Saját aszisztens
Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 299 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
..... Miért nem lehet megadni licitnyerős értesítőben megadni a nyertes címét, meg hogy milyen szállítási módot választott? Benz azt mondta, hogy tervezik az egységesítést. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 098 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 ![]() |
http://elektronika.vatera.hu/irodatechnika...1573778009.html
Üzenet tőlem: IDÉZET Kedves (vevő)! Köszönöm a megrendelését! Kérem közölje, hová postázzam a vágógépet, ha nem személyesen szeretné átvenni. Kérem utalja postaköltséggel növelt árat (5115) ide: Számlaszámom: Amint beérkezett az utalás postázom! Ha személyes átadást szeretne, akkor Budapesten megoldható a dolog, ha arra jár, ez esetben is kérek jelzést, hogy miként bonyolíthatjuk le a dolgot. Újabb levél 2 nap múlva: IDÉZET Az sem baj, ha nem kell, csak szóljon, hogy indítsam újra.... Válasz: IDÉZET Еlnezest elfelejtettem, ma utalom Az iPhone készülékemről küldve Majd: IDÉZET 5000ft el lett mar utalva, ker ajanlott levelkent kulden, ugy belefer a keretbei Az iPhone készülékemről küldve Válasz: IDÉZET Levélhez kissé nagy, meg súlya is akkora, hogy 10 Ft-al lenne olcsóbb, mint a csomag, de mind1... Most azt fogom csinálni, hogy várok, hátha elküldi a címét, hogy hová postázzam a cuccot. Kinek mi a tapasztalata, ez mennyi ideig szokott tartani? Költői kérdés: (Azért költői, mert már csomószor meg lett kérdezve) Miért nem lehet megadni licitnyerős értesítőben megadni a nyertes címét, meg hogy milyen szállítási módot választott? -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 590 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 ![]() |
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem azt jelenti, hogy 2 csomagban megy, hanem, hogy ezek közül lehet választani. ![]() Nem is tudsz, mert ezt csak az helyzet kedvéért alakítottam át, ha valóban volna kedvem ezt postázni valójában, akkor külön odaírom a terméklapra is, ezt terjedelménél fogva így lehet feladni. Valójában itt személyes átadás jöhet szóba, mert nem vagyok felkészülve gk. ajtók postakész állapotba hozására. ![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 31 299 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 ![]() |
![]() ![]() Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem azt jelenti, hogy 2 csomagban megy, hanem, hogy ezek közül lehet választani. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 590 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 ![]() |
Szerinted van arra lehetőség, hogy két standardot jelöljön be az ember? Szerintem csak a terméklappal kiegészítve lehet. ![]() ![]() A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-26 13:56 -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Van egy pár töredék Pallasom, aztán nekiálltam megkutatni a piacot. Leltem itt ezt. Nagy kő esett le a szívemről, mert ugyan moslék módon dögrováson vagyok, de ilyen termékleírást én is fabrikálok. Először a postai költségen való bénázásán is berzenkedtem, mert ugyan nem mérlegen csinált a faterom, az látható sac per kábé is, ez több mint 30 kiló. Mármint az övé. persze ettől még beírhat két standardet. Vagy a futárt. Még jó hogy nekem csak hat kötetem van. ![]() Szerinted van arra lehetőség, hogy két standardot jelöljön be az ember? Szerintem csak a terméklappal kiegészítve lehet. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-26 13:55 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Van egy pár töredék Pallasom, aztán nekiálltam megkutatni a piacot. Leltem itt ezt. Nagy kő esett le a szívemről, mert ugyan moslék módon dögrováson vagyok, de ilyen termékleírást én is fabrikálok. Először a postai költségen való bénázásán is berzenkedtem, mert ugyan nem mérlegen csinált a faterom, az látható sac per kábé is, ez több mint 30 kiló. Mármint az övé. persze ettől még beírhat két standardet. Vagy a futárt. Még jó hogy nekem csak hat kötetem van.
![]() -------------------- Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ráadásul most már nincs olyan státusz, hogy ellenőrzött vásárló, csak a régiek maradtak úgy. Az újak csak nem ellenőrzött vásárlók, ami csupán annyit jelent, hogy nem utaltak 100 Ft-ot egy bankszámlaszámról. Analóg a helyzet a nullás partnernél. Az is egy olyan szakasz, amin át kell esni. Kicsit nagybb a rizikó, de engem már szívattak meg sok értékeléses partnerek is. Nem ezen múlik.... Az inkorrekt ember 1000 értékeléssel is az, míg a korrekt nullával is normálisan jár el. Nem értékelésfüggő, hanem emberi hozzáállás kérdése. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 666 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 ![]() |
Nem lenne baj, ha kicsit tovább látnál az orrodnál. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Még azt szeretném hozzá tenni,hogy valószínű hogy ez nem regisztrált felhasználó,kaptam egy értesítést hogy a vatera így akarja növelni az eladási esélyt.Akkor bárki szórakozhat,itt az én példám,már licitáltak a telómra,majd ő leütötte villámáron,és azóta várok és várok.Megnéztem azt az egy értékelését,és ott is villám áron le ütött egy ugyan olyan telefont.Ezek a felhasználók nincsenek tisztában a szabályokkal,és azzal hogy az eladó fizetett egy listázási díjat,egy kiemelést stb.Ha nem lenének ilyen felhasználók már el lett volna adva az áru. Nem lenne baj, ha kicsit tovább látnál az orrodnál. ![]() A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-26 09:16 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 16 405 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
...Ha nem lenének ilyen felhasználók már el lett volna adva az áru. Vagy nem. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2012-04-25 22:04 Azonosító: 1 718 970 ![]() |
Valószínűleg igen. A pontos meghatározás így szól: "Az a felhasználó, akinek összes visszajelzése két negatív vagy visszajelzéseinek (pozitív, semleges, negatív) minimum 20 százaléka negatív és visszajelzései között legalább két negatív található, a Vatera piacteréről kizárásra kerül." Még azt szeretném hozzá tenni,hogy valószínű hogy ez nem regisztrált felhasználó,kaptam egy értesítést hogy a vatera így akarja növelni az eladási esélyt.Akkor bárki szórakozhat,itt az én példám,már licitáltak a telómra,majd ő leütötte villámáron,és azóta várok és várok.Megnéztem azt az egy értékelését,és ott is villám áron le ütött egy ugyan olyan telefont.Ezek a felhasználók nincsenek tisztában a szabályokkal,és azzal hogy az eladó fizetett egy listázási díjat,egy kiemelést stb.Ha nem lenének ilyen felhasználók már el lett volna adva az áru. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 364 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar Azonosító: 156 696 ![]() |
Ha valakinek 2 negája lesz,és a neve mellet az fog állni hogy -2,törlik? Valószínűleg igen. A pontos meghatározás így szól: "Az a felhasználó, akinek összes visszajelzése két negatív vagy visszajelzéseinek (pozitív, semleges, negatív) minimum 20 százaléka negatív és visszajelzései között legalább két negatív található, a Vatera piacteréről kizárásra kerül." |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2012-04-25 22:04 Azonosító: 1 718 970 ![]() |
Ha valakinek 2 negája lesz,és a neve mellet az fog állni hogy -2,törlik?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 16 405 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 ![]() |
Köszi a választ,csak az ember ilyenkor tart egy kicsit attól,hogy "visszavágnak" neki!! Tisztelt kisgep01! A felhasználót kizártuk. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2012-04-24 19:25 Azonosító: 1 717 410 ![]() |
Köszi a megerősítést:)
Én is így gondolom!Ha én vásárolok,és lakcímre megyek,ne adj isten 3 percet kések,már akkor szólok.. Hála Istennek a második találkozónk az a lakhelyemnél lett volna(kis utcában lakunk,amit ő nem talál meg stb,ezért voltam olyan rendes a buszmegállóban szobrozni..) Mivel ő is elismeri,és a nekem adott negatívban tulajdonképpen magát értékeli,azzal,hogy magyarázkodik,hogy miért nem vette át,nagyon bízom benne,hogy törlik. Lassan 600 adásvételem van,ő a harmadik vásáló,akinek negatívot adtam(a másik kettő ugyanúgy nem jött el a talira)..Persze mindegyik viszonozta is...De úgy vagyok vele,ha valaki ennyire megszívat,muszáj negatívot írni.. Én is befejzetem,hogy futárt játszok,úgyhogy módosítottam is mindehol,hogy csak a lakcímen vehető át.tanulópénznek jó volt az biztos.. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Másnap jött is a negatív nekem is az alábbi szöveggel:az első találkozóra valóban nem mentem el,orvosnál voltam az fontosabb volt.A második találkozón ott voltam a megadott helyen,a bkv hibájából késtem.Az eladó nem kérdezte meg értékelés előtt,mi a probléma,mi az oka,értékelésében személyeskedő,fenyegető,értékelése hitelrontás. Ha a drága vásárló szól,hogy a bkv hibájából,több mint 20 percet késik persze,hogy megvárom!Szerintetek meddig kellett volna rá várnom??Nem illik ilyenkor telefonálni? Az összes levelem másolata,ott van a biztonsag@vatera.com címen. Kértem a negatív értékelés törlését.Mit gondoltok?Szerintem felháborító,hogy simán elismeri,hogy egyik találkozón sem jelent meg,mégis én vagyok a nem megértő fél.. Jellemző.... Soha nem megyek randira a vevőimmel. Ő eljöhet a cuccért egy megadott helyre (ami vagy az otthonom, vagy a munkahelyem), lehetőleg előre egyeztetett időpontban. Juj... nagyon gáz... Én biztosan felrobbantam volna az első randin a pipától. Illetve nem, hanem elszívtam volna egy cigit. És utána visszaültem volna az autóba, elfordítottam volna a kulcsot.... soha, senkire nem várok egy ciginél többet... nincs az az üzlet, nincs az a randevú, nincs az a barát.... Ma? Amikor a WC-re is magunkkal hordjuk a mobilt? Amikor éjjel is be van kapcsolva? Ugyan már..... Minősíthetetlen. Teljesen rendes voltál. Az elvárhatónál ezerszer alkalmazkodóbb. Remélem sikerül töröltetni. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2012-04-24 19:25 Azonosító: 1 717 410 ![]() |
Sziasztok!
Habár profi eladó vagyok:),nem fórumoztam még,most viszont kiváncsi lennék a véleményetekre: Kedves Vásárló,két darab terméket vásárolt nálam(összérték 500t).3 hétig nem válaszolt az e-mail-ekre,amiket neki küldtem.3 hét után nagy nehezen egyeztettünk egy talit,amire nem jött el(kb.40 percet vártam rá).Mivel a lehető legvégső esetben szoktam negatívan értékelni,hazaérve a "potya" találkáról írtam neki.Másnap jött a válasz,hogy elfelejtette(érdekes ez is,hiszen a tali előtt 3-4 órával fixáltuk le)...Mindegy.Egy hét múlva újra megbeszéltünk egy átvételt(pontosan 14,00ra) én 13,55-14,20 között ott voltam.Próbáltam telón elérni nem lehetett,hangposta jelentkezett,14,20kor eljöttem.. Na ekkor totál pipa lettem,írtam a negatív értékelést az alábbi szöveggel :egy hónapja lejárt az aukció,két találkozót is egyeztetünk egyikre sem jött el.Fel vagyok háborodva,hogy "palira" vett,de látom,nem én vagyok az első..A terméket xy azonosító alatt újrahirdetem. Másnap jött is a negatív nekem is az alábbi szöveggel:az első találkozóra valóban nem mentem el,orvosnál voltam az fontosabb volt.A második találkozón ott voltam a megadott helyen,a bkv hibájából késtem.Az eladó nem kérdezte meg értékelés előtt,mi a probléma,mi az oka,értékelésében személyeskedő,fenyegető,értékelése hitelrontás. Ha a drága vásárló szól,hogy a bkv hibájából,több mint 20 percet késik persze,hogy megvárom!Szerintetek meddig kellett volna rá várnom??Nem illik ilyenkor telefonálni? Az összes levelem másolata,ott van a biztonsag@vatera.com címen. Kértem a negatív értékelés törlését.Mit gondoltok?Szerintem felháborító,hogy simán elismeri,hogy egyik találkozón sem jelent meg,mégis én vagyok a nem megértő fél.. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Köszi a választ,csak az ember ilyenkor tart egy kicsit attól,hogy "visszavágnak" neki!! Igen, ezt ismerem. ![]() Jó lenne, ha az inaktiválás automatikus lenne. Tehát, ha elérné az adott százalékot, akkor azonnal nem engedné be a rendszer. Persze mellette meg kellene, hogy maradjon a manuális inaktiválás lehetősége is az egyedi esetekre. ![]() -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 191 Regisztrált: 2010-12-11 10:58 Azonosító: 1 413 411 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018-04-26 08:03 |