IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

667 Oldal V  « < 654 655 656 657 658 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Aukciózással Kapcsolatos Kérdések, Eladás, licitálás, zárt aukció, levédett ajánlat, második lehetőség...
csabau
hozzászólás 2008-04-23 18:54
Létrehozva: #13101

Öreg róka:)

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-19 21:37
Innen: Ideg-elme
Azonosító: 903

IDÉZET(Klarci @ 2008-04-23 18:45) *
Tényleg nem zavar hogy vevő lettem volna az esetek 99%-ban?!!!
Olvass mielőtt vádaskodsz,mert a folytonos csesztetésed és ellenséges viselkedésed kezd kissé unalmas lenni.Nem fogok megvenni olyan árut,ami a fotón óriás méretűre van nagyítva a valóságban pedig fél mm!

Kezdem unni ahogy rám vagy szállva,jobb lenne ha nem szólnál hozzám,vagy tudok mégjobbat.Talán jobb lenne ha tényleg nem írnék ide a fórumba ha téged ennyire zavarnak a semleges és hibámon kívül létre nem jött üzleteim.
Ettől független igen k jó vevő vagyok az esetek nagyrészében,a késő és simlis eladókról pedig nem én tehetek.
Off!

unod vagy sem, sajnos ezek tények - olvasni meg azt hiszem Te nem olvastál, - másfél centis kucs, világosan leírva.

senki sem cse..sztet, ha nem vennéd észre - segíteni akarunk... wink.gif

--------------------
mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak...

...szorgos népünk győzni fog !
.
csaby
Go to the top of the page

+Quote Post
Klarci
hozzászólás 2008-04-23 18:45
Létrehozva: #13102

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2008-03-24 14:37
Azonosító: 128 125

IDÉZET(csabau @ 2008-04-23 17:23) *
...megint beszedtél egy semlegest, ahogy lesem...és gondolom ki is osztasz egyet a szerencsétlennek.

nem hinném hogy túl népszerű leszel azok körében, akik még nem ismernek a fóromos oldaladról és
önhibájukon kívül belezuhannak egy laza üzleti kapcsolatba Veled - majd bekönyvelik a menetrendszerű semlegest...

tényleg nem akarod normálisan kezelni az üzleti partnereidet ? unsure.gif

Tényleg nem zavar hogy vevő lettem volna az esetek 99%-ban?!!!
Olvass mielőtt vádaskodsz,mert a folytonos csesztetésed és ellenséges viselkedésed kezd kissé unalmas lenni.Nem fogok megvenni olyan árut,ami a fotón óriás méretűre van nagyítva a valóságban pedig fél mm!

Kezdem unni ahogy rám vagy szállva,jobb lenne ha nem szólnál hozzám,vagy tudok mégjobbat.Talán jobb lenne ha tényleg nem írnék ide a fórumba ha téged ennyire zavarnak a semleges és hibámon kívül létre nem jött üzleteim.
Ettől független igen k jó vevő vagyok az esetek nagyrészében,a késő és simlis eladókról pedig nem én tehetek.
Off!

+Quote Post
csabau
hozzászólás 2008-04-23 18:23
Létrehozva: #13103

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-19 21:37
Innen: Ideg-elme
Azonosító: 903

...megint beszedtél egy semlegest, ahogy lesem...és gondolom ki is osztasz egyet a szerencsétlennek.

nem hinném hogy túl népszerű leszel azok körében, akik még nem ismernek a fóromos oldaladról és
önhibájukon kívül belezuhannak egy laza üzleti kapcsolatba Veled - majd bekönyvelik a menetrendszerű semlegest...

tényleg nem akarod normálisan kezelni az üzleti partnereidet ? unsure.gif

--------------------
mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak...

...szorgos népünk győzni fog !
.
csaby

+Quote Post
Klarci
hozzászólás 2008-04-23 17:53
Létrehozva: #13104

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(Sagittarius1 @ 2008-04-23 14:45) *
....azért áldoztam 2,5K Ft-ot rád, hogy benntartsalak a "versenyben". Te pedig dacból, meg lustizásból ki akarsz esni. Többé nem tudok rajtad emelni, bele fogsz "fulladni" a virtuális üzlet mocsarába! (..hú, de szépen fogalmaztam.. tongue.gif laugh.gif ) Mérges vagyok rád! mad.gif

De már most javítom át lassan huszadszorra a DVD-ket,már ennél többet mit írjak még oda?Tudod te milyen x*** ennyi darabot egyenként átjavítani és újra elküldeni a vaterának,főleg mivel folyton fagy szanaszét a rendszerük is?Több óra.A fényképfeltöltés pedig bonyolult egyenlőre nekem,főleg mivel linuxról az ilyesmi egyenlő a lehetetlennel,a párom pedig nem mindig ér rá ilyesmire,lévén azalatt az idő alatt míg nekem csinálja a feltöltéseket ide,azalatt megkeresi azt az összeget amennyibe az összes árum kerül itt egyszerre.

Majd ha lesz osxem ,na majd akkor én is képet töltök meg minden ilyesmi.Meg majd jönnek vhs kazetták is,ahhoz majd csinálok képet.

Borzasztó lassú a vatera,pedig tudtommal bővítették a szerverüket is már.
Bezzeg ha a párommal beszéltek volna,akkor most lenne egy szurperjó oldaluk.smile.gif

A tömeges feltöltésről nem találok infót.

A hozzászólást -Vatera_Moderátor- szerkesztette a következő időpontban: 2008-04-23 18:15

+Quote Post
Putyur
hozzászólás 2008-04-23 15:55
Létrehozva: #13105

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-01 12:23
Innen: Budapest
Azonosító: 12 391

IDÉZET(Sagittarius1 @ 2008-04-23 15:45) *
....azért áldoztam 2,5K Ft-ot rád, hogy benntartsalak a "versenyben". Te pedig dacból, meg lustizásból ki akarsz esni. Többé nem tudok rajtad emelni, bele fogsz "fulladni" a virtuális üzlet mocsarába! (..hú, de szépen fogalmaztam.. tongue.gif laugh.gif ) Mérges vagyok rád! mad.gif

Áááhhh... Reménytelen... sad.gif

--------------------
Putyur

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.
Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja.

+Quote Post
Sagittarius1
hozzászólás 2008-04-23 15:45
Létrehozva: #13106

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-08-25 12:52
Azonosító: 21 860

IDÉZET(Klarci @ 2008-04-23 14:19) *
átjavítottam,de már most többé NEM!)

--------------------
IVatera-------------------------------- Szeretlek Margit, + Kati
"Rövid leszek, szólt a házmester, és levágta a lábát."

+Quote Post
pelike
hozzászólás 2008-04-23 15:39
Létrehozva: #13107

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-01-03 13:49
Azonosító: 72 942

IDÉZET(Klarci @ 2008-04-23 15:19) *

Én komolyan nem értelek...
Itt a fórumban egy egész szép leírást adtál Putyurnak a dvd-k tulajdonságairól. Miért nem azt írtad a terméklapokra? Miért csak ezt a 3 száraz mondatfoszlányt? Pedig igazán nem lett volna bonyolult innen odakopizni szó szerint azt a pár kerek mondatot amit már egyszer úgyis megfogalmaztál és ami egyrészt rávilágít a dvd-k eredetére, másrészt nem csak ilyen odavetett pár szó lenne.
Én személy szerint úgy vásárolok itt a vaterán, hogy megnézem egy termék leírását, és ha informatív, megszerkesztett valami, akkor lehet, hogy elidőzök a terméknél.(főleg, ha még fénykép is van hozzá, de azt aláírom, tényleg sok idő jól megcsinálni, feltölteni) De ha látom, hogy az eladónak 10 másodpercnél többet nem ért meg foglalkozni 1-1 terméklappal, akkor nekem sem lesz vonzó az áru (lehet, hogy az egész eladás csak nyűg neki, nem is lesz kedve majd találkozni velem áruátadáskor, stb.), és már lépek is tovább (kivéve, ha az ára valamiért nagyon kecsegtető, az még megfoghat. Bár kép és részletes leírás nélkül az is inkább gyanús, mint vonzó).
Szerintem ha azt szeretnéd, hogy tényleg sokan megnézzék a termékeid, ezáltal növeld a vevők rábukkanásának esélyét, akkor sajnos időt kell szánni egy olyan terméklapra, amiről az sugárzik, hogy te szeretnéd, ha a kedves vevő megvenné a terméket.
Persze hangsúlyozom ez mind csak az én felfogásom a vaterázásról... mindenki másképp csinálja smile.gif

A hozzászólást -pelike- szerkesztette a következő időpontban: 2008-04-23 15:41

+Quote Post
Sagittarius1
hozzászólás 2008-04-23 15:29
Létrehozva: #13108

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(Klarci @ 2008-04-23 14:20) *
Most pedig megyek és végigmustrálom az ócskaságokat .DDD
Az úúúúgy kikaccsol ahogy nézelődök smile.gif

...nem mehetsz innét sehova! ohmy.gif Teljesen úgy teszel, mint ha nem olvasnád végig azokat a topicokat, amiben többen azon mérgelődnek, mennyi baj van azokkal, akik a precízen elkészített terméklap ellenére is tudnak problémázni. Most akkor képzeld el, mi történik azzal, akinek gyakorlatilag nulla leírás van a terméklapján. mad.gif Tettem már neked javaslatot, hogy miként old meg, ha saját kútfőből nem megy! ....csináld...csináld! mad.gif

--------------------

+Quote Post
Klarci
hozzászólás 2008-04-23 15:20
Létrehozva: #13109

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Most pedig megyek és végigmustrálom az ócskaságokat .DDD
Az úúúúgy kikaccsol ahogy nézelődök smile.gif

+Quote Post
Klarci
hozzászólás 2008-04-23 15:19
Létrehozva: #13110

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

+Quote Post
Sagittarius1
hozzászólás 2008-04-23 15:17
Létrehozva: #13111

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(Klarci @ 2008-04-23 13:36) *
...de lehet neked van igazad.smile.gif

Abban biztos lehetsz, hogy igaza van! Olvass bele az utolsó mailembe, és láthatod, u.azt állítom, durvább megfogalmazásban! Kicsi az esély rá, hogy ekkorát tévednénk itt mindannyian. A terméklapot igen is HÜLEBIZTOSRA" kell megcsinálni!....különben hamar kiesel a versenyből, mert a "HÜLÉK" negatív értékelése is u.annyinak számit, mint másé. mad.gif

--------------------

+Quote Post
Klarci
hozzászólás 2008-04-23 14:36
Létrehozva: #13112

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(Putyur @ 2008-04-23 13:19) *
Nekem nem volt 100%-ig egyértelmű, de ez biztosan az extrém alacsony IQ-mnak köszönhető... smile.gif

Ha valami oda volt írva kétszer is, szájbarágósan; abból még soha baj nem származott. De mindegy, Te tudod. Csak akkor ne panaszkodj, hogy nincsenek látogatóid/érdeklődőid a DVD-szekcióban... smile.gif

(Ja! És nincs harag - remélem. wink.gif )

Persze hogy nincs,miért lenne?Csak ez már kicsit túlzéás szerintem,de lehet neked van igazad.smile.gif

+Quote Post
Putyur
hozzászólás 2008-04-23 14:19
Létrehozva: #13113

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Klarci @ 2008-04-23 14:13) *
Szerintem meg fölösleges,lévén oda van írva hogy ANGOL!
Ebből mindenkinek logikusan következik hogy mivel EREDETI is és ANGOL is,így nem lehet rajta szinkron.

Nekem nem volt 100%-ig egyértelmű, de ez biztosan az extrém alacsony IQ-mnak köszönhető... smile.gif

Ha valami oda volt írva kétszer is, szájbarágósan; abból még soha baj nem származott. De mindegy, Te tudod. Csak akkor ne panaszkodj, hogy nincsenek látogatóid/érdeklődőid a DVD-szekcióban... smile.gif

(Ja! És nincs harag - remélem. wink.gif )

--------------------
Putyur

Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja.

+Quote Post
Klarci
hozzászólás 2008-04-23 14:13
Létrehozva: #13114

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(Putyur @ 2008-04-23 12:14) *
Nalátod kicsicsillag; például EZT kellene odaírnod a terméklapra... wink.gif

Szerintem meg fölösleges,lévén oda van írva hogy ANGOL!
Ebből mindenkinek logikusan következik hogy mivel EREDETI is és ANGOL is,így nem lehet rajta szinkron.

+Quote Post
Putyur
hozzászólás 2008-04-23 13:14
Létrehozva: #13115

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Klarci @ 2008-04-23 12:59) *
Eredeti totális angol nyelvű mindegyik,nincs rajta se felirat se szinkron.Amerikából lett rendelve,sok közüle olyan ami itthon pl kuriózum már.Mindegyik az eredeti dobozában van.A magyar címmel sokra menél ha nem tudsz angolul,akkor eleve fölösleges is leírás vagy magyar cím.

Nalátod kicsicsillag; például EZT kellene odaírnod a terméklapra... wink.gif

--------------------
Putyur

+Quote Post
Klarci
hozzászólás 2008-04-23 12:59
Létrehozva: #13116

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(Putyur @ 2008-04-23 07:17) *
Csodálkozol? Fotó nincs, leírás a nullával egyenlő, magyar cím nincs... sad.gif
Legalább egy imdb.com linket rakj be, ha a tartalmát nem ismered a filmnek...

Egyáltalán mit jelent ez az "(angol)"...? Angol nyelvű a DVD? Nincs rajta se magyar szinkron, se felirat?
Kicsit igényesebb termékleírásokat - ha lehetne... wink.gif Én gyűjtöm a filmeket, lehet hogy érdekelne is egy-kettő, de nem fogok keresgélni az imdb-n egyesével - inkább továbblépek. sad.gif

Eredeti totális angol nyelvű mindegyik,nincs rajta se felirat se szinkron.Amerikából lett rendelve,sok közüle olyan ami itthon pl kuriózum már.Mindegyik az eredeti dobozában van.A magyar címmel sokra menél ha nem tudsz angolul,akkor eleve fölösleges is leírás vagy magyar cím.

+Quote Post
Putyur
hozzászólás 2008-04-23 08:17
Létrehozva: #13117

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Klarci @ 2008-04-23 08:04) *
A DVD részlegen még lézengő,nézelődő vevőjelölt sincs.D

Csodálkozol? Fotó nincs, leírás a nullával egyenlő, magyar cím nincs... sad.gif
Legalább egy imdb.com linket rakj be, ha a tartalmát nem ismered a filmnek...

Egyáltalán mit jelent ez az "(angol)"...? Angol nyelvű a DVD? Nincs rajta se magyar szinkron, se felirat?
Kicsit igényesebb termékleírásokat - ha lehetne... wink.gif Én gyűjtöm a filmeket, lehet hogy érdekelne is egy-kettő, de nem fogok keresgélni az imdb-n egyesével - inkább továbblépek. sad.gif

A hozzászólást -Putyur- szerkesztette a következő időpontban: 2008-04-23 08:21

--------------------
Putyur

+Quote Post
Klarci
hozzászólás 2008-04-23 08:04
Létrehozva: #13118

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

A DVD részlegen még lézengő,nézelődő vevőjelölt sincs.D

+Quote Post
Klarci
hozzászólás 2008-04-23 08:01
Létrehozva: #13119

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Ebben a hónapban fantasztikusan nagy forgalmat bonyolítottam,kiárultam 2 ezer ft-ot.DD
A párom már szétcikiz ezzel az egész piacozással.DDD

Türelmes vagyok és még nincs vége a hónapnak és akármi is lehet még.Beesik egy külföldi túristacsapat vagy mettodomén.D
Bíztassatok már kicsit,ugye van aki ennél többet árul itt?))

+Quote Post
Dominika1
hozzászólás 2008-04-22 18:31
Létrehozva: #13120

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-04-10 07:32
Innen: Onnan
Azonosító: 131 694

Megpróbáltam és lőn igazság!!!!!!!
Az élet apró örömei! rolleyes.gif

--------------------
Ősz van....-gondolta a hulló levelekből....
Pedig! Csak a postás esett le az emeletről...

+Quote Post

667 Oldal V  « < 654 655 656 657 658 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-22 19:19