Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-02-11 19:53
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 994 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ezt a levelet kaptam, egy kedves vevőtől. Erre mit lehet írni, vagy válaszolni?? Mit adtál meg fizetési lehetőségnek? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-11 19:50
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 18 Regisztrált: 2009-03-14 13:45 Azonosító: 544 814 |
Ezt a levelet kaptam, egy kedves vevőtől.
Erre mit lehet írni, vagy válaszolni?? Ő minuszba van a számláján, és fel van háborodva, hogy nem küldtem utánvéttel, amit soha nem teszek meg! És előtte elvárta volna, hogy adjam fel, mielőtt megérkezik az utalása.... Ez nekem sok! Ha valakinek van vmi tanácsa, megköszönném! Szerintem hamarosan jön az értékelése is..... "mekkora egy hülye picsa vagy te!!! nézd meg mit jelent az utánvétel hülyegyerek!!! te meg nem értesz semmit,szóval az IQ nem nálad kezdődik! Az én személyes problémáim rám tartoznak nem rád,ha te nem tudsz felfogni hogy valamiért nem lehet így utalni amihez semmi közöd akkor ez van. Amúgy elég sokan nem voltak megelégedve veled úgyhogy sztem kussolhatsz!" |
|
|
|
2010-02-11 19:45
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 994 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Én csak abból indulok ki, hogy vettem hugimnak ajándékba egyszer farmert, és én is a szokásos márkát választottam, mert így csak mentem az itthon hagyott lelharcolt nadrágban lévő paraméterekkel, és vettem egyet, anélkül hogy méregetni kellet volna. Pöttyet idegbeteg lettem volna, ha miután megérkezett angliába a karácsonyi csomag, derül ki hogy rossz a méret. Tehát nincs semmi furcsa ha valaki látván a címben a méretet beazonosító adatokat, utána már nem méreget. Szerintem is visszajár a postaköltség. És szerintem is. És még annyit teszek hozzá, amit rendkívül fontosnak tartok, ha az eladó hibázik, akkor azonnali kártalanítás esetén simán kaphat pozitívat. Én is kaptam már így. Ha a legkisebb esély is felmerül bennem, hogy benne vagyok a buliban, akkor rögtön a teljes összeget visszautalom, kérés nélkül. Általában, ha valaki problémával jelentkezik egy adásvétel után, az első dolgom, hogy megkérdezek valakit, aki nem érintett a dologban. A megkérdezett illető véleménye abban az esetben a mérvadó. Ha azt mondja, hogy 10%-ban az én hibám, akkor már is megy a levél, elnézést, természetesen amint kapok egy számlaszámot, azonnal utalok. És így is teszek. Kicsit veszteséges a dolog, de hosszú távon megéri. És az sem utolsó szempont, hogy nyugodt az álmom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-11 18:43
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 461 Regisztrált: 2009-01-22 14:57 Azonosító: 425 174 |
Sziasztok, Azért mert valaki csupán a termék nevében lévő "méret" alapján vesz meg egy famert és az nem lesz, akkor muszáj az eladót okolni, hogy W32L34-ként hirdette és a nadrág valójában W34L34 méretű? Ugyanis én így jártam... Ezzel: http://www.vatera.hu/levis_farmer_w32_l34_..._161873742.html Visszautalom az árát, amennyiben visszapostázza, de azt írta, hogy az én hibámból bukott 870,-ft postát. Oké, renden, elírtam a számot :-(, de könyörgöm!!! A terméklapon cm-re pontos méreteket írtam; éppen csak a gombok átmérőjét nem tüntettem fel! Ha nem is problémás, de érdekes a vevőm... Azt írta, hogy ... "...10 éve így veszek neki farmert. Csak ezt az egy méretet és márkát hordja, W32 L34, ebben vakon meg szoktam bízni, mert az a világon mindenütt ugyanazt jelenti, nem szoktam centizgetni, mert felesleges, a márkanév eredetileg garancia mindenre. ..." Szerintetek is? Lehet, hogy negatívot kapok? A 870,-ft miatt... Én csak abból indulok ki, hogy vettem hugimnak ajándékba egyszer farmert, és én is a szokásos márkát választottam, mert így csak mentem az itthon hagyott lelharcolt nadrágban lévő paraméterekkel, és vettem egyet, anélkül hogy méregetni kellet volna. Pöttyet idegbeteg lettem volna, ha miután megérkezett angliába a karácsonyi csomag, derül ki hogy rossz a méret. Tehát nincs semmi furcsa ha valaki látván a címben a méretet beazonosító adatokat, utána már nem méreget. Szerintem is visszajár a postaköltség. |
|
|
|
2010-02-11 18:33
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2008-09-26 09:45 Azonosító: 202 135 |
Sziasztok, Azért mert valaki csupán a termék nevében lévő "méret" alapján vesz meg egy famert és az nem lesz, akkor muszáj az eladót okolni, hogy W32L34-ként hirdette és a nadrág valójában W34L34 méretű? Ugyanis én így jártam... Ezzel: http://www.vatera.hu/levis_farmer_w32_l34_..._161873742.html Visszautalom az árát, amennyiben visszapostázza, de azt írta, hogy az én hibámból bukott 870,-ft postát. Oké, renden, elírtam a számot :-(, de könyörgöm!!! A terméklapon cm-re pontos méreteket írtam; éppen csak a gombok átmérőjét nem tüntettem fel! Ha nem is problémás, de érdekes a vevőm... Azt írta, hogy ... "...10 éve így veszek neki farmert. Csak ezt az egy méretet és márkát hordja, W32 L34, ebben vakon meg szoktam bízni, mert az a világon mindenütt ugyanazt jelenti, nem szoktam centizgetni, mert felesleges, a márkanév eredetileg garancia mindenre. ..." Szerintetek is? Lehet, hogy negatívot kapok? A 870,-ft miatt... Bocs hogy a" felnőttek"dolgába beleszólok,de miért is a vevőnek kéne buknia a postaköltséget??Az a minimum hogy ilyen szarvas hibánál aki vétett az viszi el a balhét!És most az eladó vétett és ezért teljes mértékben köteles kártalanitani a vevőt!! Egyáltalán hogy merülhetett ez föl kérdésként egy többszáz pozitivos eladótol?Még egy olyantól is erős lett volna akinek kettő-három eladása van!! Bocs,de én így látom!! A hozzászólást -joces46- szerkesztette a következő időpontban: 2010-02-11 18:34 |
|
|
|
2010-02-11 18:25
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 41 Regisztrált: 2008-06-22 22:06 Azonosító: 164 540 |
Szia!
Szerintem a vissza postát is utald neki vissza. Jobb a békesség és egy pozítív hangvételű semleges. Hidd el többen olvassák a semlegest és a negatív értékelést mint a pozitívat emiatt többet is nyom a latban. Szia Babus Sziasztok, Azért mert valaki csupán a termék nevében lévő "méret" alapján vesz meg egy famert és az nem lesz, akkor muszáj az eladót okolni, hogy W32L34-ként hirdette és a nadrág valójában W34L34 méretű? Ugyanis én így jártam... Ezzel: http://www.vatera.hu/levis_farmer_w32_l34_..._161873742.html Visszautalom az árát, amennyiben visszapostázza, de azt írta, hogy az én hibámból bukott 870,-ft postát. Oké, renden, elírtam a számot :-(, de könyörgöm!!! A terméklapon cm-re pontos méreteket írtam; éppen csak a gombok átmérőjét nem tüntettem fel! Ha nem is problémás, de érdekes a vevőm... Azt írta, hogy ... "...10 éve így veszek neki farmert. Csak ezt az egy méretet és márkát hordja, W32 L34, ebben vakon meg szoktam bízni, mert az a világon mindenütt ugyanazt jelenti, nem szoktam centizgetni, mert felesleges, a márkanév eredetileg garancia mindenre. ..." Szerintetek is? Lehet, hogy negatívot kapok? A 870,-ft miatt... |
|
|
|
2010-02-11 18:21
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 28 Regisztrált: 2009-10-29 07:11 Azonosító: 813 466 |
|
|
|
|
2010-02-11 17:54
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Azért mert valaki csupán a termék nevében lévő "méret" alapján vesz meg egy famert és az nem lesz, akkor muszáj az eladót okolni, hogy W32L34-ként hirdette és a nadrág valójában W34L34 méretű? ennyi adásvétellel a hátad mögött, biztos vagyok, hogy magad is tudod a választ.... -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-02-11 16:59
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 138 Regisztrált: 2008-02-15 10:23 Azonosító: 115 976 |
Sziasztok,
Azért mert valaki csupán a termék nevében lévő "méret" alapján vesz meg egy famert és az nem lesz, akkor muszáj az eladót okolni, hogy W32L34-ként hirdette és a nadrág valójában W34L34 méretű? Ugyanis én így jártam... Ezzel: http://www.vatera.hu/levis_farmer_w32_l34_..._161873742.html Visszautalom az árát, amennyiben visszapostázza, de azt írta, hogy az én hibámból bukott 870,-ft postát. Oké, renden, elírtam a számot :-(, de könyörgöm!!! A terméklapon cm-re pontos méreteket írtam; éppen csak a gombok átmérőjét nem tüntettem fel! Ha nem is problémás, de érdekes a vevőm... Azt írta, hogy ... "...10 éve így veszek neki farmert. Csak ezt az egy méretet és márkát hordja, W32 L34, ebben vakon meg szoktam bízni, mert az a világon mindenütt ugyanazt jelenti, nem szoktam centizgetni, mert felesleges, a márkanév eredetileg garancia mindenre. ..." Szerintetek is? Lehet, hogy negatívot kapok? A 870,-ft miatt... |
|
|
|
2010-02-11 14:53
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 296 Regisztrált: 2009-06-12 14:45 Azonosító: 659 874 |
|
|
|
|
2010-02-11 14:40
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-04-11 15:09 Azonosító: 4 828 |
|
|
|
|
2010-02-11 14:05
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Tisztelt Vatera... A vaterán egy db gps volt hírdetve.... Az eladó (akinek volt 30-nál több plussza!!!)azt mondta dolgozói kedvezménnyel veszi a média marktból... l kb. 60 %-os ár volt és számlával garival hírdette ... szóban már több darab is volt - azt mondta legalábbis... Így a barátnőm is akart venni 2-öt a családjába én is még egyet .... így ez lett 100 mínusz... Ez nem vaterán kívüli simli volt mivel nem holland aukcióban hírdette - csak egy volt neki (egyszerre) hírdetve... viszont a rendőrség már a csalásban együtt kezelte mind a 4-et..... (ja és még rajtam kívül kb. 10 embert átvert utána a gps-sel.... Olcsó húsnak híg a leve! Helyedbe én tizet vettem volna ezért az árért! -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-02-11 13:05
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2009-12-10 09:51 Azonosító: 878 807 |
Tisztelt szaszcow! Ön elolvasta egyáltalán a hozzászólást? A rendőrség nem az Ön által aláírt feljelentést küldi el a Vaterának, hanem egy megkeresést, amelyet az ügy előadója ír. Az abban szereplő adatok alapján nem sikerült beazonosítani a problémás tranzakciót, ezért külön egyeztetni kellett a rendőrséggel, hogy átadhassuk a megfelelő adatokat. Akár hiszi, akár nem, biztonsági szakértőnknek nem az az elsődleges feladata, hogy fórumozzon. Tisztelt Vatera... Elhiszem, hogy nem csak az én ügyemmel van dolguk...olvasgatom néha a fórumot.... Január közepe táján beszéltem az illetékes rendőrrel és a kapott információk alapján írtam Önöknek itt.... A fórumba először beírtakkor a rendőrséggel Önök semmilyen kapcsolatba nem voltak - mert azt mondták még nem válaszoltak Önök.... Az volt sok idő... Kár ezt túlragozniuk... Én értem , hogy más dolguk is van ... Kár hogy elbeszélünk egymás mellett. Jó lecke volt ez nekem (és persze drága is) - de ennyi..... Az ember ideges és persze türelmetlen ilyenkor.... Önök akkor biztosan mindent megtettek ez ügyben amit tehettek.... akkor biztosan így is természetes. Elnézést hogy fárasztom Önöket az olcsó szövegemmel.... Ígérem többé nem fogom rabolni a drága idejüket potyára. Üdvözlettel :Szaszcow Gondolom, miután felvették a kapcsolatot, a vevő szólt, hogy kell mégegy. (vaterán kívül, gondolom). A vaterán egy db gps volt hírdetve.... Az eladó (akinek volt 30-nál több plussza!!!)azt mondta dolgozói kedvezménnyel veszi a média marktból... l kb. 60 %-os ár volt és számlával garival hírdette ... szóban már több darab is volt - azt mondta legalábbis... Így a barátnőm is akart venni 2-öt a családjába én is még egyet .... így ez lett 100 mínusz... Ez nem vaterán kívüli simli volt mivel nem holland aukcióban hírdette - csak egy volt neki (egyszerre) hírdetve... viszont a rendőrség már a csalásban együtt kezelte mind a 4-et..... (ja és még rajtam kívül kb. 10 embert átvert utána a gps-sel.... |
|
|
|
2010-02-11 12:55
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 341 Regisztrált: 2007-03-20 12:53 Innen: Magyarország Azonosító: 968 |
szerintem meg nullásan kezdjük mindannyian,csunya lenne ez alapján itélni.vannak itt azért jogszabályok,amiket be kell tartani.én ost kezdtem,jó cuccaim vannak de kár lett volna hogyha a nullám miatt senki nem vesz töllem. Szerintem igazad van ... mindenki 0-val kezd, ez így van rendjén ... és bizony nem könnyű! A sok visszaélés és inkorrekt ember miatt azonban a vásárlók bizonytalanabbak ... Azért egyszer minden beindul -------------------- Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva ! Vaterás Bögrét Szeretnék ! A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint ! |
|
|
|
2010-02-11 12:10
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
szerintem meg nullásan kezdjük mindannyian,csunya lenne ez alapján itélni.vannak itt azért jogszabályok,amiket be kell tartani.én ost kezdtem,jó cuccaim vannak de kár lett volna hogyha a nullám miatt senki nem vesz töllem. A "vallatásnál" majd kiderül! -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-02-11 12:00
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 16 Regisztrált: 2010-01-24 20:19 Azonosító: 959 308 |
|
|
|
|
2010-02-11 11:51
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Tisztelt vatera... ... A rendőrségnek minden pontosan ugy lett elmondva ahogy történt az összes dokumentum adatlap fénymásolatával. Itt nem az adatokkal van probléma hanem az Önök segítőkészségével.... Tisztelt szaszcow! Ön elolvasta egyáltalán a hozzászólást? ...a megkeresésben megjelölt sértett, valamint a megjelölt vásárolt termék, illetve a vételár sem stimmelt a rendszerünkben tárolt adatokkal. A rendőrség nem az Ön által aláírt feljelentést küldi el a Vaterának, hanem egy megkeresést, amelyet az ügy előadója ír. Az abban szereplő adatok alapján nem sikerült beazonosítani a problémás tranzakciót, ezért külön egyeztetni kellett a rendőrséggel, hogy átadhassuk a megfelelő adatokat. A biztonsági szakértőjüknek is 1hétbe telt mire az itt leírtakra válaszolt (01.26)...biztosan nem tudta miről van szó ő se....és eddig kereste az ősszefüggéseket nem csodálkozom ezek után máson sem.... Akár hiszi, akár nem, biztonsági szakértőnknek nem az az elsődleges feladata, hogy fórumozzon. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-02-11 10:51
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 296 Regisztrált: 2009-06-12 14:45 Azonosító: 659 874 |
|
|
|
|
2010-02-11 10:49
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt vatera... Ez az "elfelejtés" szó 3 dolog miatt nem fekszik: ....a többi az magánügye vevőknek - eladóknak ha becsapódtak. nem kezdtem volna személyeskedni ha nem akarják csusztatásként beállítani a dolgot ami felháborít.... tisztelettel: szaszcow A darabszám, hogy "csúszott"? -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
|
|
|
2010-02-11 06:29
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2009-12-10 09:51 Azonosító: 878 807 |
Tisztelt szaszcow! Biztonsági szakértőnk válasza: A rendőrség a nyomozás vezetőjével egyeztetett időpontban a megkeresésre a válaszunkat megkapja. A Büntetőeljárási törvény 71. § (6) szerint: Ha a megkeresett szerv a megkeresést a megállapított határidőn belül nem teljesíti, vagy a megkeresés teljesítését jogosulatlanul megtagadja, rendbírsággal sújtható. A teljesítés jogosulatlan megtagadása esetén - a rendbírság kiszabása mellett, ha a törvényi feltételek fennállnak - az e törvényben meghatározott kényszerintézkedés is elrendelhető." Azonban szó sincs arról, hogy a rendőrség a Vaterát szankcionálni akarná! Az igazsághoz hozzátartozik azonban, hogy a megkeresésben megjelölt sértett, valamint a megjelölt vásárolt termék, illetve a vételár sem stimmelt a rendszerünkben tárolt adatokkal. A rendőrséggel történt egyeztetés után azonban kiderült, hogy a rendszerünkkel semmi probléma. Erről a tényről - és ennek magyarázatáról - azonban ön "elfelejtett" szót ejteni. Tisztelt vatera... Ez az "elfelejtés" szó 3 dolog miatt nem fekszik: 1. a feljelentő az édesapám akinek az első gps-t vettem volna karácsonyra.... gondolom nem baj ha ő "vette kézbe" ezt az ügyet.... 2. a termék ami miatt a feljelentés lett téve az a terméklapon számmal szereplő és a szóban forgó gps - akkor miért nem tudták Önök melyik ügyről van szó? 3. a darabszámot , árat illetően: Önök néhány sorral lejjebb írták - közvetítők- a konkrét megegyezés az eladó és a vevő ugy mond magánügye .... mi a gond hogy közben a darabszám megváltozott ha az a két ember magánügye - mivel nem holland aukció volt ? Akkor miért akarják beállítani azt hogy én csusztazok.....??? A rendőrségnek minden pontosan ugy lett elmondva ahogy történt az összes dokumentum adatlap fénymásolatával. Itt nem az adatokkal van probléma hanem az Önök segítőkészségével.... (az eladó nickneve megvolt, az aukcio száma megvolt - a rendőrség ok nélkül nem kezd nyomozni - és láthatták volna hogy a feljelentő vezetékneve egyezik a sértettével (mivel az apám) .....akkor mi a gond a rendőrségnek való adatszolgáltatással? nem olyan adatok megerősítését kérte a rendőrség amit Önök nem tudnak (hatnak)-pl. darabszám , ár - hanem azt az információt amit a csalóról tudnak...remélem nem a rendőrségtől (nyomozási adatszolgáltatás) ovják az ügyfeleik személyes adatait ? Az Önök magyarázata szerintem nevetséges.... azért késtek heteket az adatszolgáltatással mert nem tudták miről van szó???? A biztonsági szakértőjüknek is 1hétbe telt mire az itt leírtakra válaszolt (01.26)...biztosan nem tudta miről van szó ő se....és eddig kereste az ősszefüggéseket nem csodálkozom ezek után máson sem.... Addig ok minden amíg Önöknek sikeres az üzlet....a többi az magánügye vevőknek - eladóknak ha becsapódtak. nem kezdtem volna személyeskedni ha nem akarják csusztatásként beállítani a dolgot ami felháborít.... tisztelettel: szaszcow |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 12:09 |