IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1341 Oldal V  « < 156 157 158 159 160 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Érdekes, Problémás Felhasználók
Nétön
hozzászólás 2012-09-12 12:28
Létrehozva: #3141


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2007-07-14 17:21
Azonosító: 16 595IDÉZET(VateraBenz @ 2012-09-12 09:16) *
Tisztelt Nétön!

A leírthoz hasonló, de jóval összetettebb csalófigyelő rendszer jelenleg is működik. Ez a biztonsági részleg szakembereinek munkájával együtt biztosítja a csalók kb. 99%-os kiszűrését. Ez azt jelenti, hogy napi szinten előzünk meg hasonló átveréseket.
100%-os védelem viszont sajnálatos módon nem létezik (az élet más területein sem).

Az átutalásokra vonatkozó javaslata több szempontból is ésszerűtlen, megvalósíthatatlan.


Akkor ezzel annyi bizonyosodott be, hogy a számítógép jelenleg sem képes pótolni az embert. A 99%-os hatékonyság biztos vigaszul szolgál annak a több mint 30 embernek, akiknek egyetlen csaló miatt összesen közel másfél millió forintjuk elveszett. Az átutalásos ötletemhez hasonló a paypal és az *** esetében működik, biztos ők annyira amatőrök, hogy ésszerűtlen és megvalósíthatatlan megoldásokkal operálnak.

A korábbi hozzászólónak: 170 ezres táblagép került 110 ezerbe a végén. Amennyiben az ember meg van szorulva vagy épp a termék használt nem tartom kapzsinak azt, aki lecsap az aukcióra, mivel ha kicsit alul is lett értékelve, majdnem reális áron kelt el a gép.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-09-12 09:16
Létrehozva: #3142


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 348
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(Nétön @ 2012-09-12 02:47) *
...Néhány tippem azért lenne...

Tisztelt Nétön!

A leírthoz hasonló, de jóval összetettebb csalófigyelő rendszer jelenleg is működik. Ez a biztonsági részleg szakembereinek munkájával együtt biztosítja a csalók kb. 99%-os kiszűrését. Ez azt jelenti, hogy napi szinten előzünk meg hasonló átveréseket.
100%-os védelem viszont sajnálatos módon nem létezik (az élet más területein sem).

Az átutalásokra vonatkozó javaslata több szempontból is ésszerűtlen, megvalósíthatatlan.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suzukimaruti
hozzászólás 2012-09-12 03:53
Létrehozva: #3143


Tapasztalt fórumozó
*****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 666
Regisztrált: 2008-08-07 19:42
Azonosító: 177 261IDÉZET(Nétön @ 2012-09-12 02:47) *
Szia!
-A szerencsejáték oldalakhoz hasonlóan személyi igazolvány másolatot, satöbbit kérnék minden eladótól, legalább az azonosítást könnyítsük meg valamivel.<br>-Amennyiben előreutalásról van szó, akkor az összeg elsőként egy a vatera által kezelt számlára érkezzen, ahonnan az eladó azt akkor kapja meg, amennyiben a termék a vevőhöz megérkezett és pozitív visszajelzéssel jutalmazta az eladó tevékenységét. Amennyiben ez nem történt meg, de az eladó tudja bizonyítani, hogy a vevő megkapta a terméket, akkor a pénz kerüljön átutalásra. Amennyiben a vevő minőségi kifogással él, akkor míg a vitarendezés kettejük között megtörténik, akár bírósági tyúkper keretében, akár közös megegyezéssel az összeg pihenjen a vatera számláján, és azok eredményes befejezése után vagy a vevő, vagy az eladó kapja meg az összeget. Végtelenül kellemetlen lesz, ha egy félreértés miatt valakinek várnia kell a pénzére, de legalább a pénz biztonságos helyen lesz és nem lehet vele lelépni. Nem tudom ezek megvalósítása (főleg az utóbbié) mekkora anyagi megterhelést jelentene az oldalnak, de hogy biztonságosabbá lehetne tenni az üzletelést, abban eléggé biztos vagyok. Hogyha a feltöltési díj, vagy épp a jutalék pár százalékos emelésével ezt fedezni lehetne, akkor a vaterának legalább pénzbe nem kerülne a történet, az emberek bizalma szerintem fokozatosan nőhetne az átverések csökkenő száma miatt és az ezáltal kötött több üzletből<b> további bahamai nyaralásokon vehetnének részt a tulajdonosok, ami a Balaton jelenlegi állapota mellett abszolút méltányolható lenne.
<br>Szia!<br><br>Nem mondom, hogy díjaznám ezt az ötletet. Miért a becsületes eladókon kéne elverni a port? Miért nekünk kéne várni hónapokat úgy a pénzre, hogy közbe az árú rég a vevőnél van, lehet már tönkre is tette és akkor majd él egy minőségi kifogással. Van olyan vevőm aki 3 évvel ezelőtti adás-vételt most értékelt! <br>Aztán itt a másik ötleted, ha az eladó bizonyítani tudja, hogy a vevő átvette a terméket akkor megkaphatná a pénzt. Vicc vevőnél az árum a pénzem dekkol, én futkossak a postára igazolást kérni, hogy a kedves vevő átvette a terméket. <img style="vertical-align: middle;" emoid=":blink:" src="style_emoticons/default/blink.gif" border="0"><br>Harmadik ötleted is korszakalkotó miszerint emeljék meg a feltöltési díjat és a jutalékot, pusztán azért hogy azoknak a vevőknek biztonságot adjanak akik beugranak azoknak akik 100 000 vagy nagyobb értékű műszaki cikkeket negyed áron tesznek fel. <img style="vertical-align: middle;" emoid="<_<" src="style_emoticons/default/dry.gif" border="0"><br>Nos az én ötletem inkább az, hogy kevésbé kéne kapzsinak lenni és nem kéne bedőlni, hogy 260 000-s táblagép 50 000-r vihető, vagy márkás 200 000-s táskák 5 000. Tehát a vevők akik szülik a csalókat! <br>A Bahamai nyaralást a szolgáltatókról nem nevezném jól sikerült beszólásnak!<br>Aztán az is lehet, hogy ha megfogadnák a tanácsodat (<b>bízom benne, hogy eszükbe se jut</b>) akkor lehet, hogy sok becsületes eladó elpártolna, nem a Balatoni helyzet miatt hanem a gazdasági helyzet miatt. Nem fogod elhinni de nem hiszem, hogy unatkozó milliomosok árulnak itt, tehát ne minket akarjál sújtani a felelőtlen, kapzsi vevők miatt. <img style="vertical-align: middle;" emoid=":BangHead:" src="style_emoticons/default/BangHead.gif" border="0">  <br> <br>
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nétön
hozzászólás 2012-09-12 02:47
Létrehozva: #3144


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2007-07-14 17:21
Azonosító: 16 595IDÉZET(zzO323 @ 2012-09-07 22:24) *
Köszi, ezzel sokat segítettél, így már holnap mehetek feljelenteni nem kell várnom a "hátha mégis megérkezik" dologra. Pénz visszakapásra valami gyors módszer? Nem akarok éveket várni, bérgyilkosra sincs pénzem.


Szia!

Figyeltem én is az emberünk aukcióit, mivel mindig is érdekelt a számítástechnika és elsősorban ilyen termékekkel operált hetye. Volt kb. 4-5 pozitív visszajelzése, de ezek nagy része 3-400 forintos tétel volt, volt amiből többet is vett, de ugye csak egy pozitív visszajelzésként vette figyelembe a rendszer, emiatt nem volt kiindulásként 10 vagy épp még több sikeres visszajelzése. Érdekesnek találtam azt is, hogy minek neki annyi képernyővédő fólia, mikor azt helyben ugyanannyiért tudott volna venni. Az átverés következő lépése az volt, hogy egy terméket talán tényleg sikeresen átadott valakinek (lásd tablet), hogy aki esetleg a képernyővédő fólia miatt elbizonytalanodott volna, ugorjon bele a csapdába. Ha ez nem lett volna elég, csupa olyan dolgot hirdetett, ami a számítástechnikában napjainkban slágerterméknek számít, lásd videokártyák, monitorok. Ha nem üzletszerűen foglalkozott ezek kereskedelmével, akkor gyanút kellett volna amiatt, hogy egyszerű felhasználóként miért halmoz fel valaki több-százezer forint értékű hardvert, mikor tudjuk, hogy azok ára nap mint nap csökken, elavul, így egészen biztos, hogy veszteség lesz a vége. Hetye a termékeket először 21 napra tette fel aukcióra, utána pedig szépen lecsökkent a licitidő kb. 6 napra. Persze, ezen nem kell meglepődni, hiszen alig várta, hogy lehúzzon titeket és ha nem tett volna így minden aktuálisan futó aukciójával, akkor szépen lassan elkezdtek volna szállingózni a negatív visszajelzések, így az utolsó pár darab aukciójából nem tudott volna beszedni még több pénzt. Csak előreutalással lehetett megoldani a bizniszeket, hiába ajánlott több ember is neki magasabb árat, ha elküldte volna utánvéttel. Mikor nem licitáltam egyik termékére sem, akkor ezek alapján mérlegeltem, ugyanis túl sok szólt ellene, mint mellette, az a pár ezer forint spórolás nem érte meg az elég tetemes kockázatot. Volt egy profiként regisztrált szintén Vas megyei felhasználó is, aki szintén semmitmondó aukciók megnyerésével szerzett pozitív visszajelzéseket, szintén akkor adta fel a hirdetéseit, mint hetye, szintén a 21 napból végül alig pár napos aukciókat kreált, szintén slágertermékekkel. Remélem ő nem csinált hasonló aljasságot, mint hetye (ha nem egy és ugyanazon személyről) beszélünk.

Gondolkodtam, hogy az aggályaimat megírom a vezetőségnek, de rövid mérlegelés után arra jutottam, hogy egy szimpla gyanú miatt végeredményben úgyis engem néznek majd bolondnak és úgy sem tesznek semmit, mivel konkrét kézzel fogható bizonyítékom nem volt.

A csalók kiszűrésére ekkora aukciómennyiség mellett semmi ötletem sincs, mivel csak emberi erővel tudom elképzelni a dolgot, hiszen egy program önmagában nem fog gyanút megfogalmazni. Néhány tippem azért lenne.

-Ha valaki több-százezer forint értékű terméket tölt fel, fokozott figyelemmel legyen kísérve, nem azért, mert aki tehetősebb, az bármivel is nagyobb csalási hajlammal rendelkezne, hanem mert a csalók tipikusan nem kicsiben játszanak.
-A szerencsejáték oldalakhoz hasonlóan személyi igazolvány másolatot, satöbbit kérnék minden eladótól, legalább az azonosítást könnyítsük meg valamivel.
-Amennyiben előreutalásról van szó, akkor az összeg elsőként egy a vatera által kezelt számlára érkezzen, ahonnan az eladó azt akkor kapja meg, amennyiben a termék a vevőhöz megérkezett és pozitív visszajelzéssel jutalmazta az eladó tevékenységét. Amennyiben ez nem történt meg, de az eladó tudja bizonyítani, hogy a vevő megkapta a terméket, akkor a pénz kerüljön átutalásra. Amennyiben a vevő minőségi kifogással él, akkor míg a vitarendezés kettejük között megtörténik, akár bírósági tyúkper keretében, akár közös megegyezéssel az összeg pihenjen a vatera számláján, és azok eredményes befejezése után vagy a vevő, vagy az eladó kapja meg az összeget. Végtelenül kellemetlen lesz, ha egy félreértés miatt valakinek várnia kell a pénzére, de legalább a pénz biztonságos helyen lesz és nem lehet vele lelépni.

Nem tudom ezek megvalósítása (főleg az utóbbié) mekkora anyagi megterhelést jelentene az oldalnak, de hogy biztonságosabbá lehetne tenni az üzletelést, abban eléggé biztos vagyok. Hogyha a feltöltési díj, vagy épp a jutalék pár százalékos emelésével ezt fedezni lehetne, akkor a vaterának legalább pénzbe nem kerülne a történet, az emberek bizalma szerintem fokozatosan nőhetne az átverések csökkenő száma miatt és az ezáltal kötött több üzletből további bahamai nyaralásokon vehetnének részt a tulajdonosok, ami a Balaton jelenlegi állapota mellett abszolút méltányolható lenne.

Akiket átvertek, őket természetesen nagyon sajnálom!

Közben megtaláltam a daliás lovagot, akiről az előbb írtam és aki szintén gyanús volt, de itt nem volt megemlítve a neve:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=3901320

Ahhoz képest, hogy profi eladóként volt regisztrálva, elég gyalázatos a végeredmény. Mondjuk azt el kell ismerni, hogy nem csinálta rosszul, két felhasználónévvel is behúzta az embereket, akiket nem tudott sima egyszerű felhasználóként, azokat a profi megjelölés megerősített abban, hogy talán érdemes vele kezdeni. Sajnos ők is tévedtek.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vaztabt
hozzászólás 2012-09-11 21:02
Létrehozva: #3145


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2012-09-11 13:23
Azonosító: 1 826 610Szép estét!
Köszönöm a segítséget.
Asszem már megvan a gond!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-09-11 15:45
Létrehozva: #3146


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 348
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(vaztabt @ 2012-09-11 13:25) *
Hello minden kedves Vaterásnak!
Az aukciómat mindig fefüggesztik, de nem tudom miért.
Légyszíves valaki nézzen rá hátha látja a hibát, mert én már annyi mindent kitöröltem, és még mindig nem jó''
Köszönöm'

Tisztelt vaztabt!

Legyen kedves a más aukciós oldalra mutató linket eltávolítani a termékleírásból.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
svejku
hozzászólás 2012-09-11 13:32
Létrehozva: #3147


Lelkes virgonc
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 101
Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar
Azonosító: 156 696IDÉZET(vaztabt @ 2012-09-11 13:25) *
Hello minden kedves Vaterásnak!
Az aukciómat mindig fefüggesztik, de nem tudom miért.
Légyszíves valaki nézzen rá hátha látja a hibát, mert én már annyi mindent kitöröltem, és még mindig nem jó''
Köszönöm'

Nagyon szívesen megnéznénk, de a felfüggesztett aukciókat mi nem láthatjuk. Valami indoklást viszont kellett kapnod.

A PC aukciódban van egy tiltott (kereskedelmi oldalra mutató) link!

A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-09-11 13:37
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vaztabt
hozzászólás 2012-09-11 13:25
Létrehozva: #3148


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2012-09-11 13:23
Azonosító: 1 826 610Hello minden kedves Vaterásnak!
Az aukciómat mindig fefüggesztik, de nem tudom miért.
Légyszíves valaki nézzen rá hátha látja a hibát, mert én már annyi mindent kitöröltem, és még mindig nem jó''
Köszönöm'
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-09-11 07:57
Létrehozva: #3149


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 348
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(irodalmar @ 2012-09-11 06:07) *
Van egy felhasználó benikiss08 néven
Jó pár terméke van fenn a piactéren az Axioartról kiollózott képekkel több százezer forintért
Miután kértem tőle,hogy olyan képet tegyen fel ami a nála lévő terméket tartalmazza ,azonnal kitiltott a piacteréről
A termék átvételét - előreutalás ,Posta -jelőlte meg !
Meggyőződésem,hogy a kínált termékek nincsenek a birtokában s mivel igen csak sok pénzről beszélünk kíváncsi lennék mit Postázna el ha ,bárki is leütné és utalná a félmilliós vagy az azt meghaladó összeget.

Tisztelt irodalmar!

Megnézzük, köszönjük.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
irodalmar
hozzászólás 2012-09-11 06:07
Létrehozva: #3150


Új fórumozó


Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2012-06-13 08:13
Azonosító: 1 757 510Van egy felhasználó benikiss08 néven
Jó pár terméke van fenn a piactéren az Axioartról kiollózott képekkel több százezer forintért
Miután kértem tőle,hogy olyan képet tegyen fel ami a nála lévő terméket tartalmazza ,azonnal kitiltott a piacteréről
A termék átvételét - előreutalás ,Posta -jelőlte meg !
Meggyőződésem,hogy a kínált termékek nincsenek a birtokában s mivel igen csak sok pénzről beszélünk kíváncsi lennék mit Postázna el ha ,bárki is leütné és utalná a félmilliós vagy az azt meghaladó összeget.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
svejku
hozzászólás 2012-09-10 23:08
Létrehozva: #3151


Lelkes virgonc
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 101
Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar
Azonosító: 156 696IDÉZET(Hathor14 @ 2012-09-10 22:10) *

Jól bebiztosította magát telefonokból!
És találtam köztük egy érdekes aukciót is: Tyúk vagy a tojás?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eniko1967
hozzászólás 2012-09-10 22:11
Létrehozva: #3152


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2012-09-10 21:35
Azonosító: 1 826 190Üdvözlet Mindenkinek!
Szeretném felhívni mindenki figyelmét erre a kis adás-vétel-re: http://gyujtemeny.vatera.hu/gramofonlemez/...1626185165.html

Leütöttem, mint naiv vevő, kiderült végre, hány eladó gramonlemeze is van, vettem tőle 4-et, 1 db/1000,-Ft. Ma megjöttek a lemezek, döbbenetes módon, egyik pillanatragasztóval összeragasztva, a másik csak úgy simán repedt, a harmadikon karcolások, a negyedik pedig ragtapasszal összeragasztva. Erre én írtam neki:
Üdvözlöm!

Azért erre a levelére válaszolok, mivel ma megjöttek az ön által, idézem:" Nem repedt nem törött."
Ha Ön úgy gondolja, hogy egy ragtapasszal összeragasztott lemez nem törött, akkor kérem, hogy olvassa el a magyar értelmező kéziszótárt.
A pluszba küldött lemezt nem tudom értékelni, mivel az is törött.
Tehát az 5 lemezből 3 törött-a másik kettő pedig tele van karcolással.
Önre bízom a visszautalás lehetőségét és megjegyezném, hogy nem tudja a szállításra fogni, mivel alaposan becsomagolta és ###### sem vagyok.
Nap, mint nap kapok gramofonlemezeket, így nézze el nekem, de fel vagyok háborodva.
Amennyiben nem utal vissza, sajnos negatív értékelést kell adnom.
Válasz: Az erősen manipulatív levelét tárgytalannak tekintem !
Sajnálom ,hogy élősködéssel akar hasznot húzni !
Kibontáskor postázáskor hidegre melegre bármikor repedhet a termék.
Ön a legolcsóbb postázást választotta ! SAJNÁLOM
A feltételek között visszavásárlás sem garancia nem szerepelt.

Szóval én vagyok a szemét....


----HIÁNYOS LEMEZ AJÁNDÉKBA.

1000 FT DARADJA

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hathor14
hozzászólás 2012-09-10 22:10
Létrehozva: #3153


Queen of Heaven
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 330
Regisztrált: 2011-06-10 06:38
Innen: Budapest
Azonosító: 1 524 248IDÉZET(meristin @ 2012-09-10 15:52) *
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=3919024 ajánlom figyelmetekbe, ugyanis a kapcsolatfelvétel nálam még nem történt meg és villámáron vitte múlt héten a termékemet. Továbbá várhatóan lesz még minusza, nálam érik a második de ki tudja mennyit garázdálkodott már.

Ime: http://www.vatera.hu/listings/index.php?td...;obd=1&pt=3


--------------------
Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pistineni
hozzászólás 2012-09-10 16:47
Létrehozva: #3154


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 280
Regisztrált: 2011-11-06 22:22
Azonosító: 1 562 510IDÉZET(meristin @ 2012-09-10 15:52) *
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=3919024 ajánlom figyelmetekbe, ugyanis a kapcsolatfelvétel nálam még nem történt meg és villámáron vitte múlt héten a termékemet. Továbbá várhatóan lesz még minusza, nálam érik a második de ki tudja mennyit garázdálkodott már.

Ha kap mégegyet, belehal.


--------------------
Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
meristin
hozzászólás 2012-09-10 15:52
Létrehozva: #3155


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 15
Regisztrált: 2012-03-15 20:32
Azonosító: 1 672 570http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=3919024 ajánlom figyelmetekbe, ugyanis a kapcsolatfelvétel nálam még nem történt meg és villámáron vitte múlt héten a termékemet. Továbbá várhatóan lesz még minusza, nálam érik a második de ki tudja mennyit garázdálkodott már.

A hozzászólást -meristin- szerkesztette a következő időpontban: 2012-09-10 15:54
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-09-10 07:52
Létrehozva: #3156


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 348
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(fiction @ 2012-09-09 23:12) *
sziasztok!
rendeltem egy terméket, aminek már bőven lejárt a postázási határideje. Utalással ki is lett fizetve, de az eladó nem reagál. Mit lehet tenni ez esetben?

Tisztelt fiction!

Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést.
A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen.
A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll.
Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fiction
hozzászólás 2012-09-09 23:12
Létrehozva: #3157


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2012-09-09 23:09
Azonosító: 1 825 470sziasztok!
rendeltem egy terméket, aminek már bőven lejárt a postázási határideje. Utalással ki is lett fizetve, de az eladó nem reagál. Mit lehet tenni ez esetben?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-09-08 11:45
Létrehozva: #3158


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 348
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(meristin @ 2012-09-08 10:17) *
Miért érdekes a 3 számjegy vége????? Nekem is van jelenleg egy ilyen (leendő)vásárlóm aki eddig nem vette fel a kapcsolatot, ma hívtam de azt se veszi fel, de van még ideje. Remélem nem csak poénból vitte villámáron.

Legyen kedves spórolni a kérdőjelekkel!


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
meristin
hozzászólás 2012-09-08 10:17
Létrehozva: #3159


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 15
Regisztrált: 2012-03-15 20:32
Azonosító: 1 672 570IDÉZET(hytech @ 2012-09-07 20:05) *
Mert a magzatvizében nem volt 2 kis fehér cápa.
Tiltóba már nem érdemes betenni.
Egyébként mire is végződik ennek a kö***nek a neve? Hát persze, hogy 3 számjegyre.

Miért érdekes a 3 számjegy vége????? Nekem is van jelenleg egy ilyen (leendő)vásárlóm aki eddig nem vette fel a kapcsolatot, ma hívtam de azt se veszi fel, de van még ideje. Remélem nem csak poénból vitte villámáron.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-09-08 08:37
Létrehozva: #3160


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 348
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(Mindenjosag @ 2012-09-07 23:58) *
...
Ideiglenes felhasználóként nem kell telefonszámot megadni? ...

Tisztelt Mindenjosag!

Nem kell.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post

1341 Oldal V  « < 156 157 158 159 160 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

 Szöveges verzió A pontos idő: 2015-08-02 04:17