IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1353 Oldal V  « < 961 962 963 964 965 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Problémás Felhasználók
Korrektbelyeg
hozzászólás 2009-04-21 18:42
Létrehozva: #19241


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 9
Regisztrált: 2008-05-25 22:39
Azonosító: 155 902IDÉZET(Abaqoos @ 2009-04-21 16:44) *
Kedves Felhasználók,

A közelmúltban a Vatera, az aukciós oldalakon tapasztalható csalások ellen vezette be, az Abaqoos virtuális pénztárcán keresztüli fizetést.
...
Üdvözlettel:
Az Abaqoos csapat


Kedves Felhasználók!

Az Abaqoos egy nem kimondottan a megbízhatóságáról közismert magyar cégcsoport, az OTP fedőneve.

Úgyhogy ha valaki normális szolgáltatást vár tőlük, az jó eséllyel csalódni fog. Néhány OTP-s "élményemet" lásd az Érdekes eladók fórumban. De gondolom, sokantudnák hozzátenni a maguk történeteit.

Üdvözlettel:
Egy volt OTP ügyfél
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Korrektbelyeg
hozzászólás 2009-04-21 18:35
Létrehozva: #19242


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 9
Regisztrált: 2008-05-25 22:39
Azonosító: 155 902IDÉZET(Abaqoos @ 2009-04-21 17:28) *
Az Abaqoos fizetés bevezetésével a Vaterán elérhető termékek eladásának és vásárlásának a biztonságát kívánjuk növelni.
Üdvözlettel,
Az Abaqoos csapat


Na persze...

Ezzel kapcsolatban elég egyetlen dolgot megnéznünk: ki áll az Abaqoos mögött? Hát a mi szeretett, kedves OTP-nk. Igaz, hogy az alapvető banki szolgálatatásaikra rengeteg a panasz (lásd vonatkozó Index és fogyasztóvédelmi fórumok), de azért a vaterás vásárlásokat biztosan remekül megtámogatják majd.

Bár találkoztam a Vaterán néhány idióta vásárlóval és tisztességtelen vagy szemtelen eladóval, de az átlag vaterás szerintem mérföldekkel veri az OTP-t megbízhatóságban és korrektségben.

Néhány személyes élményem az OTP-vel kapcsolatban:
- Külföldre utaztam hosszabb időre, állandó megbízást adtam lakásbiztosítási díj fizetésére. Ezzel azt értem el, hogy biztosítás nélkül maradt a lakásom. (Volt fedezet a számlámon, de az OTP "megoldotta", hogy ne fizessen belőle.)
- Fenti alkalomból megváltoztattam a levelezési címemet, hogy egy rokonhoz menjenek a kivonatok. Nem kapott egy büdös kivonatot sem Mikor hazaértem, mentem reklamálni a fiókba. Előkotorták a papírt a címváltozásról és még nekik állt feljebb: "Mit akar, még csak három hete jelentette be!" Mire én: "Nézze meg az évszámot is: EGY ÉV és három hete képtelenek voltak átírni egy címet?" Hát nem ment szegényeknek. Sok dolguk volt biztos...
- Megbízást adtam telefondíj fizetésére a bankszámlámról, T-Comék majdnem kikapcsolták a telefonom. (OTP Mancika a 20.000 forintos limitet 2.000-nek gépelte be, így persze minden beszedési kísérletet visszadobott az OTP.)
- Külföldre utaltam jelentkezési díjat. A címzett számlájára kevesebb érkezett, mint amennyit utaltam. OTP telefonos ügyfélszolgálatot felhívtam, hogy mi történt. Ahelyett, hogy rögtön elküldött volna a fenébe, Mancika megkérdezte az adatokat, váratott egy ideig, kért még egy csomó adatot (éppen csak az apám faxának hosszát nem kérdezte meg), és utána közölte, hogy ő semmit nem tud megnézni a rendszerben, ha valami bajom van, húzzak be a fiókba reklamálni. De csakis abba a fiókba, ahol a megbízást adtam, mert máshol úgysem tudnak segíteni. „Természetesen“ a fiókból is el akartak hajtani. Csak határozott fellépésemnek köszönhetem, hogy végül szóba álltak velem és kiderítették, hogy elgépelték az egyik mezőt (ki fizeti a költségeket). Ha az OTP-n múlik, simán buktam volna a határidőt.

Volna még történet, de talán ennyi elég. Türelmes fajta vagyok, de már otthagytam őket. Ha netán volna olyan vaterás, aki elhiszi, hogy a pénzéért valamiféle normális szolgáltatást fog kapni az OTP-től, az szerintem nagyot fog csalódni. Én szóltam…

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abaqoos
hozzászólás 2009-04-21 17:03
Létrehozva: #19243


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 45
Regisztrált: 2009-04-08 10:31
Azonosító: 606 436IDÉZET(bambooflower @ 2009-04-08 21:05) *
megtették. pár nap, és barátunk ismét visszatér. kitartó ember. dry.gif


Kedves bambooflower,

A közelmúltban a Vatera, az aukciós oldalakon tapasztalható csalások ellen vezette be, az Abaqoos virtuális pénztárcán keresztüli fizetést.
Aukciós oldalakon szükségszerű, hogy új eladók és vevők jelenjenek meg. Ez így természetes. Ezeknek a felhasználóknak a döntő része teljesen tisztességesen áll hozzá az adásvételek lebonyolításához és ez idővel látszik is a vaterás értékeléseiken. Viszont - mivel pénzről van szó -, a csalók megjelenése is elkerülhetetlen, akik igyekeznek mindig újabb és újabb trükköket bevetni a felhasználók megkárosítására. Ellenük együtt kell védekeznie a közösség tagjainak. Az Abaqoos pénztárcákon keresztül különböző új fizetési megoldások érhetőek el. Ezek a megoldások lehetővé teszik, hogy az eladók és a vevők hatékonyan tudjanak védekezni a tisztességtelen felhasználók trükkjeivel szemben és így egy lépéssel a ?virtuális zsebesek? előtt járhat a vaterás közösség.

A hatékony védekezésnek az alapfeltétele, hogy a lehető legkörültekintőbben járjon el mindenki. Ez kezdődhet azzal, hogy ellenőrizzük a partnerünk vaterás múltját.
A tapasztalt eladók ? az Abaqoos pénztárcán keresztül - azonnali, közvetlen átutalást tudnak kérni azoktól a vevőktől, akiknek nincs hosszabb időre visszatekintő, ellenőrizhető és megbízható vaterás múltja. A tapasztalt eladónak nem célszerű a kezdő vásárlótól elfogadnia, a virtuális letétet.
Az érem másik oldala, hogy a tapasztalt vevő mondhatja a kezdő eladónak, hogy nem utalja át neki közvetlenül a pénzt, hanem virtuális letétbe helyezi azt. Így, a letétbe helyezést követő 15 napon belül reklamálni tud a vevő, és ha az eladóval nem sikerül a reklamálást követő 30 napon belül megegyeznie, akkor a teljes összeget visszakapja.

A megbízható eladókat, az alaptalan vevői reklamálások ellen is védi az Abaqoos fizetés. Minden Abaqoos pénztárcán keresztül sikeresen elszámolt tranzakcióval ? vásárlással és eladással egyaránt ?, erősödik az eladó védettségének szintje az alaptalan reklamálásokkal szemben. Ezért is érdemes a tapasztalt vaterás eladóknak és vevőknek, az egymás közötti tranzakcióik során Abaqoos pénztárcát használni, akár a letéti szolgáltatás nélkül is.
A Vaterán kívüli vásárlással is erősíteni lehet az eladói védettség szintjét. Például a Jegymester, az InterTicket, vagy a Netpincér oldalakon történő vásárlással. Így azok a felhasználók, akik már vevőként bizonyították megbízhatóságukat és fizetési hajlandóságukat, könnyebben tudnak eladóként is védettséget szerezni.
Így tudnak a megbízható Abaqoos-Vatera felhasználók csapatban védekezni az olyan felhasználók ellen, akik minden megbízható Vatera felhasználónak ártanak. Ennek köszönhetően nemcsak az eladás lesz könnyebb, de az eladni kínált termékek köre is bővülhet.

További információkat találhat az Abaqoos fizetés nyújtotta előnyökről és az aktuális promóciókról, a következő oldalakon:

http://www.vatera.hu/info/abaqoos
http://www.vatera.hu/help/index.php?q=abaqoos
abaqoos.com
blog.abaqoos.com/archives/2009/04/07/Abaqoos_es_Vatera/ (a link elé egy http://-t kellene beírni. Itt részletesen le van írva a letéti szolgáltatás lényege.)

Üdvözlettel:
Az Abaqoos csapat

A hozzászólást -Abaqoos- szerkesztette a következő időpontban: 2009-04-21 17:03
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abaqoos
hozzászólás 2009-04-21 16:28
Létrehozva: #19244


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 45
Regisztrált: 2009-04-08 10:31
Azonosító: 606 436IDÉZET(tudomAtutit @ 2009-04-21 17:05) *
Tudom, hogy Önnek "hivatalból" ezt kell írnia.

Mivel több ezer terméket adtam már el a vaterán, ezért tudom, hogy a listázási díj az eladott termékekből származó bevételt terheli. Bár nem úgy látszik, mégis úgy van. Ezért tűnt el az utóbbi hetekben a vatera kínálatának több, mint 30 %-a és még el fog további kb. 40%. Aki sosem adott el semmit a vaterán, az nem biztos, hogy látja.

A még + 2-4%-ot sajnos, nem bírják el az itteni eladások. Ehhez az kellene, hogy a vatera változtasson az üzletpolitikáján és jelentős mértékben csökkentse az eladókra rótt terheket (ehelyett növeli). Mivel nem fogja, ezért az eladók és velük együtt a vevők is --- sajnos --- elhagyják az oldalt. Az Abaqoos-nak is az lenne a jó, ha a forgalom növekedne a vaterán, most viszont erről nem beszélhetünk. Annál inkább beszélhetünk összeomlásról. Egy ilyen helyzetben az Abaqoos fizetési mód nem lehetőség, csak egy újabb lehúzás. Sajnos.

Bár ne lenne igazam. Sajnos, vannak visszafordíthatatlan folyamatok, amik meggondolatlan (üzleti) döntések következményei.


Kedves tudomAtutit,

Az Abaqoos fizetés bevezetésével a Vaterán elérhető termékek eladásának és vásárlásának a biztonságát kívánjuk növelni. A listázási díjjal is bizonyosan megvan a Vatera vezetőség célja. Nem tisztünk, hogy a listázási díjat védjük, de közép és hosszútávon az eBay oldalára is teljesen pozitív hatást gyakorolt a listázási díj bevezetése.

Üdvözlettel,
Az Abaqoos csapat


Go to the top of the page
 
+Quote Post
tudomAtutit
hozzászólás 2009-04-21 16:05
Létrehozva: #19245


Lelkes újonc
**

Csoport:
Csak olvasó

Hozzászólások: 128
Regisztrált: 2009-04-09 19:52
Azonosító: 608 994IDÉZET(Abaqoos @ 2009-04-21 16:50) *
Kedves tudomAtutit,

A listázási díjjal kapcsolatban nem én vagyok illetékes, de a listázási díjat nem az eladott áruk után kell fizetni, hanem az olyan termékek iránt, amit nem adtak el.

Abaqoos esetében viszont jutalékot csak akkor kell fizetni, ha sikeres a kifizetés. Az tranzakció utánni jutalék viszont védelmet kínál a csalások ellen. Ha pedig átvernek, akkor nem 2-4%-ot bukhat el, hanem 100%-ot. Ráadásul az eladó és a vevő közötti megállapodás kérdése is lehet, hogy ki viseli a szolgáltatás díját.

Üdvözlettel, Az Abaqoos csapat

Tudom, hogy Önnek "hivatalból" ezt kell írnia.

Mivel több ezer terméket adtam már el a vaterán, ezért tudom, hogy a listázási díj az eladott termékekből származó bevételt terheli. Bár nem úgy látszik, mégis úgy van. Ezért tűnt el az utóbbi hetekben a vatera kínálatának több, mint 30 %-a és még el fog további kb. 40%. Aki sosem adott el semmit a vaterán, az nem biztos, hogy látja.

A még + 2-4%-ot sajnos, nem bírják el az itteni eladások. Ehhez az kellene, hogy a vatera változtasson az üzletpolitikáján és jelentős mértékben csökkentse az eladókra rótt terheket (ehelyett növeli). Mivel nem fogja, ezért az eladók és velük együtt a vevők is --- sajnos --- elhagyják az oldalt. Az Abaqoos-nak is az lenne a jó, ha a forgalom növekedne a vaterán, most viszont erről nem beszélhetünk. Annál inkább beszélhetünk összeomlásról. Egy ilyen helyzetben az Abaqoos fizetési mód nem lehetőség, csak egy újabb lehúzás. Sajnos.

Bár ne lenne igazam. Sajnos, vannak visszafordíthatatlan folyamatok, amik meggondolatlan (üzleti) döntések következményei.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abaqoos
hozzászólás 2009-04-21 15:50
Létrehozva: #19246


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 45
Regisztrált: 2009-04-08 10:31
Azonosító: 606 436IDÉZET(tudomAtutit @ 2009-04-21 16:40) *
Már a listázási díjat sem bírja el a vaterán eladott termékek legnagyobb része, hogyan bírna el még újabb 4 %-ot?...


Kedves tudomAtutit,

A listázási díjjal kapcsolatban nem én vagyok illetékes, de a listázási díjat nem az eladott áruk után kell fizetni, hanem az olyan termékek iránt, amit nem adtak el.

Abaqoos esetében viszont jutalékot csak akkor kell fizetni, ha sikeres a kifizetés. Az tranzakció utánni jutalék viszont védelmet kínál a csalások ellen. Ha pedig átvernek, akkor nem 2-4%-ot bukhat el, hanem 100%-ot. Ráadásul az eladó és a vevő közötti megállapodás kérdése is lehet, hogy ki viseli a szolgáltatás díját.

Üdvözlettel, Az Abaqoos csapat
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abaqoos
hozzászólás 2009-04-21 15:44
Létrehozva: #19247


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 45
Regisztrált: 2009-04-08 10:31
Azonosító: 606 436Kedves Felhasználók,

A közelmúltban a Vatera, az aukciós oldalakon tapasztalható csalások ellen vezette be, az Abaqoos virtuális pénztárcán keresztüli fizetést.
Aukciós oldalakon szükségszerű, hogy új eladók és vevők jelenjenek meg. Ez így természetes. Ezeknek a felhasználóknak a döntő része teljesen tisztességesen áll hozzá az adásvételek lebonyolításához és ez idővel látszik is a vaterás értékeléseiken. Viszont - mivel pénzről van szó -, a csalók megjelenése is elkerülhetetlen, akik igyekeznek mindig újabb és újabb trükköket bevetni a felhasználók megkárosítására. Ellenük együtt kell védekeznie a közösség tagjainak. Az Abaqoos pénztárcákon keresztül különböző új fizetési megoldások érhetőek el. Ezek a megoldások lehetővé teszik, hogy az eladók és a vevők hatékonyan tudjanak védekezni a tisztességtelen felhasználók trükkjeivel szemben és így egy lépéssel a „virtuális zsebesek” előtt járhat a vaterás közösség.

A hatékony védekezésnek az alapfeltétele, hogy a lehető legkörültekintőbben járjon el mindenki. Ez kezdődhet azzal, hogy ellenőrizzük a partnerünk vaterás múltját.
A tapasztalt eladók – az Abaqoos pénztárcán keresztül - azonnali, közvetlen átutalást tudnak kérni azoktól a vevőktől, akiknek nincs hosszabb időre visszatekintő, ellenőrizhető és megbízható vaterás múltja. A tapasztalt eladónak nem célszerű a kezdő vásárlótól elfogadnia, a virtuális letétet.
Az érem másik oldala, hogy a tapasztalt vevő mondhatja a kezdő eladónak, hogy nem utalja át neki közvetlenül a pénzt, hanem virtuális letétbe helyezi azt. Így, a letétbe helyezést követő 15 napon belül reklamálni tud a vevő, és ha az eladóval nem sikerül a reklamálást követő 30 napon belül megegyeznie, akkor a teljes összeget visszakapja.

A megbízható eladókat, az alaptalan vevői reklamálások ellen is védi az Abaqoos fizetés. Minden Abaqoos pénztárcán keresztül sikeresen elszámolt tranzakcióval – vásárlással és eladással egyaránt –, erősödik az eladó védettségének szintje az alaptalan reklamálásokkal szemben. Ezért is érdemes a tapasztalt vaterás eladóknak és vevőknek, az egymás közötti tranzakcióik során Abaqoos pénztárcát használni, akár a letéti szolgáltatás nélkül is.
A Vaterán kívüli vásárlással is erősíteni lehet az eladói védettség szintjét. Például a Jegymester, az InterTicket, vagy a Netpincér oldalakon történő vásárlással. Így azok a felhasználók, akik már vevőként bizonyították megbízhatóságukat és fizetési hajlandóságukat, könnyebben tudnak eladóként is védettséget szerezni.
Így tudnak a megbízható Abaqoos-Vatera felhasználók csapatban védekezni az olyan felhasználók ellen, akik minden megbízható Vatera felhasználónak ártanak. Ennek köszönhetően nemcsak az eladás lesz könnyebb, de az eladni kínált termékek köre is bővülhet.

További információkat találhat az Abaqoos fizetés nyújtotta előnyökről és az aktuális promóciókról, a következő oldalakon:

http://www.vatera.hu/info/abaqoos
http://www.vatera.hu/help/index.php?q=abaqoos
abaqoos.com
blog.abaqoos.com/archives/2009/04/07/Abaqoos_es_Vatera/

Üdvözlettel:
Az Abaqoos csapat

Go to the top of the page
 
+Quote Post
tudomAtutit
hozzászólás 2009-04-21 15:40
Létrehozva: #19248


Lelkes újonc
**

Csoport:
Csak olvasó

Hozzászólások: 128
Regisztrált: 2009-04-09 19:52
Azonosító: 608 994IDÉZET(Abaqoos @ 2009-04-21 16:34) *
...nemcsak az eladás lesz könnyebb, de az eladni kínált termékek köre is bővülhet.

További információkat találhat az Abaqoos fizetés nyújtotta előnyökről...

Már a listázási díjat sem bírja el a vaterán eladott termékek legnagyobb része, hogyan bírna el még újabb 4 %-ot?...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Abaqoos
hozzászólás 2009-04-21 15:34
Létrehozva: #19249


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 45
Regisztrált: 2009-04-08 10:31
Azonosító: 606 436Kedves Felhasználók,

A közelmúltban a Vatera, az aukciós oldalakon tapasztalható csalások ellen vezette be, az Abaqoos virtuális pénztárcán keresztüli fizetést.
Aukciós oldalakon szükségszerű, hogy új eladók és vevők jelenjenek meg. Ez így természetes. Ezeknek a felhasználóknak a döntő része teljesen tisztességesen áll hozzá az adásvételek lebonyolításához és ez idővel látszik is a vaterás értékeléseiken. Viszont - mivel pénzről van szó -, a csalók megjelenése is elkerülhetetlen, akik igyekeznek mindig újabb és újabb trükköket bevetni a felhasználók megkárosítására. Ellenük együtt kell védekeznie a közösség tagjainak. Az Abaqoos pénztárcákon keresztül különböző új fizetési megoldások érhetőek el. Ezek a megoldások lehetővé teszik, hogy az eladók és a vevők hatékonyan tudjanak védekezni a tisztességtelen felhasználók trükkjeivel szemben és így egy lépéssel a „virtuális zsebesek” előtt járhat a vaterás közösség.

A hatékony védekezésnek az alapfeltétele, hogy a lehető legkörültekintőbben járjon el mindenki. Ez kezdődhet azzal, hogy ellenőrizzük a partnerünk vaterás múltját.
A tapasztalt eladók – az Abaqoos pénztárcán keresztül - azonnali, közvetlen átutalást tudnak kérni azoktól a vevőktől, akiknek nincs hosszabb időre visszatekintő, ellenőrizhető és megbízható vaterás múltja. A tapasztalt eladónak nem célszerű a kezdő vásárlótól elfogadnia, a virtuális letétet.
Az érem másik oldala, hogy a tapasztalt vevő mondhatja a kezdő eladónak, hogy nem utalja át neki közvetlenül a pénzt, hanem virtuális letétbe helyezi azt. Így, a letétbe helyezést követő 15 napon belül reklamálni tud a vevő, és ha az eladóval nem sikerül a reklamálást követő 30 napon belül megegyeznie, akkor a teljes összeget visszakapja.

A megbízható eladókat, az alaptalan vevői reklamálások ellen is védi az Abaqoos fizetés. Minden Abaqoos pénztárcán keresztül sikeresen elszámolt tranzakcióval – vásárlással és eladással egyaránt –, erősödik az eladó védettségének szintje az alaptalan reklamálásokkal szemben. Ezért is érdemes a tapasztalt vaterás eladóknak és vevőknek, az egymás közötti tranzakcióik során Abaqoos pénztárcát használni, akár a letéti szolgáltatás nélkül is.
A Vaterán kívüli vásárlással is erősíteni lehet az eladói védettség szintjét. Például a Jegymester, az InterTicket, vagy a Netpincér oldalakon történő vásárlással. Így azok a felhasználók, akik már vevőként bizonyították megbízhatóságukat és fizetési hajlandóságukat, könnyebben tudnak eladóként is védettséget szerezni.
Így tudnak a megbízható Abaqoos-Vatera felhasználók csapatban védekezni az olyan felhasználók ellen, akik minden megbízható Vatera felhasználónak ártanak. Ennek köszönhetően nemcsak az eladás lesz könnyebb, de az eladni kínált termékek köre is bővülhet.

További információkat találhat az Abaqoos fizetés nyújtotta előnyökről és az aktuális promóciókról, a következő oldalakon:

http://www.vatera.hu/info/abaqoos
http://www.vatera.hu/help/index.php?q=abaqoos
abaqoos.com
blog.abaqoos.com/archives/2009/04/07/Abaqoos_es_Vatera/

Üdvözlettel:
Az Abaqoos csapat

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gulkaine
hozzászólás 2009-04-21 14:47
Létrehozva: #19250


Új fórumozó


Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2008-06-16 21:11
Azonosító: 162 982IDÉZET(atctrade @ 2009-04-21 15:45) *
Új nickkel simán. rolleyes.gif


Nem úgy! biggrin.gif Tisztességesen gondoltam! smile.gif
Ha inaktív lesz egy felhasználó, akkor nem törlődnek a licitjei?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
atctrade
hozzászólás 2009-04-21 14:45
Létrehozva: #19251


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 42
Regisztrált: 2008-02-13 09:05
Azonosító: 113 996Új nickkel simán. rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gulkaine
hozzászólás 2009-04-21 13:46
Létrehozva: #19252


Új fórumozó


Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2008-06-16 21:11
Azonosító: 162 982Sziasztok!
Én csak ritkán vásárolok itt, mert a kezdetekkor nagyon átvertek, azóta csak nagyon óvatosan veszek itt bármit is...
Segítsen valaki, aki nagyon profi: egy inaktív felhasználó licitálhat?

Köszi a választ! smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Orosz77
hozzászólás 2009-04-21 13:07
Létrehozva: #19253


Fórumozó
***

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 642
Regisztrált: 2007-08-02 09:07
Azonosító: 18 468Ismét egy régi Vaterásban kellett csalódnom! mad.gif Szomorú!

Termék:

http://www.vatera.hu/kht_vas_fokozat_145010161.html

Kimondottan ő kérte az idő előtti zárást. Az összeg elenyésző.
A licit zárás után már csak nekem volt fontos a kommunikáció. Emailokra nem válaszolt, így írtam egy lejárt aukciójához.

A levelezés:

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=140684951

No comment. Mert más nem küldte ...

Ha sokan így fognak a dolgokhoz állni, akkor az megint nem arra ösztönöz bárkit, hogy maradjon.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gettagrip
hozzászólás 2009-04-21 09:52
Létrehozva: #19254


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 212
Regisztrált: 2007-06-03 07:03
Azonosító: 12 575Jajj, mi a bonyolult ezen? Még túl is van könnyítve, ezt figyeljétek!
Beírom a segítség menübe a keresőbe hogy negatív és ezt kapom:

-Mi történik ha a licitált terméket mégsem szeretném
-Hogyan tudok aukciót indítani, eladni*
-Visszajelzési mutatók-jelmagyarázat
-Milyen értékelést adhatok*
-Milyen értékeléseket adhatok*
-Hogyan tudok aukciót indítani, eladni*
-Hasznos tanácsok az eladáshoz
-Milyen értékelést adhatok*
-Mi történik ha negatív értékelést kapok

Különböző színű csillagokkal megjelölöm ami ugyan azt az iformációt rejti...
Bárhová kattintasz, nagy az esély rá hogy a kívánt információt kapod, könnyen kezelhető és szórakoztató!

laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Roter1
hozzászólás 2009-04-20 21:18
Létrehozva: #19255


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 61
Regisztrált: 2007-03-22 15:05
Azonosító: 1 530IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-04-20 21:33) *
A Kapcsolatfelvétel használatához nincs szükség bejelentkezésre, amennyiben a lent említett két altémát választja ki.


Meglett mint írtam, köszönöm!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vatera_Fórum_Mo...
hozzászólás 2009-04-20 20:33
Létrehozva: #19256


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 100
Regisztrált: 2007-03-01 12:48
Azonosító: 32IDÉZET(Roter1 @ 2009-04-20 21:25) *
Ez elég érdekes, mivel nem tudtam belépni az oldalra, hiába akartam használni, mindig a bejelentkező ablak fogadott.
Regisztrációnál nem találok ilyet.
Kicsit túl van bonyolítva a kapcsolatfelvételi rendszer sztem.


A Kapcsolatfelvétel használatához nincs szükség bejelentkezésre, amennyiben a lent említett két altémát választja ki.


--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Roter1
hozzászólás 2009-04-20 20:32
Létrehozva: #19257


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 61
Regisztrált: 2007-03-22 15:05
Azonosító: 1 530IDÉZET(Roter1 @ 2009-04-20 21:25) *
Ez elég érdekes, mivel nem tudtam belépni az oldalra, hiába akartam használni, mindig a bejelentkező ablak fogadott.
Regisztrációnál nem találok ilyet.
Kicsit túl van bonyolítva a kapcsolatfelvételi rendszer sztem.


...és tényleg, most sikerült volna. Hát jól eldugtátok annyi szent. rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Roter1
hozzászólás 2009-04-20 20:25
Létrehozva: #19258


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 61
Regisztrált: 2007-03-22 15:05
Azonosító: 1 530IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-04-20 21:20) *
Kedves Roter1!

A kizárt/inaktivált felhasználó is használni tudja a Kapcsolatfelvétel menüpontot, csak a megfelelő fő és
altémát kell kiválasztani. Ez egy nem aktív felhasználói fiók esetében a Regisztráció, felhasználói fiók
főtémát és pl a Nem vagyok aktív tag, de kérdésem lenne vagy a Miért inaktív a felhasználónevem?
altémát jelenti.


Ez elég érdekes, mivel nem tudtam belépni az oldalra, hiába akartam használni, mindig a bejelentkező ablak fogadott.
Regisztrációnál nem találok ilyet.
Kicsit túl van bonyolítva a kapcsolatfelvételi rendszer sztem.

A hozzászólást -Roter1- szerkesztette a következő időpontban: 2009-04-20 20:29
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Vatera_Fórum_Mo...
hozzászólás 2009-04-20 20:20
Létrehozva: #19259


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 100
Regisztrált: 2007-03-01 12:48
Azonosító: 32IDÉZET(Roter1 @ 2009-04-20 21:13) *
***
A másik dolog, inaktív lettem, nem is tudtam belépni az oldalra, az ügyfélszolgálattal nem tudtam felvenni a kapcsolatot, csak úgy, hogy regisztráltam 1 másik néven, bár felesleges volt, mert nem kaptam előbb vissza az accom.


Kedves Roter1!

A kizárt/inaktivált felhasználó is használni tudja a Kapcsolatfelvétel menüpontot, csak a megfelelő fő és
altémát kell kiválasztani. Ez egy nem aktív felhasználói fiók esetében a Regisztráció, felhasználói fiók
főtémát és pl a Nem vagyok aktív tag, de kérdésem lenne vagy a Miért inaktív a felhasználónevem?
altémát jelenti.


--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Roter1
hozzászólás 2009-04-20 20:13
Létrehozva: #19260


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 61
Regisztrált: 2007-03-22 15:05
Azonosító: 1 530IDÉZET(KapdKi @ 2009-04-20 20:58) *
Ez ráadásul idiotizmus a Vateramodoktól ! Hiszen Te azzal, hogy bevallottad, hogy több példányod is van, saját magad alá raktál ! Ki a fene fog rálicitálni, ha tudja, hogy egy hét múlva ujra létja majd ugyanezen áron a cuccot ???


Meg mondom 1ft-os cucc volt, nincs is értéke, pritt hibajavító. smile.gif
Azért írtam oda, hogy ha vki írja, kell neki 5db rakjam fixre, akkor felrakom. Nem mondom, hogy nem hibáztam, de direkt nem módosítottam, meg is kaptam a jutalmam. biggrin.gif
A másik dolog, inaktív lettem, nem is tudtam belépni az oldalra, az ügyfélszolgálattal nem tudtam felvenni a kapcsolatot, csak úgy, hogy regisztráltam 1 másik néven, bár felesleges volt, mert nem kaptam előbb vissza az accom.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

1353 Oldal V  « < 961 962 963 964 965 > » 
Reply to this topicStart new topic
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

 Szöveges verzió A pontos idő: 2016-12-05 11:34