Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
2007-11-14 15:29
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Tisztelt Vatera!
Nem gondolkodtak még el egy "SZOLGÁLTATÁS" kategória bevezetésén? Szerintem lenne rá igény; én is tennék fel egyet, és elég sok (szabálytalan) szolgáltatásos aukció van szétszórva itt-ott. Ha lenne kategóriája, könnyebb lenne kordában tartani, ellenőrizni a hirdetéseket, és a legalizálással kedvet csinálva a szabálykövető felhasználóknak, extra bevételt is termelne. Alapból fixáras, és holland aukcióra gondoltam, tehát itt nem is lehetne mást választani. Mi a kollégák és a vezetőség/moderátorok véleménye? -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
![]() |
2007-11-28 12:44
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-11-28 12:06 Azonosító: 55 656 |
[size="2"][/size]
Tisztelt VATERA! Tisztelettel javasolnám, A "HORGÁSZAT" főcímet bontsuk legalább a legfőbb elemeire. Pl. horgászbotok-horgászizsinórok-horgászorsók-horgászkellékek! Tudom jól, az alcímeket is sok-sok továbbira bonthatnánk, de ez a "szétszedés" is sokat segítene. Üdv: pensionato |
|
|
|
Putyur Szolgáltatás Kategória...? 2007-11-14 15:29
Vatera_Moderátor Tisztelt Vatera!
Nem gondolkodtak még el egy ... 2007-11-14 17:47
Putyur Kedves Putyur!
A kért kategória elkészült, az... 2007-11-15 12:36
Putyur A "műszaki cikkek" között jó helye lenne... 2007-11-28 13:48![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 20:51 |