Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-04-27 17:01
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 930 Regisztrált: 2007-08-25 12:52 Azonosító: 21 860 |
....hát persze, hogy nincs igazatok.
Most Ti itt azt akarjátok nagyduma útján bebizonyítani, hogy a Vatera merő marhaságból találta ki, és ragaszkodik a számlaszám, vagy a telefon regisztrálásához! Pár eset volt már rá, hogy változott az adat, és visszakékült a nick. Ez nálad is így lesz "mazsi", ha következetesek a Vateránál. Olyan is volt már akit kizártak, mert a felesége számlaszámát használta. Igen, pont"e"! Mindent összevetve, azt ajánlom minden vevőnek, ha adateltérést tapasztal, verje be a negát, és értesítse a Vatera ügyfélszolgálatát mindannyiunk érdekében!! Aki megmeri kockáztatni ez utalást egy idegen névhez szóló számlaszámra, annak lelke rajta, csapja a hóna alá az átutalási bizonylatot, és ballagjon szükség esetén el a Kajmán szigetekre, majd ott "orvosolják a gondját". Üdvözlettel Drag-Sagittarius -------------------- I♥Vatera--------------------------------♂ Szeretlek Margit, + Kati ♀
"Rövid leszek, szólt a házmester, és levágta a lábát." |
|
|
|
2008-04-27 16:41
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Miért kell másik számlaszámra utaltatni? Miért nem felel meg amit már megadott a Vaterának??? ....ha változott (mert természetesen megengedett változtatni) akkor miért nem módosítja a Vateránál is??? Ez relatív dolog, amihez senkinek semmi köze . Sok minden kihathat a változásra ( változtatásra ). bambooflowert idézve: a vevönek mindegy, milyen számlára utal, ha utána rendben megkapja a terméket. De mivel engem támadsz a legjobban, csak annyit: Nekem csak egy magyar számlaszámom van. Azzal regisztráltam, arra fizetnek a vevőim és arról fizetem a Vatera jutalékot is. Ezt nem magyarázkodásnak szántam, mivel nincs mit és főleg, nem neked !! |
|
|
|
2008-04-27 16:29
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
|
|
|
|
2008-04-27 16:24
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Amíg nincs gond, addig nincs gond! Ám merülnek fel kérdések. Miért kell másik számlaszámra utaltatni? Miért nem felel meg amit már megadott a Vaterának??? ....ha változott (mert természetesen megengedett változtatni) akkor miért nem módosítja a Vateránál is??? Gondolj bele a vevő helyzetébe. Szeretné az árut, de a pénzét is szeretné biztonságban tudni, hiszen nagyon sok csalásról olvas. Hogyan várható tőle, hogy olyan számlára utaljon, amit nem tart senki nyilván, így "pénzeltűnés esetén kihez, vagy hova fusson??? Mondhatják neki, "hiszen nem jó helyre utaltál, mit akarsz"?? Így látatlanban pedig hogyan legyen bizalommal? Saját érdeke minden eladónak, hogy a vevők bizalmát minél jobban elnyerje, ennek egyik eszköze a pontos valós adatszolgáltatás. Azzal, ha valaki egész más néven, címen, és bankszámlaszámon jelentkezik a pénzt követelve, szerinted mekkora bizalom alakul ki iránta az amúgy is parázó vevőben?...asszen csöppet sem bizalomgerjesztő. Aki ezt nem így érzi, nem kereskedőnek való. Üdvözlettel Drag-Sagittarius ja. egy cég nem szólíthatja fel az ügyfeleit, hogy ne a cégpapíron szereplö számlára, hanem egy magántulajdonban lévöre utaljanak. én viszont, mint a vaterázók többsége, magánszemély, megadhatok bármilyen számlaszámot. a továbbiakban nem tudom, hogy képzeled ezt a nyakatekert, hatástalan csalást. megadom a sógorom számlaszámát, aztán ha jelentkezik a vevö, szemére lobbantom, hogy nem jó helyre utalt? a vevö a hóna alá csapja a levelemet, meg az átutalási bizonylatot a bankszámlaszámmal, elballag a rendörségre, és mivel sehol nyilván nem tartott bankszámla nem létezik, a sógor pillanatokon belül bajba kerül. á, találtak ki ennél már jobb dolgokat is. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-04-27 16:19
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
olyan számlára utaljon, amit nem tart senki nyilván Olyan számla nincs.. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2008-04-27 16:17
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Amíg nincs gond, addig nincs gond! Ám merülnek fel kérdések. Miért kell másik számlaszámra utaltatni? Miért nem felel meg amit már megadott a Vaterának??? ....ha változott (mert természetesen megengedett változtatni) akkor miért nem módosítja a Vateránál is??? Gondolj bele a vevő helyzetébe. Szeretné az árut, de a pénzét is szeretné biztonságban tudni, hiszen nagyon sok csalásról olvas. Hogyan várható tőle, hogy olyan számlára utaljon, amit nem tart senki nyilván, így "pénzeltűnés esetén kihez, vagy hova fusson??? Mondhatják neki, "hiszen nem jó helyre utaltál, mit akarsz"?? Így látatlanban pedig hogyan legyen bizalommal? Saját érdeke minden eladónak, hogy a vevők bizalmát minél jobban elnyerje, ennek egyik eszköze a pontos valós adatszolgáltatás. Azzal, ha valaki egész más néven, címen, és bankszámlaszámon jelentkezik a pénzt követelve, szerinted mekkora bizalom alakul ki iránta az amúgy is parázó vevőben?...asszen csöppet sem bizalomgerjesztő. Aki ezt nem így érzi, nem kereskedőnek való. Üdvözlettel Drag-Sagittarius A Vaterát nem érdekli, hogy Te honnan utalod a számládnak a díját!! -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-04-27 15:58
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 723 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Azonosító: 147 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=192291 sz*** kis b*** nevásároljon töle seki át*** midenkit egyszer BPjárok megnézem a boltját hogy hol tartja a Flesselt gépeket !!! lehet hogy a pult alatt? szánalmas ember ez még nevesincsen csak számok WEHHHEM Nekem úgy tűnik, hogy 205 embernek erről egészen másféle véleménye volt. |
|
|
|
2008-04-27 15:58
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 930 Regisztrált: 2007-08-25 12:52 Azonosító: 21 860 |
a vevönek mindegy, milyen számlára utal, ha utána rendben megkapja a terméket. Amíg nincs gond, addig nincs gond! Ám merülnek fel kérdések. Miért kell másik számlaszámra utaltatni? Miért nem felel meg amit már megadott a Vaterának??? ....ha változott (mert természetesen megengedett változtatni) akkor miért nem módosítja a Vateránál is??? Gondolj bele a vevő helyzetébe. Szeretné az árut, de a pénzét is szeretné biztonságban tudni, hiszen nagyon sok csalásról olvas. Hogyan várható tőle, hogy olyan számlára utaljon, amit nem tart senki nyilván, így "pénzeltűnés esetén kihez, vagy hova fusson??? Mondhatják neki, "hiszen nem jó helyre utaltál, mit akarsz"?? Így látatlanban pedig hogyan legyen bizalommal? Saját érdeke minden eladónak, hogy a vevők bizalmát minél jobban elnyerje, ennek egyik eszköze a pontos valós adatszolgáltatás. Azzal, ha valaki egész más néven, címen, és bankszámlaszámon jelentkezik a pénzt követelve, szerinted mekkora bizalom alakul ki iránta az amúgy is parázó vevőben?...asszen csöppet sem bizalomgerjesztő. Aki ezt nem így érzi, nem kereskedőnek való. Üdvözlettel Drag-Sagittarius -------------------- I♥Vatera--------------------------------♂ Szeretlek Margit, + Kati ♀
"Rövid leszek, szólt a házmester, és levágta a lábát." |
|
|
|
2008-04-27 15:55
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2008-04-27 15:32
Létrehozva:
|
|
|
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=192291 sz*** kis b*** nevásároljon töle seki át*** midenkit egyszer BPjárok megnézem a boltját hogy hol tartja a Flesselt gépeket !!! lehet hogy a pult alatt? szánalmas ember ez még nevesincsen csak számok WEHHHEM Szerintem Borsodban lakik.................. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-04-27 15:32
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Semmilyen szabály, törvény, nem írja elő, hogy a számla az eladó nevén kell hogy legyen. a vevönek mindegy, milyen számlára utal, ha utána rendben megkapja a terméket. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-04-27 15:28
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=192291 sz*** kis b*** nevásároljon töle seki át*** midenkit egyszer BPjárok megnézem a boltját hogy hol tartja a Flesselt gépeket !!! lehet hogy a pult alatt? szánalmas ember ez még nevesincsen csak számok WEHHHEM kapd már kissé össze magad, nem a haverjaiddal beszélgetsz ! -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-04-27 15:22
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2008-03-10 10:03 Azonosító: 125 799 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=192291
sz*** kis b*** nevásároljon töle seki át*** midenkit egyszer BPjárok megnézem a boltját hogy hol tartja a Flesselt gépeket !!! lehet hogy a pult alatt? szánalmas ember ez még nevesincsen csak számok WEHHHEM A hozzászólást -Vatera_Moderátor- szerkesztette a következő időpontban: 2008-04-27 20:05 |
|
|
|
2008-04-27 10:24
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2008-04-27 10:21
Létrehozva:
|
|
|
Ilyennel csak azok problémáznak, akik már mást nem tudnak kitalálni. ( meg olyanok akik évek óta " kóstolgatják " a másikat: Pl. P.. ) Volt olyan vevőm, aki az anyósom számlájára utalt, mert megkért, ha van OTP - s akkor arra szeretne utalni. ( volt, az anyósé ) Érdekes módon, a vevő nem csinált ebből problémát. Én rendszeresen olyan számlára utalok, ami nem az eladó nevén van. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-04-27 10:11
Létrehozva:
|
|
|
Én is szoktam a feleségem, számlájára kérni az utalást. Nem volt még belőle probléma soha. Ilyennel csak azok problémáznak, akik már mást nem tudnak kitalálni. ( meg olyanok akik évek óta " kóstolgatják " a másikat: Pl. P.. ) Volt olyan vevőm, aki az anyósom számlájára utalt, mert megkért, ha van OTP - s akkor arra szeretne utalni. ( volt, az anyósé ) Érdekes módon, a vevő nem csinált ebből problémát. |
|
|
|
2008-04-27 10:03
Létrehozva:
|
|
|
Tééélleg, és méééé nem???? Szerintem Te vagy a hunyó nem Ő. "Szerencsétlen" csak biztonságban szeretné érezni magát. Sajnos olvashat eleget csalókról, zokon veszed, hogy éber, és furcsálja??? Én azon csodálkozom, hogy még a Vatera nem vette zokon, pedig már többször világgákürtölted itt csöppet sem értelmes módon! Én is szoktam a feleségem, számlájára kérni az utalást. Nem volt még belőle probléma soha. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-04-26 22:26
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-04-26 22:15 Azonosító: 136 957 |
bocs elírtam, nem SAMSUNG 73 Hanem SAMSUNG 78!!!!
|
|
|
|
2008-04-26 22:23
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-04-26 22:15 Azonosító: 136 957 |
Üdv! Mindenkinek!Egy hónapja nem tudok zöldágra vergődi SAMSUNG73_al.K...va bosszantó.
Ha valaki tud ellene tenni az jó lenne . ilyen vaterások nem kellenek. |
|
|
|
2008-04-26 22:06
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2008-04-26 21:55 Azonosító: 136 955 |
Sziasztok !
Én is jártam már pórul. Nem tudom valahogy kellene egy feketelistát készíteni a Vatera csapatnak a problémás emberekről. Így nem lehet nyugodtan Vaterázni. Ezek az emberek elveszik a többi rendes ember kedvét a licitálástól. Ez tűrhetetlen. Valaminek történnie kell. Le fog zűlleni a Vatera. Ennyi. AMNESIA. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 09:49 |