IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1326 Oldal V  « < 1176 1177 1178 1179 1180 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Érdekes, Problémás Felhasználók
Grobar
hozzászólás 2008-07-10 15:08
Létrehozva: #23541


Csak olvasó
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 5 980
Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399IDÉZET(Grobar @ 2008-07-10 15:02) *


Lesz itt nyivákolás nemsokára! Ne legyen igazam......


--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2008-07-10 15:02
Létrehozva: #23542


Csak olvasó
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 5 980
Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=650818

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=saffy97

Talán rá is érdemes odafigyelni!!!!

http://www.vatera.hu/canon_eos_5d_digital_...m_76887262.html

http://www.vatera.hu/samsung_digimax_s850_...a_77990005.html

A hozzászólást -Grobar- szerkesztette a következő időpontban: 2008-07-10 15:05


--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pferde
hozzászólás 2008-07-10 14:47
Létrehozva: #23543


Fórumozó
***

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 682
Regisztrált: 2008-01-17 19:54
Innen: Veszprém megye
Azonosító: 83 561IDÉZET(c4powa @ 2008-07-10 11:49) *
...Röviden pferde, nem kell felvágni, nem kell elszállni. Amit vállalsz az ismerj+ oldalon, ahhoz tartsd magad. Pláne ha nem is ez az első tranzakciód, de nem is a második. Ezért lettem mérges.

És a fentiek miatt írtam ki az oldalamra azt, amit. Ugyanis előfordult már...


Azt érzem az összes tegnapi megnyilvánulásodból, hogy talán nem is igazán velem volt bajod, csak el vagy keseredve a problémáid és a negák miatt, igazából ezért voltál dühös, és belém botlottál itt...

"És a fentiek miatt írtam ki az oldalamra azt, amit. Ugyanis előfordult már..." De hisz erről beszéltem, te Janó! rolleyes.gif Csak valamiért nem hallod meg, amit üzenni akar az ember a mondataival. Én I+-oldal nélkül kezdtem. Aztán jött az első "kedves-aranyos" vevő, és láttam, hogy ez így nem lesz jó. Tanulmányoztam kicsit a régebbi eladók I+-oldalait, és pánikszerűen elkezdtem gyártani én is az "önvédelmi szöveget".
Persze ez - ahogy múlt az idő, és ahogy sűrűsödtek a macerás, bonyolult, tanulságos esetek - mindig bővült, és korrigálódott, míg eljutottam a mai formátumig. (És nem vagyok biztos abban, hogy nem kell-e még az idők során ezt tovább "finomítani". mellow.gif )
Oldalakon keresztül tudnék regélni neked a különbnél különb, ámulata ejtő esetekről, a 9.700,- Ft. veszteségemről, arról, hogyan fenyegetett, sértegetett, zsarolt meg egy becstelen ember, mert látta, hogy kezdő vagyok, remélte, hogy behúzom fülem-farkam, meszeppenek, és következmény nélkül maradhat az ocsmánysága... Majd - az idő múlásával - neked is gyűlnek a rémtörténeteid. És szeretném, ha fél-egy év után együtt tudnánk röhögni azon, miért is gondoltad te azt rólam, hogy el vagyok szállva, hogy felvágok, nagyra vagyok magammal. Nem erről van szó. Aki ismer itt kicsit, tudja, hogy semmi nem áll távolabb tőlem, mint a nagyképűség. De.... "hülye azért nem vagyok" laugh.gif
Egyvalamit - elegánsan - figyelmen kívül hagytál. Mégpedig egy minden termékleírási oldalon szereplő fontos mondatot: "[/size][size="4"]Kérem, ha a fenti vásárlási feltételeket nem tudja elfogadni, ne vásároljon tőlem!" Nem kötelező ugyanis igazodni senkinek az én feltételeimhez. Elolvassa - nem szimpi - továbbmegy, nem vásárol. Ennyi. (Bár így lenne. rolleyes.gif Csak tudod a magyar ember nem szeret olvasni. És ha olvas is, szelektíven teszi, vagy lefordítja a saját izlése szerint, úgy értelmezi, ahogy neki tetszik. Aztán jön az időtrabló levelezgetés, telefonos próbálkozások, könyörgés, első, második, harmadik figyelmeztetés, nem akarsz negát adni, mert ha lehet, elkerülöd, hogy ne kelljen a bosszúnegatív töröltetéséért sorba állni az ügyfélszolgálatnál.... stb. stb. Nem olyan egyszerű ez, mint ahogy az ember az elején elképzeli... unsure.gif )

De nem lenne korrekt, ha nem beszélnék egy lényeges dologról: Valóban slendrián egy árunál csak ennyit írni: "Kifogástalan állapotban". A mostani eladói önmagamhoz képest ez már valóban egy nem megfelelő stílus. Böngéssz kicsit a termékleírásaimban, nyomban meglátod, odafigyelek arra, hogy a lehető legtöbb információt adjam a termékről. Az ominózus termék elég régóta vár vevőre, újralistázódik, - úgy maradt, ahogy először felraktam. Hiba. Kevés a régről megmaradt áru, a többit jórészt átfogalmaztam, de ez valahogy kimaradt. És ez tényleg nem méltó sem hozzám, sem az I+ oldalamon szabott feltételeimhez.

Annak a felhasználónak azonban, aki abban az alpári stílusban írt az üzenőfalamra, elég lett volna ennyit kérdeznie: - Működőképes? Tudna a műszaki paraméterekről írni valamit? (Vagy valami ilyesmi.) És én készségesen válaszoltam volna ugyanúgy, mint ahogy megtettem így is. Persze igazából nem érdekelte maga a termék, nem akart vásárolni, (ha így lett volna, azzal foglalkozott volna, hogy minél többet megtudjon a termékről) csak kötekedett. Mert - valamiért - biztos neki is rossz napja volt.

Na, ezt kell nekünk - s neked is majd, még számtalan esetben - tudni tolerálni. Nem bepöccenni, nem lesüllyedni a másik ordenáré szintjére, és mindent megtenni azért, hogy elkerüld a további konfliktust.

Ez volt pferde mai szentendiája - ámen.


--------------------
Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2008-07-10 13:58
Létrehozva: #23544


Csak olvasó
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 5 980
Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399IDÉZET(hytech @ 2008-07-10 13:51) *
És hová tűnt az értékelésed ami vojteb-nek adtál?
Vagy töröltette?


A jogtalan negákat, ha indokolt lehet töröltetni. Valószínű a Vatera megnézte hogy elérhető-e a user?!Mert az értékelésben az van, hogy nem él a szám. Tehát nem elérhető, mint ahogy írták is az értékelésben!


--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hytech
hozzászólás 2008-07-10 13:51
Létrehozva: #23545


Élő szövet a belső fémvázon
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 5 356
Regisztrált: 2007-03-01 14:14
Innen: Future
Azonosító: 66

És hová tűnt az értékelésed ami vojteb-nek adtál?
Vagy töröltette?


--------------------
Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
c4powa
hozzászólás 2008-07-10 11:49
Létrehozva: #23546


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 17
Regisztrált: 2008-05-07 17:03
Azonosító: 143 227pferde:

Az a mondat azért van ott, mivel a múlt hónapban ketten is figyelmen kívül hagyták a kézzel írott levelemet (mivel én gépelem, nem csak az automatikus hülyeség megy). De mindkettőnek elküldtem a csomagot. Benyalok pár negatívot? Nem az én hibám. Egy ilyen gyerek, mint Toby nem való ide, se vojteb. Utálom az olyan megszorításokat, amik nálad (is) vannak. Mit szólnál ahhoz, ha téged is ilyen határok közé szorítanának? Bár lehet idővel nekem is kelleni fog, visszatérhetünk rá.

Vojteb adott egy semlegest. Álljon itt a történet: megírtam kézzel 2 db mailt + az automatikus vacak is ment. Erre mit az isten, pk nélküli árat küld. Hát jól van, nem mindenki tud olvasni vagy nem alacsonyodik le arra a szintre, hogy mindenkivel szóba álljanak. Késtem a feladással és nem írtam nekik emailt és nem hívtam őket. Ugyanis vizsgaidőszak volt. Jött egy levél, hogy felháborító és ha nem küldöm el egyik napra (bele volt írva a levélbe melyikre) feljelent. Hát én írtam neki, hogy a fenyegetőzés helyett inkább gyakorolja az olvasást. Feladtam a procit és másnap hívtam őket, hogy megérkezett-e. Hatodszori próba után meguntam, nem vette fel senki, ki se csengett. Másnap detto. Ennyit erről. És még ő írta levelében a következő sort: "vatera nem barátok közötti csere-bere, ez nagyon komoly is!"

Igen kérdem én, annyira komoly, hogy egy működő telefont nem képesek megadni? Lehet számcsere is, de akkor meg ne magyarázzon nekem, hogy hívjam. De természetesen nem tagadom le, nem hívtam őket vizsgaidőszakban, szóval még igen tisztességes vagyok és nem hazudozó. Ennyit erről, tiltóra ment, oda való az ilyen. Erősen gondolkodom mit adjak neki, írtam egy emailt, remélem megválaszolja (ha lealacsonyodik hozzá). Vagy az email sem működik? Tudja fene milyen címről fenyegetett meg. A másik Toby, de őt már írtam. Szóval elhiheted, nem miattam lett negatív, azért adott, mivel nem sikerült becsapnia. Öcsémről is hazudozott, hogy rosszak voltak amit küldött. Tökéletesen ép volt, szóval ennyit erről, magam vettem kézbe őket hogy megnézzem. Olyan, mint feherber, saját magának ásott csapdát.

Na ez a feherber is megérne egy bekezdést (kezdve onnét, hogy istentudja hány diplomát sorolt fel, meg hány gépet szerelt össze, de szegény nem ismert egy tesztprogramot sem, szegény avval jött, hogy Memtestnél hibát ír ki. Szóltunk neki, hogy Win kifagy-e rajta, erre mikor megírtuk neki, hogy ez az egyik jele érdekes ódon kifagyott az is már, meg a Memtest utána jó lett meg mittudomén. Teljesen zavaros a srác, nem is tudja mit szeretne, holott áron adtuk el a memóriákat és kiválóak). De elmarad most.

Röviden pferde, nem kell felvágni, nem kell elszállni. Amit vállalsz az ismerj+ oldalon, ahhoz tartsd magad. Pláne ha nem is ez az első tranzakciód, de nem is a második. Ezért lettem mérges.

És a fentiek miatt írtam ki az oldalamra azt, amit. Ugyanis előfordult már, hogy 6400Ft helyett 6500 Ft-ot írtam, de utána jeleztem, hogy elírtam, mivel rosszul emlékeztem (tudom utána kellene nézni). Ezért írtam ki, amit. Ott is marad!

Üdv: Janó!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andersen112
hozzászólás 2008-07-10 11:09
Létrehozva: #23547


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 64
Regisztrált: 2007-03-19 11:03
Azonosító: 813IDÉZET(hytech @ 2008-07-10 10:26) *
Neked kell szemfülesebbnek lenned ha nem akarsz itt sok pénzt bukni. wink.gif

Sajnos ha van egy csaló aki ismeri a rendszer "hibáit" vég nélkül tud garázdálkodni és gennyesre tudja magát keresni.
A részleteket nem írom le mert nem akarok tippeket adni.
Pedig csak oda kellene figyelni a vevőknek...


Szia ! Ahogy mondod,pont ezért is volt jó hogy sokan felemelték a szavukat! Mivel rendszeres olvasó vagyok itt a fórumom,itt figyeltem fel a csalóra.(Nem licitáltam,nem is akartam!) Viszont sokakat megóvtak,azok a becsületes társaink akik figyeltek ,szóltak.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Feri25
hozzászólás 2008-07-10 10:33
Létrehozva: #23548


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2007-05-18 15:40
Azonosító: 10 605Sziasztok!

Még soha nem használtam a Vaterának ezt a fórumát, nem is akarok hülyeséget csinálni, én igazából csak a figyelmet szeretném felhívni egy eladóra, nem írok semmit, hogy milyen okból, annyit szeretnék csak írni, hogy nézzétek meg a lejárt aukcióit,eladott termékeit. Nagyon emlékeztet engem egy lljozsef nevű eladó módszerére, amit szintén figyelemmel kísértem, és hát meglehetett nézni mi lett a vége. Ennek az eladónak több mint egy hete nézem az eladásait és attól tartok ugyanaz lesz a vége mint a már említett lljozsef termékeire történt licitálókkal.( bár ne úgy legyen, inkább én tévedjek... )Erről lenne szó:
http://www.vatera.hu/listings/index.php?at...tmpsb=Keres%E9s
Végig olvastam az összes hozzászólást, kérdést , és hát én elég érdekesnek találom. Még egyszer, én nem akarok senkire semmi rosszat mondani, ha én tévedek akkor elnézést kérek, de remélem, hogy a licitálok megkapják a termékeiket amire elutalják a forintjaikat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
hytech
hozzászólás 2008-07-10 10:26
Létrehozva: #23549


Élő szövet a belső fémvázon
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 5 356
Regisztrált: 2007-03-01 14:14
Innen: Future
Azonosító: 66IDÉZET(Andersen112 @ 2008-07-09 21:45) *
Sziasztok!!!! Gratulálok, mindenkinek aki felfigyelt, és újra és újra felemelte a szavát egy ilyen csalóval szemben! Nélkületek igen nagy baj lett volna! Köszönöm azok nevében akiket megóvtatok. rolleyes.gifNeked kell szemfülesebbnek lenned ha nem akarsz itt sok pénzt bukni. wink.gif

Sajnos ha van egy csaló aki ismeri a rendszer "hibáit" vég nélkül tud garázdálkodni és gennyesre tudja magát keresni.
A részleteket nem írom le mert nem akarok tippeket adni.
Pedig csak oda kellene figyelni a vevőknek...


--------------------
Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
krizsann
hozzászólás 2008-07-10 10:25
Létrehozva: #23550


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2008-07-07 15:04
Azonosító: 168 666IDÉZET(KillZ @ 2008-07-08 14:22) *
Információszolgáltatásképpen bemásolom ide azt az emailt, amit a vatera csapatától kaptam, amikor jeleztem, hogy nem igazán bízok marjoe -ban:

"Ellenőrzésünk alapján egyelőre nem követett el még semmilyen szabálytalanságot
az illető, ezért egy sikeres aukciót követően a vásárlónak az adásvételi
szerződés alapján rendezniük kell az adásvételt.

A felhasználóknak saját felelősségükre kell licitálni, és vállalni az eladó
által megjelölt fizetési feltételeket is. Amennyiben azok nem elfogadhatóak az
Ön számára, vagy nem bízik meg egy felhasználóban, úgy azt tudjuk tanácsolni,
hogy ne licitáljon a termékeire, esetleg érdemes ilyen esetben várni, hogy a
közeljövőben milyen értékelések készülnek az illetőről az eladott termékeit
követően."

Üdv!


Csak még annyit tennék hozzá, hogy amikor megkérdeztem, hogy Corktól hány km (személyes átvétel reményében), akkor azt írta, hogy kb. 500 km. Cork délen van. Ehhez képest néhány aukciójában láttam, hogy Írország déli részén lehet átvenni személyesen. Ebben csak az a furcsa, hogy Corktól Írország bármely déli városának eléréséhez max. 200 km-t kell utaznunk, sőt, kb. 500-600km -re van az északi rész teteje. Ebből arra következtetek, hogy nem nagyon fekszik neki a személyes átvétel.
Elnézést ha kicsit túlbuzgó vagyok, de nem nagyon szeretném, ha valaki pénz veszítene emiatt. Bár mindenki maga dönti el, hogy vásárol-e tőle. Az biztos, hogy a vásárlói eddig nem nagyon értékelték és többek írását láttam már, hogy nem tudtak vele egyeztetni utalás után, pedig érdekes módon a termékeknél feltett kérdésekre kb. 5-10 perc alatt mindig válaszolt.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pferde
hozzászólás 2008-07-09 23:15
Létrehozva: #23551


Fórumozó
***

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 682
Regisztrált: 2008-01-17 19:54
Innen: Veszprém megye
Azonosító: 83 561Szép jó estét!
Kedves c4powa! Soraidat olvasva csak megerősik bennem; nem szabad téged komolyan venni. Nem lenne bölcs dolog, ha egy pillanatig is emészteném magam a vagdalkozásaid miatt.
Igazad van. Az, hogy nőnemű vagyok, és keményen taposon az 56.-at, nem kötelez tiszteletre, sem különleges bánásmódra. Az azonan - gondolom - igen, ha én megadom a tiszteletet, még annak is, aki sértő hangnemben ír nekem/rólam.
Én azt gondolom, irigy vagy. De majd benyalsz még pár negát, és tudni fogod te is, mit változtass az I+-oldaladon. rolleyes.gif Csak egy jó tanács, (jótett helyében... ) pl. ezt én kiszedném onnan, mert nem szerencsés fogalmazás: " Az áraim nem tartalmazzák a postaköltséget. Hozzá kell adni. De az email tartalmazni fogja a pontos árat! Ha véletlen hibásat adok meg (rosszul emlékszem) a licitben lévő az érvényes! De igyekszem figyelmes lenni!"

A "kedves érdeklődő"-nek (anyóca) nagyon is igaza volt az ominózus termékleírással kapcsolatban: "....a kifogástalan jelzőt általában a külső megjelenésre használja a magyar nyelv!" Hát pontosan így volt ebben az esetben is. Ellentmondásokba akkor talán mégsem én keveredtem. Hmm...?

Mindent összevetve - igenis büszke vagyok arra, amit - ahogyan - csinálok. Úgy érzem, nincs szégyenkezni valóm. Ilyenek pedig - mint te pl. - mindig is voltak, vannak, lesznek. Nem baj. Edződünk. rolleyes.gif

Az I+ oldalam - kiegészítés miatt - éppen új engedélyezésre várt (de már újra aktív), szabadságra megyek ugyanis, és ezt a megfelelő helyre beírtam - tájékoztatásul. És igen, kiegészítettem még pár dologgal a lapomat, mert tudod (majd megtapasztalod te is, és pár hónap múlva visszatérhetünk erre a témára) ahogy múlik az idő, és tanul a kárán az ember, úgy sűrüsödnek ott a "kérem"-ek. Ilyen az élet. smile.gif


--------------------
Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andersen112
hozzászólás 2008-07-09 21:45
Létrehozva: #23552


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 64
Regisztrált: 2007-03-19 11:03
Azonosító: 813Sziasztok!!!! Gratulálok, mindenkinek aki felfigyelt, és újra és újra felemelte a szavát egy ilyen csalóval szemben! Nélkületek igen nagy baj lett volna! Köszönöm azok nevében akiket megóvtatok. rolleyes.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2008-07-09 19:52
Létrehozva: #23553


Tapasztalt fórumozó
*****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 601
Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 312IDÉZET(bambooflower @ 2008-07-09 19:20) *
marad a csalódás, hogy a kedvezö áron megnyert terméket sosem kapod meg unsure.gif

Még mindig jobb, mint rendőrségre rohangászni ... sad.gif


--------------------
Az erőszak a gyengék végső menedéke.

(by Ájszek Aszimov)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bambooflower
hozzászólás 2008-07-09 19:20
Létrehozva: #23554


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Kizárt

Hozzászólások: 7 218
Regisztrált: 2007-03-01 14:16
Azonosító: 130IDÉZET(KapdKi @ 2008-07-09 19:15) *
Sehol ... smile.gif Még ezt is csökkentheted, ha a személyes átvétel lehetőségét már a terméklapon tisztázod ... smile.gifmarad a csalódás, hogy a kedvezö áron megnyert terméket sosem kapod meg unsure.gif


--------------------
"Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2008-07-09 19:18
Létrehozva: #23555


Csak olvasó
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 5 980
Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399IDÉZET(csabau @ 2008-07-09 19:16) *
fenébe, elébb is szólhattál volna a tutival -

de így sajnos dugába dől a dolog, mert lemosták a palit a térképről... rolleyes.gif


Akkor ok nélkül kitiltották!!! laugh.gif laugh.gif


--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."
Go to the top of the page
 
+Quote Post
csabau
hozzászólás 2008-07-09 19:16
Létrehozva: #23556


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Csak olvasó

Hozzászólások: 5 671
Regisztrált: 2007-03-19 21:37
Innen: Ideg-elme
Azonosító: 903IDÉZET(Retours @ 2008-07-09 19:08) *
Sziasztok,
Bocsi, de szerintem vannak azért védelmi taktikák a vevő részéről is.
Én példul a következőképpen gondolkoztam:
- Van 10% esély arra, hogy ez egy szabályos aukció, tehát licitálok,
- de mivel 0-ás a versenyző, ezért az árú árvétele és a pénz kifizetése csak személyesen történhet
- ha nem szabályos a licit, nem akar személyesen találkozni, akár adhat negativot is .. nagyon nem érdekel.. de utalás akkor sincs

Hol itt a kivédhetetlen kockázat?fenébe, elébb is szólhattál volna a tutival -

de így sajnos dugába dől a dolog, mert lemosták a palit a térképről... rolleyes.gif


--------------------
mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak...

...szorgos népünk győzni fog !
.
csaby
Go to the top of the page
 
+Quote Post
KapdKi
hozzászólás 2008-07-09 19:15
Létrehozva: #23557


Tapasztalt fórumozó
*****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 601
Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 312IDÉZET(Retours @ 2008-07-09 19:08) *
Sziasztok,
Bocsi, de szerintem vannak azért védelmi taktikák a vevő részéről is.
Én példul a következőképpen gondolkoztam:
- Van 10% esély arra, hogy ez egy szabályos aukció, tehát licitálok,
- de mivel 0-ás a versenyző, ezért az árú árvétele és a pénz kifizetése csak személyesen történhet
- ha nem szabályos a licit, nem akar személyesen találkozni, akár adhat negativot is .. nagyon nem érdekel.. de utalás akkor sincs

Hol itt a kivédhetetlen kockázat?

Sehol ... smile.gif Még ezt is csökkentheted, ha a személyes átvétel lehetőségét már a terméklapon tisztázod ... smile.gif


--------------------
Az erőszak a gyengék végső menedéke.

(by Ájszek Aszimov)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Retours
hozzászólás 2008-07-09 19:08
Létrehozva: #23558


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2008-07-09 18:51
Azonosító: 169 254Sziasztok,
Bocsi, de szerintem vannak azért védelmi taktikák a vevő részéről is.
Én példul a következőképpen gondolkoztam:
- Van 10% esély arra, hogy ez egy szabályos aukció, tehát licitálok,
- de mivel 0-ás a versenyző, ezért az árú árvétele és a pénz kifizetése csak személyesen történhet
- ha nem szabályos a licit, nem akar személyesen találkozni, akár adhat negativot is .. nagyon nem érdekel.. de utalás akkor sincs

Hol itt a kivédhetetlen kockázat?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2008-07-09 19:05
Létrehozva: #23559


Aramir fan klub tag
*****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 2 074
Regisztrált: 2007-03-01 14:15
Azonosító: 73IDÉZET(c4powa @ 2008-07-09 15:41) *
Hogy működik-e egyáltalán mi van benne? Hogy merészelitek ezt kérdezni TŐLEM


Csak az a bökkenő, hogy megsem kérdezte, csak szimplán kiosztotta az eladót, hogy szerinte mit kellett volna leírnia a terméklapra.
Ez lehetett volna normálissan is dry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2008-07-09 18:59
Létrehozva: #23560


Aramir fan klub tag
*****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 2 074
Regisztrált: 2007-03-01 14:15
Azonosító: 73IDÉZET(c4powa @ 2008-07-09 12:35) *
Aramir, nem a terméklapra értettem azt, hanem az ismerj+ oldalra.


Sajna amikor már én néztem, nem volt elérhető az oldala, gondolom átszerkesztette.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

1326 Oldal V  « < 1176 1177 1178 1179 1180 > » 
Reply to this topicStart new topic
12 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (12 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

 Szöveges verzió A pontos idő: 2014-09-19 03:47