IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

17 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kiemelések, Növelje Ön is eladásait!
zejopy
hozzászólás 2013-05-05 09:16
Létrehozva: #1

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(VateraBenz @ 2013-05-05 09:14) *
Attól tartok, ilyen kérdésekben nem adhatunk tanácsot smile.gif
Nem véletlenül vannak a találati listák elején a Vaterás oldalak, de a részletek nem publikusak.

Kár.smile.gif
Tudom, hogy ebbe sokat fektetnek, azt hiszem, nagy része van abban, hogy az oldal ott tart, ahol.

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2013-05-05 09:14
Létrehozva: #2

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(zejopy @ 2013-05-05 09:05) *
Ha így van, akkor külön érdemes kiemelést használni néha. Meg tudná ezt kérdezni pontosan attól, akihez tartozik? Nem lenne nagy teher? Vagy ilyesmi? Mert nem szeretném, ha olyannak kellene utánamennie, ami nem érdekli igazán. thank_you.gifsmile.gif
Szép reggelt.smile.gif

Attól tartok, ilyen kérdésekben nem adhatunk tanácsot smile.gif
Nem véletlenül vannak a találati listák elején a Vaterás oldalak, de a részletek nem publikusak.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-05-05 09:05
Létrehozva: #3

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2013-05-05 09:03) *
Kedves zejopy!

Elképzelhető. A keresőoptimalizálás külön tudomány smile.gif

Ha így van, akkor külön érdemes kiemelést használni néha. Meg tudná ezt kérdezni pontosan attól, akihez tartozik? Nem lenne nagy teher? Vagy ilyesmi? Mert nem szeretném, ha olyannak kellene utánamennie, ami nem érdekli igazán. thank_you.gifsmile.gif
Szép reggelt.smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2013-05-05 09:03
Létrehozva: #4

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2013-05-04 19:23) *
Kedves Benz! smile.gif

Muszáj megkérdeznem, bár eléggé utópisztikusnak tűnik. Amennyiben van kiemelés egy aukción, a gugli is nagyobb eséllyel adja be? Mert mintha erre utaló jelet láttam volna vacsorázás közben, de lehet, hogy csak véletlen egybeesés volt. thank_you.gif

Kedves zejopy!

Elképzelhető. A keresőoptimalizálás külön tudomány smile.gif

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-05-04 19:23
Létrehozva: #5

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Kedves Benz! smile.gif

Muszáj megkérdeznem, bár eléggé utópisztikusnak tűnik. Amennyiben van kiemelés egy aukción, a gugli is nagyobb eséllyel adja be? Mert mintha erre utaló jelet láttam volna vacsorázás közben, de lehet, hogy csak véletlen egybeesés volt. thank_you.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2013-03-20 09:37
Létrehozva: #6

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(KockaMuhely @ 2013-03-20 00:04) *
Van bármi esély arra, hogy korrigálják a hibát, és megkapjam a második ingyenes kiemelést, ami a hirdetés szerint járna? Ha igen, kivel kellene felvennem a kapcsolatot?

Tisztelt KockaMuhely!

A leírtakkal legyen kedves Ügyfélszolgálatunkhoz fordulni a Kapcsolatfelvétel menüponton keresztül.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
KockaMuhely
hozzászólás 2013-03-20 09:13
Létrehozva: #7

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-12-11 14:46
Azonosító: 1 921 394

Igen, nyilván nem egy nagy összeg, ezért nem is fogom tovább forszírozni a dolgot. Inkább csak egy kis bosszúság volt az egész, főleg, hogy hétfőn hulla fáradtan estem haza, de leültem a gép elé, és feltöltöttem még pár extra dolgot, hogy meglegyen a második kiemelés is. A termék vs. aukció fogalmak tisztázása mondjuk tényleg egy remek mellékhatás lenne, ha utánanéznének a dolognak.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-03-20 08:57
Létrehozva: #8

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(KockaMuhely @ 2013-03-20 07:40) *
A rendszer működéséből ítélve utólag egyértelmű, hogy aukciókra gondolhattak, de ezt nekem honnan kellett volna tudnom, ha mindenhol terméket írtak? A GYIK-ot is elolvastam, mindent. És még csak tesztelni sem lehetett vagy utólag módosítani. Miután rányomtam a kedvezmények kérése gombra, és kiderült, hogy csak 1 kiemelést kaptam a 32 termékemre, már hiába is töltöttem volna fel többet.

Amúgy szerintem egy korrekt szolgáltató a meghirdetett feltételek szerint járna el, nem utólag módosítaná a valószínűleg tévesen meghirdetett feltételeket, szóval kizártnak tartom, hogy utólag azt írnák át (plusz nem is tudom, az mennyire lenne törvényes - egy promóció feltételeit nem lehet csak úgy utólag módosítgatni, mert az a fogyasztó megtévesztésének számítana szerintem). Mondjuk azt sem tartom valószínűnek, hogy megkapom valaha is a +1 kiemelést, ami járna, szerintem egyszerűen csak nem fognak tudomást venni a problémáról (legalábbis ez a tippem az alapján, hogy ebben a topikban is született már válasz tőlük, és az én hozzászólásomat simán átugrották). Ha esetleg pozitívan csalódnék, természetesen nyilvánosan megkövetem őket.

Erre nem tudok mit mondani. Nekem ez csak egy lehetőség volt arra, hogy rendbetegyem a szállítási sablonjaimat, amit amúgy is mindenképpen meg szerettem volna csinálni, inkább annak örültem, hogy megmutatta a rendszer, hogy hol nincs futár. Szóval nekem ebben az egészben ez volt az ajándék. El sem olvastam a hozzá kapcsolódó írásokat, mert most ugye 400 Ft-ról beszélgetünk. Talán érdemes lenne a kapcsolatfelvételen keresztül írnod, a Vaterának mindenképpen jó lenne, illetve hasznos, ha az aukció/termék ellentmondást megszüntetnék, mert sok esetben az ember rájön, hogy miről van szó, de mégiscsak az a jó, ha pontos a megfogalmazás minden esetben.
Nyilvánvaló, hogy a helyzet, ami előállt, nem arról szólt, hogy spóroljanak a kiemeléssel, ezt valahogy nem tudom elképzelni.
Ha én a Vatera lennék, ebben az esetben biztosítanék neked egy ingyen feltöltést.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
KockaMuhely
hozzászólás 2013-03-20 08:40
Létrehozva: #9

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2013-03-20 07:04) *
Szerintem a hiba javítása esetén nem kapnál még egy kiemelést, hanem a megfogalmazásból adódóan egyértelmű lenne, hogy aukcióra és nem termékre gondoltak, ha minden igaz. De lehet, hogy én értek valamit félre.smile.gif

A rendszer működéséből ítélve utólag egyértelmű, hogy aukciókra gondolhattak, de ezt nekem honnan kellett volna tudnom, ha mindenhol terméket írtak? A GYIK-ot is elolvastam, mindent. És még csak tesztelni sem lehetett vagy utólag módosítani. Miután rányomtam a kedvezmények kérése gombra, és kiderült, hogy csak 1 kiemelést kaptam a 32 termékemre, már hiába is töltöttem volna fel többet.

Amúgy szerintem egy korrekt szolgáltató a meghirdetett feltételek szerint járna el, nem utólag módosítaná a valószínűleg tévesen meghirdetett feltételeket, szóval kizártnak tartom, hogy utólag azt írnák át (plusz nem is tudom, az mennyire lenne törvényes - egy promóció feltételeit nem lehet csak úgy utólag módosítgatni, mert az a fogyasztó megtévesztésének számítana szerintem). Mondjuk azt sem tartom valószínűnek, hogy megkapom valaha is a +1 kiemelést, ami járna, szerintem egyszerűen csak nem fognak tudomást venni a problémáról (legalábbis ez a tippem az alapján, hogy ebben a topikban is született már válasz tőlük, és az én hozzászólásomat simán átugrották). Ha esetleg pozitívan csalódnék, természetesen nyilvánosan megkövetem őket.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-03-20 08:04
Létrehozva: #10

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(KockaMuhely @ 2013-03-20 00:04) *
Van bármi esély arra, hogy korrigálják a hibát, és megkapjam a második ingyenes kiemelést, ami a hirdetés szerint járna? Ha igen, kivel kellene felvennem a kapcsolatot?

Szerintem a hiba javítása esetén nem kapnál még egy kiemelést, hanem a megfogalmazásból adódóan egyértelmű lenne, hogy aukcióra és nem termékre gondoltak, ha minden igaz. De lehet, hogy én értek valamit félre.smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
KockaMuhely
hozzászólás 2013-03-20 01:04
Létrehozva: #11

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-03-18 21:31
Létrehozva: #12

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(KockaMuhely @ 2013-03-18 20:27) *
"Önnek jelenleg 32 darab eladó terméke van 177 580 Ft összértékben (a kikiáltási árak összege). "
...
Most vagy én vagyok rossz matekból vagy a Vatera. Kevesebb mint 31 aukcióm fut, de 31+ termékem van feltöltve (az összes Vaterafutárral), szóval a hirdetés szerint 2 ingyenes kiemelés járt volna a promóció keretén belül. Direkt néztem, hogy termékről van szó, nem aukcióról. Ha az utóbbit írta volna az ajánlat, még gyorsan előrébb hoztam volna pár feltöltést.

Nem a matek... A Vatera az aukciót és a terméket nem minden helyen használja helyesen. Holott nagyon fontos lenne a különbségtétel.
Már nekem is feltűnt, hogy nem mindenütt a helyes fogalmat használják. Csak nem foglalkoztam vele, mert nem érintett igazán, de ezek szerint vannak helyzetek, amikor van a dolognak jelentősége.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
KockaMuhely
hozzászólás 2013-03-18 21:27
Létrehozva: #13

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

"Önnek jelenleg 32 darab eladó terméke van 177 580 Ft összértékben (a kikiáltási árak összege). "

---

"Ingyenes termékfeltöltés 30 termékre

11-30 termék esetén + 1 ingyenes
listázások elejére kiemelés
31-50 termék esetén + 2 ingyenes
listázások elejére kiemelés
51 termék felett + 3 ingyenes
listázások elejére kiemelés"

---

"Gratulálunk, Ön 30 ingyenes termékfeltöltéshez és 1 ingyenes listázások elejére kiemeléshez jutott! Az erről szóló kedvezménykuponokat emailben elküldtük Önnek!"

---

Most vagy én vagyok rossz matekból vagy a Vatera. Kevesebb mint 31 aukcióm fut, de 31+ termékem van feltöltve (az összes Vaterafutárral), szóval a hirdetés szerint 2 ingyenes kiemelés járt volna a promóció keretén belül. Direkt néztem, hogy termékről van szó, nem aukcióról. Ha az utóbbit írta volna az ajánlat, még gyorsan előrébb hoztam volna pár feltöltést.

+Quote Post
fly024
hozzászólás 2013-03-12 21:29
Létrehozva: #14

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-09-18 15:49
Azonosító: 1 369 947

02.21.-én indítottam 2 kerékpár aukciót "Listázások elejére"kiemeléssel. Ennek ellenére a mai napig nem találom a sport-kerékpár- 1Ft-os aukciókban, nemhogy a kiemelt aukciók között, hanem a teljes listában sem. Kérem nézze meg valaki, hátha rossz helyen keresgélek! KTM és NAKAMURA hirdetések. Kösz!

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-03-10 22:02
Létrehozva: #15

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2013-03-10 20:57) *
Így van, 11db aukciótól jár kiemelés is.

Nem baj. A lényeg, hogy most mindegyik néven korrektek a szállítási sablonok.smile.gif A jutalom csak hab a tortán, és persze köszönjük.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2013-03-10 21:57
Létrehozva: #16

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2013-03-10 16:53) *
...Biztosan azért, mert nagyon kevés aukciója fut.smile.gif

Így van, 11db aukciótól jár kiemelés is.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-03-10 17:53
Létrehozva: #17

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(fikusz @ 2013-03-10 16:45) *
Még ugyan csak jó thank_you.gif Köszi. Intézem.

Megcsináltam a gyerekét is, illetve ő csinálta szigorú tekintetem ellenőrzése alatt, és nálunk működött.
Különben ő nem kapott kiemelési kedvezményt, csak feltöltésit, bár azt sem tudjuk kihasználni.biggrin.gif Biztosan azért, mert nagyon kevés aukciója fut.smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
fikusz
hozzászólás 2013-03-10 17:45
Létrehozva: #18

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:18
Azonosító: 160

IDÉZET(davidmaci92 @ 2013-03-10 16:05) *
Ha jó az én válaszom is (zejopy vagyok), akkor megmondom.
http://www.vatera.hu/hasznaljonfutart/
Ezen a linken keresztül kell igényelni.smile.gif Tehát, ha a módosítás megvolt, újra kell kérni, legalábbis nálam úgy volt mindkét nevemen.
(Jut eszembe! A gyerek... azt is megcsinálom hamar.)

Még ugyan csak jó thank_you.gif Köszi. Intézem.

+Quote Post
davidmaci92
hozzászólás 2013-03-10 17:05
Létrehozva: #19

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-08-17 11:47
Azonosító: 706 366

IDÉZET(fikusz @ 2013-03-10 16:04) *
Tisztelt VateraBenz!

A minap beállítottam a futó termékeimhez a Futár lehetőséget, ma le is ellenőriztem, miszerint sikerült mindnél. A kedvezményről nem kaptam éeretsítést, vagy ne aggódjak majd megjön?

Ha jó az én válaszom is (zejopy vagyok), akkor megmondom.
http://www.vatera.hu/hasznaljonfutart/
Ezen a linken keresztül kell igényelni.smile.gif Tehát, ha a módosítás megvolt, újra kell kérni, legalábbis nálam úgy volt mindkét nevemen.
(Jut eszembe! A gyerek... azt is megcsinálom hamar.)

A hozzászólást -davidmaci92- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-10 17:07

--------------------
Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz.

+Quote Post
fikusz
hozzászólás 2013-03-10 17:04
Létrehozva: #20

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:18
Azonosító: 160

Tisztelt VateraBenz!

A minap beállítottam a futó termékeimhez a Futár lehetőséget, ma le is ellenőriztem, miszerint sikerült mindnél. A kedvezményről nem kaptam értesítést, vagy ne aggódjak majd megjön?

A hozzászólást -fikusz- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-10 17:04

+Quote Post

17 Oldal V   1 2 3 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-06-19 19:25