Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-09-15 18:06
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Akkor most "ki" a hülye?
http://www.vatera.hu/breitling_chronomat_e...h_90928566.html A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2008-09-15 18:07 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-09-15 17:26
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 723 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Azonosító: 147 |
Tudom. Most kicsit megnyugodtam, hogy nemcsak kukucskákat és faültetőket védelmez elszántan. Szia Roland! Fel sem tételeztem, hogy mindent félre lehet magyarázni és mindent félre lehet értelmezni szándékosan: nos, tévedtem. Ha elolvasod az eredeti hozzászólásomat (nem azt amiben egy mondat ki van ragadva a környezetéből), akkor megláthatod, hogy nem védelmeztem az eladót, hanem arra próbáltam magyarázatot találni, hogy a Vatera miért nem lép az ügyben, kvázi a Vaterát "védtem" (nem mintha erre rá lennének szorulva). Jelen esetben magam is meg voltam győződve a csalásról. További szép estét neked. |
|
|
|
2008-09-15 17:25
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
-------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2008-09-15 17:18
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 065 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
|
|
|
|
2008-09-15 17:08
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
Csabi, hozzászokhattál volna már. rolikám, de nem tudok - ...mondd kedves ghóf úh, te most nekem dhukkolsz, vagy az ohoszlánnak ? -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-09-15 17:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 065 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
|
|
|
|
2008-09-15 16:59
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
-------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-09-15 16:58
Létrehozva:
|
|
|
kiscsikónak le lett pucolva a palettája...mellesleg le is pirították a nevét It was high time :-) Tudtam én előre,hogy a mai napot nem éli túl Azt hiszem sok ember nevében mondhatom: Tisztelt Vatera! Köszönjük a gyors inézkedést kiscsiko77 ügyében! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-09-15 16:55
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
Számotokra nyílvánvaló a csalási szándék, s a jelek tényleg arra utalnak, hogy igazatok van. De a Vatera honnan tudja, hogy Te készítetted azt a képet? Szélsőséges esetben lehetnétek árletörő konkurensek is akik telekiabáljátok valaki terméklapját..... ezt lassan nem hiszem el.... -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-09-15 16:54
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 723 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Azonosító: 147 |
-
A hozzászólást -watchhu- szerkesztette a következő időpontban: 2008-09-15 16:54 |
|
|
|
2008-09-15 16:51
Létrehozva:
|
|
|
kiscsikónak le lett pucolva a palettája...mellesleg le is pirították a nevét
A hozzászólást -csabau- szerkesztette a következő időpontban: 2008-09-15 16:53 -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-09-15 16:38
Létrehozva:
|
|
|
Sokan kaptunk ilyen választ. Az csak hab a tortán, hogy vatera egyáltalán nincs tisztában a szerzői jog mibenlétével, (a képet én készítettem, a szerzői jogi törvény szerint annak jogai engem illetnek, nem kell semmiféle külön védelem) de azt, hogy a nyilvánvaló csalást milyen okból nem kívánják megakadályozni nem is vagyok képes találgatni. De tényleg nem, mert az nyilvánvaló kell számukra is legyen, hogy ebből jutalákot bizony ők sem fognak látni, ők is szenvedő alanyai leszenk a csalásnak, persze ők bukják a legkevesebbet. Számotokra nyílvánvaló a csalási szándék, s a jelek tényleg arra utalnak, hogy igazatok van. De a Vatera honnan tudja, hogy Te készítetted azt a képet? Szélsőséges esetben lehetnétek árletörő konkurensek is akik telekiabáljátok valaki terméklapját. Ne érts félre, én tudom, hogy ki vagy és neked adok igazat, csak azt próbálom megvilágítani, hogy szerintem a Vatera miért nem lép a kapott információk alapján. Ugyanakkor meg is értem a felháborodottságotokat, mert nehéz ölbe tett kézzel nézni egy-egy ártatlan áldozat sétáját a csapda felé. Ha úgy érzitek (pláne ha meg vagytok győződve róla), hogy bűncselekmény kísérlete áll fenn, akkor forduljatok a bűnüldöző hatóságokhoz, ez lehetőségetek és egyben kötelességetek is! A hozzászólást -watchhu- szerkesztette a következő időpontban: 2008-09-15 16:41 |
|
|
|
2008-09-15 16:12
Létrehozva:
|
|
|
Akik most már licitálnak, azok pontosan tudják, hogy csalósról van szó, sokan a saját tulajdonukban lévő tételre licitálnak, pont ezért, hogy a tapasztalatlanokat megvédjék, és ahogy nyernek (nyerünk) bevágjuk a negatívot, hogy ha már a vatera nem tesz semmit, akkor talán a sok nega miatt inaktiválódik, vagy legalábbis figyelemfelkeltő lesz... Kedves randomizer! Előre szólok, ezt nem személyeskedésnek szánom, tehát ne legyen sértődés, félreértés. Ez valóban jó stratégia, kényszerhelyzetben talán ez az egyetlen megoldás. De... Bár nincs óriási Vaterás múltam, hasonló szituációt sokat láttam: "majd most megleckéztetjük, megtanítjuk, hogy ez nem játszótér", stb... Aztán, mikor kiderül, hogy tényleg csalás, a lényeges negatívok helyett megy a kölcsönös semleges, esetenként pozitív. Szóval azt akarom ezzel mondani, hogy ez mind szép és jó, csak a végén be is kell varrni azt a negatívot, ha jogos. Üdv: Roland |
|
|
|
2008-09-15 16:05
Létrehozva:
|
|
|
Akik most már licitálnak, azok pontosan tudják, hogy csalósról van szó, sokan a saját tulajdonukban lévő tételre licitálnak, pont ezért, hogy a tapasztalatlanokat megvédjék, és ahogy nyernek (nyerünk) bevágjuk a negatívot, hogy ha már a vatera nem tesz semmit, akkor talán a sok nega miatt inaktiválódik, vagy legalábbis figyelemfelkeltő lesz. Elég megnézni a hozzászólásokat, látszik, hogy akik licitálnak mostmár tudják mit csinálnak. A magas licitek legtöbbje tőlük van, és csak egy felhasználót (Putyo) látok, aki talán még mindig tévedésben van, de ő elég tapasztalatlanank tűnik. Igen de kifejezetten kiemeltem,hogy nem azokra gondoltam akik képben vannak hanem a többiekre. Rendben van,hogy most már csak ti licitáltok akik értetek is hozzá de van ott licit szép számmal olyanoktól is akik azt hitték most lesz a 2. Budai Kutyavásár. Pedig közöttük is sokan vannak akik nem ma kezdték itt mégis bedőltek volna csont nélkül. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2008-09-15 16:07 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-09-15 15:56
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 545 Regisztrált: 2007-04-03 19:41 Azonosító: 3 584 |
Csalás ide vagy oda azt viszont komolyan nem értem,hogy több száz értékeléses "tapasztalt" vaterások,hogy lehetnek ennyire idióták/ostobák,hogy licitálnak észnélkül? Pláne úgy,hogy tisztában vannak vele mennyire ritka és értékes "süteményekre" licitálnak és még személyes átvétel sincs!!! Jézusom! (itt most nem azokra a licitekre gondolok akik ki akarják ugratni a nyulat a bokorból hanem az igazi vásárlókra) Elmagyarázná ezt valaki? Akik most már licitálnak, azok pontosan tudják, hogy csalósról van szó, sokan a saját tulajdonukban lévő tételre licitálnak, pont ezért, hogy a tapasztalatlanokat megvédjék, és ahogy nyernek (nyerünk) bevágjuk a negatívot, hogy ha már a vatera nem tesz semmit, akkor talán a sok nega miatt inaktiválódik, vagy legalábbis figyelemfelkeltő lesz. Elég megnézni a hozzászólásokat, látszik, hogy akik licitálnak mostmár tudják mit csinálnak. A magas licitek legtöbbje tőlük van, és csak egy felhasználót (Putyo) látok, aki talán még mindig tévedésben van, de ő elég tapasztalatlanank tűnik. |
|
|
|
2008-09-15 15:47
Létrehozva:
|
|
|
De tényleg nem, mert az nyilvánvaló kell számukra is legyen, hogy ebből jutalákot bizony ők sem fognak látni, ők is szenvedő alanyai leszenk a csalásnak, persze ők bukják a legkevesebbet. Csalás ide vagy oda azt viszont komolyan nem értem,hogy több száz értékeléses "tapasztalt" vaterások,hogy lehetnek ennyire idióták/ostobák,hogy licitálnak észnélkül? Pláne úgy,hogy tisztában vannak vele mennyire ritka és értékes "süteményekre" licitálnak és még személyes átvétel sincs!!! Jézusom! (itt most nem azokra a licitekre gondolok akik ki akarják ugratni a nyulat a bokorból hanem az igazi vásárlókra) Elmagyarázná ezt valaki? A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2008-09-15 15:48 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-09-15 15:34
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 545 Regisztrált: 2007-04-03 19:41 Azonosító: 3 584 |
Nos a vatera szerint ami nyilvánvalóan csalás itt mindenkinek, az számukra csak egy szerzői jogi kérdés, de csak akkro ha hitelt érdemlően igazolni tudom, hogy a fényképem védelem alatt áll. "Kedves XY! Amennyiben rendelkezik hivatalos igazolással, hogy a fotók le vannak védve, úgy azt küldje meg részünkre csatoltan, hogy megtehessük a szükséges lépéseket. Egyéb esetben sajnos érdemben eljárni nem tudunk. Esetlegesen a feltöltött képeket vízjelezheti, szignózhatja sok eladó teszi ezt ha szeretné, hogy fotót más felhasználó ne vagy csak jelentős nehézségek árán tudja felhasználni. Üdvözlettel: a Vatera csapata www.vatera.hu" Sokan kaptunk ilyen választ. Az csak hab a tortán, hogy vatera egyáltalán nincs tisztában a szerzői jog mibenlétével, (a képet én készítettem, a szerzői jogi törvény szerint annak jogai engem illetnek, nem kell semmiféle külön védelem) de azt, hogy a nyilvánvaló csalást milyen okból nem kívánják megakadályozni nem is vagyok képes találgatni. De tényleg nem, mert az nyilvánvaló kell számukra is legyen, hogy ebből jutalákot bizony ők sem fognak látni, ők is szenvedő alanyai leszenk a csalásnak, persze ők bukják a legkevesebbet. |
|
|
|
2008-09-15 14:56
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 26 Regisztrált: 2008-08-09 17:57 Azonosító: 177 777 |
|
|
|
|
2008-09-15 12:25
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 642 Regisztrált: 2007-08-02 10:07 Azonosító: 18 468 |
|
|
|
|
2008-09-15 12:18
Létrehozva:
|
|
|
ha az a mea culpa őszinte, én beledöfök valami hegyes tárgyat a t.x.ömbe Na jó azért ne legyünk telhetetlenek Amúgy meg kár lenne szegény txxxxdért -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 18:14 |