IPB
X   Központi üzenet
(Az üzenet 2 másodperc múlva bezáródik)

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1369 Oldal V  « < 572 573 574 575 576 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Problémás Felhasználók
Cassy66
hozzászólás 2010-07-02 17:29
Létrehozva: #11461


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 28
Regisztrált: 2010-05-01 12:44
Azonosító: 1 138 568IDÉZET(zejopy @ 2010-07-02 18:18) *
Nem ezt írtam, azt írtam, hogy kétlem, hogy Roli ebbe a csapdába belesétált volna.

Egyébként, mindenki átverhető. A lényeg, bár már egyszer leírtam az, hogyha ilyen történik, akkor ide lehet jönni tanácsot kérni, amit egyébként többször, több szempontból, szinte mindenki megkapott. Ennek van is értelme.
És annak is van értelme, ha a másik fórumozó felhívja a figyelmet a hibákra, elmondja azt, hogy mindezt hogyan lehetett volna elkerülni. Hiszen lehet, hogy egy következő csalást valaki pont az itt olvasottaknak a tapasztalata miatt fog elkerülni. Tehát ennek is van értelme.

Többen vagyunk itt, akiknek a Vatera + jövedelemforrás, másod, harmadállás és örülünk, hogy ezt itt tehetjük, ráadásul a többség tapasztalata az, hogy korrekt a Vatera. Nem tökéletes, de az ott dolgozók megteszik, amit tudnak, és segítőkészek.
Sajnálom, én érzelmileg kötődöm, ilyen alkat vagyok, nem szeretem, ha bántják azt, amit/akit szeretek. Főleg akkor nem, ha igazságtalanul. Egy darabig hallgatok, aztán beszólok valamit. Aztán kicsit később fel is rúgok valamit.....

thank_you.gif
Így igaz!

Én már azóta beírtam ide kétszer, hogy azóta megvettem álmaim telefonját itt a vaterán, egy N86-os Nokiát (azt akartam pinkbabytől is!!), és igen, előre utalással, egy abszolút számomra ismeretlen embertől!

És nem csalódtam, és nem vagyok hajlandó 1 csaló miatt egy jól működő rendszert hibáztatni a saját magam naivitása miatt...

Csalók voltak, vannak, lesznek, egészen addig, amíg lesznek olyanok, akiket be lehet csapni. [size="3"][/size]
És itt a pont a mondat végén...

A hozzászólást -Cassy66- szerkesztette a következő időpontban: 2010-07-02 17:32
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fogas81
hozzászólás 2010-07-02 17:25
Létrehozva: #11462


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 274
Regisztrált: 2008-08-26 15:36
Azonosító: 182 714IDÉZET(malacpapa @ 2010-07-02 17:55) *
Egy ehhez hasonlót már én is írtam, nem kívánom másra hárítani a felelősséget, ÉN ütöttem le, de azért voltak körülmények amik közrejátszottak abban, hogy megtettem. De azt azért ne kelljen már lenyelnem, hogy mind a 40 ember 0 IQ-val rendelkezik és 100% negatív ellenére ütötte le a terméket.
Nem tudom honnan vetted ezt, nem állítottam ilyet. Csak nem kellene okosítani itt embereket, ha nem tudod mi történt. Nyilván sokan nem olyan hülyék, hogy sok negatívra nyomtak rá, hanem úgy ítélték meg, hogy becsületes is LEHET, mivel ahogy részleteztem azért az értékelések meg hogy nem tegnap regisztrált rendben voltak, és az előre utalásra is volt egy elég elfogadható magyarázata. De a TE olvasatodban erre nem is lett volna szükség ugyebár mert hiszen itt a becsületes eladók 90% így dolgozik. Én csak arra kértelek, hogy ne nézz már totál hülye nyávogógépnek itt MINDENKIT aki esetleg károsult. Én igyekeztem pl körültekintően eljárni, legalább egy fele most fele átadáskor-ral mérsékeltem a veszteségemet utolsó szűrőként. Mint mondtam, max az ár lehetett kicsit gyanús (ahogy írták volt ahol NAGYON gyanús volt) de az én esetemben nem kirívóan, főleg, ha nem vagyok tisztában, hogy külföldön hogy alakulnak az árai egy iPhone 3G-nek ami ugye már két generációval van lejjebb mint a legújabb modell az iPhone 4. Az előre utalás gyanússágát meg effektíve a te hsz-ed alapján kizárhatjuk mint gyanús tényezőt. A többi meg hihető volt. Semmi szükség az ilyen ironikus hülyének néző hozzászólásokra szerintem. Arról nem beszélve, hogy ha már pénzük valószínűleg nem is lesz, legalább nyávogni lehessen. Nem feltétlenül KÖTELEZŐ neked reagálni mindenre. Röhögj MAGADBAN rajtunk, ha neked az a jó. Felesleges az amúgy is ideges embereket tovább idegesíteni meg kioktatni.
Hát persze nyilván tudjuk, hogy azért kapjuk most sokan az okosítást, mert van pár ember, akit SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SENKI nem vert át és TERMÉSZETESEN SOHA NEM IS FOG. Ha esetleg mégis, akkor majd én is jövök röhögni, meg lenéző mosollyal kioktatni rendben? Szerintem az ilyen hozzászólások értelmetlenek. Inkább segíts ha tudsz, ha meg nem, akkor segítek: kioktatásra egyikünknek sincs szüksége, mindenki tanul belőle és tisztában van a saját hülyeségével hidd el! Ahogy én is leírtam már első hsz-emként itt, és Cassy66 is az előbb.
Egyúttal felkérem a károsultakat is, hogy ne firkálják a Vaterát, mert értelmetlen nem megyünk vele semmire. Irány a jard és tegyetek feljelentést, a Vatera nem fog rajtunk segíteni összefogás terén, ahogy az előbb már kifejtettem, ezt már bizonyította. Ha meg esetleg tényleg fizet jövő szerdán ahogy nekem meg többeknek ígérte, akkor vagy visszavonjátok a feljelentést, vagy közvetítői eljárás keretében meg lehet egyezni vele és megszűnik az eljárás. Legyünk optimisták és megértőek, előfordulhat az is, hogy őt is átverték. Nekünk nem vigasz, és a felelősségre vonást ettől ne kerülje el, de ha emiatt ki kell köhögnie ezt a pár millió forintot amiről szó van, akkor az elég komoly lecke lesz neki sitt nélkül is. Na majd meglátjuk.Ha megteszitek a feljelentést,nem lehet visszavonni.Szerencsésnek érzem magam,mert leveleztem vele,és kis híján vásárlás lett a vége,nálam is kitért a személyes átvétel elöl,de gondoltam várok,hogy legyenek értékelések és aztán merülök bele a Shoppolásba.Ez lett a szerencsém.Sajnos kivédeni nem nagyon lehet az ilyen jellegű csalásokat,itt már réges rég be kellett volna vezetni az E-bay-os rendszert.De hát mi magyarok mint mindig fényévekre vagyunk az újítástól,és már megint marad a károgás.Hány ilyen esetnek kell még történni,hogy lépés legyen.Spontán én nem nagyon fogok itt vásárolni,gondolom sokan vannak,lettek így.


--------------------
A Tegnap Történelem" A Holnap Rejtély" A Ma Ajándék"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-07-02 17:18
Létrehozva: #11463


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 31 233
Regisztrált: 2008-03-25 15:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(malacpapa @ 2010-07-02 17:55) *
Hát persze nyilván tudjuk, hogy azért kapjuk most sokan az okosítást, mert van pár ember, akit SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SENKI nem vert át és TERMÉSZETESEN SOHA NEM IS FOG. Ha esetleg mégis, akkor majd én is jövök röhögni, meg lenéző mosollyal kioktatni rendben?

Nem ezt írtam, azt írtam, hogy kétlem, hogy Roli ebbe a csapdába belesétált volna.

Egyébként, mindenki átverhető. A lényeg, bár már egyszer leírtam az, hogyha ilyen történik, akkor ide lehet jönni tanácsot kérni, amit egyébként többször, több szempontból, szinte mindenki megkapott. Ennek van is értelme.
És annak is van értelme, ha a másik fórumozó felhívja a figyelmet a hibákra, elmondja azt, hogy mindezt hogyan lehetett volna elkerülni. Hiszen lehet, hogy egy következő csalást valaki pont az itt olvasottaknak a tapasztalata miatt fog elkerülni. Tehát ennek is van értelme.

Aminek nincs értelme, az a felelősség áthárítása, és a Vatera okolása. Mert éppen az van kéznél. Na ez már nagyon unalmas.
És igen, minden olyan postnak van értelme, ami szerinted kioktató. Mert mindegy hogyan van valami elmondva, ha igaz, akkor igaz. És Cassy, meg talán te voltatok ketten, akik azt mondtátok, hogy hagytátok magatokat átverni. Mindenki más kígyót békát köpködött a Vaterára. Már nem tudom ki írta, de mélyen egyetértek vele. Nem sz..unk abba a tányérba, amiből eszünk. Többen vagyunk itt, akiknek a Vatera + jövedelemforrás, másod, harmadállás és örülünk, hogy ezt itt tehetjük, ráadásul a többség tapasztalata az, hogy korrekt a Vatera. Nem tökéletes, de az ott dolgozók megteszik, amit tudnak, és segítőkészek.
Sajnálom, én érzelmileg kötődöm, ilyen alkat vagyok, nem szeretem, ha bántják azt, amit/akit szeretek. Főleg akkor nem, ha igazságtalanul. Egy darabig hallgatok, aztán beszólok valamit. Aztán kicsit később fel is rúgok valamit.....--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-ReBeL-
hozzászólás 2010-07-02 17:04
Létrehozva: #11464


Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 30
Regisztrált: 2007-08-03 22:35
Azonosító: 18 641IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-07-02 15:53) *
Tisztelt -ReBeL-!

Egy esetleges bűnrészesség, cinkosság, bűnpártolás vagy bármilyen hasonló bűncselekmény tényének megállapítása az ügyben eljáró hatóság feladata.
A Vatera saját hatáskörében ilyen állásfoglalást nem tehet.


úgy rémlik pl. a fórumon ismerte el valaki.
Ja most jut eszembe -demokrácia van
Go to the top of the page
 
+Quote Post
malacpapa
hozzászólás 2010-07-02 16:55
Létrehozva: #11465


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 19
Regisztrált: 2008-07-03 07:11
Azonosító: 167 499IDÉZET(Cassy66 @ 2010-07-02 17:14) *
[A pinkbaby ügyhöz néhány szösszenet még, aztán itt én be is fejezem, mert lassan ez egy brazil szappanopra, ahol mindenki összesküvést sejt, egyébiránt pedig mindenki a maga módján hibás, de soha senki nem ismeri be... smile.gif
Szóval:
Nem tartott senki pisztolyt a másik fejéhez, hogy vásároljon bárki is. Benyaltuk sokan, nem kell mindig másokban keresni a hibát.
Csak volt olyan, aki nem várt mondjuk 2-3-4 heteket a telefonjára, vagy a pénzére, hanem mondjuk villámgyorsan lépett.
Ez a lehetőség mindenkinek adott lett volna, és akkor nem az utolsó 2 nap érkezett volna vagy 30 negatív olyan adásvételek esetében is, amikben maga a vásárlás vagy május végén, vagy június elején történt.
Na, akkor ők is felelősek???
Hiszen ha időben leadják a negatívokat, akkor befolyásolhatták volna a többiek döntését?
Ugyan már! Ne legyünk már ennyire "magyarok"!!! Mindig mindenki másban keresi a hibát és csak néhányan vagyunk hajlandóak beismerni, hogy elcsesztük, mert naívan beleugrottunk egy már látványra is gyanús hirdetésnek. Ahol netről leszedett fotók voltak, ahol az árak feltűnően alacsonyak voltak ahhoz, hogy igaz legyen, és ahol az eladó mereven és kategorikusan elzárkózott a személyes találkozástól, stb... , ahol az egyik pillanatban azt írta, hogy Szombathelyen van, a másikban azt, hogy Ausztriába, a harmadikban meg véletlenül elszólja magát, hogy Miskolcon... Ez gyakorlatilag pár órás különbséggel, és ez nem tűnik fel senkinek, sőt, megszületik az adásvétel....
Az egó győzött mindannyiunkban, nem a józan ész. Ha valaki okosan olvas, láthatta volna, hogy nem lehet valós... de ha valakit- mint engem is- az érzelmek vezérelnek, hogy huhhh...végre nekem is sikerül valamit szuper áron venni,(na és persze ne feledkezzünk meg azokról sem, akik azért vásároltak ilyen olcsón, hogy aztán némi haszonnal vissza is tegyék a Vaterára...), akkor elalszik a gyanakvás.
Gyanút keltő volt az is, így utólag, hogy egy Nokia N86-os máshol 80ezer körül van, nála Nokia garival 46.000,- ft volt, és még ebből is néhányan lealkudták 40-re!!!!!!!!!!
Na, ENNEK aztán igazán gyanút keltőnek kellett volna lenni... Na meg millió másnak...
De ugye a csalásokhoz mindig két ember kell: egy csaló, és egy naív, aki hagyja magát átverni...

Felnőtt ember itt mindenki, elméletileg önálló, szabad akarattal, szabad mérlegelési joggal.
De ez csak az én véleményem.


Egy ehhez hasonlót már én is írtam, nem kívánom másra hárítani a felelősséget, ÉN ütöttem le, de azért voltak körülmények amik közrejátszottak abban, hogy megtettem. De azt azért ne kelljen már lenyelnem, hogy mind a 40 ember 0 IQ-val rendelkezik és 100% negatív ellenére ütötte le a terméket.

IDÉZET(rolandgajdos @ 2010-07-02 17:12) *
Csak halkan és félve merem megjegyezni ezek után:
Nem én vagyok a közellenség, nem én vertelek át...


Nem tudom honnan vetted ezt, nem állítottam ilyet. Csak nem kellene okosítani itt embereket, ha nem tudod mi történt. Nyilván sokan nem olyan hülyék, hogy sok negatívra nyomtak rá, hanem úgy ítélték meg, hogy becsületes is LEHET, mivel ahogy részleteztem azért az értékelések meg hogy nem tegnap regisztrált rendben voltak, és az előre utalásra is volt egy elég elfogadható magyarázata. De a TE olvasatodban erre nem is lett volna szükség ugyebár mert hiszen itt a becsületes eladók 90% így dolgozik. Én csak arra kértelek, hogy ne nézz már totál hülye nyávogógépnek itt MINDENKIT aki esetleg károsult. Én igyekeztem pl körültekintően eljárni, legalább egy fele most fele átadáskor-ral mérsékeltem a veszteségemet utolsó szűrőként. Mint mondtam, max az ár lehetett kicsit gyanús (ahogy írták volt ahol NAGYON gyanús volt) de az én esetemben nem kirívóan, főleg, ha nem vagyok tisztában, hogy külföldön hogy alakulnak az árai egy iPhone 3G-nek ami ugye már két generációval van lejjebb mint a legújabb modell az iPhone 4. Az előre utalás gyanússágát meg effektíve a te hsz-ed alapján kizárhatjuk mint gyanús tényezőt. A többi meg hihető volt. Semmi szükség az ilyen ironikus hülyének néző hozzászólásokra szerintem. Arról nem beszélve, hogy ha már pénzük valószínűleg nem is lesz, legalább nyávogni lehessen. Nem feltétlenül KÖTELEZŐ neked reagálni mindenre. Röhögj MAGADBAN rajtunk, ha neked az a jó. Felesleges az amúgy is ideges embereket tovább idegesíteni meg kioktatni.

IDÉZET(zejopy @ 2010-07-02 17:12) *
Na ezt azért erősen kétlem.
Kedves Benz! smile.gif

Tudna erre valami megnyugtatót mondani nekünk?
Köszönöm, ha igen. thank_you.gif


Hát persze nyilván tudjuk, hogy azért kapjuk most sokan az okosítást, mert van pár ember, akit SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SENKI nem vert át és TERMÉSZETESEN SOHA NEM IS FOG. Ha esetleg mégis, akkor majd én is jövök röhögni, meg lenéző mosollyal kioktatni rendben? Szerintem az ilyen hozzászólások értelmetlenek. Inkább segíts ha tudsz, ha meg nem, akkor segítek: kioktatásra egyikünknek sincs szüksége, mindenki tanul belőle és tisztában van a saját hülyeségével hidd el! Ahogy én is leírtam már első hsz-emként itt, és Cassy66 is az előbb.
Egyúttal felkérem a károsultakat is, hogy ne firkálják a Vaterát, mert értelmetlen nem megyünk vele semmire. Irány a jard és tegyetek feljelentést, a Vatera nem fog rajtunk segíteni összefogás terén, ahogy az előbb már kifejtettem, ezt már bizonyította. Ha meg esetleg tényleg fizet jövő szerdán ahogy nekem meg többeknek ígérte, akkor vagy visszavonjátok a feljelentést, vagy közvetítői eljárás keretében meg lehet egyezni vele és megszűnik az eljárás. Legyünk optimisták és megértőek, előfordulhat az is, hogy őt is átverték. Nekünk nem vigasz, és a felelősségre vonást ettől ne kerülje el, de ha emiatt ki kell köhögnie ezt a pár millió forintot amiről szó van, akkor az elég komoly lecke lesz neki sitt nélkül is. Na majd meglátjuk.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cassy66
hozzászólás 2010-07-02 16:14
Létrehozva: #11466


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 28
Regisztrált: 2010-05-01 12:44
Azonosító: 1 138 568[A pinkbaby ügyhöz néhány szösszenet még, aztán itt én be is fejezem, mert lassan ez egy brazil szappanopra, ahol mindenki összesküvést sejt, egyébiránt pedig mindenki a maga módján hibás, de soha senki nem ismeri be... smile.gif
Szóval:
Nem tartott senki pisztolyt a másik fejéhez, hogy vásároljon bárki is. Benyaltuk sokan, nem kell mindig másokban keresni a hibát.
Csak volt olyan, aki nem várt mondjuk 2-3-4 heteket a telefonjára, vagy a pénzére, hanem mondjuk villámgyorsan lépett.
Ez a lehetőség mindenkinek adott lett volna, és akkor nem az utolsó 2 nap érkezett volna vagy 30 negatív olyan adásvételek esetében is, amikben maga a vásárlás vagy május végén, vagy június elején történt.
Na, akkor ők is felelősek???
Hiszen ha időben leadják a negatívokat, akkor befolyásolhatták volna a többiek döntését?
Ugyan már! Ne legyünk már ennyire "magyarok"!!! Mindig mindenki másban keresi a hibát és csak néhányan vagyunk hajlandóak beismerni, hogy elcsesztük, mert naívan beleugrottunk egy már látványra is gyanús hirdetésnek. Ahol netről leszedett fotók voltak, ahol az árak feltűnően alacsonyak voltak ahhoz, hogy igaz legyen, és ahol az eladó mereven és kategorikusan elzárkózott a személyes találkozástól, stb... , ahol az egyik pillanatban azt írta, hogy Szombathelyen van, a másikban azt, hogy Ausztriába, a harmadikban meg véletlenül elszólja magát, hogy Miskolcon... Ez gyakorlatilag pár órás különbséggel, és ez nem tűnik fel senkinek, sőt, megszületik az adásvétel....
Az egó győzött mindannyiunkban, nem a józan ész. Ha valaki okosan olvas, láthatta volna, hogy nem lehet valós... de ha valakit- mint engem is- az érzelmek vezérelnek, hogy huhhh...végre nekem is sikerül valamit szuper áron venni,(na és persze ne feledkezzünk meg azokról sem, akik azért vásároltak ilyen olcsón, hogy aztán némi haszonnal vissza is tegyék a Vaterára...), akkor elalszik a gyanakvás.
Gyanút keltő volt az is, így utólag, hogy egy Nokia N86-os máshol 80ezer körül van, nála Nokia garival 46.000,- ft volt, és még ebből is néhányan lealkudták 40-re!!!!!!!!!!
Na, ENNEK aztán igazán gyanút keltőnek kellett volna lenni... Na meg millió másnak...
De ugye a csalásokhoz mindig két ember kell: egy csaló, és egy naív, aki hagyja magát átverni...

Felnőtt ember itt mindenki, elméletileg önálló, szabad akarattal, szabad mérlegelési joggal.De ez csak az én véleményem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rolandgajdos
hozzászólás 2010-07-02 16:12
Létrehozva: #11467


Lelkes fórumozó
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 097
Regisztrált: 2007-09-13 19:46
Innen: Onnan
Azonosító: 24 900IDÉZET(malacpapa @ 2010-07-02 17:03) *
Azért ne torzítsunk ...

Csak halkan és félve merem megjegyezni ezek után:
Nem én vagyok a közellenség, nem én vertelek át...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-07-02 16:12
Létrehozva: #11468


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 31 233
Regisztrált: 2008-03-25 15:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(malacpapa @ 2010-07-02 17:03) *
....akkor TE ugyanúgy vettél volna tőle, mint ahogy sokan, .........


Na ezt azért erősen kétlem.

IDÉZET(malacpapa @ 2010-07-02 17:03) *
De az, hogy ők segítenek a csoportos feljelentésben az egész egyszerűen nem fedi a valóságot! Egyszerűen semmilyen tájékoztatást nem kaptam ezzel kapcsolatban, pedig RÁKÉRDEZTEM.


Kedves Benz! smile.gif

Tudna erre valami megnyugtatót mondani nekünk?
Köszönöm, ha igen. thank_you.gif


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
malacpapa
hozzászólás 2010-07-02 16:03
Létrehozva: #11469


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 19
Regisztrált: 2008-07-03 07:11
Azonosító: 167 499IDÉZET(rolandgajdos @ 2010-07-02 11:43) *
Lehetne, de fölösleges. Ezerszer kitárgyalt dolgok.
De igen, kialakított biztonságosabb rendszert. Abaqoos a neve. Tessék azt használni. Vagy újat mondtam?
Milyen biztonságosabb rendszerre gondolsz(tok)? DNS viszgálat, ujjlenyomat, retinavizsgálat?
Tudod, mi az igazi biztonsági kapu? Az ember maga. Hogy nem nyomkodja vadul a licitálok gombot egy féláron kínált csúcstelefonnál, ami "külföldi bolt felszámolása miatt" van az eladónál százszámra, netes képekkel hirdetve, személyes átadást nem vállalva.

Azért ne torzítsunk mint a rossz tükör. Aki sok negatívra és semlegesre előre utalásra nyomott az tényleg hülye. De nálam több mint 90 adásvétele volt, amiből 5 negatívja volt összesen, és ott is csak annyi, hogy bár nem jelentkezett, de a pénzt visszautalta fájdalomdíjjal együtt. Alatta meg jó pár, hogy minden rendben, a telefon odaért és csak +++++++++++++++. Azért mindenkit ne nézz hülyének. Lehet volt volt aki 80-ból 50 negatívnál még nyomott, az tényleg hülye, de gyanítom, hogy ez elenyésző abból a 40-50 emberből akit átnyesett. Elég szépen fel volt építve a rendszere ahhoz, hogy ennyien benyalják. Számlát és garanciát ígért, NEM fél meg harmadáron hanem még pont annyiért ami kicsit lehetne gyanús, de mivel a többi stimmelt, hogy nem tegnap regisztrált, és tulajdonképpen IGAZI negatívja, egy sem volt, 90 eladásból majd 90% vagy még több pozitív volt kérdésekre reagált, az előre utalásos rész is szépen megehető volt ha éppen olyanja volt valakinek, miszerint azért előre utalás, mert ahogy megkapja a pénzt AKKORTÓL ketyeg a garancia, és fals leütésre ő sem fog elindítani egy garanciát, ha kisker. Aki nem ért hozzá, annak teljesen meggyőző volt. Ha abból indulok ki, amit mondtál, hogy itt a becsületesek 90%-a is csak így ad el, hogy előre utalás és bla-bla, akkor TE ugyanúgy vettél volna tőle, mint ahogy sokan, mivel a némileg kedvezőbb áron kívül profin kivitelezett dolog volt, nagyon nehezen lehetett rájönni. Úgyhogy kérlek, hogy ne okosíts már bennünket, mert nem jogos. A Vaterát meg ne nagyon fényezzük, mert itt 50x leírták nekünk, hogy írjunk az ügyfélszolgálatra, és majd a biztonsági csoport segít abban, is hogy összefogjanak esetleg bennünket károsultakat, de ez NEM ÍGY VAN. Mindenki ugyanazt a sablon választ kapta, hogy értesítse az eladót, hogy ha nem fizeti vissza a pénzt, fel fogja jelenteni, és utána jelentse is fel és majd a jardnak kiadják az adatokat. Összefogásról egy büdös szó nincs, a feltett egyéb kérdéseimre miszerint terveznek-e segíteni és ha igen mit és hogyan, csoportos feljelentés legyen-e vagy egyéni NEM VÁLASZOLTAK. A lényegi hozzászólások egy szó miatti kimoderálásában viszont jeleskednek természetesen. Itt alsó hangon 40 embert vágtak át, amihez azért hozzájárultak némileg a rendszer hiányosságai, és emberi hibák is természetesen. De az, hogy ők segítenek a csoportos feljelentésben az egész egyszerűen nem fedi a valóságot! Egyszerűen semmilyen tájékoztatást nem kaptam ezzel kapcsolatban, pedig RÁKÉRDEZTEM. Megadtam az eladó nevét termékkódot MINDENT. Kérdeztem, részletesen leírtam nekik mindent, pontosan tudták, hogy nem egy emberről van szó, itt is és az értékelések között is többen kérték, hogy segítsenek összefogni az embereket akit érint, mégis a sablont nyomták mindenkinek. Se annyi, hogy NEM LEHETSÉGES esetleg a csoportos, az adatvédelem miatt (ez azért is lenne fura mert itt a fórumon leírták, hogy segítenek benne) se annyit, hogy ha ÉN HOZZÁJÁRULOK, akkor az én adataimat elküldik a többinek. SEMMI. Ezek után nem kell meglepődni, ha egy csalódott felhasználó aki azt érzi, hogy nem foglalkoznak vele és nem kap segítséget, se infót, a médiához fordul. Persze az már fáj a Vaterának meg neked is, hogy majd ezért mennyien NEM fognak idejönni. Arra meg (bár nem te írtad, hanem előtted többen is) nem kívánok reagálni amikor a Vaterát mint piactér szolgáltatót össze akarják mosni pl a kínai piaccal, hogy ott sem tehető felelőssé a kínai piac tulajdonosa azért hogy mi zajlik a területén. A bibi csak ott van, hogy a kínai piac tulajának nem kell számlaszámot megadni, kamu papírral is bérelhetek egy fémbódét ha akarok nem ellenőrzi senki, valamint hogy a kínai piacon a tulajnak FOGALMA SINCS RÓLA, HOGY MI ZAJLIK A PIAC TERÜLETÉN, NEM LÁT BELE AZ ELADÁSOKBA ÉS NINCS ÉRTÉKELÉS!!! Szóval nagyon nem ugyanaz a kettő. Itt is töröljenek el mindent, elég legyen egy email cím a reghez meg a teljes jogosultsághoz, MAJD AKKOR LEHET A KETTŐT EGY LAPON EMLEGETNI. Addig szerintem bajosan. Kíváncsi leszek kint marad-e ez a hozzászólás.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hytech
hozzászólás 2010-07-02 15:35
Létrehozva: #11470


Élő szövet a belső fémvázon
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 5 356
Regisztrált: 2007-03-01 13:14
Innen: Future
Azonosító: 66IDÉZET(Sprinkler1 @ 2010-07-02 09:35) *
még a jómúltkor amikor egy mobilt adtam el, írja nekem, hogy nem tart eléggé megbízhatónak, így csak utánvéttel venné át az árut. blink.gif


Légyszíves egy nick-et azonnal.

Köszi.


--------------------
Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cassy66
hozzászólás 2010-07-02 15:34
Létrehozva: #11471


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 28
Regisztrált: 2010-05-01 12:44
Azonosító: 1 138 568IDÉZET(-ReBeL- @ 2010-07-02 15:32) *
Arra vagyok még kíváncsi mi a helyzet azokkal akik nyilvánvalóan hamis értékeléssel vagy egyezett értékeléssel segítették a csalót.
Ugyanis ebben a bűncselekményben (üzletszerűen elkövetett csalás) aminek a büntetési tétele 3 évtől felfele
cinkostársak (sajnos).
Milyen lépést tett a Vatera velük szemben?Viszont a tények elferdítése meg kimerítheti a rágalmazás vétségét.....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hunter600
hozzászólás 2010-07-02 14:55
Létrehozva: #11472


Lelkes újonc
**

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 241
Regisztrált: 2010-06-15 21:55
Azonosító: 1 214 427IDÉZET(-ReBeL- @ 2010-07-02 15:32) *
Arra vagyok még kíváncsi mi a helyzet azokkal akik nyilvánvalóan hamis értékeléssel vagy egyezett értékeléssel segítették a csalót.
Ugyanis ebben a bűncselekményben (üzletszerűen elkövetett csalás) aminek a büntetési tétele 3 évtől felfele
cinkostársak (sajnos).
Milyen lépést tett a Vatera velük szemben?


Nem lehet őket egyértelműen bűnsegédnek nyilvánítani, mert nem szándékosan nyújtottak segítséget a bűncselekmény elkövetéséhez.
De persze ez csak az én személyes véleményem!
És igen, mint ahogy Vateraoroszlán is leírta, ezt a megfelelő szerveknek kell kivizsgálni.

A hozzászólást -Hunter600- szerkesztette a következő időpontban: 2010-07-02 14:57
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vateraoroszlan
hozzászólás 2010-07-02 14:53
Létrehozva: #11473


Igencsak öreg róka
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 3 201
Regisztrált: 2009-09-02 08:51
Azonosító: 726 887IDÉZET(-ReBeL- @ 2010-07-02 15:32) *
Arra vagyok még kíváncsi mi a helyzet azokkal akik nyilvánvalóan hamis értékeléssel vagy egyezett értékeléssel segítették a csalót.
Ugyanis ebben a bűncselekményben (üzletszerűen elkövetett csalás) aminek a büntetési tétele 3 évtől felfele
cinkostársak (sajnos).
Milyen lépést tett a Vatera velük szemben?

Tisztelt -ReBeL-!

Egy esetleges bűnrészesség, cinkosság, bűnpártolás vagy bármilyen hasonló bűncselekmény tényének megállapítása az ügyben eljáró hatóság feladata.
A Vatera saját hatáskörében ilyen állásfoglalást nem tehet.


--------------------
Üdvözlettel:
Leó
a Vatera oroszlánja
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sprinkler1
hozzászólás 2010-07-02 14:34
Létrehozva: #11474


Lelkes fórumozó
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 001
Regisztrált: 2008-07-17 11:23
Innen: Káosz birodalom
Azonosító: 171 419IDÉZET(-ReBeL- @ 2010-07-02 15:32) *
Arra vagyok még kíváncsi mi a helyzet azokkal akik nyilvánvalóan hamis értékeléssel vagy egyezett értékeléssel segítették a csalót.
Ugyanis ebben a bűncselekményben (üzletszerűen elkövetett csalás) aminek a büntetési tétele 3 évtől felfele
cinkostársak (sajnos).
Milyen lépést tett a Vatera velük szemben?


Be tudod bizonyítani ezt?


--------------------
"Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-ReBeL-
hozzászólás 2010-07-02 14:32
Létrehozva: #11475


Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 30
Regisztrált: 2007-08-03 22:35
Azonosító: 18 641Arra vagyok még kíváncsi mi a helyzet azokkal akik nyilvánvalóan hamis értékeléssel vagy egyezett értékeléssel segítették a csalót.
Ugyanis ebben a bűncselekményben (üzletszerűen elkövetett csalás) aminek a büntetési tétele 3 évtől felfele
cinkostársak (sajnos).
Milyen lépést tett a Vatera velük szemben?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2010-07-02 12:22
Létrehozva: #11476


Aramir fan klub tag
*****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 2 074
Regisztrált: 2007-03-01 13:15
Azonosító: 73IDÉZET(garbagecollector @ 2010-07-02 11:30) *
De abban a Vaterának is van felelőssége, hogy nem alakított ki biztonságosabb rendszert. Pl.: PayPal-t már rég bevezetheték volna, de lehetné még sorolni


Ez nem jó?


http://www.vatera.hu/info/abaqoos

Amíg a paypalos buyer protection nem érvényes másra, csak az ebayes vásárlásokra, addig semmivel sem jobb egy banki utalásnál. Vagyis de, azonnal megkapja az eladó, de legalább drága a használata  biggrin.gif

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hunter600
hozzászólás 2010-07-02 12:04
Létrehozva: #11477


Lelkes újonc
**

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 241
Regisztrált: 2010-06-15 21:55
Azonosító: 1 214 427IDÉZET(rolandgajdos @ 2010-07-02 11:18) *
Bár megfogadtam, hogy nem folyok bele a dolgokba, van egy pár dolog, amit nem állok meg szó nélkül:...
....Felénk nem szokás oda sz..ni, ahol eszünk.[/b]good2.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Dragunovhun
hozzászólás 2010-07-02 11:59
Létrehozva: #11478


Lelkes fórumozó
****

Csoport:
Csak olvasó

Hozzászólások: 1 018
Regisztrált: 2008-11-17 15:10
Azonosító: 300 154IDÉZET(garbagecollector @ 2010-07-02 11:30) *
De abban a Vaterának is van felelőssége, hogy nem alakított ki biztonságosabb rendszert. Pl.: PayPal-t már rég bevezetheték volna, de lehetné még sorolni

Senki nem tiltja meg hogy paypal-t használjunk, attól hogy nincs direkt integrálva a Vaterán. Az ebay-en azért van mert a két cég egy tulajdonban van...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
horvathverus
hozzászólás 2010-07-02 11:56
Létrehozva: #11479


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 296
Regisztrált: 2009-06-12 13:45
Azonosító: 659 874IDÉZET(rolandgajdos @ 2010-07-02 11:18) *
Bár megfogadtam, hogy nem folyok bele a dolgokba, van egy pár dolog, amit nem állok meg szó nélkül:.......Egyet értek. Én lusta lettem volna és nem is tudtam volna ilyen jól leírni.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sprinkler1
hozzászólás 2010-07-02 10:48
Létrehozva: #11480


Lelkes fórumozó
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 001
Regisztrált: 2008-07-17 11:23
Innen: Káosz birodalom
Azonosító: 171 419IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2010-07-02 11:40) *
Kedves Sprinkler1!

Ez így nem teljesen igaz, a negatív értékelések tömegesen csak néhány napja kezdtek érkezni.


Bocsi, igaz!!! thank_you.gif


--------------------
"Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
Go to the top of the page
 
+Quote Post

1369 Oldal V  « < 572 573 574 575 576 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

 

Szöveges verzió A pontos idő: 2018-02-22 13:35