Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-05-04 18:20
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes rumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 651 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Magyarország/Budapest Azonosító: 41 |
Kedves Vatera Fórum Moderátor!Ez a válasz engem arra enged következtetni hogy a Vatera az igazmondást kirugással jutalmazza és a többi aki nem ismeri el az önlicitet---habár nyilvánvaló!!!- az pedig zavartalanul csinálhatja tovább.Hát ez az ami az én korrekt gondolkodású agyamban nem akar elférni!Gondolom ezzel nem csak én vagyok így!!Biztos hogy jól van ez így????Soká kell még az ilyen "aukciókat" kerülgetni??? Nem, nincs ez így jól, de gyanítom sokáig kell nézegetni mert a kiskapuk már csak ilyenek sajnos! |
|
|
|
2009-05-04 18:18
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 544 Regisztrált: 2007-03-28 20:26 Innen: Budapest Azonosító: 2 610 |
Sziasztok! Szerintetek miért van az, hogy egy "drága" barátom akivel cseréltem egy telót (én hülye elküldtem neki az enyémet + ráfizettem), ő meg ugyebár semmit "nem" adott (a másik teló)!Csak állandóan vetit a kedves!!! De ez még mind semmi, de a vatera sem tesz semmilyen lépést! Küldjem ide, küldjem oda a levelet, nem jó helyre küldtem, küldjem máshova! Most akkor az én érdekeimet ki nézi? Hogy is van ez? G. Nem akarod megnevezni a "drága" barátod ? |
|
|
|
2009-05-04 18:10
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Pl ráböksz wlanbolha felhasználónevére, és ott virít a kapott negatívja, amiről írt Nem magamra hanem a kezdőkre gondoltam elsősorban. Ha nincs negatív, és még nem tudja valaki használni a keresőt akkor meg van lőve. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-05-04 17:57
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes rumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 651 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Magyarország/Budapest Azonosító: 41 |
Sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem, úgy néz ki a vevő nem akar fizetni. Történt ugyanis, hogy egyik ismerősünk kérésére feltettem vaterára egy hasizomerősítő-gépet, amit el is vitt egy 0 referenciás ember (már itt gyanakodhattam volna),a fizetésmódja utánvételes volt. Lévén, hogy ismerősömé volt a gép ő csomagolta be és vitte el a postára, de sajnos nem utánvételesként adta fel- kérésem ellenére, csak simán, így a vevőnek meg volt előlegezve a bizalom. Teltek a hetek, a pénz nem érkezett meg, 2-3 naponta írtam neki e-mailt, természetesen egyikre sem válaszolt, aztán megelégeltem és megkerestem iwiw-en, na erre a levelemre hajlandó volt válaszolni, miszerint ő feladta a pénzt és ne fenyegessem. Na mai napig nem érkezett meg a pénz, amit már állítása szerint hetekkel ezelőtt feladott. Mit lehet ilyenkor tenni? Keressem meg és verjem ki belőle a pénzt, írjak a vaterának vagy mit csináljak? Az meg a másik külön kellemetlenség, hogy nem a saját árumat nyúlta le. http://www.vatera.hu/abflex_hasizom_erosit..._145661710.html A vevőd a vásárlás napján regisztrált, másnap még belépett majd soha többé...és ennek már 3 hete. Mit lehet még mondani erre...szerintem semmi remény, tanulópénz, szerencsére nem is túl drága. 0-ás-nak utánvéttel soha , ezenkívül mielőtt a pénz a számlánkon van soha...A vatera nem fog tudni segíteni, sajnos A hozzászólást -blowjob- szerkesztette a következő időpontban: 2009-05-04 17:58 |
|
|
|
2009-05-04 17:42
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-08-16 16:03 Azonosító: 179 974 |
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem, úgy néz ki a vevő nem akar fizetni. Történt ugyanis, hogy egyik ismerősünk kérésére feltettem vaterára egy hasizomerősítő-gépet, amit el is vitt egy 0 referenciás ember (már itt gyanakodhattam volna),a fizetésmódja utánvételes volt. Lévén, hogy ismerősömé volt a gép ő csomagolta be és vitte el a postára, de sajnos nem utánvételesként adta fel- kérésem ellenére, csak simán, így a vevőnek meg volt előlegezve a bizalom. Teltek a hetek, a pénz nem érkezett meg, 2-3 naponta írtam neki e-mailt, természetesen egyikre sem válaszolt, aztán megelégeltem és megkerestem iwiw-en, na erre a levelemre hajlandó volt válaszolni, miszerint ő feladta a pénzt és ne fenyegessem. Na mai napig nem érkezett meg a pénz, amit már állítása szerint hetekkel ezelőtt feladott. Mit lehet ilyenkor tenni? Keressem meg és verjem ki belőle a pénzt, írjak a vaterának vagy mit csináljak? Az meg a másik külön kellemetlenség, hogy nem a saját árumat nyúlta le. http://www.vatera.hu/abflex_hasizom_erosit..._145661710.html |
|
|
|
2009-05-04 17:25
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
|
|
|
|
2009-05-04 17:17
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 23 Regisztrált: 2009-03-17 21:40 Azonosító: 555 274 |
Hát képzeld el hogy igen,ha valaki aljas és csaló!Vagy te nem így gondolod?Aki nem az mind egy követ fúj az ilyenekkel!Egyébként nem véletlenül fogynak itt a tagok,nem a fizetőssé tétel miatt!A nagyokos nem én vagyok,hanem aki írta,én csak egy balek az ilyen és ehhez hasonló emberek meg a menők!Olvasva a fórumot nagyon sok ilyen balek van mint én de ahogy látom egyiknek sincs igaza csak a csaló,tolvaj és okoskodóknak.Mert aki a másikat átveri az ugye nem más??Vagy tévedek? |
|
|
|
2009-05-04 17:09
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 543 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Érd Azonosító: 6 |
"A jogi lépéseket megtettem,az APEH vizsgálatot elrendeltem." te ilyet is tudsz? -------------------- |
|
|
|
2009-05-04 17:06
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2007-10-17 12:40 Azonosító: 32 541 |
Én nem látom a negatívodat. Lehet, hogy mégis törölték? Még nem is adott csak levélben közölte, hogy miért adna pozitívat?! (finoman fogalmaztam) Viszont a Vaterának legyen mondva 3-4 levélváltás után tüzetesebben megvizsgálták az ügyet és ha negatívat vagy semlegest kapok akkor tölrik a visszajelzést. Vagyis azt gondolom megéri párt kört futni a avterával ez ügyben mert első körben csak a sablon szöveg jön. |
|
|
|
2009-05-04 16:58
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Én nem látom a negatívodat. Lehet, hogy mégis törölték?
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-05-04 16:48
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Attól még lehet.Cseréről volt szó. "akivel cseréltem egy telót (én hülye elküldtem neki az enyémet ..." Ez alapján úgy néz ki telefont cserélt telefonra. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2009-05-04 16:48 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-05-04 16:37
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 544 Regisztrált: 2007-03-28 20:26 Innen: Budapest Azonosító: 2 610 |
|
|
|
|
2009-05-04 16:33
Létrehozva:
|
|
|
Ő lenne a legutóbbi értékelőd? Az nem valószínű ugyanis az egy számológép. Már ha jól látom. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-05-04 16:26
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Szerintetek miért van az, hogy egy "drága" barátom akivel cseréltem egy telót (én hülye elküldtem neki az enyémet + ráfizettem), ő meg ugyebár semmit "nem" adott (a másik teló)!Csak állandóan vetit a kedves!!! De ez még mind semmi, de a vatera sem tesz semmilyen lépést! Küldjem ide, küldjem oda a levelet, nem jó helyre küldtem, küldjem máshova! Most akkor az én érdekeimet ki nézi? Hogy is van ez? G. Ő lenne a legutóbbi értékelőd? |
|
|
|
2009-05-04 16:18
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-11-05 10:51 Azonosító: 276 754 |
Sziasztok!
Szerintetek miért van az, hogy egy "drága" barátom akivel cseréltem egy telót (én hülye elküldtem neki az enyémet + ráfizettem), ő meg ugyebár semmit "nem" adott (a másik teló)!Csak állandóan vetit a kedves!!! De ez még mind semmi, de a vatera sem tesz semmilyen lépést! Küldjem ide, küldjem oda a levelet, nem jó helyre küldtem, küldjem máshova! Most akkor az én érdekeimet ki nézi? Hogy is van ez? G. |
|
|
|
2009-05-04 16:10
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Jó hogy neked csak ez a bajod,dehát legyen a pontos felhasználó::MonziTomika.Majd ha téged vernének át nem ez lenne a bajod,de ugy látszik ezeket kell védeni....ez egész társadalmunkra is jellemző! "A jogi lépéseket megtettem,az APEH vizsgálatot elrendeltem." te ilyet is tudsz? -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-05-04 16:10
Létrehozva:
|
|
|
Jó hogy neked csak ez a bajod,dehát legyen a pontos felhasználó::MonziTomika.Majd ha téged vernének át nem ez lenne a bajod,de ugy látszik ezeket kell védeni....ez egész társadalmunkra is jellemző! Figyelj nagyokos! Hogy tudja megnézni valaki,hogy miről van szó ha arra nem vagy képes,hogy pontosan leírd a nevét? Egy ilyen névnél elég sok variáció van ha már csak 1 karaktert is rosszul írsz be. Azt hiszed mindenki azzal tölti az idejét ,hogy folyamatosan próbálgatja vajon melyik karakter lehet kisbetű vagy melyik nagy? Inkább ez a jellemző a társadalomra,hogy ha valaki hibázik akkor a száját jártatja de el nem ismeri. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2009-05-04 16:12 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-05-04 16:06
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 23 Regisztrált: 2009-03-17 21:40 Azonosító: 555 274 |
Jó hogy neked csak ez a bajod,dehát legyen a pontos felhasználó::MonziTomika.Majd ha téged vernének át nem ez lenne a bajod,de ugy látszik ezeket kell védeni....ez egész társadalmunkra is jellemző!
|
|
|
|
2009-05-04 15:58
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Felhasználók! Ezuton figyelmeztetlek Benneteket "MONZITOMIKA "felhasználó társunkra,aki a jellemtelen adásvételét azzal palástolja hogy negatívot ad a másiknak,holott az átutalt pénzt sem küldte vissza,sem pedig a kifizetett árut sem,immár tizedik napja.......így kénytelen kelletlen megtettem ellene a jogi lépéseket csalás büntettében,teljes jövedelem vizsgálat terhe mellett!Óvakodjatok tőle....ha valakinek erre ellenvetése van elküldöm az összes dokumentációt arról a mail levelezésekről amiket folytattunk,s melyekből kiderűl minősíthetetlen hangneme és pofátlansága.Arról nem is beszélve hányszor szólítottam fel a pénz visszafizetésére.Az iyen és ehhez hasonlók viselkedése ártanak ezen oldal nívójának és a kialakult remek közösség emberi kúltúrájának.Üdvözlettel Mindenkinek:Wlanbolha Már vagy 100x le lett írva,hogy ha már idecitálsz valakit akkor legalább pontosan írd le a kixxxxott felhasználónevet. MIÉRT NEM LEHET EZT MEGÉRTENI??? MONZITOMIKA= Nincs ilyen felhasználó! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-05-04 15:54
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 889 Regisztrált: 2007-06-07 07:40 Innen: Magyarország/Budapest Azonosító: 13 038 |
Tisztelt Felhasználók! Ezuton figyelmeztetlek Benneteket "MONZITOMIKA "felhasználó társunkra,aki a jellemtelen adásvételét azzal palástolja hogy negatívot ad a másiknak,holott az átutalt pénzt sem küldte vissza,sem pedig a kifizetett árut sem,immár tizedik napja.......így kénytelen kelletlen megtettem ellene a jogi lépéseket csalás büntettében,teljes jövedelem vizsgálat terhe mellett!Óvakodjatok tőle....ha valakinek erre ellenvetése van elküldöm az összes dokumentációt arról a mail levelezésekről amiket folytattunk,s melyekből kiderűl minősíthetetlen hangneme és pofátlansága.Arról nem is beszélve hányszor szólítottam fel a pénz visszafizetésére.Az iyen és ehhez hasonlók viselkedése ártanak ezen oldal nívójának és a kialakult remek közösség emberi kúltúrájának.Üdvözlettel Mindenkinek:Wlanbolha azért én a helyedben elküldeném az egész levelezést a biztonsag@vatera.com címre! Hátha segít! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 06:52 |