Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-04-01 11:22
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 274 Regisztrált: 2008-08-26 16:36 Azonosító: 182 714 |
örülnénk, ha a két üzlettel és egy baromi negával nem nem te helyeznél kilátásba szankciókat a fórumon ! mellesleg a hulladék, lopott, pénzért árult programokat én is azonnal eltávolítanám a fenébe ! No comment.... -------------------- A Tegnap Történelem" A Holnap Rejtély" A Ma Ajándék"
|
|
|
|
2009-04-01 11:21
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
He ez nem is, de az értékelései! "Semleges vélemény: Megbízható vaterás nyugottan rendeljetek tőle " és akkor lejjebbgörget.......... Király, én rendelnék! szép karrier - 12/4/2...és ez lesz még rosszabb ! hétszentség... persze telcsi-laptop nepper...( kivétel a tiszteleté -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2009-04-01 11:15
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 212 Regisztrált: 2007-06-03 08:03 Azonosító: 12 575 |
ha már az érdekes eladók a téma - http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=143591449 mondom, körülnézek, n958g-t vennék...letettem róla egyelőre, marad a mezei n95-öm... "Újszerű állapotban AZ ÁR NEM ALKUKÉPES (már igy is ár alatt van jócskán), HA ENYIÉRT NEM KELL NE VED MEG, MERT NEM FOGOM ODAADNI 20E FT-ÉRT,HA BE AKARSZ SZÁMÍTATTNI VALANIT AKKOR AZT IS EHEZ AZ ÁRHOZ NÉZED, NEM FOGOM PIACI ÁRON BESZÁMOLNI A SZA*OS ALSOGAGYÁT (CSERE ÁR 65000 FT EZZEL SZÁMOLJ A CSEREBERÉNÉL)" He ez nem is, de az értékelései! "Semleges vélemény: Megbízható vaterás nyugottan rendeljetek tőle " és akkor lejjebbgörget.......... Király, én rendelnék! A hozzászólást -Gettagrip- szerkesztette a következő időpontban: 2009-04-01 11:16 |
|
|
|
2009-04-01 11:11
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
ha már az érdekes eladók a téma -
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=143591449 mondom, körülnézek, n958g-t vennék...letettem róla egyelőre, marad a mezei n95-öm... "Újszerű állapotban AZ ÁR NEM ALKUKÉPES (már igy is ár alatt van jócskán), HA ENYIÉRT NEM KELL NE VED MEG, MERT NEM FOGOM ODAADNI 20E FT-ÉRT,HA BE AKARSZ SZÁMÍTATTNI VALANIT AKKOR AZT IS EHEZ AZ ÁRHOZ NÉZED, NEM FOGOM PIACI ÁRON BESZÁMOLNI A SZA*OS ALSOGAGYÁT (CSERE ÁR 65000 FT EZZEL SZÁMOLJ A CSEREBERÉNÉL)" A hozzászólást -csabau- szerkesztette a következő időpontban: 2009-04-01 11:12 -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2009-04-01 11:04
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 212 Regisztrált: 2007-06-03 08:03 Azonosító: 12 575 |
Na jó, ez a verden sem annyira mintaeladó de ilyen alapon őt sem kellett volna lehúzni:)
|
|
|
|
2009-04-01 10:57
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm csabau, már alig bírtam vele egyedül:) Lerántott volna a mélybe:)
Még egy apróság a tisztességes eladók üzletének a rontásáról: Tisztelt verden! ha ilyen olcsó a javittatása miért nem csináltatod meg s azután adod el.ezt a telefont nem lehet életre kelteni. - fogas81 Tisztelt fogas81! azért adom el mert tul sok telefonom van ez meg már 1 jó ideje itt porosodik!amugy meg nem értem az ilyeneket h mért ugatnak bele a másik üzletébe! - verden ENNYIIIIIIII!!!!!! |
|
|
|
2009-04-01 10:43
Létrehozva:
|
|
|
.... Linkeld be ne igy irogass,valóban sok kaszinó oldal létezik,de nem ezekkel a programokkal.gyanítom neked valami nagyon fájhat mert ráérsz más eladót piszkálni.Kóklerkedésről meg ne irogass nézz magadba de rendesen.Javaslom ezek után,hogy foglalkozz magaddal mert megteszem a szükséges lépést,hogy ne érj rá a piactér eladóit üzletrontó megjegyzésekkel illetni. örülnénk, ha a két üzlettel és egy baromi negával nem nem te helyeznél kilátásba szankciókat a fórumon ! mellesleg a hulladék, lopott, pénzért árult programokat én is azonnal eltávolítanám a fenébe ! -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2009-04-01 10:43
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 274 Regisztrált: 2008-08-26 16:36 Azonosító: 182 714 |
origo szofverbázis, www.bet-at-home.com itt pókerezni lehet meg nyerőgépezni is, pénzért is(play for real) és ingyen is (play for fun), meg fogadhatsz is de bármelyik ilyen internetes portálon lehet játszani van ezer meg ezer, elegem volt belőled meg a másikból is, b*sszátok át az embereket ahogy akarjátok, nem vagyok irígy. Nem érdekel a többi termék, Te reklamáltál hogy nem tisztességes az hogy másnak drágábban vették meg a jobban meghirdetett termékét mint a tiédet, erre megnéztem a Te termékeidet és szerintem meg az a nem tisztességes hogy ilyeneket árulsz. Azért hoztalak téged példának mert te verted a nyálad hogy jajj más óráját drágábban vették meg, ez nem tisztességes. Ennyi, csinálj amit akarsz. Válogasd meg a szavaidat,amig én megadom a tiszteletet addig el is várom!Sok sok kaszinó oldalon vannak ingyenesen játszható játékok,de nem ezekkel a programokkal esetleg hasonlóval ezt gondolom te is észrevetted de neked jobban esik ugy leirni mintha ugyanaz lenne.Káromkodás helyett inkább moderáld magad és nyugodtabb leszel. Üdvözlettel:fogas81 -------------------- A Tegnap Történelem" A Holnap Rejtély" A Ma Ajándék"
|
|
|
|
2009-04-01 10:39
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy kipróbáltam kedves fogas, azt is hogy az egyik terméked nevét beírtam a gugliba (google) és rögtön az első találatra ráklikkelsz, aztán két kattintás és már pörög is a játékgép. Fenntvan egy csomó féle, azzal játszol amivel akarsz. További jó kóklerkedést. Cs Linkeld be ne igy irogass,valóban sok kaszinó oldal létezik,de nem ezekkel a programokkal.gyanítom neked valami nagyon fájhat mert ráérsz más eladót piszkálni.Kóklerkedésről meg ne irogass nézz magadba de rendesen.Javaslom ezek után,hogy foglalkozz magaddal mert megteszem a szükséges lépést,hogy ne érj rá a piactér eladóit üzletrontó megjegyzésekkel illetni. Állok elébed kedves egynega, egysemleges, hárompoz. Nem linkelek be semmit mert nem szabad, már az előbb sem kellett volna, keresd meg adtam elég infót. Ha meg h*lye vagy hozzá akkor sorry. Viszlát:) A hozzászólást -Gettagrip- szerkesztette a következő időpontban: 2009-04-01 10:40 |
|
|
|
2009-04-01 10:35
Létrehozva:
|
|
|
[quote name='Gettagrip' date='2009-04-01 08:57' post='584406']
Amúgy kipróbáltam kedves fogas, azt is hogy az egyik terméked nevét beírtam a gugliba (google) és rögtön az első találatra ráklikkelsz, aztán két kattintás és már pörög is a játékgép. Fenntvan egy csomó féle, azzal játszol amivel akarsz. További jó kóklerkedést. Cs Linkeld be ne igy irogass,valóban sok kaszinó oldal létezik,de nem ezekkel a programokkal.gyanítom neked valami nagyon fájhat mert ráérsz más eladót piszkálni.Kóklerkedésről meg ne irogass nézz magadba de rendesen.Javaslom ezek után,hogy foglalkozz magaddal mert megteszem a szükséges lépést,hogy ne érj rá a piactér eladóit üzletrontó megjegyzésekkel illetni. -------------------- A Tegnap Történelem" A Holnap Rejtély" A Ma Ajándék"
|
|
|
|
2009-04-01 09:42
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 483 Regisztrált: 2007-04-17 02:56 Azonosító: 5 690 |
Másik téma... Találtam egy egyforintos kikiáltási árú, minimálár nélküli terméket, zárt aukció. Klikkeltem hogy részt szeretnék venni az aukción, nemsokkal később az egyik termékem alá kaptam egy üzenetet hogy tegyek ajánlatot és ha jó neki akkor fixárra felteszi, beenged és megvehetem! Gondolom ez bevett szokás bár engem kicsit meglepett. http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=radnaine Napok óta mondogatja a vatera, hogy ez szabálytalan aukció, ennek ellenére terjed... |
|
|
|
2009-04-01 09:08
Létrehozva:
|
|
|
Másik téma... Találtam egy egyforintos kikiáltási árú, minimálár nélküli terméket, zárt aukció.
Klikkeltem hogy részt szeretnék venni az aukción, nemsokkal később az egyik termékem alá kaptam egy üzenetet hogy tegyek ajánlatot és ha jó neki akkor fixárra felteszi, beenged és megvehetem! Gondolom ez bevett szokás bár engem kicsit meglepett. http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=radnaine |
|
|
|
2009-04-01 08:57
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy kipróbáltam kedves fogas, azt is hogy az egyik terméked nevét beírtam a gugliba (google) és rögtön az első találatra ráklikkelsz, aztán két kattintás és már pörög is a játékgép. Fenntvan egy csomó féle, azzal játszol amivel akarsz. További jó kóklerkedést. Csá.
|
|
|
|
2009-04-01 08:39
Létrehozva:
|
|
|
Mutass már légyszives egy oldalt mert én is letölteném.... Azért jogtiszta a program mert éppen,hogy nem tölthető le sehonnan.Etnikai megjegyzést kérném mellőzni.Senkinek nem kötelező megvásárolni,ha mégis megvásárolják akkor úgy gondolom szükségük van rá,és mégsem letölthető.A többi programot áruló nevében is kikérem magamnak,hogy efféle megnyilvánulást mutass nekünk mint eladóknak.Semmiféle át.....ás,és ci...dás nincsen,csak lehetőség van a program megvásárolására.Egyébként azért ne irogass ide a fórumra,hogy gyarapítsd a hozzászólásaid számát,és úgy érzem a szavaidból,hogy irigy vagy.Javaslom ha ennyire ráérsz a vatera több ezer termékét is vesd górcső alá és várjuk a véleményt.Hajrá Üdvözlettel:fogas81 origo szofverbázis, www.bet-at-home.com itt pókerezni lehet meg nyerőgépezni is, pénzért is(play for real) és ingyen is (play for fun), meg fogadhatsz is de bármelyik ilyen internetes portálon lehet játszani van ezer meg ezer, elegem volt belőled meg a másikból is, b*sszátok át az embereket ahogy akarjátok, nem vagyok irígy. Nem érdekel a többi termék, Te reklamáltál hogy nem tisztességes az hogy másnak drágábban vették meg a jobban meghirdetett termékét mint a tiédet, erre megnéztem a Te termékeidet és szerintem meg az a nem tisztességes hogy ilyeneket árulsz. Azért hoztalak téged példának mert te verted a nyálad hogy jajj más óráját drágábban vették meg, ez nem tisztességes. Ennyi, csinálj amit akarsz. A hozzászólást -Gettagrip- szerkesztette a következő időpontban: 2009-04-01 08:42 |
|
|
|
2009-04-01 08:04
Létrehozva:
|
|
|
Nemhiszem el hogy nem érted, ez amit Te hoztál fel ez nem példa. A zöldséget meg kell venni, ezek a játékprogramok pedig mindenkinek megvannak. Áhhh, úgylátom hogy felesleges tovább magyaráznom. Halott, pofozott sz*rnak a csók, kb ennyit érek el vele. (Legyen akkor tisztességes a tudatlanságot kihasználni, megadom magam, ezentúl én is átb*szok mindenkit akit csak lehet. Úgylátszik ez elfogadott dolog. Nekem kicsit erős ez a c*gánykodás de majd hozzászokok.) Mutass már légyszives egy oldalt mert én is letölteném.... Azért jogtiszta a program mert éppen,hogy nem tölthető le sehonnan.Etnikai megjegyzést kérném mellőzni.Senkinek nem kötelező megvásárolni,ha mégis megvásárolják akkor úgy gondolom szükségük van rá,és mégsem letölthető.A többi programot áruló nevében is kikérem magamnak,hogy efféle megnyilvánulást mutass nekünk mint eladóknak.Semmiféle át.....ás,és ci...dás nincsen,csak lehetőség van a program megvásárolására.Egyébként azért ne irogass ide a fórumra,hogy gyarapítsd a hozzászólásaid számát,és úgy érzem a szavaidból,hogy irigy vagy.Javaslom ha ennyire ráérsz a vatera több ezer termékét is vesd górcső alá és várjuk a véleményt.Hajrá Üdvözlettel:fogas81 -------------------- A Tegnap Történelem" A Holnap Rejtély" A Ma Ajándék"
|
|
|
|
2009-04-01 06:45
Létrehozva:
|
|
|
Na és ha a szomszédod olyan lusta vagy neadjisten tudatlan hogy inkább fizet mint hogy magának eresszen vizet?Jó példa erre hogy a mi környékünkön a vándorzöldséges vígan megél olyanokból akinek a kertjét fölveri a gaz!!A röhej csak az hogy látom ezeket a vándorzöldségeseket a Lidl-ból kitolni a nagy kocsi árut amit falun árulnak!!!Részemről semmi kivetnivalót nem találok azokban a hirdetésekben.Akkor ilyen alapon azt is mondhatjuk hogy a nagyker bolt is nyitva áll mindenki előtt mégis rengetegen itt a Vatera piacterén azt árulják amit Te(vagy én)kifizettünk és csak két -három hét mulva küldik!!Az talán etikusabb??Tudom legtöbben nem jókedvükben teszik és nem bántásnak szántam feléjük csak példának az eset illusztrálására!(Ha ezzel valakit megbántottam attól ezuton kérek bocsánatot!BOCS!!!!) Nemhiszem el hogy nem érted, ez amit Te hoztál fel ez nem példa. A zöldséget meg kell venni, ezek a játékprogramok pedig mindenkinek megvannak. Áhhh, úgylátom hogy felesleges tovább magyaráznom. Halott, pofozott *** a csók, kb ennyit érek el vele. (Legyen akkor tisztességes a tudatlanságot kihasználni, megadom magam, ezentúl én is *** mindenkit akit csak lehet. Úgylátszik ez elfogadott dolog. Nekem kicsit erős ez a c*gánykodás de majd hozzászokok.) A hozzászólást -Vatera_Fórum_Moderátor- szerkesztette a következő időpontban: 2009-04-01 09:24 |
|
|
|
2009-03-31 23:41
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 153 Regisztrált: 2008-10-14 15:34 Innen: Innen hát... Azonosító: 237 114 |
|
|
|
|
2009-03-31 23:31
Létrehozva:
|
|
|
lyaly
-------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2009-03-31 22:33
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2009-01-19 21:57 Azonosító: 419 734 |
Csak gratulálni tudok és még hálás is lehet hogy nem kapot töbet a kis ***.
A hozzászólást -Vatera_Fórum_Moderátor- szerkesztette a következő időpontban: 2009-04-01 09:37 |
|
|
|
2009-03-31 22:13
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 459 Regisztrált: 2007-06-02 21:49 Azonosító: 12 540 |
Te magad mondod, ingyen játszhatják, akkor miért kéne pénzt elvenni tőlük érte? Miért árulod pénzért ha ingyen van? Ez a lényeg. Ennyi. Ezekkel a programokkal ingyenesen játszhatnak a neten, sőt le is tölthetőek. szoftverbázisról...stb teljesen legálisan. Én is kezdjek el csapvizet árulni a szomszédaimnak amikor Ők is tudnak a saját csapjukból engedni? Gondolkozzál már... Na és ha a szomszédod olyan lusta vagy neadjisten tudatlan hogy inkább fizet mint hogy magának eresszen vizet?Jó példa erre hogy a mi környékünkön a vándorzöldséges vígan megél olyanokból akinek a kertjét fölveri a gaz!!A röhej csak az hogy látom ezeket a vándorzöldségeseket a Lidl-ból kitolni a nagy kocsi árut amit falun árulnak!!!Részemről semmi kivetnivalót nem találok azokban a hirdetésekben.Akkor ilyen alapon azt is mondhatjuk hogy a nagyker bolt is nyitva áll mindenki előtt mégis rengetegen itt a Vatera piacterén azt árulják amit Te(vagy én)kifizettünk és csak két -három hét mulva küldik!!Az talán etikusabb??Tudom legtöbben nem jókedvükben teszik és nem bántásnak szántam feléjük csak példának az eset illusztrálására!(Ha ezzel valakit megbántottam attól ezuton kérek bocsánatot!BOCS!!!!) -------------------- A legnemesebb gondolat sem ér semmit ha nem osztod meg másokkal!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 06:15 |