Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-05-08 11:24
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
az elsö eladód minden bizonnyal el fogja neked küldeni a terméket, az értékeléseit olvasva egyszerüen nem egy Speedy Gonzales. a karkötössel lépj kapcsolatba, kérd meg, hogy vegye vissza a terméket. említsd meg, hogy ellenkezö esetben megváltoztatod az értékelésedet.
-------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-05-08 11:16
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Moderátor! Két problémám lenne.Az egyik az,hogy három hete elutaltam az összeget az eladónak és a termék nem érkezett meg.Telefonon nem lehet elérni és a levelekre össze vissza válaszol.A másik az,hogy vettem egy karláncot ezüstnek írta és a bevonat darabokra hullik le róla.Tehát nem ezüst.Mit tudok tenni? Előre is köszönöm. Kedves hajni350! Amennyiben nem kapta meg a kifizetett terméket, küldje el a kapcsolatfelvételen keresztül a pontos termékkódot, a termék kifizetésének igazolását és megtesszük a szükséges intézkedéseket. Ismereteink szerint a szerződés semmis, amennyiben nem a valóságnak megfelelő lényegi információk alapján köttetett. Más kérdés, hogy az eladó lehet jóhiszemű (azaz nem tudott ezekről) vagy rosszhiszemű (ha tudott róla), de ez a szerződés semmisségét nem befolyásolja. Az eladó felet ilyenkor terheli a visszavételi kötelezettség, a PTK alapján. Az ilyen típusú jogérvényesítésre a felek megállapodása alapján, vagy ennek hiányában azonban polgári perben, a bíróságokon keresztül van lehetőség. Amennyiben felmerül a rosszhiszeműség gyanúja, a rendőrség állampolgári jelzés alapján indíthat vizsgálatot is. Ez a polgári pertől független folyamat. A fentiek természetesen a Vatera.hu Kft. saját jogértelmezését tükrözik, és semmilyen módon nem jelentenek a bírói vagy rendőrségi úton alkotott jogértelmezést. Amennyiben szeretné megváltoztatni a korábban elküldött értékelést, annak törlését is a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-08 11:14
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-05-08 10:55 Azonosító: 640 327 |
|
|
|
|
2009-05-08 11:11
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Kedves Moderátor! Két problémám lenne.Az egyik az,hogy három hete elutaltam az összeget az eladónak és a termék nem érkezett meg.Telefonon nem lehet elérni és a levelekre össze vissza válaszol.A másik az,hogy vettem egy karláncot ezüstnek írta és a bevonat darabokra hullik le róla.Tehát nem ezüst.Mit tudok tenni? Előre is köszönöm. A moderátor ebben nem tud segíteni. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-05-08 11:03
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-05-08 10:55 Azonosító: 640 327 |
Kedves Moderátor! Két problémám lenne.Az egyik az,hogy három hete elutaltam az összeget az eladónak és a termék nem érkezett meg.Telefonon nem lehet elérni és a levelekre össze vissza válaszol.A másik az,hogy vettem egy karláncot ezüstnek írta és a bevonat darabokra hullik le róla.Tehát nem ezüst.Mit tudok tenni? Előre is köszönöm.
|
|
|
|
2009-05-08 09:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 71 Regisztrált: 2007-11-27 14:33 Innen: Szigethalom Azonosító: 54 580 |
az ügy tárgytalan, megérkezett a cucc.
de elérni azóta sem lehet semmilyen formában!! |
|
|
|
2009-05-07 22:18
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 459 Regisztrált: 2007-06-02 21:49 Azonosító: 12 540 |
Tisztelt Böcűs, én nem a foltja vagyok a zsáknak, hanem egy tisztességesen üzletet bonyolító user, továbbá elnézést kértem mindenkitől aki magára veszi, így sajnálom hogy értelmét vesztette a mondat! remélem okulásul összefutsz egy hasnló userrel, mert akkor megérted a mondanivalóm! Illetve még egy mondat részemről. Ha megdobnak dobnak kővel, dobj vissza kenyérrel. - Neked jó dobálást! Baráti üdvözlettel Kistimike Kedves Kistimike!!Nem magamra vettem hanem hányingerem van attól ha valaki a mondanivalójának úgy ad nyomatékot hogy olyan alpári szójátékot pródukál hogy nálunk a kanász(Aki a trágár beszédéről híres!!)bizony elpirulna szégyenében.Remélem a gyereked(ha van) nem olvassa a fórumot mert nem hiszem hogy büszkén mutogatná a haverjainak hogy :Látod milyen kulturember a Fater vagy Muter!!!Hallottad már a mondást ami valahogy úgy hangzik hogy "a stílus maga az ember"? Ne vedd zokon ,de azt hiszem ez a Baráti üdvözlet kicsit cinikus volt!!! A hozzászólást -böcűs- szerkesztette a következő időpontban: 2009-05-07 22:20 -------------------- A legnemesebb gondolat sem ér semmit ha nem osztod meg másokkal!
|
|
|
|
2009-05-07 21:43
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Köszönöm hogy Te megértesz! Udv Kistimike Én már csak ilyen megértő típus vagyok. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-05-07 21:35
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 30 Regisztrált: 2008-05-10 23:33 Azonosító: 145 914 |
|
|
|
|
2009-05-07 21:29
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Hűha
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-05-07 21:27
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 30 Regisztrált: 2008-05-10 23:33 Azonosító: 145 914 |
Bocs,de én részemről azt hiszem a zsák megtalálta a foltját!!Ha az Ő stílusát birálod akkor miért nem kulturáltan teszed?Ha végigolvasod amit leirtál rájössz hogy nem tárgyalsz Te sem semmivel sem emberibb hangon.Most lehet felém is köpködni ha esetleg nem a Te szádíze szerint szóltam!!!! Tisztelt Böcűs, én nem a foltja vagyok a zsáknak, hanem egy tisztességesen üzletet bonyolító user, továbbá elnézést kértem mindenkitől aki magára veszi, így sajnálom hogy értelmét vesztette a mondat! remélem okulásul összefutsz egy hasnló userrel, mert akkor megérted a mondanivalóm! Illetve még egy mondat részemről. Ha megdobnak dobnak kővel, dobj vissza kenyérrel. - Neked jó dobálást! Baráti üdvözlettel Kistimike |
|
|
|
2009-05-07 21:26
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
-------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-05-07 21:25
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Úristen, most olvastam mi van lentebb. Hova kerültem????
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-05-07 21:23
Létrehozva:
|
|
Nálam már tuti nem fog garázdálkodni. Tiltóba vele. Na ugye, mondtam a szomszédban is -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-05-07 21:23
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 459 Regisztrált: 2007-06-02 21:49 Azonosító: 12 540 |
-------------------- A legnemesebb gondolat sem ér semmit ha nem osztod meg másokkal!
|
|
|
|
2009-05-07 21:13
Létrehozva:
|
|
|
Nálam már tuti nem fog garázdálkodni.
Tiltóba vele. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2009-05-07 21:15 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-05-07 21:13
Létrehozva:
|
|
|
Mélyen Tisztelt Vaterás Társaim! Na szóval ez van, ***! A megfelelő konzekvenciát kérem mindenkitől a saját érdekében vonja le és tegye oda ahova való! Bocs,de én részemről azt hiszem a zsák megtalálta a foltját!!Ha az Ő stílusát birálod akkor miért nem kulturáltan teszed?Ha végigolvasod amit leirtál rájössz hogy nem tárgyalsz Te sem semmivel sem emberibb hangon.Most lehet felém is köpködni ha esetleg nem a Te szádíze szerint szóltam!!!! A hozzászólást -Vatera_Fórum_Moderátor- szerkesztette a következő időpontban: 2009-05-07 22:15 -------------------- A legnemesebb gondolat sem ér semmit ha nem osztod meg másokkal!
|
|
|
|
2009-05-07 21:04
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Mélyen Tisztelt Vaterás Társaim! Én részemről le is zártam, de kedves Zsoltunk nem, mert zokon vette az igazság átütő erejét és kiakadt ( a saját ***)! Merthogy kaptam tőle egy szívhez szóló SMS-t a következőkkel: "Nefél a ezèrt ***" ***! A megfelelő konzekvenciát kérem mindenkitől a saját érdekében vonja le és tegye oda ahova való! levontam. legkésöbb holnapra több lesz a hozzászólásodban a csillag, mint a betü. A hozzászólást -Vatera_Fórum_Moderátor- szerkesztette a következő időpontban: 2009-05-07 22:16 -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-05-07 20:35
Létrehozva:
|
|
|
Mélyen Tisztelt Vaterás Társaim!
Előszóként megjegyezném, én sem vagyok hibátlan, merthogy nincs tökéletes ember a földön! Így elnézést kérem minden olyan embertársamtól aki ezt oktalanul magara veszi! Bemutatom legújabb versenytársunkat aki túl sokat kepzelt, de keveset tudott, magáról! DZSOLT71 ! Jól jegyezzétek meg magatoknak, mert egy írás, olvasás tudatlan emberrel áltok szembe, így ebből adódoan nagyon butácska szegényke! Vagyis vigyázatok, mert veszélyes, mert mint tudjuk, a butább embernél nincs veszélyesebb! A történtek rövid összefoglalása: A fent nevezett user leütötte: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=146374474 A szokásos mailt kiküldtem ( fizetés, szállítás, stb...). Mint ahogy megszokott az ilyen kis piti emberektől, még válaszra se méltatott. Aztán minap reggel kapok egy értékelést a következő fogalmazásban: "az eladó nemteljesitette a termék eladásának lebonyolitását megbizhatatlan nem érdemes személyel uzletelni az uzletelési morálja kritikánaluli Na erre én hülyén nézek ki a fejemből, hogy mi van???? Na több se kellett, telefon..., a válasz? Én egy hülye barom vagyok, miért nem küdtem el a terméket utánvétellel, stb, ez szól a telefonból, mire mondom én - Köszi, aranyos vagy, de nincs utánvétel, mert már sokszor ráfáztam! De hát továbbra is én vagyok a ***! le is tettem, mert a rövid, csökött agyához mértem! Értékelem a tranzakciót a következőképpen: "VIGYÁZAT, NAGYON NEGATÍV!!! Azért kaptam ezt a negatív értékelést, mert nem küldtem el neki a terméket úgy hogy nem fizette ki. Egy levélváltáson kívül más kontakt nem volt közöttünk, így végképp nem értettem az értékelésben kapott személyeskedő jelzőket, így telefonon felhívtam. A következtetés: DZSOLT71 nevű felhasználót nem ajánlom, ***, aki se olvasni, se írni, se beszélni nem tud normálisan. Tehát ha nem akarsz magadnak kellemetlenségét, akkor gyorsan tegye mindenki tiltó listára. NEGATÍV NEGATÍV NEGATÍV NEGATÍV NEGATÍV Üdvözlettel Kistimike! " Én részemről le is zártam, de kedves Zsoltunk nem, mert zokon vette az igazság átütő erejét és kiakadt ( a saját ***)! Merthogy kaptam tőle egy szívhez szóló SMS-t a következőkkel: "Nefél a ezèrt ***" ***! A megfelelő konzekvenciát kérem mindenkitől a saját érdekében vonja le és tegye oda ahova való! A hozzászólást -Vatera_Fórum_Moderátor- szerkesztette a következő időpontban: 2009-05-07 22:17 |
|
|
|
2009-05-07 20:19
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 71 Regisztrált: 2007-11-27 14:33 Innen: Szigethalom Azonosító: 54 580 |
Lehet velem van agond , de én még egy kicsit várnék az lehet, de sem e-mailre, sem telefonra, sem a másik aukciós oldalon (ahová átment)küldött üzenetre nem reagál!! lehet hogy nem gyors, csak addig amíg elküldte hogy hová utaljak!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 22:58 |