Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-10-05 02:32
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
|
|
|
|
2009-10-04 23:05
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 131 Regisztrált: 2008-08-08 21:51 Azonosító: 177 560 |
Valaki ajánlott erre egy megoldást még régebben, ha valamiért gyanus az illető és utánvétel kéri. Nem postázod el, de szépen megírod neki, hogy elpostáztad, aztán 1-2 nap múlva rákérdezni, hogy megkapta-e/tetszik-e a cucc/stb., a lényeg, hogy valami indokkal kell írni neki. Ha azt válaszolja, hogy igen, frankó a cucc, akkor átakart verni. Ha meg azt írja, még nem, akkor valószinüleg komoly vevő lenne, akkor meg megírod neki, hogy a haverod/tesód/szűlőd/stb. nem adta postára, mert közbejött neki valami blablabla, és elfelejtett neked szólni, máris postázod. Azt azért mégiscsak ciki lenne megírni, hogy nem bíztál benne Egyébként részvétem, pont az ilyen tusk*k miatt szoktak le az utánvételről az eladók. Ja, és szerintem a konkurencia volt. Te ezt már próbáltad? -------------------- "Boxolókkal sakkozni, sakkozókkal boxolni szeretek"
Okos pilóta alagútban nem katapultál. |
|
|
|
2009-10-03 15:49
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Ezek szintén róla/tőle: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...74&avatip=2 Asszem túl sokat írtunk róla, és elpirult..... -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2009-10-03 13:33
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 22 Regisztrált: 2009-08-14 11:21 Azonosító: 702 585 |
|
|
|
|
2009-10-03 10:48
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 160 Regisztrált: 2007-03-20 15:48 Azonosító: 1 022 |
|
|
|
|
2009-10-03 10:29
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 96 Regisztrált: 2007-08-26 14:05 Azonosító: 21 968 |
Biztosra akarsz menni? Adj neki pozitívot! Komolyra fordítva a szót mi lenne ha azt adnád neki amit megérdemel? Komolyra fordítva a szót, ha pozitívot is adnék neki, attól még a piactérre nem tehetném vissza a terméket.. mert egyszer csak tényleg utal ahogy ígérgeti, akkor mit csinálnék??... Másrészt pedig, hiába tud az ember mindent bizonyítani.. az asszony annó mindent tudott bizonyítani, mégsem törölték a negatívját. A válasz az volt, hogy nem tehetnek semmit..ennyi nem több. Nos, azóta az illető már régen inaktiválásra jutott.. mind a 2 nevével, mert több is volt,... Szóval az asszonynak meg ott figyelt a negatív, egy olyan negatív amelyben úgymond szép szóval kifejezve igazságok nem is voltak csak az ellenkezője...ezért a vásárlói észrevehetően kezdtek bizonytalankodni. erre ő be is fejezte a vaterát. Tehát csak ezért kínlódok ennyire. Üdv |
|
|
|
2009-10-03 10:18
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 96 Regisztrált: 2007-08-26 14:05 Azonosító: 21 968 |
Kedves vproland! Küldjön egy utolsó felszólítást az illetőnek a termék átvételére vonatkozóan, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést amennyiben nem jelentkezik. A levelet továbbítsa másolatként a biztonsag@vatera.com címre, jelezve ezt a címzettnek is. Ha a partner erre sem reagál akkor tájékoztassa írásban az adásvételtől való elállásról és készítsen a partnerről értékelést. A kapott azonosítót mentse el, így esetleges jogtalan negatív esetén könnyebb az ügy feldolgozása. A terméket ezután újra aukcióra lehet bocsátani. Kedves Vateraoroszlan! Ez mind szép és jó, de én senkit sem szeretnék fenyegetni. Mert ugye egy felszólítás miből áll? A vevő joggal érezheti azt, hogy fenyegetem. A partner egyébként szokott reagálni, azzal nincs probléma..a probléma azzal van, hogy azt amit ígér sosem teljesíti. Azért köszönöm a segítséget! Üdv! |
|
|
|
2009-10-03 09:14
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Az a gond ezzel zerintem, hogy a ténylegesen elküldötteket sem veszik át, hanem kifogásokat írnak, hazudoznak. A kamu küldésre nem figják azt írni, hogy "köszi, megjött". Persze ez csak az én véleményem. Pontosan ez jutott eszembe egyből tegnap nekem is. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-10-03 09:14
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Az a gond ezzel zerintem, hogy a ténylegesen elküldötteket sem veszik át, hanem kifogásokat írnak, hazudoznak. A kamu küldésre nem figják azt írni, hogy "köszi, megjött". Persze ez csak az én véleményem. Én egyáltalán nem küldök. Egyszer régen, amikor a tojáshéj még rajta volt a fenekemen, akkor küldtem, szerencsém is volt, mert átvették, de azóta megtanultam nemet mondani, ami itt nagyon fontos. És ha nincs megjelölve a lehetőségként, akkor nem is vagyok köteles. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-03 09:01
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 642 Regisztrált: 2007-08-02 10:07 Azonosító: 18 468 |
Valaki ajánlott erre egy megoldást még régebben, ha valamiért gyanus az illető és utánvétel kéri. Nem postázod el, de szépen megírod neki, hogy elpostáztad, aztán 1-2 nap múlva rákérdezni, hogy megkapta-e/tetszik-e a cucc/stb., a lényeg, hogy valami indokkal kell írni neki. Ha azt válaszolja, hogy igen, frankó a cucc, akkor átakart verni. Ha meg azt írja, még nem, akkor valószinüleg komoly vevő lenne, akkor meg megírod neki, hogy a haverod/tesód/szűlőd/stb. nem adta postára, mert közbejött neki valami blablabla, és elfelejtett neked szólni, máris postázod. Azt azért mégiscsak ciki lenne megírni, hogy nem bíztál benne Az a gond ezzel zerintem, hogy a ténylegesen elküldötteket sem veszik át, hanem kifogásokat írnak, hazudoznak. A kamu küldésre nem figják azt írni, hogy "köszi, megjött". Persze ez csak az én véleményem. A hozzászólást -Orosz77- szerkesztette a következő időpontban: 2009-10-03 09:02 |
|
|
|
2009-10-02 23:26
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 065 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
Nagyon laza Semleges vélemény: Nem jelentkezet a termékért. Másik fél: Teljesen igazságosan kaptam, de viszont kurva jót nyaraltam Nepálban, 3 hétig! Nálam már listás a pubi! Ezek szintén róla/tőle: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...74&avatip=2 |
|
|
|
2009-10-02 22:44
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-10-01 17:45 Azonosító: 772 905 |
Valaki ajánlott erre egy megoldást még régebben, ha valamiért gyanus az illető és utánvétel kéri. Nem postázod el, de szépen megírod neki, hogy elpostáztad, aztán 1-2 nap múlva rákérdezni, hogy megkapta-e/tetszik-e a cucc/stb., a lényeg, hogy valami indokkal kell írni neki. Ha azt válaszolja, hogy igen, frankó a cucc, akkor átakart verni. Ha meg azt írja, még nem, akkor valószinüleg komoly vevő lenne, akkor meg megírod neki, hogy a haverod/tesód/szűlőd/stb. nem adta postára, mert közbejött neki valami blablabla, és elfelejtett neked szólni, máris postázod. Azt azért mégiscsak ciki lenne megírni, hogy nem bíztál benne Egyébként részvétem, pont az ilyen tusk*k miatt szoktak le az utánvételről az eladók. Ja, és szerintem a konkurencia volt. Az utolsó mondatoddal maximálisan egyet értek. Valószínüleg azért is tartott nagyon a telefonos érintkezéstől. Sajnos az első intő jelre nem reagáltam a kellő módon (megette a kutya a telót...), utána meg már nem tudtam mit tenni, mert el volt küldve a csomag. Az is tanulság valóban, hogy az ilyenek miatt utánvéttel soha! A tippet meg köszi, de utánvétbe ezek után még elméleti síkon sem megyek bele. |
|
|
|
2009-10-02 22:33
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
Sziasztok! Valaki ajánlott erre egy megoldást még régebben, ha valamiért gyanus az illető és utánvétel kéri. Nem postázod el, de szépen megírod neki, hogy elpostáztad, aztán 1-2 nap múlva rákérdezni, hogy megkapta-e/tetszik-e a cucc/stb., a lényeg, hogy valami indokkal kell írni neki. Ha azt válaszolja, hogy igen, frankó a cucc, akkor átakart verni. Ha meg azt írja, még nem, akkor valószinüleg komoly vevő lenne, akkor meg megírod neki, hogy a haverod/tesód/szűlőd/stb. nem adta postára, mert közbejött neki valami blablabla, és elfelejtett neked szólni, máris postázod. Azt azért mégiscsak ciki lenne megírni, hogy nem bíztál benne Egyébként részvétem, pont az ilyen tusk*k miatt szoktak le az utánvételről az eladók. Ja, és szerintem a konkurencia volt. A hozzászólást -Aramir- szerkesztette a következő időpontban: 2009-10-02 22:37 |
|
|
|
2009-10-02 21:42
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Na kiváncsi vagyok lesz e biznic: Tisztelt hamutarto! 25 be meg tudnánk állapodni? Ha igen akkor szólj és veszek egy watson távirányítót... - mr.Yamaha Ááááááááááááá, dehogy lesz. Már 26.000 a licit -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2009-10-02 21:34
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2009-02-01 13:44 Azonosító: 449 615 |
Nem kéne válaszolni?nyugdíjba mentetek vagy mi van?
|
|
|
|
2009-10-02 21:07
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nagyon laza Semleges vélemény: Nem jelentkezet a termékért. Másik fél: Teljesen igazságosan kaptam, de viszont kurva jót nyaraltam Nepálban, 3 hétig! Nálam már listás a pubi! Igyekeztem halkan vinnyogni a jókedvtől, mert alszik a család. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-02 21:04
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Annyira tudtad, hogy gáz lesz, nem tudom miért mentél bele. Persze van egy csomó megoldás, egyik bonyolultabb, mint a másik. Átgondolandó az érték és a belefektetett energia aránypárja. Hát ha éhes volt... -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-10-02 20:59
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! ..... Annyira tudtad, hogy gáz lesz, nem tudom miért mentél bele. Persze van egy csomó megoldás, egyik bonyolultabb, mint a másik. Átgondolandó az érték és a belefektetett energia aránypárja. ........megadott telefonszámról azt állította, hogy azért nem elérhető azon, mert a telefonját "megette a leonbergi kutyája"... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-02 20:56
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 642 Regisztrált: 2007-08-02 10:07 Azonosító: 18 468 |
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=154194746 "Egyforintos" induló árú minimáláras aukció. Az eladó - hamutarto - 15 ezres licitre sértő leveleket ír. Akkor miért indítja 1 forintról az aukciót? Hát mint írja ezért: [ [/i]Az ilyen alakot én nagy ívben kerülöm. Még szerencse, hogy a tényleges vétel elött kiderült, hogy a hiányosan szocializált réteghez tartozik. Nagyon laza Semleges vélemény: Nem jelentkezet a termékért. Másik fél: Teljesen igazságosan kaptam, de viszont kurva jót nyaraltam Nepálban, 3 hétig! Nálam már listás a pubi! |
|
|
|
2009-10-02 20:55
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 160 Regisztrált: 2007-03-20 15:48 Azonosító: 1 022 |
Na kiváncsi vagyok lesz e biznic:
Tisztelt hamutarto! 25 be meg tudnánk állapodni? Ha igen akkor szólj és veszek egy watson távirányítót... - mr.Yamaha http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=154194746 "Egyforintos" induló árú minimáláras aukció. Az eladó - hamutarto - 15 ezres licitre sértő leveleket ír. Akkor miért indítja 1 forintról az aukciót? Hát mint írja ezért: "Szia! Azért indítottam 1.-Ft- rol ,mert így a hülyék is beleakadnak! Tehát a HÜLYÉK egy forintos aukciókat figyelnek... És az összes többi normális vásárló is beleakad... Teljesen tisztában vagyok a termékem aktuális piaci értékével! ...tehát plusz egy kategória! De Te egy KRETÉN vagy, nem akarsz vásárolni, csak alkudozol, tehát mindegy mit mit mondasz! Üdv! - hamutarto" Az ilyen alakot én nagy ívben kerülöm. Még szerencse, hogy a tényleges vétel elött kiderült, hogy a hiányosan szocializált réteghez tartozik. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 10:58 |