Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-08-18 12:28
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
simán... Válassz magadnak légyszi avatart, mert légyszi naaaaaaaaa..... De hogy ne szapuljon senki és ne én legyek a szemét, LEVESZEM a negatívot és átrakom SEMLEGESRE. Eddig nem tetted meg?? Akkor gyorsan cselekedj! Kár, hogy nem magadtól jutottál erre az elhatározásra. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-08-18 12:22
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2009-04-01 10:54 Azonosító: 595 274 |
Már írtam az Ügyfélnek, várom a válaszukat. Oda majd ( válaszlevelükbe )betudom másolni a levelet,amit írtam neki 01. Aug 2009 08:22:45 - kor, hogy a levelet elküldtem, csatoltan a levél fotója ami megy. Honnan kellene nekem olvasni a sorok között? Miért nem írod azt akkor hogy sajnálod, ennyiért és ennyiért újra küldöd nekem. Ennyi. Ja és még egy arra a sok oltogatósra aki engem fikáz, nem értem miért én vagyok a hibás, kifizettem a cuccot és nem kaptam meg, az eladó nem jelentette ki konkrétan hogy újraküldené. Ja, és még annyit hogy fizettem egyszer egy 12.000 Ft-os termékért az ebay-en, nem kaptam meg, valamiért, jeleztem az eladónak és újraküldte és megkaptam. Nem kért érte semmit. Ezzel nem arra akarok utalni, eszembe sincs. Nézd meg a szitut az én szemszögömből. De hogy ne szapuljon senki és ne én legyek a szemét, LEVESZEM a negatívot és átrakom SEMLEGESRE. |
|
|
|
2009-08-18 12:11
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Ha egyszer nem kapod meg az ebay-en vásárolt cuccot, akkor ott is adod a negatívat? Nem az én dolgom ítélkezni, de ha nem kértél ajánlott küldést, akkor nem jár negatív az eladónak, ha nem kapod meg a cuccot. Az a Te sarad Ott egészen más a történet....... Ott az ebay megkéri az eladót, bizonyítsa be a feladás tényét. Ha nem tudja, akkor mehet a sóhivatalba, senkit nem érdekel ott, hogy nem ajánlottan kérte a vevő. Az anglok szokása, hogy elkérik a 3 Fontot tőlem a postára, és 56 Penny-ért sima elsőbbségivel küldi. Meg sem fordul a fejében ,hogy bárki is letagadná a megérkezését.... -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-08-18 12:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 253 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 43 |
Szóval megérkezett az Ügyfél " szerelmes levele "
De jött a sablon szövegjük: Nem vettek részt, stb. stb. Beszéljem meg a vevövel és így tovább .... Elkezdtem egy kicsit a Felhasználási Feltételekben " kapirgálni " ( na nem tyúkanyó módra ) Ezt találtam: " Eltávolítható értékelés, ha: Az értékelő felhasználó célja egyértelműen partnere ellehetetlenítése rossz színben való feltüntetése volt. " Az értékelésének szövege: " A pénzt elutaltam, de a csomagot nem kaptam meg, nem tudom hogy a feladó vagy a Magyar Posta hibájából. " Tehát nem tudja az eladó " bünöségét egyértelmüen bizonyítani ", de akkor is Negatívan minösíti ! Mi is ez, ha nem az eladó " rossz színben " való feltüntetése, bizonyíték nélkül ? A hozzászólást -molvany- szerkesztette a következő időpontban: 2009-08-18 12:05 |
|
|
|
2009-08-18 10:23
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Akkor az. Mittudomén már ezeket Látszik, hogy fiúgyerek voltál, az indiántörténeteket biztos pontosan tudod. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-08-18 10:22
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
A Piroska a farkassal kompatibilis, míg a mézecskalácsházikóban a Vasorrú Bába lakik, ő akarja megenni Jancsit és Juliskát. Akkor az. Mittudomén már ezeket -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-08-18 10:17
Létrehozva:
|
|
A jószívűséget meghagyom piroskának a mézeskalácsházikóban. A Piroska a farkassal kompatibilis, míg a mézecskalácsházikóban a Vasorrú Bába lakik, ő akarja megenni Jancsit és Juliskát. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-08-18 10:10
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 253 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 43 |
Nekem pont egy német vevőnél volt az, hogy eltűnt a cucc, amit küldtem neki. Rákérdeztem, hogy visszautaljam-e a vételárat, mire azt mondta, hogy ezt nem kérheti tőlem, mert nem kért semmi nyomonkövetést. És végül kaptam egy pozitív értékelést tőle. Ha meg van az az email a postázásról, akkor küldd el a vaterának, aztán töröltesd a negatívot. Már írtam az Ügyfélnek, várom a válaszukat. Oda majd ( válaszlevelükbe )betudom másolni a levelet,amit írtam neki 01. Aug 2009 08:22:45 - kor, hogy a levelet elküldtem, csatoltan a levél fotója ami megy. |
|
|
|
2009-08-18 10:09
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Üdv hytech Koma Sajnálom a dolgot mert a jóindulatod "áldozata" lettél. Azért próbáld meg töröltetni a negatívot szerintem símán sikerül. Valóban igazad van lehet sokféleképpen a dolgokat intézni. Ahány ház annyi szo...ás Én az eredményesség híve vagyok,nem szeretem magam szívatni. A jószívűséget meghagyom piroskának a mézeskalácsházikóban. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-08-18 10:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Gondolom elfoglata a helyét a megfelelő helyen. simán... Utald vissza neki a pénzt, aztán adjál neki egy negatívot. Ennyi. Ez nam az ebay, itt ha a vevő t...ák megkapja a negatívját. egy ilyen kedves értékelés után tőlem nem kapna vissza semmit -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2009-08-18 10:06
Létrehozva:
|
|
|
Nem szeretnék elítélni senkit, az biztos, hogy kifizettem a fóliát és nem kaptam meg. Engem mint vevő -t, nem nagyon érdekel hogy kinek a hibájából, nem az én kötelességem hogy a csomagot megkapjam. Ezt hogy érted ?? Azt írod, te biztos kifizetted. Ez így van. Kifizetted. De a levelet, ahogy fizetted ( 200.Ft. nem ajánlott postai küldésel ) én is elküldtem. Azt pedig én tudom bizonyítani. Lehet egy kis Önreklám, de több év és néhány ezer értékelésel mögöttem, szerinted miért is " nyelném be a Te 499.Ft - at ??? Nem érdekel semmi, de mivel csak az eladó van rajtad kívül, azt tudod negatívan értékelni. Azt írod, mindig mindent megkaptál ? Na látod, eddig én is mindig mindenkinek elküldtem amit megvettek tölem. Tehát ?? |
|
|
|
2009-08-18 10:05
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-08-18 10:04
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Nekem pont egy német vevőnél volt az, hogy eltűnt a cucc, amit küldtem neki. Rákérdeztem, hogy visszautaljam-e a vételárat, mire azt mondta, hogy ezt nem kérheti tőlem, mert nem kért semmi nyomonkövetést. És végül kaptam egy pozitív értékelést tőle. Ha meg van az az email a postázásról, akkor küldd el a vaterának, aztán töröltesd a negatívot. Az Európa, ez meg a Balkán. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-08-18 10:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Csak az a legkönyebb, hogy az eladót értékeli negatívan. Ez elmond mindent a vevöröl: " nem tudom hogy a feladó vagy a Magyar Posta hibájából." Tehát nem tud bizonyítani, de akkor is megmutatja, hogy Ö ezt megteheti, annak ellenére, hogy a kezében volt a választás lehetösége és negatívan értékeli azt,aki úgy teljesített, ahogy a vevö kérte. Továbbá nem egy égbekiáltó bizonyíték, de minden vevöm emilbe kap egy fotót arrol a levélröl amit neki eküldtem. Nekem pont egy német vevőnél volt az, hogy eltűnt a cucc, amit küldtem neki. Rákérdeztem, hogy visszautaljam-e a vételárat, mire azt mondta, hogy ezt nem kérheti tőlem, mert nem kért semmi nyomonkövetést. És végül kaptam egy pozitív értékelést tőle. Ha meg van az az email a postázásról, akkor küldd el a vaterának, aztán töröltesd a negatívot. -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2009-08-18 10:03
Létrehozva:
|
|
|
Ráadásul nézd meg, mibe piszkítottál bele. Bocs, de tiltóra tettelek. Itt már szerintem mindenki oda tette. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-08-18 10:02
Létrehozva:
|
|
Nem tudom hogy ki a hibás. Mivel nem ismerem se az eladót, se a Postát, aki kézbesítené a csomagot. Azt tudom, hogy rengeteget rendelek az eBay -ről, és volt jó néhány csomag, ami nem ajánlva jött, pl.: egy eredeti Ed hardy póló, 24.000 -ért vettem, és szerencsére elég nagy a postaládám, de bele volt gyömöszkélve, az valahogy nem tűnt el, sőt a motorom alkatrészei sem, meg, iPhone kiegészítők sem. Minden megérkezett mindig. Lehet hogy rossz napja volt az ügyintézőnek a postán. Nem szeretnék elítélni senkit, az biztos, hogy kifizettem a fóliát és nem kaptam meg. Engem mint vevő -t, nem nagyon érdekel hogy kinek a hibájából, nem az én kötelességem hogy a csomagot megkapjam. Ezzel van aki egyet ért, van aki nem. Amúgy az eladó nagyon készséges volt, mindig gyorsan felvette velem a kapcsolatot. Ráadásul nézd meg, mibe piszkítottál bele. Bocs, de tiltóra tettelek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-08-18 10:01
Létrehozva:
|
|
|
Az utolsó két levélváltásunk: 9 értékelése van összesen, ebből 3 semleges. Amikor még zárt aukcióztál, be sem engedted volna........................ Gondolom elfoglata a helyét a megfelelő helyen. Utald vissza neki a pénzt, aztán adjál neki egy negatívot. Ennyi. Ez nam az ebay, itt ha a vevő t...ák megkapja a negatívját. A hozzászólást -Grobar- szerkesztette a következő időpontban: 2009-08-18 10:03 -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-08-18 09:59
Létrehozva:
|
|
|
Ha egyszer nem kapod meg az ebay-en vásárolt cuccot, akkor ott is adod a negatívat? Nem az én dolgom ítélkezni, de ha nem kértél ajánlott küldést, akkor nem jár negatív az eladónak, ha nem kapod meg a cuccot. Az a Te sarad Csak az a legkönyebb, hogy az eladót értékeli negatívan. Ez elmond mindent a vevöröl: " nem tudom hogy a feladó vagy a Magyar Posta hibájából." Tehát nem tud bizonyítani, de akkor is megmutatja, hogy Ö ezt megteheti, annak ellenére, hogy a kezében volt a választás lehetösége és negatívan értékeli azt,aki úgy teljesített, ahogy a vevö kérte. Továbbá nem egy égbekiáltó bizonyíték, de minden vevöm emilbe kap egy fotót arrol a levélröl amit neki eküldtem. |
|
|
|
2009-08-18 09:59
Létrehozva:
|
|
Nem tudom hogy ki a hibás. Mivel nem ismerem se az eladót, se a Postát, aki kézbesítené a csomagot. Azt tudom, hogy rengeteget rendelek az eBay -ről, és volt jó néhány csomag, ami nem ajánlva jött, pl.: egy eredeti Ed hardy póló, 24.000 -ért vettem, és szerencsére elég nagy a postaládám, de bele volt gyömöszkélve, az valahogy nem tűnt el, sőt a motorom alkatrészei sem, meg, iPhone kiegészítők sem. Minden megérkezett mindig. Lehet hogy rossz napja volt az ügyintézőnek a postán. Nem szeretnék elítélni senkit, az biztos, hogy kifizettem a fóliát és nem kaptam meg. Engem mint vevő -t, nem nagyon érdekel hogy kinek a hibájából, nem az én kötelességem hogy a csomagot megkapjam. Ezzel van aki egyet ért, van aki nem. Amúgy az eladó nagyon készséges volt, mindig gyorsan felvette velem a kapcsolatot. Akkor nem értem, miért negáztad le. Bocs, de én nem szívesen kötnék veled üzletet. Felajánlotta neked az újraküldés, te nem éltél vele, és adtál egy negát???? És nem tudod, ki a hibás. Nem hajlasz a kompromisszumra. Miért vol jobb neked negát adnod, mint megkapnod az árudat? Én töröltetném a negatív minősítést. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-08-18 09:57
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom hogy ki a hibás. Mivel nem ismerem se az eladót, se a Postát, aki kézbesítené a csomagot. Azt tudom, hogy rengeteget rendelek az eBay -ről, és volt jó néhány csomag, ami nem ajánlva jött, pl.: egy eredeti Ed hardy póló, 24.000 -ért vettem, és szerencsére elég nagy a postaládám, de bele volt gyömöszkélve, az valahogy nem tűnt el, sőt a motorom alkatrészei sem, meg, iPhone kiegészítők sem. Minden megérkezett mindig. Lehet hogy rossz napja volt az ügyintézőnek a postán. Nem szeretnék elítélni senkit, az biztos, hogy kifizettem a fóliát és nem kaptam meg. Engem mint vevő -t, nem nagyon érdekel hogy kinek a hibájából, nem az én kötelességem hogy a csomagot megkapjam. Ezzel van aki egyet ért, van aki nem. Amúgy az eladó nagyon készséges volt, mindig gyorsan felvette velem a kapcsolatot. Kit érdekel hogy mennyiért veszel pólót?? -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 11:44 |