Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-02-28 14:12
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=986355 Ha a semlegesek helyett megkapta volna a jogos negákat... nem folytatom. Egy füst alatt az eladóit is minősíteni szándékoztam. Na én meg betettem. Nem szeretem a notórius visszalépőket. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-28 13:51
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=986355
Ha a semlegesek helyett megkapta volna a jogos negákat... nem folytatom. Egy füst alatt az eladóit is minősíteni szándékoztam. |
|
|
|
2010-02-28 07:07
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 303 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Budapest Azonosító: 18 |
|
|
|
|
2010-02-27 21:17
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 59 Regisztrált: 2008-06-16 20:20 Azonosító: 162 935 |
Köszönöm a gyors választ! Elküldtem a levelezésünket is a megadott címre.
|
|
|
|
2010-02-27 21:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 274 Regisztrált: 2008-08-26 16:36 Azonosító: 182 714 |
Érdekes eladóval kerültem kapcsolatba.Vásároltam a következő terméket tőle:
http://www.vatera.hu/19_reszes_gsm_csavarh..._163606611.html Nos,nem mindennapi az biztos.18-án megvásároltam a terméket,és megírtam e-mailban,hogy 22-én hétfőn teljesítem a fizetést,amit meg is tettem az adott bankban.Vártam vártam a terméket de csak nem jött.Tegnapi nap üzenetet küldem a termékeihez,hogy méltatlannak találom a lassúságot ennyi adásvétellel már rutinosabban kellene intézni az adásvételeket.Erre ő közölte,hogy sima levélként még 19-én elküldte a terméket,meg se várta,hogy átmenjen az összeg a számlájára.Mély megdöbbenéssel vettem tudomásul,hogy a kifizetett termék mellé ajánlott postadíjat fizettem be.Állítása szerint én kértem,hogy sima levélként jöhet a termék.Sosem kérem simán a terméket amit vásárolok.Erre én az E-mail levelezésemet idéztem neki,hogy ajánlottan kérem a terméket.Megírta,hogy elkerülte ez a figyelmét...Viszont,a termékleírás is engem igazolt,hogy minden esetben előreutalás után postázza a terméket.Ez esetben,hogyan lehet,hogy én vásárolok 18-án,ő küldi 19-én én befizetem az összeget 22-én.Kérdésemre ezt nem kommentálta,sántított a történet rendesen.Ez a termék nem került postára az biztos.Levelezések sora után mivel nem tudott értelmes magyarázattal szolgálni,megkért,hogy legközelebb vásároljak mástól és személyes tiltólistára rakott.Gusztustalan.Több mint 700 adásvételes eladótól nem ezt vártam,de hát vannak ilyenek is.Persze hozzátartozik,hogy megírta,hogy visszaküldi a termék árát,mire én közöltem az eladóval,hogy a megvásárolt termékre tartok igényt nem a pénzre.Ezek után abszolút negatív az értékelésem,amit meg is teszek amint megérkezik a termék és már rakom is tiltólistára.Teljesen korrekt vásárlásból mi lett ezt nehezen fogom fel,és majd jön a bosszúnegatív de nem gond mert a vatera felé megvan minden bizonyíték és élni fogok vele.Könnyebb letiltani az embert mint elismerni,hogy tényleg ő járt el inkorrektül.Tanulságnak ismét egy példa nem minden az értékelés.Értékeléseimnél vissza lehet nézni,hogy jóval drágább termékek pontosan célba értek,nem 890ft-os tételek... -------------------- A Tegnap Történelem" A Holnap Rejtély" A Ma Ajándék"
|
|
|
|
2010-02-27 20:52
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Megkaptam a negatív értékelést! Érdekes számomra, amit a vevő írt rólam! A telefonom soha nincs kikapcsolva, rajta nem volt nem fogadott hívás. Mivel a fiam 18. születésnapja van ma,így a rokonokkal tudom igazoni, hogy a vevő nem járt nálunk. Sőt azt is tudom, hogy a másik felhasználói nevén Herendi kacsapárokat tett fel a Vaterára. Tudom, hogy bosszú negatív, hiszen az illető az élettársam volt egy évig. Mit is lehet ilyen esetben tenni? Tisztelt Luca214! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-02-27 20:22
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
A múlt héten volt egy érdekes adás-vételem. Magával az üzletmenettel semmi gond nem volt, sőt! A vevő nagyon is meg volt elégedve. És a tranzakció végén egy ilyen e-maillel zárt a dolgot: "Kedves *terika23*, jó napot kívánok! Lenne kedves egy vezetékes számot vagy egy skype nevet kommunikálni nekem, hogy az Ön által Köszönettel,****" Hát nem közönségesen: megadni, hanem kommunikálni. Fog még jelentkezni szerintem. -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-02-27 20:21
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 59 Regisztrált: 2008-06-16 20:20 Azonosító: 162 935 |
Megkaptam a negatív értékelést! Érdekes számomra, amit a vevő írt rólam! A telefonom soha nincs kikapcsolva, rajta nem volt nem fogadott hívás. Mivel a fiam 18. születésnapja van ma,így a rokonokkal tudom igazoni, hogy a vevő nem járt nálunk. Sőt azt is tudom, hogy a másik felhasználói nevén Herendi kacsapárokat tett fel a Vaterára. Tudom, hogy bosszú negatív, hiszen az illető az élettársam volt egy évig.
Mit is lehet ilyen esetben tenni? |
|
|
|
2010-02-27 16:51
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
ha nem fújod ki az orrod, hanem hagyod lecsöpögni, megspórolhattad volna a ragasztó árát. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-27 16:37
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Kedves Benz! Nagyon fontos kérdés merült fel, amiről eddig még szó sem volt soha. A múltkor csomagolás közben ki kellett fújnom az orromat, mert könnybe lábadt a szemem, ugyanis egy nagyon szép porcelán köcsögtől kellett megválnom, és sírva fakadtam. Mély tisztelettel: zejopy ha nem fújod ki az orrod, hanem hagyod lecsöpögni, megspórolhattad volna a ragasztó árát. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-02-27 16:33
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 222 Regisztrált: 2008-10-27 17:22 Azonosító: 260 214 |
MOST MÁR UGY CSINÁLOM HOGY ELMEGYEK A POSTÁRA ÉS MEGKÉRDEM Nekem erre van itthon egy jó kis mérlegem. (elnézést a következö mondatokér ,,, mindenki azon nyavajok hogy ennyi a posta meg annyi a posta ÉS A RAGASZTÓ AMIVEL ÖSSZERAGASZTOM ? persze azt is lehetne mondani hogy kalkuáld bele az áruárába és ha 1 FT ÉRT MEGY EL VALAMI ?? Ha valaki valamit 1 forintért hirdet meg az számoljon azzal, hogy nem is fog sokkal többért elmenni, sőt lehet csak 1 forint marad a végösszeg. Szóval ezt nem a vevőn kell elverni véleményem szerint. Nagyon fontos kérdés merült fel, amiről eddig még szó sem volt soha. A múltkor csomagolás közben ki kellett fújnom az orromat, mert könnybe lábadt a szemem, ugyanis egy nagyon szép porcelán köcsögtől kellett megválnom, és sírva fakadtam. Aztán a tapétavágóval elvágtam az ujjamat, amikor a ragasztószalagot kellett volna, mert a könnyektől nem láttam semmit és össze-vissza hadonásztam. Tehát úgy érzem, igazán méltányos lenne, ha felszámolhattam volna a pézsé árát és a kötszert persze. Az utána elfogyasztott gintonikról nem is beszélve, amit fájdalomcsillapítás gyanánt juttattam a szervezetembe. Szóval akkor mennyi az az annyi? Kérem, fontolják meg javaslatomat, ezentúl ezek a fogyóeszközök is kerülhessenek be a felszámolható költségek közé. Lehet, hogy tüntetést fogok szervezni ennek érdekében. Csak az a kérésem, hogy ellentüntetők is legyenek. Mély tisztelettel: zejopy (Bocsánat Hát ez irtóra édes. -------------------- “I thought what I’d do was, I’d pretend I was one of those deaf-mutes.” |
|
|
|
2010-02-27 16:20
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
A múlt héten volt egy érdekes adás-vételem. ... Tisztelt terika23! Az MLM és egyéb ügynökök tipikus ismertetőjele a levakarhatatlan rámenősség Még tulajdonképpen olcsón megúszta a dolgot -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-02-27 16:07
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 222 Regisztrált: 2008-10-27 17:22 Azonosító: 260 214 |
A múlt héten volt egy érdekes adás-vételem. Magával az üzletmenettel semmi gond nem volt, sőt! A vevő nagyon is meg volt elégedve. És a tranzakció végén egy ilyen e-maillel zárt a dolgot:
"Kedves *terika23*, jó napot kívánok! Köszönöm szépen az információt és az ügyintézést. Ma kézhezvettem a küldeményt, rendben megérkezett, köszönöm. Szeretném profitálni az alkalmat, hogy megmutathassam Önnek, azt a dolgot, amivel foglalkozom, ami biztos érdekelné Önt, hiszen pontosan ilyen nagyszerű emberekre/szervezőkre van szükség, mint ahogyan Ön ezt az ügymenetet levezényelte. Gratulálok! Lenne kedves egy vezetékes számot vagy egy skype nevet kommunikálni nekem, hogy az Ön által megadott időpontban felhívhassam és elmondhassam miről is van szó. Köszönettel,****" Az internetnek hála (nem hála, nézőpont kérdése) kb. kettő percembe került kideríteni mi is ez a lehetőség, hiszen az ügyfél nevére keresve szinte azonnal kidobott egy MLM céget. Megírtam neki, hogy köszi nem, később még írt egy e-mailt, az egyik nagy MLM cég honlapját mellékelve. Kicsit úgy éreztem, hogy visszanyal a fagyi. Nem tudom más járt-e már így, de nekem kifejezetten rosszul jött ki ez az egész. A kb. az embernek már sehogyan sincs nyugta az MLM-től esete forgott fenn bennem. Az illető a nemleges válaszom óta nem írt, megkaptam a pozitív visszajelzést is (bár erős volt bennem a gyanú, hogy az elutasításra kapok egy negát). Mást nem akartak beszervezni egy adás-vétel végén? Nem tudom, hogy írhatok-e nikcet, nem akarok megsérteni senkit sem, végül is a vevő is korrekt volt, csak 5 mailt írt és fizetett is stb. (: -------------------- “I thought what I’d do was, I’d pretend I was one of those deaf-mutes.” |
|
|
|
2010-02-27 15:44
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Azt szeretném kérdezni, ha probléma akad egy vásárlóval és tiltó listára teszem, hogy legközelebb ne vásároljon tőlem, ő még tud értékelni, esetleg bosszú negatívot adni? A választ előre is köszönöm! söt, javítja a negára való esélyeidet. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-02-27 13:05
Létrehozva:
|
|
Azt szeretném kérdezni, ha probléma akad egy vásárlóval és tiltó listára teszem, hogy legközelebb ne vásároljon tőlem, ő még tud értékelni, esetleg bosszú negatívot adni? A választ előre is köszönöm! Tisztelt Luca214! A személyes tiltólista nem korlátozza az értékelések megírását. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-02-27 12:54
Létrehozva:
|
|
|
Azt szeretném kérdezni, ha probléma akad egy vásárlóval és tiltó listára teszem, hogy legközelebb ne vásároljon tőlem, ő még tud értékelni, esetleg bosszú negatívot adni? A választ előre is köszönöm!
|
|
|
|
2010-02-27 11:52
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Ezen a negyed órán még elgondolkodom, nehogy túl nagy törést végezzen az életemben. Gondolom.... -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2010-02-27 10:54
Létrehozva:
|
|
Most olvasó üzemmódban vagyok, elhavazódtam a rucikkal kissé.:-)Ezekre alapozom a jövőmet, a vizsgáim is erre épültek,nyakamon a 2 éves, és a problémás kamasz. Siránkozzak még????Kicsit kevesebb időm marad a fórumra. Próbáld ki azt a szörnyű negyedórát persze!!!!!! Az igazi sztorija persze ez.: 14 évesen bementem a sex shopba a faternak venni egy poénos matricát amin ez a szöveg szerepelt, hogy kitehesse a zsigulija hátsó ablakára.(egy autón olvastam és ott az volt kiírva,hogy megvehető a sexshopban). Hát erre én lazán besétáltam oda. Úgy meglepődtek,hogy határozottan besétáltam matricát kérni, hogy azok az a döbbent arcok máig megmaradtak az emlékeimben és jókat mosolygok mikor erre gondolok. Tudta a fene 14 évesen,hogy oda nem illik csak úgy besétálni. A matrica nagy siker lett. Ezen a negyed órán még elgondolkodom, nehogy túl nagy törést végezzen az életemben. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-27 10:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 209 Regisztrált: 2009-09-12 11:36 Azonosító: 741 865 |
|
|
|
|
2010-02-27 10:11
Létrehozva:
|
|
Tisztelt csaszi66! Kizártuk, köszönjük. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 02:01 |