Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-05-04 21:40
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
A vevőd a vásárlás napján regisztrált, másnap még belépett majd soha többé...és ennek már 3 hete. Mit lehet még mondani erre...szerintem semmi remény, tanulópénz, szerencsére nem is túl drága. 0-ás-nak utánvéttel soha , ezenkívül mielőtt a pénz a számlánkon van soha...A vatera nem fog tudni segíteni, sajnos Régen mindig előre elküldtem az árut, és most már soha nem teszem. Párszor át akartak verni, nagy mázlim volt, hogy nem sikerült nekik, tényleg csak a szerencsén múlott. Tényleg úgy tűnik, hogy megjártad. Szerintem még írjál neki, hogy a rendőrséghez fordulsz, gondolom neve, címe megvan. Talán ettől beijed. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-05-04 21:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 56 Regisztrált: 2008-02-16 20:52 Azonosító: 118 236 |
Kedves wlanbolha!
Szerintem sincs semmi ok az aggodalomra, írja az eladó, hogy 5-15 nap az átfutási idő, a termékei alapján az eladó egy külföldi aukciós oldalról rendeli a termékeit, így ő már kifizette a terméket, de még nem kaptad meg. Ha minden igaz akkor Hong Kongból vagy Kínából fog érkezni a küldemény, én általában 2 hét után szoktam megkapni ezeket a küldeményeket. Az más kérdés, hogy ilyen kis értékű dolognál tarthatna otthon is belőle, nem pedig a licitáló pénzén megrendelni, de ez más tészta. Ha megnézed az értékeléseit a te negatívodon kívül csak pozitív értékelései vannak, kizártnak tartom hogy ilyen pitiáner összegért megkockáztasson egy negatívot. |
|
|
|
2009-05-04 21:36
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
hogy te mit tartanál egészséges életünk kultúrális velejárójának,az engem nem sokat érdekel.Szólíthatlak:Dr.Bárándy György? hízelgö. de szólíts továbbra is inkább a nickemen. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-05-04 21:30
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2007-06-29 20:45 Azonosító: 15 322 |
Akarod szivesen elküldöm az emailjait és az én 54 évem alatt fedhetetlen az erkölcsim,nem csak pár száz adás-vétel alatt,tehát erről ennyit!Én egy óra múlva utaltam a pénzt,mert ugye ezért árulunk itt! Nem vonom kétségbe azt,hogy korrektül jártál el, a célzás az adás-vételek számára nem ezért volt (tudom,hogy az értékelések nagy száma önmagában nem bizonyít semmit,de azért általában jó támpontot ad arra nézve,hogy mire számíthatsz). De most is úgy látom,hogy elkapkodott volt ez az egész,ráadásul ekkora összegnél továbbra is kissé túlzásnak érzem az Apeh-es jövedelem vizsgálatot stb... Amikor licitáltál elfogadtad,hogy 5-15 munkanap a szállítási határidő.Ez tény. Szerintem az lett volna az eljárás,hogy kivárod azt az időt,de a hosszú hétvégére való tekintettel legalább a 10 munkanapot,és azután kérdezel rá az eladónál,hogy kb. mikor fogod tudni átvenni a terméket. És csak a 15 munkanapos határidő után ütsz meg keményebb hangot (e-mail +másolatként biztonság@vatera stb.),és a válasz tükrében értékelsz. Ez persze csak egy vélemény... |
|
|
|
2009-05-04 21:29
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 23 Regisztrált: 2009-03-17 21:40 Azonosító: 555 274 |
és mivel emberek vagyunk, azt tartanám egészséges életünk kultúrális velejárójának, ha megkaptad a termékedet, visszatérj ide és elnézést kérj az eladótól. hogy te mit tartanál egészséges életünk kultúrális velejárójának,az engem nem sokat érdekel.Szólíthatlak:Dr.Bárándy György? |
|
|
|
2009-05-04 21:25
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Azért vagyunk emberek hogy legyenek nézeteltérések,ezt kúlturáltnak nevezném mely egészséges életünk velejárója,tehát fátylat rá valóban!Köszönöm az utba igazításodat! és mivel emberek vagyunk, azt tartanám egészséges életünk kultúrális velejárójának, ha megkaptad a termékedet, visszatérj ide és elnézést kérj az eladótól. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-05-04 21:19
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 23 Regisztrált: 2009-03-17 21:40 Azonosító: 555 274 |
Fátylat borítva az apró nézeteltérésünkre jól tetted,hogy nem hagytad annyiban. Sajnos sokan nem mennek a pénzük után és a csalók ezt nagyon jól tudják. Az üzemeltetők keze meg van kötve mivel sem eszközük sem hatáskörük nincs az ilyen helyzetek megoldására. Csak annyit tudnak tenni,hogy sorozatos,sok embert átverő csalók esetén a "felhasználót" azonnal letiltják,az adatokat pedig a károsultak rendelkezésére bocsájtják. Ez a dolog annyiban gyorsult fel,hogy a tapasztalt felhasználók jelzésére még azelőtt ki tudja vonni a Vatera a forgalomból a csalókat mielőtt azok álaukciói befejeződnének,megelőzvén így a nagyobb bajt, a licitálókat pedig figyelmeztetik emailben,hogy ne utaljanak. Azért vagyunk emberek hogy legyenek nézeteltérések,ezt kúlturáltnak nevezném mely egészséges életünk velejárója,tehát fátylat rá valóban!Köszönöm az utba igazításodat! |
|
|
|
2009-05-04 21:14
Létrehozva:
|
|
|
Bár már hasonló módon ezt előttem is leírták,csak kiegészíteném néhány gondolattal én is: Semmi gond nincs azzal,hogy leírod a problémádat a fórumban (ezért van),DE az eddigi 8 db "komoly" adás-vételes múltaddal nem kellene ilyen stílusban (APEH-hel,rendőrséggel fenyegetőzve) minősítened olyan felhasználót,aki már a több száz pozitív értékelésével többet tett le az asztalra. Ráadásul teszed mindezt úgy,hogy az aukció vége óta 5 munkanap telt el (amikor a bankok,posta stb. dolgoznak). Ebből legalább 1 azzal telt,hogy utaltál,valamikor 1-3 napon belül megérkezett a pénz. Minimális rugalmassággal feltételezhető,hogy az eladó nem napi 24 órában foglalkozik azzal,hogy postára szaladgál a megnyert termékekkel: van munkahelye,családja egyéb elfoglaltsága. DE A LÉNYEG: a termékleírásban szerepel,hogy a kiszállítás 5-15 munkanap.Ezzel tisztában kellett lenned,mielőtt licitáltál. (gondolom a 2 soros termékleírás nem annyira hosszú,hogy ne tudtad volna végig olvasni) Ezek alapján nem is értem,hogy miután vállaltad a max.15 MUNKANAP-ig tartó várakozást a termékre,miért vagy felháborodva,és támadod az eladót... És még egy megjegyzés!Olvasd el a semleges jelöléseit,és meglátod nem olyan ártatlan szegény,tehát mielőtt ügyvédet játszanál tájékozódj jobban a dolgokról!Meg még egy!Negatívot adott és azt írta az adá-vétel létre jött.....Hát igen:a részemről! |
|
|
|
2009-05-04 21:11
Létrehozva:
|
|
|
Bár már hasonló módon ezt előttem is leírták,csak kiegészíteném néhány gondolattal én is: Semmi gond nincs azzal,hogy leírod a problémádat a fórumban (ezért van),DE az eddigi 8 db "komoly" adás-vételes múltaddal nem kellene ilyen stílusban (APEH-hel,rendőrséggel fenyegetőzve) minősítened olyan felhasználót,aki már a több száz pozitív értékelésével többet tett le az asztalra. Ráadásul teszed mindezt úgy,hogy az aukció vége óta 5 munkanap telt el (amikor a bankok,posta stb. dolgoznak). Ebből legalább 1 azzal telt,hogy utaltál,valamikor 1-3 napon belül megérkezett a pénz. Minimális rugalmassággal feltételezhető,hogy az eladó nem napi 24 órában foglalkozik azzal,hogy postára szaladgál a megnyert termékekkel: van munkahelye,családja egyéb elfoglaltsága. DE A LÉNYEG: a termékleírásban szerepel,hogy a kiszállítás 5-15 munkanap.Ezzel tisztában kellett lenned,mielőtt licitáltál. (gondolom a 2 soros termékleírás nem annyira hosszú,hogy ne tudtad volna végig olvasni) Ezek alapján nem is értem,hogy miután vállaltad a max.15 MUNKANAP-ig tartó várakozást a termékre,miért vagy felháborodva,és támadod az eladót... Akarod szivesen elküldöm az emailjait és az én 54 évem alatt fedhetetlen az erkölcsim,nem csak pár száz adás-vétel alatt,tehát erről ennyit!Én egy óra múlva utaltam a pénzt,mert ugye ezért árulunk itt! |
|
|
|
2009-05-04 21:01
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 116 Regisztrált: 2007-06-29 20:45 Azonosító: 15 322 |
Tisztelt Felhasználók! Ezuton figyelmeztetlek Benneteket "MONZITOMIKA "felhasználó társunkra,aki a jellemtelen adásvételét azzal palástolja hogy negatívot ad a másiknak,holott az átutalt pénzt sem küldte vissza,sem pedig a kifizetett árut sem,immár tizedik napja.......így kénytelen kelletlen megtettem ellene a jogi lépéseket csalás büntettében,teljes jövedelem vizsgálat terhe mellett!Óvakodjatok tőle....ha valakinek erre ellenvetése van elküldöm az összes dokumentációt arról a mail levelezésekről amiket folytattunk,s melyekből kiderűl minősíthetetlen hangneme és pofátlansága.Arról nem is beszélve hányszor szólítottam fel a pénz visszafizetésére.Az iyen és ehhez hasonlók viselkedése ártanak ezen oldal nívójának és a kialakult remek közösség emberi kúltúrájának.Üdvözlettel Mindenkinek:Wlanbolha Bár már hasonló módon ezt előttem is leírták,csak kiegészíteném néhány gondolattal én is: Semmi gond nincs azzal,hogy leírod a problémádat a fórumban (ezért van),DE az eddigi 8 db "komoly" adás-vételes múltaddal nem kellene ilyen stílusban (APEH-hel,rendőrséggel fenyegetőzve) minősítened olyan felhasználót,aki már a több száz pozitív értékelésével többet tett le az asztalra. Ráadásul teszed mindezt úgy,hogy az aukció vége óta 5 munkanap telt el (amikor a bankok,posta stb. dolgoznak). Ebből legalább 1 azzal telt,hogy utaltál,valamikor 1-3 napon belül megérkezett a pénz. Minimális rugalmassággal feltételezhető,hogy az eladó nem napi 24 órában foglalkozik azzal,hogy postára szaladgál a megnyert termékekkel: van munkahelye,családja egyéb elfoglaltsága. DE A LÉNYEG: a termékleírásban szerepel,hogy a kiszállítás 5-15 munkanap.Ezzel tisztában kellett lenned,mielőtt licitáltál. (gondolom a 2 soros termékleírás nem annyira hosszú,hogy ne tudtad volna végig olvasni) Ezek alapján nem is értem,hogy miután vállaltad a max.15 MUNKANAP-ig tartó várakozást a termékre,miért vagy felháborodva,és támadod az eladót... |
|
|
|
2009-05-04 20:56
Létrehozva:
|
|
|
A stílusodra csak "no comment".Magadat értékelted! természetesen. azonkívül szóltam az eladónak, hogy lehetösége legyen megvédenie magát. A hozzászólást -bambooflower- szerkesztette a következő időpontban: 2009-05-04 20:57 -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-05-04 20:53
Létrehozva:
|
|
|
szerintem meg hagyd abba a hisztit, meg az eladó rágalmazását. a napokban meg fogod kapni a termékedet. 10 napja járt le az aukció, közben utaltál, és még egy hosszú hétvége is volt. a rendörség meg nem foglalkozik ilyen piti ügyekkel. az eladónak mellesleg többszáz pozitív értékelése van. tegyél a fejedre egy borogatást, 1500 Ft miatt különben sem érdemes igy kifordulni. A stílusodra csak "no comment".Magadat értékelted! |
|
|
|
2009-05-04 20:53
Létrehozva:
|
|
|
szerintem meg hagyd abba a hisztit, meg az eladó rágalmazását. a napokban meg fogod kapni a termékedet. 10 napja járt le az aukció, közben utaltál, és még egy hosszú hétvége is volt. a rendörség meg nem foglalkozik ilyen piti ügyekkel. az eladónak mellesleg többszáz pozitív értékelése van. tegyél a fejedre egy borogatást, 1500 Ft miatt különben sem érdemes igy kifordulni. P.S. ha elolvasod a termékleírást, ott áll: szállítás 5-15 munkanap -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-05-04 20:40
Létrehozva:
|
|
|
Való igazad van,bár én már biztosabb helyre küldtem és azt is hogy itt ez az oldal hemzseg az átverő paliktól meg az azokat védő hozzászólóktól!Na és az ilyen csalók adják náluk becsületesebb embereknek a negatívot,feltüntetve magukat a becsületrend lovagjának!Van pofája odaírni nekem hogy az üzlet létre jött!Hát a pénzt elküldtem de az árú nem jön 10 napja!Ezeket miért nem tíltják le az oldalról?????????? szerintem meg hagyd abba a hisztit, meg az eladó rágalmazását. a napokban meg fogod kapni a termékedet. 10 napja járt le az aukció, közben utaltál, és még egy hosszú hétvége is volt. a rendörség meg nem foglalkozik ilyen piti ügyekkel. az eladónak mellesleg többszáz pozitív értékelése van. tegyél a fejedre egy borogatást, 1500 Ft miatt különben sem érdemes igy kifordulni. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-05-04 20:37
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Sziasztok! Okulásul írom le Nektek hogy tartózkodjatok a MonziTomika nevű felhasználótól mert egy átverő,aki ellen kénytelen vagyok a törvény szigorával visszavágni,mert nem elég hogy átvert,leszarágózott,de még ő adott negatívot,amikor a pénzem benyelte,árút meg nem kűldött!Meg van minden bizonyíték,amit már át is adtam a rendőrségnek,hamár itt az üzemeltetők nem védik oly sok becsületes emberek érdekeit hamár fizetünk is ezért nekik! Fátylat borítva az apró nézeteltérésünkre jól tetted,hogy nem hagytad annyiban. Sajnos sokan nem mennek a pénzük után és a csalók ezt nagyon jól tudják. Az üzemeltetők keze meg van kötve mivel sem eszközük sem hatáskörük nincs az ilyen helyzetek megoldására. Csak annyit tudnak tenni,hogy sorozatos,sok embert átverő csalók esetén a "felhasználót" azonnal letiltják,az adatokat pedig a károsultak rendelkezésére bocsájtják. Ez a dolog annyiban gyorsult fel,hogy a tapasztalt felhasználók jelzésére még azelőtt ki tudja vonni a Vatera a forgalomból a csalókat mielőtt azok álaukciói befejeződnének,megelőzvén így a nagyobb bajt, a licitálókat pedig figyelmeztetik emailben,hogy ne utaljanak. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-05-04 20:36
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Tisztelt Felhasználók! Ezuton figyelmeztetlek Benneteket "MONZITOMIKA "felhasználó társunkra,aki a jellemtelen adásvételét azzal palástolja hogy negatívot ad a másiknak,holott az átutalt pénzt sem küldte vissza,sem pedig a kifizetett árut sem,immár tizedik napja.......így kénytelen kelletlen megtettem ellene a jogi lépéseket csalás büntettében,teljes jövedelem vizsgálat terhe mellett!Óvakodjatok tőle....ha valakinek erre ellenvetése van elküldöm az összes dokumentációt arról a mail levelezésekről amiket folytattunk,s melyekből kiderűl minősíthetetlen hangneme és pofátlansága.Arról nem is beszélve hányszor szólítottam fel a pénz visszafizetésére.Az iyen és ehhez hasonlók viselkedése ártanak ezen oldal nívójának és a kialakult remek közösség emberi kúltúrájának.Üdvözlettel Mindenkinek:Wlanbolha Kedves wlanbolha! Amennyiben nem kapta meg a kifizetett terméket, küldje el a kapcsolatfelvételen keresztül a pontos termékkódot, a termék kifizetésének igazolását és megtesszük a szükséges intézkedéseket. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-04 20:35
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Sziasztok! Okulásul írom le Nektek hogy tartózkodjatok a MonziTomika nevű felhasználótól mert egy átverő,aki ellen kénytelen vagyok a törvény szigorával visszavágni,mert nem elég hogy átvert,***,de még ő adott negatívot,amikor a pénzem benyelte,árút meg nem kűldött!Meg van minden bizonyíték,amit már át is adtam a rendőrségnek,hamár itt az üzemeltetők nem védik oly sok becsületes emberek érdekeit hamár fizetünk is ezért nekik! Kedves wlanbolha! Amennyiben nem kapta meg a kifizetett terméket, küldje el a kapcsolatfelvételen keresztül a pontos termékkódot, a termék kifizetésének igazolását és megtesszük a szükséges intézkedéseket. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-05-04 20:30
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Okulásul írom le Nektek hogy tartózkodjatok a MonziTomika nevű felhasználótól mert egy átverő,aki ellen kénytelen vagyok a törvény szigorával visszavágni,mert nem elég hogy átvert,***,de még ő adott negatívot,amikor a pénzem benyelte,árút meg nem kűldött!Meg van minden bizonyíték,amit már át is adtam a rendőrségnek,hamár itt az üzemeltetők nem védik oly sok becsületes emberek érdekeit hamár fizetünk is ezért nekik! A hozzászólást -Vatera_Fórum_Moderátor- szerkesztette a következő időpontban: 2009-05-04 20:34 |
|
|
|
2009-05-04 20:16
Létrehozva:
|
|
|
azért én a helyedben elküldeném az egész levelezést a biztonsag@vatera.com címre! Hátha segít! Való igazad van,bár én már biztosabb helyre küldtem és azt is hogy itt ez az oldal hemzseg az átverő paliktól meg az azokat védő hozzászólóktól!Na és az ilyen csalók adják náluk becsületesebb embereknek a negatívot,feltüntetve magukat a becsületrend lovagjának!Van pofája odaírni nekem hogy az üzlet létre jött!Hát a pénzt elküldtem de az árú nem jön 10 napja!Ezeket miért nem tíltják le az oldalról?????????? |
|
|
|
2009-05-04 20:11
Létrehozva:
|
|
|
Nem akarod megnevezni a "drága" barátod ? minek nevezze meg ugyse tesz senki semmit az átverések ellen,ezt csak ugy lehet megelőzni és megakadályozni ahogy én tettem,De azért elgondolkodtató az oldal üzemeltetőjének a hozzáállása is,na meg itt egy-két "kedves"és"szimpatikus"emberé is.Ennél sokkal biztosabb oldalakat is zártak már be! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 06:51 |