Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-02-20 20:38
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 356 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_n...1551973127.html Érdemes elolvasni az első kérdező válaszait, amit kapott az eladótól. Hú, ez nem Hytech kedvenc megyéje? (J.N.SZ) |
|
|
|
2012-02-20 19:47
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 Regisztrált: 2011-06-13 23:37 Azonosító: 1 526 588 |
http://szamitastechnika.vatera.hu/laptop_n...1551973127.html
Érdemes elolvasni az első kérdező válaszait, amit kapott az eladótól. |
|
|
|
2012-02-20 19:38
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 252 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Deee akkor hol marad az "ingerancia"? Tök jó volt. Régen volt ekkora pezsgés, még nyubocs is kieresztette a karmait. Én meg szétvigyorogtam az agyamat. Néha kicsit vinnyogtam is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-20 19:20
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Deeeee ellenben minden e-mail olvasáskor ott a sok szép reklám üzenet a vaterától!!! Arra bezzeg van ingerancia!! Deee ki kell próbálni!!! :-) Ha zavarnak hírlevek, mondd le őket. Deee akkor hol marad az "ingerancia"? A hozzászólást -98tomcsa- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-20 19:22 |
|
|
|
2012-02-20 18:16
Létrehozva:
|
|
|
Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 0 Regisztrált: 2011-10-16 14:40 Azonosító: 1 549 261 |
Amikor az értékelést írtam, még mindkettő sötétkéken virított. Úgy vagyok vele, mint a MM reklám, avagy "###### azért nem vagyok" Kedves Benz vagy Mod! Azt elárulná nekem, mitől lett a két kék felhasználó az értékelésem leadása után narancsos? Tisztelt nyubocs, a mai nappal változtak a felhasználói státuszok. A részleteket megtalálja a frissített ÁFF-ben. |
|
|
|
2012-02-20 18:00
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2012-02-19 20:09 Azonosító: 1 643 131 |
Hello!
Érdekes karrier! http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=47662 97 üzletkötés 51 pozitív 40 semleges 6 negatív értékelés. |
|
|
|
2012-02-20 17:52
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 252 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ja igazad van tényleg nem 1 hét hiszen az elsőhöz képest a másikat küldtem egy hét mútán akkor az első az 2 hét. :-) Semmilyen reakció nem érkezett!! Gondolod pont ilyeneket van kedvem kitalálni!? Deeeee ellenben minden e-mail olvasáskor ott a sok szép reklám üzenet a vaterától!!! Arra bezzeg van ingerancia!! Deee ki kell próbálni!!! :-) Vatera kezdőlap legalján kapcsolat felvétel/ kiválasztod az opciót mivel kapcsolatban akrasz tájékozódni és kész . Várjad a választ. Megszívtad. Esetleg gyorsan nézd meg a spamek között. Olyan nincs, hogy a Vatera nem válaszol. Ha zavarnak hírlevek, mondd le őket. Jól kivagdalkozza magát a mithogyanról 4 év alatt eszközölt 28 adásvétellel. Ja, csak ilyenkor felmegy bennem a pumpa. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-20 17:53 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-20 17:49
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 459 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Az egy hetet azért nem hiszem, mint ÜSZ-os reakciót. Próbáld meg kérni az értékelés törlését. Esetleg egy féltéglával... marha biztonságos, legalább lesz mivel fejbevágni a postást. Jól kivagdalkozza magát a mithogyanról 4 év alatt eszközölt 28 adásvétellel. -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2012-02-20 17:41
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 20 Regisztrált: 2008-04-28 19:06 Azonosító: 137 794 |
Az egy hetet azért nem hiszem, mint ÜSZ-os reakciót. Próbáld meg kérni az értékelés törlését. Esetleg egy féltéglával... marha biztonságos, legalább lesz mivel fejbevágni a postást. Ja igazad van tényleg nem 1 hét hiszen az elsőhöz képest a másikat küldtem egy hét mútán akkor az első az 2 hét. :-) Semmilyen reakció nem érkezett!! Gondolod pont ilyeneket van kedvem kitalálni!? Deeeee ellenben minden e-mail olvasáskor ott a sok szép reklám üzenet a vaterától!!! Arra bezzeg van ingerancia!! Deee ki kell próbálni!!! :-) Vatera kezdőlap legalján kapcsolat felvétel/ kiválasztod az opciót mivel kapcsolatban akrasz tájékozódni és kész . Várjad a választ. |
|
|
|
2012-02-20 17:34
Létrehozva:
|
|
Tistelt Vatera Kedves Felhasználók! :-) Az egy hetet azért nem hiszem, mint ÜSZ-os reakciót. Próbáld meg kérni az értékelés törlését. Az lehet hogy nem kényelmes, de marha biztonságos tuti megkapod a csomagot. Esetleg egy féltéglával... marha biztonságos, legalább lesz mivel fejbevágni a postást. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-20 17:29
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 20 Regisztrált: 2008-04-28 19:06 Azonosító: 137 794 |
Tistelt Vatera Kedves Felhasználók! :-)
Már kétszer is írtam a vaterának problémámmal kapcsolatban, böcsülettel kivártam a kétszer 36 óra helyett a kétszer 1 hetet is, de sehol a segítség. Az egyik aukcióm során történt, hogy az aukció tárgya nem volt az eladónak készleten, ám ezt ő nem tüntette fel az aukció oldalán. Tehát én azt feltételeztem amit láttam, hogy a termékből van neki készleten. Viszont azt nem értettem, hogy miért 6 hónap a garancia a termékre, és ezt meg is kérdeztem tőle, mireő azt mondta az csak elírás nem 6 hó a gar hanem 1 év. Még ekkor sem mondta hogy nincs készleten a termék. Na menet közben megvettem tőle a terméket, és csak vártam mikor küldi az adatait. Majd pár nap után mikor fölhívtam azt mondta nincs a termék készleten majd egy hét múlva lessz és addig nem küldi a számlaszámot . "Hoppá mondom ezt nem jelezted" ÜDv B. Az lehet hogy nem kényelmes, de marha biztonságos tuti megkapod a csomagot. A kisértékü küldeménynél, ha nem utánvétellel veszem a terméket mindig kifogom a lusta eladókat . A pénzt becsülettel még aznap este elutalom, az eladó kapja az sms-t, már költi is a pénzt, issza a habos kávét...stb. Majd felháborodik ha egy hét múlva meg merem kérdezni hogy mizu a csomaggal. Legutóbbi korcsolya vásárlásom hűen példázza!!! Majd erre jön a szokásos póstaköltséggel való gusztustalankodás!!! Aukcióban pósta költség 1400, és amikor átveszem látom hogy csak 1150!! Utávételnél ilyen nincs. Az utánvét kifizetése csak egy dolog. A másik hogy míg régebben az utánvétes küldeményként beérkező pénzt direktben lehetett küldetni bankszámlára, mára ez hivatalosan nem megoldható. tehát egyszer becsattogsz a postára feladni a csomagot, majd még egyszer becsattogsz hogy felvedd a pénzt. Ez annyira nem kényelmes.
|
|
|
|
2012-02-20 16:58
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2012-02-20 16:55 Azonosító: 1 644 211 |
Basszus, totál másképpen emlékszem. Igaz, van annak már két éve is, hogy utánvéttel postáztam. Köszi a pontosítást. Az utánvét kifizetése csak egy dolog. A másik hogy míg régebben az utánvétes küldeményként beérkező pénzt direktben lehetett küldetni bankszámlára, mára ez hivatalosan nem megoldható. tehát egyszer becsattogsz a postára feladni a csomagot, majd még egyszer becsattogsz hogy felvedd a pénzt. Ez annyira nem kényelmes. |
|
|
|
2012-02-20 16:43
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-08-29 11:46 Azonosító: 721 745 |
Sziasztok!
Ezt a vaterást érdemes megnézni,vigyázzatok vele! http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1936478 |
|
|
|
2012-02-20 16:28
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz vagy Mod! Azt elárulná nekem, mitől lett a két kék felhasználó az értékelésem leadása után narancsos? Elpirultak szégyenükben, de nem egészen. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-20 15:39
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 459 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Nálam mindkettő narancs, úgyhogy várhatod a választ. Amikor az értékelést írtam, még mindkettő sötétkéken virított. Úgy vagyok vele, mint a MM reklám, avagy "###### azért nem vagyok" Kedves Benz vagy Mod! Azt elárulná nekem, mitől lett a két kék felhasználó az értékelésem leadása után narancsos? -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2012-02-20 15:28
Létrehozva:
|
|
Végülis nem tudom, mit is jelent pontosan az ideiglenes felhasználó, mindenesetre nem fogom kedvelni őket. Lásd értékelés! http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2689526 Meg a nem ellenőrzötteket sem http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2689128 Nálam mindkettő narancs, úgyhogy várhatod a választ. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-20 14:03
Létrehozva:
|
|
Végülis nem tudom, mit is jelent pontosan az ideiglenes felhasználó, mindenesetre nem fogom kedvelni őket. Lásd értékelés!
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2689526 Meg a nem ellenőrzötteket sem http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2689128 -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2012-02-19 17:29
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Már nem akarok D1ora1-nél vásárolni!!! A kérdésem nem a ZÁRT AUKCIÓKRA VONATKOIK!!!!! NYILT tehát NEM ZÁRT AUKCIÓKNÁL is- és nem csak D1ora1-nél- tapasztaltam, hogy az eladó a lcitálás feltételeként bizonyos számú (5, 10,....) pozitív eredménnyel zárult adás-vételt vár el a vásárlótól. Másképpen fogalmazva: A vásárolni szándékozo felhaználói neve mellett minimum egy vagy két barna csillag legyen!! természetesen pozítív tartalommal! Bocsi nem sértésnek, vagy szekálásnak szánom a következő kérdést!! TE a terméked, árud NYÍLT LICITRE bocsájtásakor feltételkén kötöd ki, hogy csak az lícitálhat akinek xdb (Átalad elvárt) számú pozitív értékelése van. Ha valaki ilyen kikötést tesz NYILT LICITRE tételkor az szabályos??? Várom válaszod! Figyu már! Bogaras, lépjél túl ezen. Ha annyira nyíltnak látod a piacteret, akkor fogadd el, hogy a nyitottság arra is kiterjed, amit tesz az eladó. Jogi kényszer csak arra terjed ki, ha már megtörtént a tranzakció, azaz licitáltak rá, és az eredeti kitételeknek megfelelt az üzletkötés, akkor azt már végigvinni kötelező. Ennél mélyebb jogi szabályozás nincs az általános (nem minősített) dolgokra. Megteheti, hogy ilyen kitételt szab, és ez nem rövidít meg sehol, hiszen Te is megteheted, akkor hol itt a probléma? Tisztelt beci570! Nem szabályos. Nem zárt aukción bárki licitálhat, az eladó a termékleírásban nem támaszthat feltételeket. notsak -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2012-02-19 17:24
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 085 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Egyébként szabályos a Vatera online piacterén EGY NYILT aukciónál valmilyen kikötéssel élni a vásárolni szándékozóval (megkülönböztetni) s az eladó részéről!! Pl.Egy az meghatározott Pozitívan lezárult adás-vétel Diszkriminálhatnak engem azért mert nem rendekkezem egy bizonyo mennyiségű Pozitívan lezárt vásárlással??? Válaszukat várva Tisztelettel eMblema04 Tisztelt beci570! Nem szabályos. Nem zárt aukción bárki licitálhat, az eladó a termékleírásban nem támaszthat feltételeket. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-02-19 16:49
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2009-07-08 08:12 Azonosító: 663 827 |
Nincs erre technikai lehetőség. Az ismereteim alapján nem is értem egészen, miről van szó. Azt viszont megteheti, hogy a zárt aukcióba nem enged be, ha nincs 25 pozitív értékelésed. Miért akarsz mindenképpen nála vásárolni, ha ekkora az ellenállás? Már nem akarok D1ora1-nél vásárolni!!! A kérdésem nem a ZÁRT AUKCIÓKRA VONATKOIK!!!!! NYILT tehát NEM ZÁRT AUKCIÓKNÁL is- és nem csak D1ora1-nél- tapasztaltam, hogy az eladó a lcitálás feltételeként bizonyos számú (5, 10,....) pozitív eredménnyel zárult adás-vételt vár el a vásárlótól. Másképpen fogalmazva: A vásárolni szándékozo felhaználói neve mellett minimum egy vagy két barna csillag legyen!! természetesen pozítív tartalommal! Bocsi nem sértésnek, vagy szekálásnak szánom a következő kérdést!! TE a terméked, árud NYÍLT LICITRE bocsájtásakor feltételkén kötöd ki, hogy csak az lícitálhat akinek xdb (Átalad elvárt) számú pozitív értékelése van. Ha valaki ilyen kikötést tesz NYILT LICITRE tételkor az szabályos??? Várom válaszod! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 08:42 |