Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-04-28 22:57
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
Ígéret az volt bőven, először személyes átvételre, majd rózsaszín csekkre, de egyik időpontot sem teljesítette. van ilyen bőven sajnos erre...egyik pillanatról a másikra meggajdulnak...de mi az oka ??? -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-04-28 22:46
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 543 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Érd Azonosító: 6 |
ezen én is csudálkozom, kétszer is volt vevőm - mindkét alkalommal példás üzletfél volt... bekatt... Ígéret az volt bőven, először személyes átvételre, majd rózsaszín csekkre, de egyik időpontot sem teljesítette. -------------------- |
|
|
|
2008-04-28 22:09
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
-------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-04-28 21:28
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 546 Regisztrált: 2008-03-24 14:37 Azonosító: 128 125 |
Érdekes avatarod van. |
|
|
|
2008-04-28 18:35
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
Na akkor mondok egy meredeket! Nekem pl 3 számlaszámom is van, ebből a mai napig egy sem szól az én nevemre. Még a régi asszonynevemen van mindhárom! Sőt!!! A párom is szokott vaterázni, ő is mindig az én számlaszámomra kéri a lóvét! (én vagyok a pénzügyminiszter itthon, szigorú számadással dolgozok) Ha le akarok lécelni a zsével, tökmindegy, hogy kinek a nevén van!!! Az OTP-nél valóban van arra lehetőség, hogy a számlaszámhoz tartozó nevet "átnevezzék". Én nem tartom magam azért rossz, aljas és hazug embernek, mert más a mostani nevem és a bankszámlaszámhoz tartozó nevem. Maximum csak egy lusta disznónak, hogy még nem irattam át. Abszolút nem ezen fog múlni az adás-vétel. És eddig egy vásárlóm sem kifogásolta. Pontosan erről van szó. Ha pl. a barátom megszűnteti a Rajfajzennél ezt a most alvó számlát, mert mondjuk bevezetik rá a számlavezetési díjat, attól még itt nem fogom lejavítani. Két okból sem: Nem akarok ujra száz forintot utalgatni háromszázért ( a rajfajzenből ennyiért utalta el nekem a százast) a vaterának. Nem használok számlalszámot eladóként, személyes átadást-átvételt preferálom, maximum rózsaszin csekk a postacímemre (nem azonos a lakáscímemmel). Nekem is volt esetem, hogy a számlaszámhoz tartozó név az eladó nevétől eltért, a terméket így is megkaptam (gondolom állandó kommunikáció volt a számlatulajdonos s az eladó között, avagy a számlatulajdonos volt a a fő tulajdonosa a számlának, az eladó csak a társtulajdonosa, amit nem tűntetnek fel pl. a számlakivonaton sem. De attól még lehet, hogy a tulajdonossal együtt értesült arról, hogy a számláján jóváírás történt pl. sms-ben. Pl. a párom és én egy számlán vagyunk, ő a fő tulaj, én meg a társtulaj. Ha rámegy a számlára a fizetésem, vagy az övé, mindketten kapunk sms-t a banktól. S ha bármelyikünk használja a kártyáját akkor is.) Ha meg le akarnék lécelni a pénzzel, tökmindegy ki nevén van a számla. Pl. a szakállas-kismacsekos történetemben, amit már elmeséltem itten párszor egy név volt az eladó, egy másik név a számlatulajdonos, egy harmadik meg visszaküldte a pénzt. Sőt! Az eladó salgótarjáni volt, a számlatulajdonos győri, s végül egy egri cím szerepelt a belföldi postautalvány feladójának rovatában, mikor a pénzt visszakaptam. A hozzászólást -vasarlo76- szerkesztette a következő időpontban: 2008-04-28 18:36 |
|
|
|
2008-04-28 17:11
Létrehozva:
|
|
|
ezen én is csudálkozom, kétszer is volt vevőm - mindkét alkalommal példás üzletfél volt...
bekatt... -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-04-28 16:10
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 192 Regisztrált: 2008-04-10 07:32 Innen: Onnan Azonosító: 131 694 |
hmmm...pedig volt pozija is elég rendesen.... -------------------- Ősz van....-gondolta a hulló levelekből....
Pedig! Csak a postás esett le az emeletről... |
|
|
|
2008-04-28 16:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 192 Regisztrált: 2008-04-10 07:32 Innen: Onnan Azonosító: 131 694 |
Na akkor mondok egy meredeket!
Nekem pl 3 számlaszámom is van, ebből a mai napig egy sem szól az én nevemre. Még a régi asszonynevemen van mindhárom! Sőt!!! A párom is szokott vaterázni, ő is mindig az én számlaszámomra kéri a lóvét! (én vagyok a pénzügyminiszter itthon, szigorú számadással dolgozok) Ha le akarok lécelni a zsével, tökmindegy, hogy kinek a nevén van!!! Az OTP-nél valóban van arra lehetőség, hogy a számlaszámhoz tartozó nevet "átnevezzék". Én nem tartom magam azért rossz, aljas és hazug embernek, mert más a mostani nevem és a bankszámlaszámhoz tartozó nevem. Maximum csak egy lusta disznónak, hogy még nem irattam át. Abszolút nem ezen fog múlni az adás-vétel. És eddig egy vásárlóm sem kifogásolta. -------------------- Ősz van....-gondolta a hulló levelekből....
Pedig! Csak a postás esett le az emeletről... |
|
|
|
2008-04-28 11:03
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 543 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Érd Azonosító: 6 |
-------------------- |
|
|
|
2008-04-27 22:12
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
... Üdvözlettel Drag-Sagittarius Ne is haragudj, de szerintem egy kicsit túldramatizálod a dolgot. -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-04-27 22:08
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Mrkopes árult egy számítogép asztalt aminek az aukcióját megnyertem. Felvettem vele a kapcsolatott közölte hogy eladta az aukció lezárása előtt másnak így hoppon maradtam. Nem haragszom, de ezt közölnöm kellett. Én haragudnék a helyedben - és a haragomat egy negatív értékeléssel fejezném ki. -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-04-27 21:19
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Mrkopes árult egy számítogép asztalt aminek az aukcióját megnyertem. Felvettem vele a kapcsolatott közölte hogy eladta az aukció lezárása előtt másnak így hoppon maradtam. Nem haragszom, de ezt közölnöm kellett. Negatívot neki és tiltólistára helyezni !!!! -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2008-04-27 21:00
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-04-27 20:55 Azonosító: 137 288 |
Mrkopes árult egy számítogép asztalt aminek az aukcióját megnyertem. Felvettem vele a kapcsolatott közölte hogy eladta az aukció lezárása előtt másnak így hoppon maradtam. Nem haragszom, de ezt közölnöm kellett.
|
|
|
|
2008-04-27 20:17
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
Amíg nincs gond, addig nincs gond! Ám merülnek fel kérdések. Miért kell másik számlaszámra utaltatni? Miért nem felel meg amit már megadott a Vaterának??? ....ha változott (mert természetesen megengedett változtatni) akkor miért nem módosítja a Vateránál is??? Gondolj bele a vevő helyzetébe. Szeretné az árut, de a pénzét is szeretné biztonságban tudni, hiszen nagyon sok csalásról olvas. Hogyan várható tőle, hogy olyan számlára utaljon, amit nem tart senki nyilván, így "pénzeltűnés esetén kihez, vagy hova fusson??? Mondhatják neki, "hiszen nem jó helyre utaltál, mit akarsz"?? Így látatlanban pedig hogyan legyen bizalommal? Saját érdeke minden eladónak, hogy a vevők bizalmát minél jobban elnyerje, ennek egyik eszköze a pontos valós adatszolgáltatás. Azzal, ha valaki egész más néven, címen, és bankszámlaszámon jelentkezik a pénzt követelve, szerinted mekkora bizalom alakul ki iránta az amúgy is parázó vevőben?...asszen csöppet sem bizalomgerjesztő. Aki ezt nem így érzi, nem kereskedőnek való. Üdvözlettel Drag-Sagittarius A bizalmat az értékelés megnézése után lehet kialakítani/elveszíteni! Ennek tök semmi köze nincs a számlaszámhoz. Én ha előreutalással vásárolok, elkérem a számlaszámot s a számlatulajdonos nevét. Befizetek a számlára s várom a terméket. Nem vizsgálom, hogy most ez a név megegyezik-e azzal. He megjön=pipa, pozitív. Ha nem=tökmindegy ki nevén van a számla, az esetek többségében bottal ütögetheted a pénzedet. Eladóként én pl. nem is fogadok előreutalást, csak rózsaszin csekk meg személyes átvétel. Olyan kevés eladásom van, s azok is olyan jellegű termékek voltak, amiket így adtam el/akarok eladni. Főleg a személyes átvételt preferálom. Szerencsés helyzetben vagyok, mert a fővárosban lakok ezt bevallom. S azt is bevallhatom, hogy a számla sem az én nevemen van, amiről a százast utaltam. De ettől még senkit nem akarok becsapni. Csak épp nem akartam a saját bankszámlámat ilyenre használni. Megkértem egy barátomat, aki játszott a "Legyen ön is milliomos" című játékban, hogy ha kiveszi a nyereményét a számláról, amit az rtl klub nyitott neki utaljon már száz forintot az én nevemben a vaterának. Megtette. A számla azóta alszik (Rajfajzen alapszámla, nincs szlavezetési díja) semmire nem használja, néha kap egy-egy nullás számlakivonatot. Csak azért van még meg, hogyha netán megy még valaha játszani az rtl klubba ne kelljen másikat nyitni. A hozzászólást -vasarlo76- szerkesztette a következő időpontban: 2008-04-27 20:18 |
|
|
|
2008-04-27 17:34
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
.Saját nevem szerepel rajta,de ha akarom a számlát elnevezhetem akárminek Na erre én is kíváncsi vagyok...... Hogyan nevezted el??? Vagy mit értesz elnevezés alatt?? -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2008-04-27 17:23
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Olyan is volt már akit kizártak Miért nem " súgod " már meg a nagyérdeműnek, hogy hány felhasználónéven rugtak már inne ki ?? Kb. fél órával ezelőtt az: AAFC névvel nézelődtél itt. Semmi értelme, az ki van rugva a fórumról. Minta P... , stb. stb. Eddig is csak arról voltál nevezetes, hogy az észt próbáltad osztani. Rájöhettél volna már, hogy..... De itt idézném ismét bambooflowert: a remény hal meg utoljára. |
|
|
|
2008-04-27 17:21
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
....hát persze, hogy nincs igazatok. Most Ti itt azt akarjátok nagyduma útján bebizonyítani, hogy a Vatera merő marhaságból találta ki, és ragaszkodik a számlaszám, vagy a telefon regisztrálásához! Pár eset volt már rá, hogy változott az adat, és visszakékült a nick. Ez nálad is így lesz "mazsi", ha következetesek a Vateránál. Olyan is volt már akit kizártak, mert a felesége számlaszámát használta. Igen, pont"e"! Mindent összevetve, azt ajánlom minden vevőnek, ha adateltérést tapasztal, verje be a negát, és értesítse a Vatera ügyfélszolgálatát mindannyiunk érdekében!! Aki megmeri kockáztatni ez utalást egy idegen névhez szóló számlaszámra, annak lelke rajta, csapja a hóna alá az átutalási bizonylatot, és ballagjon szükség esetén el a Kajmán szigetekre, majd ott "orvosolják a gondját". Üdvözlettel Drag-Sagittarius kevered a dolgokat. a számlaszám, amelyikkel regisztrálsz, a te neveden kell, hogy legyen. nekünk például több magyar bankszámlaszámunk van. igaz, vaterázásra csak egyet használok, de ki tilthatná meg nekem, hogy a másikra kérjem a pénzt? a vevönek fogalma sincs, milyen számlaszámmal vagyok regisztrálva. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-04-27 17:21
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 223 Regisztrált: 2007-03-20 14:03 Innen: Óperencia Azonosító: 987 |
Az a meglátásom,hogy ezt csak grafomán unalmadban irogatod.
Azt a nevet adom meg másnak amelyiket akarom.A pénz ugyanoda megy. Folytatva a Te gondolatodat, vevőnek miért nincs a nevén a számla?Nem fogom átadni az árút,mert nem a nevére szóló számláról jött az utalás? Szerintem van az egészséges bizalmatlanság és a fóbia.A 2 nem ua. -------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
2008-04-27 17:18
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Csak nem Ferrope barátunkhoz van szerencsém ???
Üdv : Ottó -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2008-04-27 17:11
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
-------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 12:34 |