Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-06-01 18:50
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2009-12-20 21:08 Azonosító: 898 952 |
Szia Hédi! 1 hete nézem minden nap, mikor lépsz be, végre!!!!!! Indítom az aukciót, megfelel a felkínált ár, köszönöm. Írok egy linket, ha kész vagyok. Üdv: Reynolds Szia! Elindítottam: http://www.vatera.hu/micimacko_konyvklub_o...1460109286.html Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed van, jelezd! Köszi! Reynolds |
|
|
|
2011-06-01 18:27
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2009-12-20 21:08 Azonosító: 898 952 |
Kedves Reynolds! Nagyon megörültem az ajánlatodnak. 300 forint/darab, azaz 1500 forint + postaköltség megfelelne? Szép napot Neked! Üdv: Hédi Szia Hédi! 1 hete nézem minden nap, mikor lépsz be, végre!!!!!! Indítom az aukciót, megfelel a felkínált ár, köszönöm. Írok egy linket, ha kész vagyok. Üdv: Reynolds |
|
|
|
2011-05-30 22:29
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2011-05-12 11:12 Azonosító: 1 495 489 |
Kedves Reynolds!
Nagyon megörültem az ajánlatodnak. 300 forint/darab, azaz 1500 forint + postaköltség megfelelne? Szép napot Neked! Üdv: Hédi Szia! Nekem megvan 5 a fentiekből: Kicsik és nagyok, Apró-cseprő erdőlakók, Barangolás a formák birodalmában,A játékok világa,Ízek világa. Szívesen indítok aukciót Neked, ha írsz árat fix áron felteszem. Mindegyik hibátlan belül, viszont az ide-oda pakolástól a gerincén kopott, az egyik ugyanitt szakadt. Várom válaszod! Reynolds |
|
|
|
2011-05-23 15:58
Létrehozva:
|
|
|
Szia Adrienne! Igen erre gondoltam. Köszönöm szépen. A következő munkafüözeteket megvenném: Kicsik és nagyok Az éj leple alatt Gyümölcsök Virágok Barangolás a formák birodalmában Apró-cseprő erdőlakók Érzelmek Ízek világa A játékok világa Lenn a folyónál A négy évszak Szép napot! Hédi Remélem erre gondoltál! Szép napot, Adrienne Szia! Nekem megvan 5 a fentiekből: Kicsik és nagyok, Apró-cseprő erdőlakók, Barangolás a formák birodalmában,A játékok világa,Ízek világa. Szívesen indítok aukciót Neked, ha írsz árat fix áron felteszem. Mindegyik hibátlan belül, viszont az ide-oda pakolástól a gerincén kopott, az egyik ugyanitt szakadt. Várom válaszod! Reynolds |
|
|
|
2011-05-20 11:32
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2011-05-12 11:12 Azonosító: 1 495 489 |
Szia Adrienne!
Igen erre gondoltam. Köszönöm szépen. A következő munkafüözeteket megvenném: Kicsik és nagyok Az éj leple alatt Gyümölcsök Virágok Barangolás a formák birodalmában Apró-cseprő erdőlakók Érzelmek Ízek világa A játékok világa Lenn a folyónál A négy évszak Szép napot! Hédi Remélem erre gondoltál! Szép napot, Adrienne [/quote] |
|
|
|
2011-05-12 12:18
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 137 Regisztrált: 2007-08-09 07:36 Azonosító: 19 300 |
Keresem a Micimackó Könyvklub könyveinek és munkafözeteinek címeit, 2X24 darab. Köszönettel: Hédi Szia Hédi! Könyvek: A bátor sátortábor A kis kengurupalánta A méz mindenkiért, mindenki a mézért A mézrém-űző varázsige A nagy medve éjszakája A nagy nyári gyümölcsparti A virágoskert Csacsi napi buli Csak nem féltek egy Vuclitól? Csodabogarak Jól jön néha egy kis répa! Kincsvadászat Malacka a fa tetején Mennyi az idő? Mindörökké barátok Otthon, édes otthon Számtantúra Szemfüles érzékszervek Szülinapi förgeteg Vándormadarak Lakoma a Pagonyban Eltűnt játékok nyomában A vízi túra Boldog Karácsonyt! Munkafüzetek: A titokzatos erdő Kicsik és nagyok Ellentétek világa Szóljon a muzsika! Az éj leple alatt Gyümölcsök Virágok Barangolás a formák birodalmában Csak óvatosan! Apró-cseprő erdőlakók Veteményeskert A szivárvány színei Fák Mennyi az idő? Érzelmek Állati lakhelyek Számok Érzékszervek Időjárás Madarak Ízek világa A játékok világa Lenn a folyónál A négy évszak Remélem erre gondoltál! Szép napot, Adrienne |
|
|
|
2011-05-12 11:46
Létrehozva:
|
|
|
Keresem a Micimackó Könyvklub könyveinek és munkafözeteinek címeit, 2X24 darab.
Köszönettel: Hédi |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 10:16 |