IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1270 Oldal V  « < 1145 1146 1147 1148 1149 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Érdekes, Problémás Felhasználók, Figyelmeztesse felhasználótársait!
vasarlo76
hozzászólás 2008-05-17 18:21
Létrehozva: #22921

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-01 13:58
Azonosító: 62

IDÉZET(Putyur @ 2008-05-16 20:56) *
1. Nem vetted észre a nevetős smiley-t.
2. Nem tökmindegy, mert nem egészen így volt. Lelevelezték, hogy vevő utalja a pénzt, elutalta, aztán kapott egy utánvétes csomagot, amit a tájékozatlan asszonypajtás át is vett. (Magyarán az eladó nem azt csinálta, amit ígért. Tehát Te megbeszélhetsz bármit, ha a másik fél nem tartja magát a megállapodáshoz.) Szerintem. Én így vettem ki a leírásból - de jó lenne hallani a károsult kollégát is - vajon melyikünk értelmezi helyesen a beírást.

1. Mindent észrevettem .....
2. Ha tényleg lelevelezték, s eladó és vevő figyel is egymásra, akkor ez nem történik meg. De mondjuk vegyük azt az esetet, hogy az eladó figyelmetlen volt, s nem vette észre, hogy a számlája egyenlege növekedett az adott termék árával, mert a vevő azt kiegyenlítette (absztrakció, de tételezzük fel).
A termék a többség eladónál csak akkor kerül a postára, ha a számlán a pénz. Tudom, s más is tudja, mióta a bankban nem kell az átutalási fecniket a banktisztviselőnek visszaadni, hanem csak gyűjtőládába dobni, ezzel is visszaéltek.
Kitöltötte vevő a fecnit, lebélyegzte az érkeztető bélyegzővel, ám az egyik példányt elfelejtette bedobni a gyűjtőládába. Eladónak megírta, hogy utalt, küldte ám az utalási bizonylat szkennelt képét, amin rajta volt a bélyegző, eladó feladta a terméket, a pénz meg csak nem akart a számlára érni ugyebár .... emlékszünk még erre a trükkre?.....
De térjünk vissza az absztrakcióra. Feladja utánvéttel a terméket, én meg nem veszem át! Meg az asszony sem. Mertmondjuk beavatom őt, hogy innen és innen ezt+ezt várom! Ha jön, vedd át, de ne fizess érte pénzt!
Bónusz kérdés: vajon eladó és vevő el tudja-e különíteni a fogalmakat: utalás-utánvéttel? Majdnem ugyanaz a szótő .....húha, nyelvtan, messzire dobtam a sulykot ....
Grátisz-bónusz: ha megtörtént a "baleset" eladó miért nem utalja vissza a pénzt a vevőnek? Neki ennyit ér a becsülete? Szomorú ....
Persze a fogalomelkülönítési zavarokat szintén a terméklap alatt el lehet különíteni, ha lelevelezik a dolgokat! Meghát ha az eladó nem törli ki a levelezést még bizonyíték is van a leütés után is, hogy mit is leveleztek le.
Így meg csak sejtéseink vannak, hogy magánban hogy zajlott a megállapodás.
Nem véletlenül levelezgetek sokszor a terméklap alatt.

A hozzászólást -vasarlo76- szerkesztette a következő időpontban: 2008-05-17 18:26
Go to the top of the page

+Quote Post
Hobbitok
hozzászólás 2008-05-17 07:23
Létrehozva: #22922

Új fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-12-04 17:34
Azonosító: 62 016

IDÉZET(blowjob @ 2008-05-09 08:10) *
Mert gyakorlatilag csak 1 negatívja van. Azért néha kivétellel lehetne erősíteni a szabályt wink.gif

Ez a kivétel? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=617318

Első pillanattól látni lehetett mi lesz a vége.

+Quote Post
Putyur
hozzászólás 2008-05-17 06:03
Létrehozva: #22923

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-01 12:23
Innen: Budapest
Azonosító: 12 391

IDÉZET(Aramir @ 2008-05-16 21:40) *
Nekem is így jött le, sima csomagot várt, mert már kifizette, aztán kapott egy utánvételest.

Ugye...? Az viszont felettébb nagy arcátlanság lenne, hiszen akkor az egészt gyakorlatilag kétszer fizetteti ki. (Lehet, hogy bosszús volt a túl alacsonyra sikeredett végár miatt... dry.gif )

--------------------
Putyur

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.
Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja.

+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2008-05-16 21:40
Létrehozva: #22924

Aramir fan klub tag

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:15
Azonosító: 73

IDÉZET(Putyur @ 2008-05-16 20:56) *
2. Nem tökmindegy, mert nem egészen így volt. Lelevelezték, hogy vevő utalja a pénzt, elutalta, aztán kapott egy utánvétes csomagot, amit a tájékozatlan asszonypajtás át is vett. (Magyarán az eladó nem azt csinálta, amit ígért. Tehát Te megbeszélhetsz bármit, ha a másik fél nem tartja magát a megállapodáshoz.) Szerintem. Én így vettem ki a leírásból - de jó lenne hallani a károsult kollégát is - vajon melyikünk értelmezi helyesen a beírást.

Nekem is így jött le, sima csomagot várt, mert már kifizette, aztán kapott egy utánvételest.

+Quote Post
Putyur
hozzászólás 2008-05-16 20:56
Létrehozva: #22925

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-01 12:23
Innen: Budapest
Azonosító: 12 391

IDÉZET(vasarlo76 @ 2008-05-16 18:57) *
Na. Ezért tart ott a magyar egészségügy, ahol tart...
Hol tart? S ha épp beteg voltam, vagy kontrollra kellett mennem? Lényeg, hogy mindkét orvos adta a maga bélyegzőjét .... én meg fizet(t)em a járulékot, tehát szolgáltatást is szeretném igénybe venni ....
Ahol meg tart, azt nagyrészt a "potyautasoknak" köszönhetjük ....
Ha életem végéig minden hónapban négyszer fizetné az utiköltséget az OEP akkor se tudná visszaadni a befizetett járulékaimat, ergó nem féltem az egészségügyet attól, hogy csődbeviszem ....

Várjál, mert én nem így értelmezem... Kérdezzük csak meg brolin kollégát, hogyan volt ez?
Én azt olvastam ki a soraiból, hogy elutalta a 2000 Ft-ot (vételár + postaköltség), ezután megkapta a csomagot utánvéttel, tehát még egyszer kifizette az egészet.
Tehát akkor...? Mi a történés...?

Tökmindegy, hogy volt. Én eleve a terméklap alatt lelevelezem, hogyis zajlik a majdani adásvétel (személyes, előre utalás majd postázás) személyesnél megpróbálom kipuhatolódzni mennyire rugalmas időpont-találkozóhely tekintetében, postázásnál a postaköltségre is rákérdezek, meg hogy számol-e fel csomagolási költséget, s a pénz megérkezésétől számítva mikor számíthatok a termékre.
Ha a válaszok teljesmértékben rendben vannak, licitálok, ha mismásolás-maszatolás van, akkor elmegyek tovább-tovább-tovább. Esetleg ha irreális postaköltséget próbál velem lenyeleteni ....
Volt utóbbira is példa.
...

1. Nem vetted észre a nevetős smiley-t.

--------------------
Putyur

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.
Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja.

+Quote Post
bambooflower
hozzászólás 2008-05-16 20:20
Létrehozva: #22926

Csoport:
Kizárt

Regisztrált: 2007-03-01 14:16
Azonosító: 130

IDÉZET(vasarlo76 @ 2008-05-16 18:57) *
Érdekes módon a "kisfalusi" emberekben több a bizalmam, (tisztelet a kivételnek) mint a Nagyfalubeliekben. Vajjon miért?
Engem vágott már át kisfalusi is meg nagyfalusi is.
Kismacsek speciel vidéki volt.
Költözőmadár meg budapesti, neki köszönhetem az egyetlen semlegesemet, mert nem nyeltem le, hogy sz*rt sózott rám, s visszakértem a termék árát. Mire aszonta, hogy akkor csak semleggessel tud értékelni. Mondtam neki, hogy én is, s örüljön, hogy nem negatívval! Merthogy neki ötszáz forint nem tétel, nekem meg az volt!

látom, súlyos lelki traumát szenvedtél a döglött egérrel kapcsolatos 500 Ft-os afférodból kifolyólag... az eladó korrekt volt, visszakaptad a befektetett vagyonkádat... a semlegest meg azért kaptad, mert miért fizetne az eladó egy létre nem jött adásvétel után jutalékot? talán nagyvonalú egyéniséged is közrejátszott abban, hogy nem vállalta...

A hozzászólást -bambooflower- szerkesztette a következő időpontban: 2008-05-16 20:21

--------------------
"Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes."

+Quote Post
vasarlo76
hozzászólás 2008-05-16 18:57
Létrehozva: #22927

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-01 13:58
Azonosító: 62

Na. Ezért tart ott a magyar egészségügy, ahol tart...
Hol tart? S ha épp beteg voltam, vagy kontrollra kellett mennem? Lényeg, hogy mindkét orvos adta a maga bélyegzőjét .... én meg fizet(t)em a járulékot, tehát szolgáltatást is szeretném igénybe venni ....
Ahol meg tart, azt nagyrészt a "potyautasoknak" köszönhetjük ....
Ha életem végéig minden hónapban négyszer fizetné az utiköltséget az OEP akkor se tudná visszaadni a befizetett járulékaimat, ergó nem féltem az egészségügyet attól, hogy csődbeviszem ....

Várjál, mert én nem így értelmezem... Kérdezzük csak meg brolin kollégát, hogyan volt ez?
Én azt olvastam ki a soraiból, hogy elutalta a 2000 Ft-ot (vételár + postaköltség), ezután megkapta a csomagot utánvéttel, tehát még egyszer kifizette az egészet.
Tehát akkor...? Mi a történés...?

Tökmindegy, hogy volt. Én eleve a terméklap alatt lelevelezem, hogyis zajlik a majdani adásvétel (személyes, előre utalás majd postázás) személyesnél megpróbálom kipuhatolódzni mennyire rugalmas időpont-találkozóhely tekintetében, postázásnál a postaköltségre is rákérdezek, meg hogy számol-e fel csomagolási költséget, s a pénz megérkezésétől számítva mikor számíthatok a termékre.
Ha a válaszok teljesmértékben rendben vannak, licitálok, ha mismásolás-maszatolás van, akkor elmegyek tovább-tovább-tovább. Esetleg ha irreális postaköltséget próbál velem lenyeleteni ....
Volt utóbbira is példa.

Érdekes módon a "kisfalusi" emberekben több a bizalmam, (tisztelet a kivételnek) mint a Nagyfalubeliekben. Vajjon miért?
Engem vágott már át kisfalusi is meg nagyfalusi is.
Kismacsek speciel vidéki volt.
Költözőmadár meg budapesti, neki köszönhetem az egyetlen semlegesemet, mert nem nyeltem le, hogy sz*rt sózott rám, s visszakértem a termék árát. Mire aszonta, hogy akkor csak semleggessel tud értékelni. Mondtam neki, hogy én is, s örüljön, hogy nem negatívval! Merthogy neki ötszáz forint nem tétel, nekem meg az volt!

A hozzászólást -vasarlo76- szerkesztette a következő időpontban: 2008-05-16 19:00

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2008-05-16 18:27
Létrehozva: #22928

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399

IDÉZET(Sagittarius1 @ 2008-05-16 18:10) *
tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Hááát, az értékelésből úgy tűnik, aki írta eléggé magabiztos a csákó kilétét illetően. Az előző nickjével is összeakadt "termeteske". Ettől független "termeteske" károsultjai is tutira fogékonyak lesznek az adatokra.

2 letiltott nick, ennyi. Ha elolvasod a csákó azt írja, tudja a címét, ha valaki megtalálja..... Nem tud semmit.
Ez a 2 nick, kizárt hogy való adatokat tartalmaz. Ha meg igen, akkor a világ leghülyébb, csalójával van dolgunk. laugh.gif

--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)

SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."

+Quote Post
Sagittarius1
hozzászólás 2008-05-16 18:10
Létrehozva: #22929

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-08-25 12:52
Azonosító: 21 860

IDÉZET(Grobar @ 2008-05-16 17:55) *
Nem hiszem hogy ezek valós adatok lennének. Hacsak nem olyan hülye, hogy először a lakhelyével, aztán a nevével regisztrál és ver át embereket. Ez a rejtjel??? smile.gif Én meg már visszafelé olvastam, azt hittem hülye vagyok.

tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Hááát, az értékelésből úgy tűnik, aki írta eléggé magabiztos a csákó kilétét illetően. Az előző nickjével is összeakadt "termeteske". Ettől független "termeteske" károsultjai is tutira fogékonyak lesznek az adatokra.

--------------------
IVatera-------------------------------- Szeretlek Margit, + Kati
"Rövid leszek, szólt a házmester, és levágta a lábát."

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2008-05-16 17:55
Létrehozva: #22930

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Sagittarius1 @ 2008-05-16 17:48) *
Az értékelés:

"Negatív vélemény: Ez egy rohadt szemét dög! Már az aukció másnapján jogtalanul adott nekem negatívot, mert rájöttem,
hogy ő termeteske, zalabaksa, pinterpeter, aki több embert becsapott már. Bezzeg én eddig nem
tudtam neki negatívot adni. A vatera sem tett ellene, hogy ne licitáljanak, (utaljanak) neki
emberek! Csalódtam a csapatban. Szóval ez egy rohadt szemét, mit lehet írni még róla?? Ha valaki
megtalálja, akkor írjon nekem is. Bejelentett címét tudom.
Az értékelő szerint az adásvétel nem jött létre.
Az értékelt még nem készített visszajelzést az adásvételről. "

Nem hiszem hogy ezek valós adatok lennének. Hacsak nem olyan hülye, hogy először a lakhelyével, aztán a nevével regisztrál és ver át embereket. Ez a rejtjel??? smile.gif Én meg már visszafelé olvastam, azt hittem hülye vagyok.

--------------------

SÜN, SÜN!!!!

+Quote Post
Sagittarius1
hozzászólás 2008-05-16 17:48
Létrehozva: #22931

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(Grobar @ 2008-05-16 17:36) *
Ezek inaktív felhasználók..... Továbbra sem látok címet.

Az értékelés:

"Negatív vélemény: Ez egy rohadt szemét dög! Már az aukció másnapján jogtalanul adott nekem negatívot, mert rájöttem,
hogy ő termeteske, zalabaksa, pinterpeter, aki több embert becsapott már. Bezzeg én eddig nem
tudtam neki negatívot adni. A vatera sem tett ellene, hogy ne licitáljanak, (utaljanak) neki
emberek! Csalódtam a csapatban. Szóval ez egy rohadt szemét, mit lehet írni még róla?? Ha valaki
megtalálja, akkor írjon nekem is. Bejelentett címét tudom.
Az értékelő szerint az adásvétel nem jött létre.
Az értékelt még nem készített visszajelzést az adásvételről. "

--------------------

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2008-05-16 17:36
Létrehozva: #22932

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Sagittarius1 @ 2008-05-16 17:19) *
Ott van az, ha mondom, csak ügyesen kell olvasni! Falunév, és csákó neve! Most írjam ide i?? Zalabaksa. unsure.gif aztán a név.

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=511417
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=596290
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=612973
Ezek inaktív felhasználók..... Továbbra sem látok címet.

A hozzászólást -Grobar- szerkesztette a következő időpontban: 2008-05-16 17:38

--------------------

SÜN, SÜN!!!!

+Quote Post
Sagittarius1
hozzászólás 2008-05-16 17:19
Létrehozva: #22933

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(Grobar @ 2008-05-16 17:14) *
Én nem látok benne semmit. blink.gif

Ott van az, ha mondom, csak ügyesen kell olvasni! Falunév, és csákó neve! Most írjam ide i?? Zalabaksa. unsure.gif aztán a név.

--------------------

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2008-05-16 17:16
Létrehozva: #22934

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:17
Innen: Hungary-Baja
Azonosító: 148

jahh meg én retrojoi-ról irogatok aki bepalizott 15 eladot hogy küldje el elöre a terméket és majd ha a kezében van akkor azonnal utal mert ö biza nem fizet elöre. és amikor letolvajoztam akkort ö le sz**házizott. ahozképest már alakulnak az értékelései

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2008-05-16 17:14
Létrehozva: #22935

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Sagittarius1 @ 2008-05-16 17:09) *
Erre gondolok:

"briell" negatívjában. A delikvens falucskája alig 10 Km-re van hozzám! Megfelelő díjazás ellenében meglátogathatom! laugh.gif

Én nem látok benne semmit. blink.gif

--------------------

SÜN, SÜN!!!!

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2008-05-16 17:11
Létrehozva: #22936

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Sagittarius1 @ 2008-05-16 17:09) *
Erre gondolok:

"briell" negatívjában. A delikvens falucskája alig 10 Km-re van hozzám! Megfelelő díjazás ellenében meglátogathatom! laugh.gif

já volll de ez még mindig nem topic hanem izééé az a lap biggrin.gif

szerintem a csoportos arcba verés az hatékonyabb 65 ember bever neki csak db-onként 1et akkor nem lesz gondja protézisre az elkövetkezö x évben

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
Sagittarius1
hozzászólás 2008-05-16 17:09
Létrehozva: #22937

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

IDÉZET(CellaTel @ 2008-05-16 17:03) *
Ha az " Átvágás" cimű topicra gondolsz ott nem találom. kocsmát nem olvasom mert nekem már tul magas spirituális szinten vannak hogy felfogjam. máshol meg nem láttam smile.gif

Erre gondolok:

--------------------

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2008-05-16 17:03
Létrehozva: #22938

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Ha az " Átvágás" cimű topicra gondolsz ott nem találom. kocsmát nem olvasom mert nekem már tul magas spirituális szinten vannak hogy felfogjam. máshol meg nem láttam smile.gif

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
Sagittarius1
hozzászólás 2008-05-16 16:59
Létrehozva: #22939

Lelkes fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Cella!
Bocsi, hogy nem abban a topicban írok, de ki lettem útálva.
Meg van a csávó! ...ha elolvasod a negatív értékeléseket az egyikben a károsult leírta névvel címmel a kiscsákót, csak némileg rejtjelezve!

--------------------

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2008-05-16 15:56
Létrehozva: #22940

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Sagittarius1 @ 2008-05-16 15:44) *
Hurrrááááá, ...igazi elmebajnok jellemzés!...vagy szívjon más is, ha már én így jártam alap?
....na ilyenkor indúlnék egy másik bolygóra, ha lehetne!! blink.gif

és ha tundát azt hogy aki pozitivot adott ö még a pénzt se kaptam meg csak elküldte elöre... merek rátenni egy kisebb összeget...

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post

1270 Oldal V  « < 1145 1146 1147 1148 1149 > » 
Reply to this topicStart new topic
15 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (15 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-18 11:11