Üdvözöllek a Fórumban!
![]() ![]() |
2011-09-07 21:32
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2011-04-14 07:06 Azonosító: 1 453 228 |
Sajnállak! Én nem hordok bizsut, de a képeken tényleg szépek és mutatósak és persze olcsók! nem csodálom hogy annyian vásárolnak.csak a sok hazugság nem kellene mellé szerintem. hát én 2napja viszketek ezüsttől!!! biztos az ötvözete nem tetszik a bőrömnek. de remélem a továbbiakban sikeresebb leszel. és ajánlom a használt ékszereket, én már csak ott nézelődöm! Hát ja!Én se veszek többet ilyneket.De érdekes módon,még régebben volt már nekem is olyan ezüstöm,amitől viszkettem,nem tudom miért.Valami biztos hogy volt benne abba is,nem volt gondolom teljesen ezüst.Viszont most meg 5éve vettem egy ezüst kigyóláncot a boltban kipróbálásra,és az azóta bevált.Ha veszek is ilyesmit,csak boltban fogok:-)) |
|
|
|
2011-09-07 14:03
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 39 Regisztrált: 2009-02-01 02:19 Azonosító: 449 015 |
Teljesen igazad van!!!én mint irtam vettem láncot,fülit,és még azóta is 2 hete küszködök a viszkető kiütésekkel...Én világ dolgaiban kevésbé tájékozott:) vettem gyűrűt is,de érdekes módon arra nem jött ki semmi allergia...Tehát marha nehéz ezeket kiszűrni melyiket lehet felvenni,vagy melyik milyen anyagból van.És igen,jó kis kinai papiron volt,amin semmi nem utalt volna arra hogy rá lett volna irva ezekből a hazugságokból valami is. Sajnállak! Én nem hordok bizsut, de a képeken tényleg szépek és mutatósak és persze olcsók! nem csodálom hogy annyian vásárolnak.csak a sok hazugság nem kellene mellé szerintem. hát én 2napja viszketek ezüsttől!!! biztos az ötvözete nem tetszik a bőrömnek. de remélem a továbbiakban sikeresebb leszel. és ajánlom a használt ékszereket, én már csak ott nézelődöm! |
|
|
|
2011-08-31 19:03
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2011-04-14 07:06 Azonosító: 1 453 228 |
szia az a baj, hogy ezek a kínai csodák az aranyat messziről sem látták.arany színű bevonat van rajtuk, nem aranyozottak, alatta pedig valami fém, ami talán még mérgező is. kínából fillérekért lehet rendelni. én nem hordok bizsut, de nem vennék itt sem és kintről sem rendelnék. a hazugságok amiket írnak róla hogy töltött arany meg nem is tudom hogy a teljes tömeg hány százaléka arany meg stb stb. totál félrevezető és hazugság. nekem van ezüst szettem aranyozva fémjellel a kutyának sem kell mert nem hazudom róla hogy így meg úgy mennyi gramm arany van rajta. Teljesen igazad van!!!én mint irtam vettem láncot,fülit,és még azóta is 2 hete küszködök a viszkető kiütésekkel...Én világ dolgaiban kevésbé tájékozott:) vettem gyűrűt is,de érdekes módon arra nem jött ki semmi allergia...Tehát marha nehéz ezeket kiszűrni melyiket lehet felvenni,vagy melyik milyen anyagból van.És igen,jó kis kinai papiron volt,amin semmi nem utalt volna arra hogy rá lett volna irva ezekből a hazugságokból valami is. |
|
|
|
2011-08-30 16:04
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 39 Regisztrált: 2009-02-01 02:19 Azonosító: 449 015 |
szia
az a baj, hogy ezek a kínai csodák az aranyat messziről sem látták.arany színű bevonat van rajtuk, nem aranyozottak, alatta pedig valami fém, ami talán még mérgező is. kínából fillérekért lehet rendelni. én nem hordok bizsut, de nem vennék itt sem és kintről sem rendelnék. a hazugságok amiket írnak róla hogy töltött arany meg nem is tudom hogy a teljes tömeg hány százaléka arany meg stb stb. totál félrevezető és hazugság. nekem van ezüst szettem aranyozva fémjellel a kutyának sem kell mert nem hazudom róla hogy így meg úgy mennyi gramm arany van rajta. |
|
|
|
2011-08-25 12:04
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 896 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
JAA,VETTEM ÉN HÜLYE GOLDEN FILLED NYAKLÁNCOT IS,AZ IS ALLERGIÁT VÁLTOTT KI NÁLAM,csak az egy másik eladótól volt véve.Úgyhogy tök mindegy kitől veszed...MINDENKIT FIGYELMEZTETEK,AKI FÉMALLERGIÁS,EZEKRE AZ ARANYOZOTTAKRA IS AZ LESZ!!NE VEGYETEK!KI TUDJA MIBŐL VAN A SZÉP SZÖVEG KÖRITÉS MÖGÖTT! Legyen kedves kikapcsolni a caps lock-ot! -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-08-25 07:05
Létrehozva:
|
|
|
Na mit szóltok,nektek mi a véleményetek,tapasztalatotok ezekkel a golden filled aranyozott ékszerekkel?Nagyon kiváncsi vagyok!Mert bevallom én vettem belőle,1-2 dolgot,gyűrűt,láncot,/az még nem jött meg/ és sajnos fülbevalót is...Azt nem kellett volna kipróbálnom.Mivel azt irták hogy ugyanúgy viselkedik mint az igazi arany,nem kopik le,és teljesen ANTIALLERGÉN!Tényleg nagyon szépek,megkapóan olcsók,szinte mindegyik 1ft-ról megy,sikerült is szereznem a fülbevalóból is.A fülbevalót betettem a fülembe,sajnos benne is aludtam,és 2 napra rá,érdekes módon nem szinte azonnal ahogy szokott,elővett a kiütéses allergia a fülem mögött,a lyukban,ahova csak hozzáért a bőrömhöz...És pár napja nagyon nehezen is múlik.Még mindig viszketek tőle,de annyira biztam benne hogy tényleg nem fog allergizálni,mivel elég fémérzékeny vagyok.Valószinű ezekben sok réz,vagy főleg a nikkel.Hát ez van...Nem tudom még a nyakláncra nagyon kiváncsi vagyok meg a gyűrűre,kivált-e valamit nálam.Akkor aztán végleg elfelejtek mindenféle aranyozott cuccot.Irtam is az eladónak hogy mi a helyzet,ezek bizony nem allergia mentesek,de azt irta,ő azt nem tudja,mert sokat eladott már,de még nem irta neki senki.Persze,mert nem veszik esetleg a fáradtságot az allergiások hogy hogy szóljanak miatta.Na meg mindenki aki megkapja,megörül a szép ékszereknek,és azonnal pozitivan értékel,ahogy én is tettem.Pedig szivesen megirtam volna azért az értékelésbe hogy nem antiallergén ez.Pedig úgy biztam benne:-( Na mindegy,akit érdekel a téma irjon,és azok akiknek van ilyen tapasztalatuk ezekkel az ékszerekkel,fülbevalókkal.És vigyázzon a ki allergiás és ilyen fülit akar venni...Köszi,Szilvi /nyuszka2 JAA,VETTEM ÉN HÜLYE GOLDEN FILLED NYAKLÁNCOT IS,AZ IS ALLERGIÁT VÁLTOTT KI NÁLAM,csak az egy másik eladótól volt véve.Úgyhogy tök mindegy kitől veszed...MINDENKIT FIGYELMEZTETEK,AKI FÉMALLERGIÁS,EZEKRE AZ ARANYOZOTTAKRA IS AZ LESZ!!NE VEGYETEK!KI TUDJA MIBŐL VAN A SZÉP SZÖVEG KÖRITÉS MÖGÖTT! |
|
|
|
2011-08-23 18:30
Létrehozva:
|
|
|
Na mit szóltok,nektek mi a véleményetek,tapasztalatotok ezekkel a golden filled aranyozott ékszerekkel?Nagyon kiváncsi vagyok!Mert bevallom én vettem belőle,1-2 dolgot,gyűrűt,láncot,/az még nem jött meg/ és sajnos fülbevalót is...Azt nem kellett volna kipróbálnom.Mivel azt irták hogy ugyanúgy viselkedik mint az igazi arany,nem kopik le,és teljesen ANTIALLERGÉN!Tényleg nagyon szépek,megkapóan olcsók,szinte mindegyik 1ft-ról megy,sikerült is szereznem a fülbevalóból is.A fülbevalót betettem a fülembe,sajnos benne is aludtam,és 2 napra rá,érdekes módon nem szinte azonnal ahogy szokott,elővett a kiütéses allergia a fülem mögött,a lyukban,ahova csak hozzáért a bőrömhöz...És pár napja nagyon nehezen is múlik.Még mindig viszketek tőle,de annyira biztam benne hogy tényleg nem fog allergizálni,mivel elég fémérzékeny vagyok.Valószinű ezekben sok réz,vagy főleg a nikkel.Hát ez van...Nem tudom még a nyakláncra nagyon kiváncsi vagyok meg a gyűrűre,kivált-e valamit nálam.Akkor aztán végleg elfelejtek mindenféle aranyozott cuccot.Irtam is az eladónak hogy mi a helyzet,ezek bizony nem allergia mentesek,de azt irta,ő azt nem tudja,mert sokat eladott már,de még nem irta neki senki.Persze,mert nem veszik esetleg a fáradtságot az allergiások hogy hogy szóljanak miatta.Na meg mindenki aki megkapja,megörül a szép ékszereknek,és azonnal pozitivan értékel,ahogy én is tettem.Pedig szivesen megirtam volna azért az értékelésbe hogy nem antiallergén ez.Pedig úgy biztam benne:-(
Na mindegy,akit érdekel a téma irjon,és azok akiknek van ilyen tapasztalatuk ezekkel az ékszerekkel,fülbevalókkal.És vigyázzon a ki allergiás és ilyen fülit akar venni...Köszi,Szilvi /nyuszka2 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 12:22 |