Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-11-25 18:28
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
Na.........CellaTel http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=395179 Most akkor DB? vagy %??? minimum 2 db. de a százalékok össz értéke is számit ami 80% alatt kell lennie... persze rugnak ki valakit 1 negával is ha alapos ok van rá (csalo, lehuzó, bosszuáló stb) de nem értem hol a gond.. a tagnak 7 negája van -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2007-11-25 09:13
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 156 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó Azonosító: 39 |
ugye most viccelsz hogy ennyi idö után ezt még nem tudod? minimum 2 nega kell a tiltáshoz.. neki 1 van Na.........CellaTel http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=395179 Most akkor DB? vagy %??? A hozzászólást -Flitter- szerkesztette a következő időpontban: 2007-11-25 09:17 -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2007-11-19 16:09
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=42744247
Igaz már lejárt. + még oda is írta: " AZ ÁR NEM VALÓDI " |
|
|
|
2007-11-19 15:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 156 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó Azonosító: 39 |
ugye most viccelsz hogy ennyi idö után ezt még nem tudod? minimum 2 nega kell a tiltáshoz.. neki 1 van Nem tudtam.... azt hittem a % dönt. Végül is mindegy -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2007-11-18 23:12
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
ugye most viccelsz hogy ennyi idö után ezt még nem tudod?
minimum 2 nega kell a tiltáshoz.. neki 1 van -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2007-11-18 22:49
Létrehozva:
|
|
|
-------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2007-11-15 16:18
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Flitter!
Változatlanul nem értem, mit akarsz mondani, de mindegy, hagyjuk. Olyan hosszú ez már, mint a rétestészta. Én még nem találkoztam itt bug-gal, biztosan szerencsém volt. Peace! -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2007-11-15 14:02
Létrehozva:
|
|
|
Kicsit nem értem, mit akarsz mondani... Én nem mondtam amúgy senkire, hogy bűnös, csak azt, hogy valószínűleg figyelmetlen volt. Szerintem várjuk meg a Moderátor hozzászólását, Ő jobban rálát az egész folyamatra. A lezárt aukció terméklapjából viszont egyértelműen az derül ki, amit írtam. Nem tapasztaltam még, hogy a lejárt terméklap mást mutatott volna, mint a valóság. Nem azt mondtam ,hogy valószinűleg IDÉZET Egész egyszerűen a "Licitáljon!" gomb helyett az "Elviszem" gombot nyomtad meg, tehát villámáron elvitted a terméket. Állitottad,ez pedig külömbség.Én sem írtam,hogy TE írtad,hogy ő bűnös,nem is értem honnan vetted ezt? Nem érted?... Pedig világos,BUG volt a rendszerben és ez miatt sok aukció,levelezés miegymás megváltozott. IDÉZET Minden lezárt terméknél nincs minimálárat ír ki és a "nyertest", Ez eddig is így volt,akár licites akár villámos. Én a hibáról írtam ami okozhatta az esetet,hogy nem érte el a minárat de még is nyerőnek lett kikiálltva. Mint írta nem annyiért amennyit ő licitált. Moderátor nem kell ehhez a napnál világosabb a BÚG ami már jó párszór előfordult. -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2007-11-15 12:21
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Üdv! Hát nem egészen biztos! Minden lezárt terméknél nincs minimálárat ír ki és a "nyertest",hogy értsd amiért írok,lehet ám,hogy igaza van ,elsem érte a határt mert a rendszerben ismét búg ((hiba) volt. Azért is írom,hogy volt mert én is "szenvedő" alanya voltam ennekk és ez már nem az első eset. Példának okáért a teljes levelezésem eltünt! NEM ÉN TÖRŐLTEM.tehát nem biztos,hogy rányomott az elviszem gombra. A lejárt terméklap sosem világosan mutattja a megtörtént eseményeket mégha a rendszer jó is.Ez alapján abszólút de nem lehet kijelenteni,hogy xy a licit helyett az elviszem gombra kattintott mert ott mindjárt jön egy eblakocska a aszállitást illetően ,mint a licitnél. Szerintem.... mindenkinek megkell hagyni az ártattlanság vélelmét mind addig mig a "bűnössége"nem igazolódik. Kicsit nem értem, mit akarsz mondani... Én nem mondtam amúgy senkire, hogy bűnös, csak azt, hogy valószínűleg figyelmetlen volt. Szerintem várjuk meg a Moderátor hozzászólását, Ő jobban rálát az egész folyamatra. A lezárt aukció terméklapjából viszont egyértelműen az derül ki, amit írtam. Nem tapasztaltam még, hogy a lejárt terméklap mást mutatott volna, mint a valóság. -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2007-11-15 08:37
Létrehozva:
|
|
|
Egész egyszerűen a "Licitáljon!" gomb helyett az "Elviszem" gombot nyomtad meg, tehát villámáron elvitted a terméket. (Vagy: a villámárral megegyező, vagy annál magasabb védett licitet adtál meg.) Ez teljesen egyértelműen látszik a terméklapról. Ne bánkódj, szerintem megér ennyit az a telefon, nekem is ez van, és nagyon meg vagyok elégedve vele... Üdv! Hát nem egészen biztos! Minden lezárt terméknél nincs minimálárat ír ki és a "nyertest",hogy értsd amiért írok,lehet ám,hogy igaza van ,elsem érte a határt mert a rendszerben ismét búg ((hiba) volt. Azért is írom,hogy volt mert én is "szenvedő" alanya voltam ennekk és ez már nem az első eset. Példának okáért a teljes levelezésem eltünt! NEM ÉN TÖRŐLTEM.tehát nem biztos,hogy rányomott az elviszem gombra. A lejárt terméklap sosem világosan mutattja a megtörtént eseményeket mégha a rendszer jó is.Ez alapján abszólút de nem lehet kijelenteni,hogy xy a licit helyett az elviszem gombra kattintott mert ott mindjárt jön egy eblakocska a aszállitást illetően ,mint a licitnél. Szerintem.... mindenkinek megkell hagyni az ártattlanság vélelmét mind addig mig a "bűnössége"nem igazolódik. -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2007-11-14 22:51
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
|
|
|
|
2007-11-14 13:09
Létrehozva:
|
|
|
Nekem tegnap este licitáltam. Nyertem, de nem annyiért amennyiért licitáltam. A végén kidobták a legnagyobb összeget. Egész egyszerűen a "Licitáljon!" gomb helyett az "Elviszem" gombot nyomtad meg, tehát villámáron elvitted a terméket. (Vagy: a villámárral megegyező, vagy annál magasabb védett licitet adtál meg.) Ez teljesen egyértelműen látszik a terméklapról. Ne bánkódj, szerintem megér ennyit az a telefon, nekem is ez van, és nagyon meg vagyok elégedve vele... -------------------- Putyur
|
|
|
2007-11-14 12:57
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-11-14 12:55 Azonosító: 43 157 |
Nekem tegnap este licitáltam. Nyertem, de nem annyiért amennyiért licitáltam. A végén kidobták a legnagyobb összeget.
|
|
|
|
2007-11-13 12:30
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Ismét egy szégyenfalra való: egyszerre több helyen licitál ugyan arra a típusú készülékre, a végén kiválasztja a neki megfelelőt. licit közben, végén nem kérdez, nem jelentkezik. persze a neki megfelelőt elviszi, velem meg egy hétig levelezget, hogy miért nem veheti át személyesen a terméket, annak ellenére, hogy utalás / postai út van meghatározva. lebukás után adja az ártatlant. Nincs helye a Vaterán! http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=435072 Nem értem, miért nem inaktáv már ilyen százalékkal? -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2007-11-13 12:04
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 18 Regisztrált: 2007-09-20 22:43 Azonosító: 26 065 |
Ismét egy szégyenfalra való: egyszerre több helyen licitál ugyan arra a típusú készülékre, a végén kiválasztja a neki megfelelőt. licit közben, végén nem kérdez, nem jelentkezik. persze a neki megfelelőt elviszi, velem meg egy hétig levelezget, hogy miért nem veheti át személyesen a terméket, annak ellenére, hogy utalás / postai út van meghatározva. lebukás után adja az ártatlant. Nincs helye a Vaterán! http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=435072 |
|
|
|
2007-11-11 22:04
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
mazsolla olyan nekem ne beszéljen akit a vaterán csalónak tartanak! katt ide: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...98&avatip=2 Na mi van ?? Rátappintottam valamire ?? |
|
|
|
2007-11-11 21:59
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2007-11-11 21:30 Azonosító: 41 596 |
mazsolla olyan nekem ne beszéljen akit a vaterán csalónak tartanak!
katt ide: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...98&avatip=2 |
|
|
|
2007-11-11 21:52
Létrehozva:
|
|
|
dell111 aki nem ismeri a vatera szabályzatát, miszerint magunkra nem licitálunk, főleg nem többször.... ÍME A MAI NAP LEGJOBB POÉNJA KATT IDE: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=42208224 NÉZZÉTEK MEG JÓL KI A VÁSÁRLÓ ÉRDEMES!!! ELŐZŐLEG IS Ő VETTE MEG :-) KATT IDE: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=411909 EZ AZ EMBER SAJÁT MAGÁRA LICITÁL! VATERÁÉK UGYE KITÍLTJÁTOK AZ ILYET! MERT EZ NEM FAIR PLAY!!! Szerintem ezt elég lett volna csak egyszer leírni. Továbbá, léteznek kisseb betűk is ! Azt is eltudjuk olvasni még Mégtovább mennék: Közel egy év regisztráció után ennyi már összejött ? Szerintem az eredeti felhasználó neveden is leírhattad volna ezt |
|
|
|
2007-11-11 21:37
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2007-11-11 21:30 Azonosító: 41 596 |
dell111 aki nem ismeri a vatera szabályzatát, miszerint magunkra nem licitálunk, főleg nem többször....
ÍME A MAI NAP LEGJOBB POÉNJA KATT IDE: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=42208224 NÉZZÉTEK MEG JÓL KI A VÁSÁRLÓ ÉRDEMES!!! ELŐZŐLEG IS Ő VETTE MEG :-) KATT IDE: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=411909 EZ AZ EMBER SAJÁT MAGÁRA LICITÁL! VATERÁÉK UGYE KITÍLTJÁTOK AZ ILYET! MERT EZ NEM FAIR PLAY!!! |
|
|
|
2007-11-11 20:22
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Köszönjük, hogy eddig is velünk voltál - ha máshogy nem is, legalább lélekben. Béke Veled! hiányozni fog egy ilyen " aktív " Vaterás. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 00:08 |