Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-03-28 08:57
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes rumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 651 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Magyarország/Budapest Azonosító: 41 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=510943
Ennyi minusszal talán éppenhogy lecsúszott a dobogóról! A eladott matricák közé becsúszott néhány nagy értékű fényképezőgép is! |
|
|
|
2008-03-28 08:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes rumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 651 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Magyarország/Budapest Azonosító: 41 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=309798
Úgy látszik csak licitálni szeret! A hozzászólást -blowjob- szerkesztette a következő időpontban: 2008-03-28 08:35 |
|
|
|
2008-03-27 22:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 166 Regisztrált: 2007-11-18 15:40 Azonosító: 46 180 |
Ezzel csak az a baj, hogy a termékeit a vatera nem törölte (mert van ugye rajtuk érvényes licit), kíváncsi vagyok hányan utalnak még ezek után is neki. -------------------- Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van. |
|
|
|
2008-03-27 21:56
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2007-04-16 06:39 Azonosító: 5 572 |
-------------------- Meine Ehre heißt Treue!
|
|
|
|
2008-03-27 11:00
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 341 Regisztrált: 2007-03-20 12:53 Innen: Magyarország Azonosító: 968 |
na alig hogy itam.. már mg is oldódott... kicsit megkésve de válaszolt.. és vissza is utalt.. s ugy néz ki öt verték át mikor mgvette az objektívet:S.. ugy tudta hogy jó... szóval örülök.. Vatera Forever Gratula neked és az eladónak is Szerintem példaétékű ahogyan kezelte az eladó a dolgot, visszautalt és így senki nem érzi magát átverve! Grat nektek még1x ! -------------------- Az élet rövid ... éld hát meg mosolyogva ! Vaterás Bögrét Szeretnék ! A hozzászólást - Lecsike - szerkesztette a legjobb tudása szerint ! |
|
|
|
2008-03-27 10:57
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2007-03-23 16:48 Azonosító: 1 715 |
na alig hogy itam.. már mg is oldódott... kicsit megkésve de válaszolt.. és vissza is utalt.. s ugy néz ki öt verték át mikor mgvette az objektívet:S.. ugy tudta hogy jó...
szóval örülök.. Vatera Forever |
|
|
|
2008-03-26 23:14
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2007-03-23 16:48 Azonosító: 1 715 |
üdv.. már 1éve vagyok a vaterán.. egyre többször vásárolok..s mindezidáig csak jó tapasztalatom volt..de nemrég vásároltam a vaterán egy objektívet a fényképezőgépemhez.. csábítóan jó ár volt.... áru emgnevezés:Nikon DX AF-S Nikkor 18-55 3,5-5,6G ED leirás: Eladó Nikon DX AF-S Nikkor 18-55 3,5-5,6G ED objektív, tökéletes állapotban, első és hátsó objektívsapkával....
ja a termék linkje amíg elérhető:http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=55721795 nos megtörtént a tranzakció.. a feladás gyors volt.... minden a legnagyobbrendben.. csak az objektív épp nem működőképes... nincs autofokusz.. és a belndét sem vezérli jól... irtam neki hogy problémás a termék.... és hogy vegyevisza. ment email.. vaterán a termék adatlapján is irtam.. sms 2 hívás.... de még mindig.. semmi.. válasz.. azt szeretném kérdezni tőletek hogy mit tudok tenni egy ilyen esetben azon kívül hogy negatívatadok egy idő után nevét címét telefonszámát tudom... |
|
|
|
2008-03-26 15:09
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-04-28 12:23 Azonosító: 7 448 |
Üdv! Csak érdeklődnék a vélemyényetekről. Vásároltam egy számítógépet egy illetőtöl. Azt írta, hogy a gép nem indul, nem tudja, mi baja, de van benne 2 dvd, 80as vinyó stb,stb. Úgy tett, mint aki nem ért hozzá. Megkaptam a gépet, és hihetetlen de minden rossz benne, semmi sem működik, egyáltalán semmi. Minden nem mehet tönkre, dvd-k, vinyó, lap, proci, táp, minden. Erre azt mondja nekem, hogy ő írta, hogy valami rossz. Most van 12ezerért egy csomó sz@r cuccom. Közben felkerült a termékei közé sok rossz vinyó, számítástechnikai eszközök. Szóval mégiscsak ért hozzá. Mit tegyek? sajnos ezek a "nem indul, nem tudom mi baja lehet", valamint "szerintem javítható" cuccok 99%-ban teljesen használhatatlanok. |
|
|
|
2008-03-25 16:41
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Egyértelmű, hogy így akarta az általa keveselt vételárat kicsit feljebb tornázni. Ha írta volna a terméklapon, hogy x forint még a csomagolás, akkor nem is hőbörögnék, mert legyen. Csak ne így akarjon nyereséget termelni, hogy az én kontómra játszadozik és pláne még meg is vezet (hogy ne használjak csúnyább kifejezést). Ez nem tisztességes magatartás. Ne félj, én is beleestem már ilyenbe, többször is... -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-03-25 16:28
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 43 Regisztrált: 2007-03-20 19:12 Azonosító: 1 073 |
Egyértelmű, hogy így akarta az általa keveselt vételárat kicsit feljebb tornázni. Ha írta volna a terméklapon, hogy x forint még a csomagolás, akkor nem is hőbörögnék, mert legyen. Csak ne így akarjon nyereséget termelni, hogy az én kontómra játszadozik és pláne még meg is vezet (hogy ne használjak csúnyább kifejezést). Ez nem tisztességes magatartás.
|
|
|
|
2008-03-25 14:48
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 253 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 43 |
|
|
|
|
2008-03-25 11:40
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
140326 hozzászólásom folytatása: Relatíve jó a végkifejlet. Pénteken megjött a ram. Idézet az emiljéből: "Szia!ajánlottan küldtem persze, de a bizonylatot azóta kidobtam :(most kerestem.." Persze nem ajánlottan jött, 100 HUf.- értékű bélyeg volt csak rajta. Nagy szerencsém van, hogy megjött és áldott jó szívem, mert csak semlegessel fogom értékelni a srácot. Természetesen tiltólistázom is. Csak emlékeztetőül: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=135127 Hát nagy szerencséd van, hogy a RAM-ok megjöttek, s nem a postásbácsi(k) gépében "kerregnek. Én, mielőtt a semlegest bevágnám neki, elbeszélgetnék arról vele, mitől ajánlott egy ajánlott, s hogy az ajánlott-sima árkülömbözettel mi is legyen? Ha nem ad megfelelő választ, semleges mehet neki, ami inkább negatívba hajlik. (Csak zárójelben: egy számítógépguru ismerősöm az ilyeneket pufis borítékba értéknyilvánítással adja fel.) |
|
|
|
2008-03-25 10:05
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 43 Regisztrált: 2007-03-20 19:12 Azonosító: 1 073 |
140326 hozzászólásom folytatása:
Relatíve jó a végkifejlet. Pénteken megjött a ram. Idézet az emiljéből: "Szia!ajánlottan küldtem persze, de a bizonylatot azóta kidobtam :(most kerestem.." Persze nem ajánlottan jött, 100 HUf.- értékű bélyeg volt csak rajta. Nagy szerencsém van, hogy megjött és áldott jó szívem, mert csak semlegessel fogom értékelni a srácot. Természetesen tiltólistázom is. Csak emlékeztetőül: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=135127 |
|
|
|
2008-03-24 11:11
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 253 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 43 |
Egy " friss páciens " a szégyenfalra: bers3wekh5s
Leüti, majd csupán a másodszori megkeresésemre reagál, igér fizetést. Ennyi. Négy nap múlva írok nrki, hogy akkor hogy is van, nem válaszol. Ismét kétnap, majd ismét írok, szintén zenész ( semmi életjel ). ( megjegyzem, a Vaterára rendszeressen bejárt ). Vártam még két napot, majd lezártam a tényeknek megfelelöen az ügyet, vagyis negatívval ( a leütés utáni tizedik napon ). Most két nappal a negaív után, kapom a negatívot töle, miszerint ő bezzeg fizetett. Csak azt nem tudom hova és kinek és hol volt eddig a többszöri megkeresésnél. Szerencsére az összes levelezésem ment mindig a biztonsag@vatera.com - ra, így gondolom nem lessz gond a negatívját töröltetni. Sajnos most e szép ünnepnapon ott fog díszelegni. |
|
|
|
2008-03-24 11:11
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 223 Regisztrált: 2007-03-20 14:03 Innen: Óperencia Azonosító: 987 |
Igazából nekem a lap kellett a procival, meg a vinyó.Mikor utánnaszámoltam, már én is vágtam, hogy nem a legolcsóbb, de úgy voltam vele, ha jó akkor megéri. És hihetetlen, de minden rossz, minden! Ez azért szerintem csúnya dolog. Azt írom, hogy nem indul, nem tudom miért, aztán összerakja csupa selejtből. Az a baj,hogy ott van a HA.. jó lett volna.Számolni kellett volna HA nem jó,megéri-e?Vagy kérdezni,hátha elárulta volna,hogy mire számolj. Azért Ő korrektebb volt mint ez az eladó: ---------------------------------------------------- arbade(6) Kérdés - 2008/03/23 21:12:57 Kedves anyuci1! A nyomtató müködőképes?arbade anyuc1(157) [RE] Kérdés - 2008/03/24 07:19:30 Kedves arbade!A nyomtytó müködőképes,de a szalag leakadt a patronkosárról.A kosár a sinen ha kézzel toljuk megy.A nyomtató ha bekapcsoljuk zúg. --------------------------------------------------------- Nekem valahogy más fogalmaim vannak arról,hogy valami működöképes -------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
2008-03-24 10:57
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2008-03-19 21:27 Azonosító: 127 385 |
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=55700168 Szerintem elég necces a dolog,főleg a Te oldaladról nézve.Kérdezni kellett volna.Az,hogy nem indul, lehet attól,hogy nem dugom be a hálózatba, egészen odáig,hogy "megszalad" a táp és visz mindent magával. A fényképeken látottak sem bizalomgerjesztők.Mivel odaírta az eladó,hogy rossz a gép miben reménykedtél? A ház még esetleg használható,de ezért az árért már pofásat lehet kapni. Igazából nekem a lap kellett a procival, meg a vinyó.Mikor utánnaszámoltam, már én is vágtam, hogy nem a legolcsóbb, de úgy voltam vele, ha jó akkor megéri. És hihetetlen, de minden rossz, minden! Ez azért szerintem csúnya dolog. Azt írom, hogy nem indul, nem tudom miért, aztán összerakja csupa selejtből. |
|
|
|
2008-03-24 09:56
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 223 Regisztrált: 2007-03-20 14:03 Innen: Óperencia Azonosító: 987 |
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=55700168
Szerintem elég necces a dolog,főleg a Te oldaladról nézve.Kérdezni kellett volna.Az,hogy nem indul, lehet attól,hogy nem dugom be a hálózatba, egészen odáig,hogy "megszalad" a táp és visz mindent magával. A fényképeken látottak sem bizalomgerjesztők.Mivel odaírta az eladó,hogy rossz a gép miben reménykedtél? A ház még esetleg használható,de ezért az árért már pofásat lehet kapni. -------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
2008-03-23 22:52
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Üdv! Csak érdeklődnék a vélemyényetekről. Vásároltam egy számítógépet egy illetőtöl. Azt írta, hogy a gép nem indul, nem tudja, mi baja, de van benne 2 dvd, 80as vinyó stb,stb. Úgy tett, mint aki nem ért hozzá. Megkaptam a gépet, és hihetetlen de minden rossz benne, semmi sem működik, egyáltalán semmi. Minden nem mehet tönkre, dvd-k, vinyó, lap, proci, táp, minden. Erre azt mondja nekem, hogy ő írta, hogy valami rossz. Most van 12ezerért egy csomó sz@r cuccom. Közben felkerült a termékei közé sok rossz vinyó, számítástechnikai eszközök. Szóval mégiscsak ért hozzá. Mit tegyek? Nehari, de el kell, hogy keserítselek ... Nem szívesen teszem ... Mivel eleve tudtad, hogy működésképtelen ... Megszívtad ... De jó lenne, ha közkinccsé tennéd az eladó nevét ... Rajtad sajna már nem segít ... De hátha többek is bekukkantanak ide ... Ne legyen több üzlete ... Legalábbis ilyen könnyen ... Üdv : Ottó -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2008-03-23 22:09
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Üdv! Csak érdeklődnék a vélemyényetekről. Vásároltam egy számítógépet egy illetőtöl. Azt írta, hogy a gép nem indul, nem tudja, mi baja, de van benne 2 dvd, 80as vinyó stb,stb. Úgy tett, mint aki nem ért hozzá. Megkaptam a gépet, és hihetetlen de minden rossz benne, semmi sem működik, egyáltalán semmi. Minden nem mehet tönkre, dvd-k, vinyó, lap, proci, táp, minden. Erre azt mondja nekem, hogy ő írta, hogy valami rossz. Most van 12ezerért egy csomó sz@r cuccom. Közben felkerült a termékei közé sok rossz vinyó, számítástechnikai eszközök. Szóval mégiscsak ért hozzá. Mit tegyek? Hááát... Nem tudom... "...Ez rossz gép..."; "...A gépre garanciát nem tudokk válalni..."... Tényleg MINDEN rossz benne...? Az aprólék is? -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-03-23 19:47
Létrehozva:
|
|
|
Üdv! Csak érdeklődnék a vélemyényetekről. Vásároltam egy számítógépet egy illetőtöl. Azt írta, hogy a gép nem indul, nem tudja, mi baja, de van benne 2 dvd, 80as vinyó stb,stb. Úgy tett, mint aki nem ért hozzá. Megkaptam a gépet, és hihetetlen de minden rossz benne, semmi sem működik, egyáltalán semmi. Minden nem mehet tönkre, dvd-k, vinyó, lap, proci, táp, minden. Erre azt mondja nekem, hogy ő írta, hogy valami rossz. Most van 12ezerért egy csomó sz@r cuccom. Közben felkerült a termékei közé sok rossz vinyó, számítástechnikai eszközök. Szóval mégiscsak ért hozzá. Mit tegyek? Látom nem csak én fogok ki ilyen embereket.Ha még nem értékeltél, negatív.Legalábbis az alapján amit leírtál,de kétoldalú a dolog,tudod! -------------------- Az evolúció fordítva is működik.!......
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 01:06 |