Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-10-22 07:18
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 57 Regisztrált: 2010-07-22 08:06 Azonosító: 1 270 526 |
Szia! Azóta gondolom megérkezett hozzá a postás is. Üdv: Diána Szia! Köszönöm, neked is! Az első e-mail olvasása után olyat tettem, amit viszonylag ritkán, beleejtettem a mobilom a WC-be De, azóta olvasva a fórum bejegyzéseket, nincs is problémám, a többiekhez képest! Minden jót: BlondeBaby |
|
|
|
2011-10-21 20:36
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Azt egyébként figyelted, hogy még negatívot is adott a vevőnek Nem néztem, de most, hogy mondod, igen. Viszont abban az esetben, ha a Vatera nem törölte az aukciót, márpedig nem törölte, és a nyertes nem jelentkezett, jogos a nega. Én is adtam már 1 Ft-osra negát. Az pozitív-vadász volt. Tudod, kezdő nick, összevásárol egy csomó 1 Ft-os cuccot, megajánlja érte a pozitívokat, és ő is pozitívat vár el érte, de a cuccot köszöni, nem kéri. Csakhogy én nem ezzel a céllal indítok 1 Ft-os aukciót. Nálam szegény beröpült, mert végiggondoltam, hogy mi meló van egy olyan profil kiépítésében, ami mögött több száz pozitív van, és hogy mennyire tisztességtelen módszer így megszerezni ezt a hátteret. Hiszen egy többszázas eladóval szemben az ember nem bizalmatlan. Szóval ment a nega, de ahogy elnéztem a értékeléseit, a többség nem úgy gondolkodik, mint én. De nem baj, nem akarok a többséghez tartozni, ha ez az elvárás. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-10-21 20:27
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 453 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Azt egyébként figyelted, hogy még negatívot is adott a vevőnek
-------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2011-10-21 20:23
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Belinkelnéd ezt az aukciót? Kíváncsi vagyok, mit alakított. A "Vicces furcsából" hoztam. http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1471925996 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-10-21 20:16
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2009-03-16 18:21 Azonosító: 549 914 |
|
|
|
|
2011-10-21 19:09
Létrehozva:
|
|
Köszönöm. Nagyon ismerős a nickje, ha lesz időm, jobban utána nézek. Sok sikert. Megnéztem, a tiltómban nem volt (már benne van), de egy szomszédos topikban ott fityeg egy "humoros" aukciója. De nem onnan volt ismerős. Megnéztem a "L" betűs partnereimnél, de nem volt nexusunk egymással, legalábbis az elmúlt másfél évben nem (na és ezek után nem is lesz). Szóval nem tudom, honnan volt ismerős. Mivel elveszett egy csomó fórumos lehetőség, még azt sem tudom megnézni, hogy itt futottunk-e össze. Mert ez lehet már csak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-10-21 11:59
Létrehozva:
|
|
Röviden és tömören: 09.16-án vásárolt, és 09.27-én fizette ki a terméket, és 10.17-én vagy 18-án kapta kézhez. Szállítási időnek 10-18 munkanap, fizetési határidőnek 3 munkanap volt megadva a termékleírásban, tehát pont részemről nem történt késedelem. Egyébként a kedves felhasználó már adott másnak negatívat az miatt, hogy az általa megadott 7 napos fizetési határidőt a vásárlója nem tartotta be... Róla van szó: lengyel_gergo Az értékelésén még gondolkodom, de legnagyobb jóindulattal is csak semlegeset fog kapni. Köszönöm. Nagyon ismerős a nickje, ha lesz időm, jobban utána nézek. Sok sikert. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-10-21 11:51
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2009-03-16 18:21 Azonosító: 549 914 |
Üdvözöllek a klubban. Ilyen ember. Teljesen védtelenek vagyunk az ilyen emberekkel szemben. Az értékelést nem tudod töröltetni, bár megpróbálhatod. Kérlek, tegyél be egy linket, hogy legalább mi tiltóra tehessük. Bár a magasabb költséggel talán érdemes érvelned az ÜSZ-nál, mert az egy egzakt bizonyítható tény, ha csatolod a hozzá tartozó bizonyítékokat. És a túl sokáig dolog is esetleg bizonyítható az utalási és postára adási dátummal. Én biztosan megpróbálnám és ha nem törölnék, akkor kiborulnék. Megalázó méltatlan dolog ez, sajnos rajtunk kívül áll, csak úgy tudunk védekezni, ha az ilyen felhasználókat megmutatjuk egymásnak, hogy tudjunk védekezni ellene. És az értékelésbe is nyugodtan beírhatod, hogy csillaglehúzó. Feldúlt a közlendőd, bár gondolom nem ez volt a célod. Tehát az egyetlen megoldás a tiltólista. Utólag szinte semmilyen megoldás nincs. Én simán megcsinálom, hogy beírom az értékelésbe, hogy csillaglehúzó, indokolatlanul rossz értékeket jelöl be. Nem is mondok mást, mert nem lenne túl illedelmes, amik megfogalmazódtak bennem az illető egyéniségére nézve. Röviden és tömören: 09.16-án vásárolt, és 09.27-én fizette ki a terméket, és 10.17-én vagy 18-án kapta kézhez. Szállítási időnek 10-18 munkanap, fizetési határidőnek 3 munkanap volt megadva a termékleírásban, tehát pont részemről nem történt késedelem. Egyébként a kedves felhasználó már adott másnak negatívat az miatt, hogy az általa megadott 7 napos fizetési határidőt a vásárlója nem tartotta be... Róla van szó: lengyel_gergo Az értékelésén még gondolkodom, de legnagyobb jóindulattal is csak semlegeset fog kapni. |
|
|
|
2011-10-21 11:26
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Érdekes problémám akadt az egyik vásárlóval, noha pozitív értékelést adott, mindenre 1 csillagot kaptam, és a következő negatív okokat jelölte meg még pluszban: Hamisnak bizonyult Az Eladó barátságtalan volt Az Eladó hibájából túl sokáig tartott Az Eladó magasabb költséget számolt fel, mint amit eredetileg a termékleírásban megadott Az Eladó olcsóbb szállítási móddal küldte el a terméket, mint amiért én fizettem Nem értem a dolgot, mivel a terméket a leírásban megadott szállítási időn belül megkapta, a leírásban szereplő áron. Nem számoltam fel semmit pluszban, és nem küldtem olcsóbb szállítással sem. Egyébként is ingyenes szállítás volt megadva. Az illető értékelései között láttam, hogy ezt már mással is eljátszotta. E-mailben kértem a dologra magyarázatot, noha elolvasta természetesen nem reagált a dologra. Mit lehet ilyen esetben tenni az ilyen inkorrekt, rosszindulatú felhasználókkal? Üdvözöllek a klubban. Ilyen ember. Teljesen védtelenek vagyunk az ilyen emberekkel szemben. Az értékelést nem tudod töröltetni, bár megpróbálhatod. Kérlek, tegyél be egy linket, hogy legalább mi tiltóra tehessük. Bár a magasabb költséggel talán érdemes érvelned az ÜSZ-nál, mert az egy egzakt bizonyítható tény, ha csatolod a hozzá tartozó bizonyítékokat. És a túl sokáig dolog is esetleg bizonyítható az utalási és postára adási dátummal. Én biztosan megpróbálnám és ha nem törölnék, akkor kiborulnék. Megalázó méltatlan dolog ez, sajnos rajtunk kívül áll, csak úgy tudunk védekezni, ha az ilyen felhasználókat megmutatjuk egymásnak, hogy tudjunk védekezni ellene. És az értékelésbe is nyugodtan beírhatod, hogy csillaglehúzó. Feldúlt a közlendőd, bár gondolom nem ez volt a célod. Tehát az egyetlen megoldás a tiltólista. Utólag szinte semmilyen megoldás nincs. Én simán megcsinálom, hogy beírom az értékelésbe, hogy csillaglehúzó, indokolatlanul rossz értékeket jelöl be. Nem is mondok mást, mert nem lenne túl illedelmes, amik megfogalmazódtak bennem az illető egyéniségére nézve. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-10-21 10:59
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Érdekes problémám akadt az egyik vásárlóval, noha pozitív értékelést adott, mindenre 1 csillagot kaptam, és a következő negatív okokat jelölte meg még pluszban: Hamisnak bizonyult Az Eladó barátságtalan volt Az Eladó hibájából túl sokáig tartott Az Eladó magasabb költséget számolt fel, mint amit eredetileg a termékleírásban megadott Az Eladó olcsóbb szállítási móddal küldte el a terméket, mint amiért én fizettem Nem értem a dolgot, mivel a terméket a leírásban megadott szállítási időn belül megkapta, a leírásban szereplő áron. Nem számoltam fel semmit pluszban, és nem küldtem olcsóbb szállítással sem. Egyébként is ingyenes szállítás volt megadva. Az illető értékelései között láttam, hogy ezt már mással is eljátszotta. E-mailben kértem a dologra magyarázatot, noha elolvasta természetesen nem reagált a dologra. Mit lehet ilyen esetben tenni az ilyen inkorrekt, rosszindulatú felhasználókkal? |
|
|
|
2011-10-21 10:31
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 453 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Ami viszont érdekes, hogy te az elmúlt időszakban összesen 12.000ft értékben vásároltál 4 tételt és mindezt 4 eladótól. Amiből az egyik negatív, nemfizetés miatt. -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2011-10-21 10:22
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
érdeklődni szeretnék hogy több mindent vásároltam az egyik tagtól itt a Vaterán ez már lassan egy másfél hete azonnal utaltam az összeget de a termékeket a mai napig nem kaptam meg ezt kinél lehetne jelezni vagy kinek lehetne panaszkodni?aki tud segítsen már.igaz nem nagy összeg mert csak 27500ft de az is valami a mai világban. Panaszkodni nálam lehet. Feljelentést tenni a rendőrségen amit tegyél is meg mindenképpen ha nem változik a helyzet. Ami viszont érdekes, hogy te az elmúlt időszakban összesen 12.000ft értékben vásároltál 4 tételt és mindezt 4 eladótól. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2011-10-21 10:20
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
érdeklődni szeretnék hogy több mindent vásároltam az egyik tagtól itt a Vaterán ez már lassan egy másfél hete azonnal utaltam az összeget de a termékeket a mai napig nem kaptam meg ezt kinél lehetne jelezni vagy kinek lehetne panaszkodni?aki tud segítsen már.igaz nem nagy összeg mert csak 27500ft de az is valami a mai világban. Tisztelt ppocok81! Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést. A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen. A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-10-21 10:11
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 148 Regisztrált: 2009-03-14 16:54 Azonosító: 545 174 |
ez már lassan egy másfél hete azonnal utaltam az összeget de a termékeket a mai napig Szia! Szerintem is írj az eladónak egy nagyon kedves, érdeklődő levelet, hogy mikorra várhatod a csomagot. Jelenleg én is utalás után vagyok 1 héttel, tegnap érdeklődtem, és kiderült, hogy jövő hétfőn fogja az eladóm feladni a csomagomat, mert akkor lesz ideje összepakolni a dolgokat, amit vásároltam. Úgyhogy most már minden információ birtokában ülök a tűkön, mert már nagyon várom a csomagot. (Szerintem az általad említett összeg nagyon sok pénz. ) |
|
|
|
2011-10-21 09:55
Létrehozva:
|
|
érdeklődni szeretnék hogy több mindent vásároltam az egyik tagtól itt a Vaterán ez már lassan egy másfél hete azonnal utaltam az összeget de a termékeket a mai napig nem kaptam meg ezt kinél lehetne jelezni vagy kinek lehetne panaszkodni?aki tud segítsen már.igaz nem nagy összeg mert csak 27500ft de az is valami a mai világban. (Nem tudom, más hogy van vele, én elég sokat dolgozom ennyi pénzért.) Nála jelentkeztél már? Mert az első lépés az, hogy vele vedd fel a kapcsolatot. Ha elzárkózik, vagy elérhetetlen, akkor említsd meg a rendőrségi feljelentést és a negatív értékelést. De nem biztos, hogy át akar verni, lehet, hogy csak lassabb a szokásosnál. Kérünk szépen egy linket, hogy megnézhessük. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-10-21 09:28
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-10-21 09:22 Azonosító: 1 550 970 |
érdeklődni szeretnék hogy több mindent vásároltam az egyik tagtól itt a Vaterán ez már lassan egy másfél hete azonnal utaltam az összeget de a termékeket a mai napig nem kaptam meg ezt kinél lehetne jelezni vagy kinek lehetne panaszkodni?aki tud segítsen már.igaz nem nagy összeg mert csak 27500ft de az is valami a mai világban.
|
|
|
|
2011-10-20 22:20
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 73 Regisztrált: 2011-08-09 09:29 Azonosító: 1 540 324 |
Szép álmokat! Köszi, Neked is Kedves evica! Szerény lehetőségeimhez képest megpróbálok még valamiben segíteni. Sírni így kell: Köszönöm, megpróbálom -------------------- Üdv: evica_74
|
|
|
|
2011-10-20 22:16
Létrehozva:
|
|
Dehogyis Na nem szaporítom értelmetlen hozzászólásaimmal a fórumot, elköszönök Jó éjt, és köszönet a segítségért, ill. a vállad felajánlásáért Szép álmokat! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-10-20 22:09
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 73 Regisztrált: 2011-08-09 09:29 Azonosító: 1 540 324 |
Meg mert most te vagy a hunyó. Dehogyis Na nem szaporítom értelmetlen hozzászólásaimmal a fórumot, elköszönök Jó éjt, és köszönet a segítségért, ill. a vállad felajánlásáért -------------------- Üdv: evica_74
|
|
|
|
2011-10-20 22:06
Létrehozva:
|
|
Na ez nekem nem ugrott be (nyilván a kiváló bor teszi Meg mert most te vagy a hunyó. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 02:17 |