IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1350 Oldal V  « < 747 748 749 750 751 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Problémás Felhasználók
VateraBenz
hozzászólás 2009-11-21 21:58
Létrehozva: #14961


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 838
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(Alfauser @ 2009-11-21 20:05) *
...az én kálváriám már májusban kezdődött. Én 23.900ft-ot utaltam.A GPS-t azóta is várom.A csalónak (Winko2) kettő GPS-e volt eladó,megtudtam,hogy a másik vevő (30ezer) se kapta meg.Így lehet pénzt keresni kérem szépen.Azóta rendőrségen tettem feljelentést, egy jogász segítségével.Sok jóra ne számíts.Főleg, hogy 20ezer forint alatt a károd.Az csak szabálysértés.Hála a magyar jogrendnek.
Elmentem egy ügyvédhez,hogy mit csináljak.Ő polgári peres eljárást javasol persze ebbe egy kis pénzt kell pumpálni,hogy még nagyobb legyen a károd.
Ezt ugyan a csalón be lehet hajtani (ezer év alatt) ha van a nevén valami.
...


Tisztelt Alfauser!

A leírtakat továbbítottuk biztonsági szakértőnknek, aki a következő választ adta:

Nem igaz az az állítás, hogy 20 ezer forint alatti kár esetén szinte reménytelen az elkövető felkutatása, megbüntetése és a kár megtéríttetése.
Az sajnos igaz, hogy szabálysértési eljárásoknál -, és alapesetben a 20 ezer forint alatti kárértékes csalások ilyenek, - nem lehet nyomoznia a szabálysértési hatóságnak. Ugyanis a Szabálysértési törvény (teljesen helytelenül) nem tartalmaz olyan felhatalmazást, amely lehetőséget biztosítana a szabálysértési hatóságnak, hogy nyomozati cselekmények útján derítse ki a szabálysértő kilétét. Azonban a rendőrségi törvény kötelezettségként határozza meg a Rendőrség számára, hogy szabálysértési ügyekben együttműködjön a szabálysértési hatósággal az elkövető kilétének felderítése érdekében. Azaz, ha a szabálysértési eljárást folytató polgármesteri hivatal a rendőrséghez fordul, úgy a rendőrség már a Rendőrségi törvény és a Büntetőeljárási törvény alapján jogosult nyomozni. Azonban erre csak akkor kerülhet sor, amennyiben a két hatóság megfelelően együttműködik.
Másrészről a szabálysértési értékre elkövetett csalást az üzletszerűség bűncselekménnyé minősíti fel. Üzletszerűnek minősül a csalás abban az esetben, ha rövid időn belül egy csaló több felhasználót is megkárosít. Álláspontunk szerint az internetes aukciós oldalak természetüknél fogván olyanok, hogy csalás esetén az üzletszerűséget vélelmezni lehet. Hiszen az elkövető előre nem tudja, hogy ki lesz az áldozata, és az az érdeke, hogy minél több felhasználót csapjon be. Ezért is javasoljuk minden megkárosított felhasználónknak, hogy ha feljelentést tesz, azt üzletszerű csalás gyanúja miatt tegye meg. Hiszen azt senki nem tudhatja, hogy egyedül csak ő esett áldozatul, vagy mások sérelmére is elkövették a csalást, azonban a fentiekből is látszik, hogy az üzletszerűség logikusan vélelmezhető.
Csalási ügyekben a büntetőeljárások nyomozati szakasza általában fél év és egy év között mozog. Azonban egy bonyolultabb ügy felderítése 2-3 évig is eltarthat. A nyomozó hatóságnak ki kell derítenie az elkövető kilétét, ki kell hallgatnia a sértetteket, össze kell gyűjtenie minden olyan információt és adatot, amelyet a bíróság a későbbiekben bizonyítékként értékel, majd a nyomozati szakasz legvégén az ügyet vádemelési javaslattal az ügyészségnek át kell adnia. Ez a munka hónapokat vesz igénybe. A vádemelés megküldését követően az ügyész 90 napon belül emel vádat, majd az ezt követő bírói szakasz is általában fél évtől kezdve akár több évig is eltarthat. Ezután van a sértetteknek lehetőségük arra, hogy a kárukat végrehajtás útján megtéríttetsék - hacsak az elkövető ezt már korábban önként nem tette meg.
Néhány éve már lehetőség van arra is, hogy a sértett és az elkövető megegyezzen (mediáció). Ebben az esetben a sértett és az elkövető kérelmére a büntetőeljárás lefolytatását fél évre felfüggesztik, hogy ez idő alatt megegyezés szülessen. Ha az elkövető elfogadja a sértett javaslatát a kártalanítására, úgy a büntetőeljárást meg kell szüntetni, és az elkövetőnek a megegyezett módon kártalanítania kell a sértettet, különben folytatják az eljárást. Amennyiben a megegyezés ellenére a kártalanítás nem történik meg, úgy a büntetőeljárást lefolytatják.
A konkrét esettel, winko2 felhasználó eladói magatartásával kapcsolatban az alábbiakat sikerült megállapítanom. A rendelkezésre álló információk alapján kisebb értékre elkövetett üzletszerű csalás gyanúja merül fel. Ez a bűntett három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető! Nyilvántartásunk szerint a mai napig a Vaterához a nyomozóhatóság nem intézett olyan megkeresést, amelyben a felhasználóra vonatkozó adatok átadását kérték volna, enélkül viszont az elkövető kilétének kiderítése szinte lehetetlen. A Vatera kiemelt figyelmet fordít a felhasználók biztonságára, a tranzakciók sikeres lebonyolítására. Ezért arra kérem a felhasználót, hogy az eljáró rendőrkapitányság nevét és az ügyszámot megküldeni szíveskedjék a security@vatera.com email címre, hogy utána tudjunk nézni, hogy hol akadt meg a nyomozás.
A felhasználók ellenőrzésével kapcsolatban írt megjegyzésére reagálva az alábbiakat tudom mondani. Ha valaki hamis adatokkal regisztrál, az ezzel a magatartásával magánokirathamisítást (intellektuális okirathamisítás) követhet el. A Vatera rendszerébe egy több lépcsős ellenőrzési rendszer van beépítve, egy felhasználó jogosultságai attól függenek, hogy milyen biztonsági ellenőrzésen esett keresztül (SMS ellenőrzés, biztonsági utalás). Ezen felül a Vatera biztonsági egysége folyamatosan monitorozza a piacteret igyekezve feltérképezni a kockázatot jelentő felhasználókat. Ebben egy Csalófigyelő rendszer nyújt komoly segítséget. Az Általános felhasználási feltételek lehetőséget biztosít a Vatera számára, hogy egy felhasználót biztonsági adategyeztetésre hívjon fel inaktiválása mellett. Amennyiben egy felhasználó eladói magatartása alapján az üzletszerű csalás gyanúja merül fel, úgy - amennyiben a sértettek korábban nem tették meg - a Vatera feljelentést tesz a hatáskőrrel és illetékességgel rendelkező rendőrkapitányságon. A folyamatban lévő büntetőeljárásokat minden rendelkezésére álló eszközzel támogatja a Vatera. Mindezekből - remélem - egyértelműen látszik, hogy a Vatera a piactér biztonsága érdekében komoly erőfeszítéseket tesz. Azonban folyamatosan vizsgáljuk azt is, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre, hogy a biztonsági kockázatot tovább minimalizáljuk. Olyan rendszert nem lehet létrehozni, amelyet ne lehetne kijátszani, azonban törekedni kell a legnagyobb biztonsági szint elérésére.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2009-11-21 21:35
Létrehozva: #14962


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 838
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(manonos @ 2009-11-21 20:22) *
Sziasztok!

Én is csatlakozom ehhez a táborhoz, bár nem ön szántamból. A múlt héten vettem meg és fizettem ki egy telefont potom 29.000-ért, azóta semmi hír. Most már a felhasználó is inaktív, már termékei sincsenek. Szerintetek mi legyen? Már kértem a vatera segítségét azt írták hogy 48 óra az ügy kivizsgálása.

Üdv.

Manonos


Tisztelt manonos!

Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést.
A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen.
A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll.
Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
davidmaci92
hozzászólás 2009-11-21 21:25
Létrehozva: #14963


zejopy vagyok:)
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 813
Regisztrált: 2009-08-17 11:47
Innen: Veresegyház, medverezervátum
Azonosító: 706 366IDÉZET(manonos @ 2009-11-21 20:22) *
Sziasztok!

Én is csatlakozom ehhez a táborhoz, bár nem ön szántamból. A múlt héten vettem meg és fizettem ki egy telefont potom 29.000-ért, azóta semmi hír. Most már a felhasználó is inaktív, már termékei sincsenek. Szerintetek mi legyen? Már kértem a vatera segítségét azt írták hogy 48 óra az ügy kivizsgálása.

Üdv.

Manonos

Mindenképpen az a járható út, hogy feljelented. De írd meg neki előtte, hogy a rendőrséghez fordulsz, ha nem küldi az árut, vagy nem fizeti vissza a pénzedet. Talán, ha nem annyira dörzsölt, akkor megúszod ennyivel. Nekem 2x bejött.


--------------------
Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
manonos
hozzászólás 2009-11-21 21:22
Létrehozva: #14964


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2009-11-21 14:29
Azonosító: 850 417Sziasztok!

Én is csatlakozom ehhez a táborhoz, bár nem ön szántamból. A múlt héten vettem meg és fizettem ki egy telefont potom 29.000-ért, azóta semmi hír. Most már a felhasználó is inaktív, már termékei sincsenek. Szerintetek mi legyen? Már kértem a vatera segítségét azt írták hogy 48 óra az ügy kivizsgálása.

Üdv.

Manonos
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alfauser
hozzászólás 2009-11-21 21:05
Létrehozva: #14965


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2009-05-29 18:03
Azonosító: 653 906IDÉZET(vinczeannamaria @ 2009-11-18 20:22) *
Hello!
Nekem egy olyan gondom lenne,hogy egy navigációs rendszert vásároltam,és már átutaltam 19000 ft-ot,most este küldtem egy sms-t is ,de nem válaszol rá.Kezdhetek félni ,hogy ezt elcsesztem???Mit tudok tenni???Köszi a választ
unsure.gif mad.gif


Hello.
Szintén zenész. Bár az én kálváriám már májusban kezdődött. Én 23.900ft-ot utaltam.A GPS-t azóta is várom.A csalónak (Winko2) kettő GPS-e volt eladó,megtudtam,hogy a másik vevő (30ezer) se kapta meg.Így lehet pénzt keresni kérem szépen.Azóta rendőrségen tettem feljelentést, egy jogász segítségével.Sok jóra ne számíts.Főleg, hogy 20ezer forint alatt a károd.Az csak szabálysértés.Hála a magyar jogrendnek.
Elmentem egy ügyvédhez,hogy mit csináljak.Ő polgári peres eljárást javasol persze ebbe egy kis pénzt kell pumpálni,hogy még nagyobb legyen a károd.
Ezt ugyan a csalón be lehet hajtani (ezer év alatt) ha van a nevén valami.

Szóval nem egyszerű.Sőt egyenesen szívás, ha átb@sznak a palánkon.
Én most ott tartok,hogy nyomozom a csávó címét (lehet tartok egy kis erődemonstrációt good2.gif neve,mobilszáma megvan), mert ugye a Vatera biztonsági rendszere megengedi, hogy valaki úgy regisztráljon, hogy a címét nem küldi meg az emailbe,amit kapunk vásárlás után. Ehhez csak gratulálni tudok.Esetleg be lehetne vezetni a teszveszen nagyon is jól bevált lakcímre kiküldős regisztrációt,ami automatikusan beleintegrálódna a rendszerbe.

Szóval neked sok sikert,az élősködő csalók meg F*** ***!
A Vatera meg gondolkodjon el.... yes3.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nemet17
hozzászólás 2009-11-21 20:13
Létrehozva: #14966


Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 10
Regisztrált: 2009-10-27 22:40
Azonosító: 811 205Értem, köszönöm a választ és elnézést az ügyetlenkedésért!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2009-11-21 20:10
Létrehozva: #14967


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 838
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(nemet17 @ 2009-11-21 18:53) *
Mekkora és milyen esély? blink.gif
...


A kizárás pontos okáról harmadik félnek sajnos nem adhatunk felvilágosítást.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-11-21 20:04
Létrehozva: #14968


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 30 109
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(nemet17 @ 2009-11-21 18:53) *
Mekkora és milyen esély? blink.gif
Bocsi, de nem igazán értem ezeket a dolgokat? : (
Értem én, hogy kaphat értékelést, de akkor biztosan el is kell, hogy adja a termékeket, de lehet én értelmezem rosszul:)

Jajistenemmmmmmm.
Hát amit ezelőtt két héttel adott el, vagy vásárolt, azok az értékelések jönnek meg most.


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nemet17
hozzászólás 2009-11-21 19:53
Létrehozva: #14969


Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 10
Regisztrált: 2009-10-27 22:40
Azonosító: 811 205Mekkora és milyen esély? blink.gif
Bocsi, de nem igazán értem ezeket a dolgokat? : (
Értem én, hogy kaphat értékelést, de akkor biztosan el is kell, hogy adja a termékeket, de lehet én értelmezem rosszul:)

A hozzászólást -nemet17- szerkesztette a következő időpontban: 2009-11-21 19:58
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2009-11-21 19:53
Létrehozva: #14970


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 838
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(nemet17 @ 2009-11-21 18:50) *
De ha szinte naponta érkezik új visszajelzés?


Tisztlet nemet17!

Inaktív felhasználó is kaphat értékeléseket.
A kérdéses esetben még van esély, hogy az eladó újra aktív legyen.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-11-21 19:52
Létrehozva: #14971


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 30 109
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(nemet17 @ 2009-11-21 18:50) *
De ha szinte naponta érkezik új visszajelzés?

Mert közben mások értékelik.


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nemet17
hozzászólás 2009-11-21 19:50
Létrehozva: #14972


Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 10
Regisztrált: 2009-10-27 22:40
Azonosító: 811 205IDÉZET(rolandgajdos @ 2009-11-21 16:32) *
Szia!
Az eladód inaktív. Valószínűleg buktad a pénzed. unsure.gif


De ha szinte naponta érkezik új visszajelzés?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rolandgajdos
hozzászólás 2009-11-21 17:32
Létrehozva: #14973


Lelkes fórumozó
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 097
Regisztrált: 2007-09-13 20:46
Innen: Onnan
Azonosító: 24 900IDÉZET(nemet17 @ 2009-11-21 13:59) *
Hali!

...Lassan egy hónapja vásároltam egy pólót, amit még mindig nem kaptam meg....
Nem szeretnék ilyen herce-hurcát, de akkor sem értem, hogy akkor mértnem tud válaszolni az eladósad.gif

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=747707 róla van szó..

Szia!
Az eladód inaktív. Valószínűleg buktad a pénzed. unsure.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pali600
hozzászólás 2009-11-21 15:06
Létrehozva: #14974


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 31
Regisztrált: 2009-10-19 21:58
Azonosító: 799 459IDÉZET(hytech @ 2009-11-17 09:46) *
Ez most nem talált.
Van személyes átvétel is, ráadásul a levelezésben írja is,hogy holnap jön haza.
A regisztárciója pedig 15 hónapos ami nem hátrány.


Ez igaz, de azért a kínai karakteres blink.gif matrica felvet néhány kérdést az eredetiséggel kapcsolatban ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nemet17
hozzászólás 2009-11-21 14:59
Létrehozva: #14975


Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 10
Regisztrált: 2009-10-27 22:40
Azonosító: 811 205Hali!

Én nemtudom, lehet, hogy csak én csinálok valamit rosszul. Lassan egy hónapja vásároltam egy pólót, amit még mindig nem kaptam meg.Az eladó 10.25-től nem jelentkezett be, de folyamatosan frissül a visszajelzési statisztikája.Próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, emailekre nem válaszol, telefonja kikapcsolva.Már felvettem a kapcsolatot a Vatera.hu-val és azt tanácsolták, hogy utolsó eredménytelen felszólitás után forduljak a helyi rendőrkapitánysághoz és tegyek feljelentést.
Nem szeretnék ilyen herce-hurcát, de akkor sem értem, hogy akkor mértnem tud válaszolni az eladósad.gif

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=747707 róla van szó..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kmedina
hozzászólás 2009-11-20 15:35
Létrehozva: #14976


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2009-10-13 20:30
Azonosító: 793 085IDÉZET(VateraBenz @ 2009-11-19 12:35) *
Tisztelt kmedina!

Ajánljuk szíves figyelmébe az előző hasonló kérdésre írt válaszunk.
Melyik aukcióról van szó egyébként?


Kedves Admin, a Vaterának már jelentettem a dolgot, meg is kaptam a hasonló tartalmú választ. (Egyébként a kardos31 nevű, órákat árusító felhasználóról van szó, és bár sok visszajelzése pozitív, mások is írták az értékelések között, hogy utalták a vételárat, de órát nem kaptak.) Mivel az eladó a kilátásba helyezett feljelentésre sem reagált, kénytelen leszek elmenni a rendőrségre, de nem szívesen teszem és semmi gyakorlatom nincs ebben. Ezért örültem volna a személyes tapasztalatok megosztásának, sajnos ilyen eddig nem érkezett.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2009-11-19 13:35
Létrehozva: #14977


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 838
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(kmedina @ 2009-11-19 11:55) *
Éppen egy hónapja várok a kifizetett termékekre, az eladó az e-mailjeimre nem válaszol, úgyhogy elszántam magam a feljelentésre. Hála Istennek eddig még nem kellett ilyet csinálnom, azt viszont tudom másoktól, hogy a rendőrség lehetőleg semmivel nem akar foglalkozni és pillanatok alatt leráznak. Valaki keresztülment már sikerrel a feljelentés megtételén? Ha igen, megtenné, hogy megírja, hogyan és mit mondott? Köszönöm előre is! Edina


Tisztelt kmedina!

Ajánljuk szíves figyelmébe az előző hasonló kérdésre írt válaszunk.
Melyik aukcióról van szó egyébként?


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kmedina
hozzászólás 2009-11-19 12:55
Létrehozva: #14978


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2009-10-13 20:30
Azonosító: 793 085Éppen egy hónapja várok a kifizetett termékekre, az eladó az e-mailjeimre nem válaszol, úgyhogy elszántam magam a feljelentésre. Hála Istennek eddig még nem kellett ilyet csinálnom, azt viszont tudom másoktól, hogy a rendőrség lehetőleg semmivel nem akar foglalkozni és pillanatok alatt leráznak. Valaki keresztülment már sikerrel a feljelentés megtételén? Ha igen, megtenné, hogy megírja, hogyan és mit mondott? Köszönöm előre is! Edina
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scaevola
hozzászólás 2009-11-19 09:59
Létrehozva: #14979


Mérges fórumozó
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 3 052
Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Innen: Mezőberény
Azonosító: 40IDÉZET(zejopy @ 2009-11-18 22:25) *
tongue.gif A hitet nem úgy értettem....... laugh.gif laugh.gif
Sőt..........

Én sem! Azért van idézőjelben. A fórumozók nevében! laugh1.gif


--------------------
Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen)

Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-11-19 08:22
Létrehozva: #14980


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 30 109
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=978005

Javaslom tiltóra az illetőt, ha nyugalomra vágytok.
8.-án leütötte, ment neki a levél, semmi válasz. 13.-án telefon, azt mondta, ő nem ért rá OTP-be menni (5 nap nem volt elég) mad.gif .
Rendben, kértem a címét, azóta is írja.
Ma ment a dupla levél (Vaterának is és neki is).
Biztos amúgy nagyon rendes ember, de nem jó partner.


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

1350 Oldal V  « < 747 748 749 750 751 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

 Szöveges verzió A pontos idő: 2016-07-25 08:16