövegen, közben a képet is cserélni akartam,tehát töröltem. Továbbá már nagyon boldog lennék, ha működne is a Vaterán már ez-az. Legyenek kedvessek a felhasználókra is figyelni ne csak .......... Továbbítottuk a leírtakat a fejlesztő kollégáknak, amint megjön a válasz továbbítjuk azt. Köszönjük a türelmet. |
|
|
|
2007-08-10 12:19
Létrehozva:
|
|
|
Szóval ehez már nemigen tudok elfogadható nagyarázatot fűzni.
Egyszerűen szemtelenségnek tartom amit a Vatera művel ( elnézést,azt hiszem enyhén fejeztem ki magam ). Jött a kedves emil a Vaterától: " Az Ön ismerj+ oldalát aktiváltuk! " Igen ?! Nemhogy a szöveges része nincs meg, még a képeket is eltüntették !! Mit aktiváltak ? Vagyis mit ellenőriztek ? A semmit + a képeket eltüntették. Tisztelt Vatera ! Ha valami bajuk van velem, kérném Magyarul, érthetően leírni ! Mert ez a b@szogatás amit Önök produkálnak, nem éppen étvágygerjesztő ! Vagy az erősseb kutya elvén, ezt is lehet ? Köszönöm ! |
|
|
|
2007-08-09 20:33
Létrehozva:
|
|
|
Ha nem mentetted a módosításokat, akkor ha újra visszamész a módosításba, akkor ott kéne lennie. Csak a tényleges mentéssel íródik felül a dolog vagy tévedek? Előnézetnél már nem volt a szöveg sehol. Visszamentem, a szöveg már ott sem volt ( üres kockák ). Most ha belépek a módosításba, üres kocka ( csak képek ). Szóval a két év alatt megértem már sok mindent itt, de sajnos az utóbbi időben ..... Lehet hogy velem van a baj, de ahogy a dolgok mennek..... Kíváncsi vagok, merre és hova így. |
|
|
|
2007-08-09 20:14
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
... Különben az eljárás ugy ment: két mondatot töröltem és egy képet. Előnézet: Se kép se szöveg ! Tehát itt nem időtúllépés volt. Ha nem mentetted a módosításokat, akkor ha újra visszamész a módosításba, akkor ott kéne lennie. Csak a tényleges mentéssel íródik felül a dolog vagy tévedek? |
|
|
|
2007-08-09 18:53
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 216 Regisztrált: 2007-06-12 07:56 Azonosító: 13 591 |
sajnos nekem is szálltak már el oldalnyi írásaim. a fene majdnem megevett. legegyszerűbb technika, hogy tudatosítod magadban, mielőtt a küld gombra kattintanál, másold ki a szöveget. 2 kattintás, és nem veszik el, ha közbejönne valami gáz, hiszen csak újra beilleszted. Felesleges lementeni, elég, ha a vágólapra másolod. ha nagy a gáz, még mindig ráérsz lementeni.
|
|
|
|
2007-08-09 18:53
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 34 Regisztrált: 2007-06-02 18:22 Azonosító: 12 522 |
Sziasztok!
Nemrég én is megcsináltam ezt a nagyszerű opciót üdv |
|
|
|
2007-08-09 18:34
Létrehozva:
|
|
|
Szia mazsolla! Próbálj meg legalább tíz percenként előnézetet kérni. Így nem fog kijelenkeztetni a Vatera. Velem ez történt és ezért veszett oda minden. Amikor bejelentkeztem semmi sem látszott. A képcserénél próbáld meg, hogy törlés után szintén előnézetet kérsz. Ha eltűntek a képeid, akkor jó. Vissza léptetsz...képek feltöltése...előnézet. Mindíg csak egy modult módosíts, majd mentsd az állást. Ha minden ok akkor lehet a másik modult is írogatni. Ha pedig előnézetben eltűnt valami, akkor csak a legutolsó modul módosítása veszik el. +: én TXT-be mentettem a leírást pont az ilyen eset lekerülése végett. Írd meg ott és vágólapról pakold be a lapra. Jelezz vissza, ha ez segített. Szia, Az az igazság,hogy a kezdet kezdetén már egyszer megjártam. Akkor biztosított a Vatera hogy ilyesmi többet nemfog előfordulni. Tehát most " teljes lelki nyugalommal " fogtam hozzá, hogy minden rendben fog lenni. A gond, a " szöveg " nem volt " félretévve ", ami azt jelenzi, hogyha elveszett ( amit gyanítok ), kezdhetem előröl. ( visszagondolni,mi és hogy is volt stb. stb. ) Szóval az ilyentöl megkimélhetné a felhasználóit a Vatera. Vagy úgy vannak vele, nesze nektek,kaptatok valamit. Ha bajotok van vele, rágjátok a kefét . Különben az eljárás ugy ment: két mondatot töröltem és egy képet. Előnézet: Se kép se szöveg ! Tehát itt nem időtúllépés volt. |
|
|
|
2007-08-09 18:24
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
Egyszer már jártam így,most úgynéz ki ismét. Az i+ - oldalon szerkesztettem a szövegen, közben a képet is cserélni akartam,tehát töröltem. Mint már egyszer megesett, most ismét, a képtörléssel a komplett szöveg eltünt. Tisztelt Vatera. Mi ez ?? Egyszer már biztosítottak,hogy többet nem fog előfordulni. Akkor most mi van ? Jó nem, ugyanis a szerkesztett szövegemet már nem láttam készen. Nagyon remélem,hogy nem kell újból előröl kezdenem az egésszet ? Továbbá már nagyon boldog lennék, ha működne is a Vaterán már ez-az. Legyenek kedvessek a felhasználókra is figyelni ne csak .......... Na mind1. Válaszukat és hatékony intézkedésüket előre is köszönöm. Szia mazsolla! Próbálj meg legalább tíz percenként előnézetet kérni. Így nem fog kijelenkeztetni a Vatera. Velem ez történt és ezért veszett oda minden. Amikor bejelentkeztem semmi sem látszott. A képcserénél próbáld meg, hogy törlés után szintén előnézetet kérsz. Ha eltűntek a képeid, akkor jó. Vissza léptetsz...képek feltöltése...előnézet. Mindíg csak egy modult módosíts, majd mentsd az állást. Ha minden ok akkor lehet a másik modult is írogatni. Ha pedig előnézetben eltűnt valami, akkor csak a legutolsó modul módosítása veszik el. +: én TXT-be mentettem a leírást pont az ilyen eset lekerülése végett. Írd meg ott és vágólapról pakold be a lapra. Jelezz vissza, ha ez segített. A hozzászólást -Greeneye166- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-09 18:24 |
|
|
|
2007-08-09 17:44
Létrehozva:
|
|
|
Egyszer már jártam így,most úgynéz ki ismét.
Az i+ - oldalon szerkesztettem a szövegen, közben a képet is cserélni akartam,tehát töröltem. Mint már egyszer megesett, most ismét, a képtörléssel a komplett szöveg eltünt. Tisztelt Vatera. Mi ez ?? Egyszer már biztosítottak,hogy többet nem fog előfordulni. Akkor most mi van ? Jó nem, ugyanis a szerkesztett szövegemet már nem láttam készen. Nagyon remélem,hogy nem kell újból előröl kezdenem az egésszet ? Továbbá már nagyon boldog lennék, ha működne is a Vaterán már ez-az. Legyenek kedvessek a felhasználókra is figyelni ne csak .......... Na mind1. Válaszukat és hatékony intézkedésüket előre is köszönöm. |
|
|
|
2007-08-09 11:29
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
A választ elolvastam, de nem egyértelmű. Módosításnak számít, ha csak az elérhető/nem elérhető "gombot" kapcsolom át? Valószínűleg igen, de nem akarom kipróbálni. Ennek pont az lenne a funkciója, hogy azonnal reagáljon! Megoldható lenne, hogy a beállítása kikerüljön az I+ oldal szerkesztése alól a személyes menübe? Így nem számítana módosításnak és nem kerülne az egész I+ oldal ismételt moderálás alá. Az I+ oldal pedig ugyanúgy beinportálhatná, mint a termékek listáját +! aki nem kíván I+ oldalt használni, akkor is könnyen beállíthatná. Az elérhetőség jelzése nagy ötlet szerintem és minden oldalon látszania kéne, nem csak az I+en. PL.: Felhasználó termékei fölött, terméklapok. A közeljövőben várhatóan jelezni fogjuk a felhasználónévnél is az elérhetőséget, illetve az elérhetőség változtatása csak akkor jár majd ellenőrzéssel ha a szöveges mező is változott. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-08-08 20:55
Létrehozva:
|
|
|
A kapcsolatfelvételen keresztül küldött bejelentésre munkanapokon lehetőleg 48 órán belül reagálunk. Az adatlap módosítása után az ideiglenesen nem lesz elérhető, annak tartalmát a Vatera ellenőrzi. Az ellenőrzés munkanapokon várhatóan 24 órán belül megtörténik, amelyről e-mailben értesítjük Önt! Tisztelt Vatera. A választ elolvastam, de nem egyértelmű. Módosításnak számít, ha csak az elérhető/nem elérhető "gombot" kapcsolom át? Valószínűleg igen, de nem akarom kipróbálni. Ennek pont az lenne a funkciója, hogy azonnal reagáljon! Megoldható lenne, hogy a beállítása kikerüljön az I+ oldal szerkesztése alól a személyes menübe? Így nem számítana módosításnak és nem kerülne az egész I+ oldal ismételt moderálás alá. Az I+ oldal pedig ugyanúgy beinportálhatná, mint a termékek listáját +! aki nem kíván I+ oldalt használni, akkor is könnyen beállíthatná. Az elérhetőség jelzése nagy ötlet szerintem és minden oldalon látszania kéne, nem csak az I+en. PL.: Felhasználó termékei fölött, terméklapok. Szerintem ez a megoldás javítaná a jelenlegit és kis ráfordítással sokkal felhasználóbarátabb lenne. Nem kerülne ki a az I+ oldal a forgalomból 24, vagy akár 48 órára. Üdvözlettel Greeneye |
|
|
|
2007-08-07 14:17
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
... Újabb kérdés: A kapcsolatfelvétellel is hétköznap érdemes próbálkozni vagy az online? Korábban kérdeztem, hogy az elérhető/ nem elérhető módosítás is 24 órát vesz igénybe? Vagy az azonnal módosul? ... Üdvözlettel Greeneye166 A kapcsolatfelvételen keresztül küldött bejelentésre munkanapokon lehetőleg 48 órán belül reagálunk. Az adatlap módosítása után az ideiglenesen nem lesz elérhető, annak tartalmát a Vatera ellenőrzi. Az ellenőrzés munkanapokon várhatóan 24 órán belül megtörténik, amelyről e-mailben értesítjük Önt! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-08-07 11:33
Létrehozva:
|
|
|
Munkanapok: hétfőtől - péntekig. Munkaszüneti napok: szombat, vasárnap és egyéb állami munkaszüneti napok. Gyakorlatban hétvégén is vannak munkával töltött napok a Vateránál. Az információ a tájékoztatást szolgálja a leírtakban biztos lehet a felhasználó azaz abban, hogy munkanapokon 24 órán belül elbírálásra kerül az ismerj+ oldala. Elkészült! Vannak képek és szöveg is! Azért a 24 óra "kicsit" többre sikeredett, de a lényeg, hogy kész van. Tanúlság: A fent írtakból azt szűrtem le, hogy hétköznap érdemes módosítani a dolgokat. Újabb kérdés: A kapcsolatfelvétellel is hétköznap érdemes próbálkozni vagy az online? Korábban kérdeztem, hogy az elérhető/ nem elérhető módosítás is 24 órát vesz igénybe? Vagy az azonnal módosul? Bocsánat, hogy ennyit kérdezek! A főnököm annó mondta a kollégáimnak egy meetingen, hogy a "Zoli előszőr agyamra ment a kérdéseivel, de ő legalább nem csinált hülyeségeket a tájékozatlansága miatt". Kérem ne vegyék zaklatásnak a sok kérdést. Én ezzel fekete bárány leszek, de a nekem adott válaszok másnak is hasznosak lehetnek Mégegyszer köszönöm a +oldalt! Üdvözlettel Greeneye166 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 03:44 |