IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1361 Oldal V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Problémás Felhasználók
vidaeff
hozzászólás 2015-02-19 21:36
Létrehozva: #501


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 575
Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894IDÉZET(tymbazar @ 2015-02-19 14:09) *
... azonnal el kellett neki menni dolgozni és nem tudja,hogy tud-e utalni?!...
Ez nekem sem volt betervezve,kamionozok. ..

Érdekesek ezek az utazási kifogások, mert a felület közkeletű neve, ahol ügyködünk: világháló. Én nem vagyok kamionos, de teljesen más természetű munkám révén kódorgok itt-ott és bizton mondom, bármelyik szutykos parkolóból is el lehet intézni szinte mindent. Persze nem akarásnak nyögés a vége.


--------------------
Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ateza150
hozzászólás 2015-02-19 15:42
Létrehozva: #502


Új fórumozó


Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2015-02-08 09:13
Azonosító: 2 155 213IDÉZET(tymbazar @ 2015-02-19 14:09) *
Szép napot! Sikerült összefutnom egy elég érdekes vevővel. ...

Ilyenkor nagy segítség lenne, ha betennél egy linket az aukcióról, vagy a felhasználóról. Senki sem szívesen üzletel ilyen "vevővel".
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tymbazar
hozzászólás 2015-02-19 15:09
Létrehozva: #503


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 49
Regisztrált: 2013-02-22 11:39
Azonosító: 2 009 674Szép napot! Sikerült összefutnom egy elég érdekes vevővel. Kedden 11 óra tájban leütött egy terméket az illető. A kapcsolatot azonnal felvette velem és közölte,hogy neki sürgős lenne az alkatrész és 16 óra körül utal. Az utalása 1 óra múlva a számlámon lesz és azt szeretné,hogy szerdán mindjárt adjam is fel neki a terméket mert sürgős neki az alkatrész. Mondtam neki,hogy 1 óra utalási idő szerintem necces,de mindegy. Természetesen kedden este nem jött meg a pénz,ettől függetlenül szerda reggel becsomagoltam a terméket és vártam az utalásra,hogy azonnal feladjam. Közben a műhelybe bejött egy illető és keresett alkatrészeket,köztük a leütött alkatrészre is szüksége lett volna. Nem adtam neki oda mert mondtam,hogy el van adva a termék,megvették a vaterán. Szerda este írtam a vaterás vevőnek,hogy egész nap vártam az utalására,de nem jött meg és ezért nem tudtam feladni. Erre a mai napon kaptam egy e-mailt tőle,hogy azonnal el kellett neki menni dolgozni és nem tudja,hogy tud-e utalni?! Írtam neki,hogy akkor most mi legyen? Mikor fog utalni stb....? Erre kaptam egy választ,"hát nem tudom! Ez nekem sem volt betervezve,kamionozok. Legfeljebb kapok egy negatívot? nem tudom,hogy mikor érek vissza sajnálom"
Miután elolvastam az értékeléseit akkor láttam,hogy ez nem az első esete volt,már mással is megtette ezt.
Nekem konkrétan nem az a bajom,hogy nem vette meg az alkatrészt,hanem az,hogy ha én nem írok neki akkor nem szólt volna. mert az a kifogás amit elmondott az életszerűtlen. Ugyanis ha tényleg a mai napon azonnal reggel 9 órakor kamionba kellett ülnie ( ekkor küldte az e-mailt ) akkor miért nem utalt előbb mint azt megígérte. Ha pedig a leütés után közvetlenül kellett kamionba ülnie akkor miért nem szólt,hogy bocs,de mégsem kérem a terméket?!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lütyő1
hozzászólás 2015-02-16 18:05
Létrehozva: #504


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 33
Regisztrált: 2008-04-10 14:38
Azonosító: 131 749IDÉZET(VateraBenz @ 2015-01-27 22:47) *
A kérdés kitörlése még nem feltétlenül paranormális jelenség. Ha látta őket kanalat hajlítani, az már érdekesebb lehet good.gif
Ez utóbbi esetben bölcsebb belenyugodni.


Nem, a kitörlése valóban nem az..Csak engem még úgy neveltek,hogy ha kérdeznek válaszoljak..Na ez a felhasználó pld egy szót se válaszolt még soha..

IDÉZET(zejopy @ 2015-01-27 23:02) *
Sok esetben a kérdés is generálhat egy ilyen következményt.
Dehogy! El kell tőlük tanulni.biggrin.gifIgen, ez is megtörténhet. De ha rákérdezek egy cipő belső talphosszára az valóban ez a kategória lenne?Sajnos ez épp egy olyan termék, aminél a tényleges méret számít,és jó is lenne tudni mekkora a kinézett lábbeli..Persze az is lehet hogy nem tud mérni, de az alapfokú iq-t azért feltételezem, ha már írni(leírást) tud, mégha hiányosan is..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2015-02-16 13:06
Létrehozva: #505


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 30 786
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(Doraf02 @ 2015-02-16 08:18) *
Sziasztok! Ne haragudjatok, viszonylag új vagyok a Vatera/Tesz-vesz oldalon, s lenne egy problémám. Vásárolt tőlem egy hölgy most szombaton egy kis ruhát. Írtam neki e-mailt kettőt is, telefont nem veszi fel. Közben láttam, hogy a tegnapi napon kétszer is volt itt bent, ezért gyanítom, hogy e-maileket is néz, főleg úgy, hogy vesz valamit, így elvárható lenne a kapcsolattartás. Na már most a hölgy füle botját sem... Az adatlapja elkeserítő, 60(!!!!!) semleges és 13(!!!) negatív értékelése csüng az oldalán, nem is értem hogy lehet még itt!!! Bevallom őszintén, nagyon nem szeretnék egy ilyen vevő miatt negatívot kapni, mert felteszem, ha én azt adok, akkor Ő is azt fog, holott, én kerestem, vártam. Meddig lehet húzni az effajta eseteket?? Mégis ilyenkor mi az "illő", meddig van várakozó tendencia??? Ha a Vatera oldalán, ahol leütötte a terméket, felszólítom, hogy vegye már fel velem végre a kapcsolatot, úgy látják a moderátorok, hogy nem oké a szitu? Így is adhat negatívat??? Ha igen, akkor mire fel??? Légyszi segítsetek, hátha járt már valaki így sad.gif Tanácstalan vagyok sad.gif
Köszönöm előre is! Szép napot Mindenkinek! Doraf02

Mindenki járt már így és nincs semmi baj.smile.gif
Először is, lehet, hogy még nézelődik nálad. Vagy egyszerűen lassú. Úgy gondolja, hogy ráér. Pár napig ne aggódj. Mondjuk kedden írj neki egy emlékeztető (kedves) levelet, de a címzetthez add hozzá a biztonsag@vatera.com címet is, így a Vateránál meglesz a próbálkozásod. Fogsz visszakapni egy ticket számot is, azt őrizd meg. Amúgy nagyon sok esetben már csak azért is válaszolnak ilyenkor, mert látják, hogy a megkeresés a Vatera felé is elment. Ha mégsem válaszol, akkor a hétvégén írj egy levelet, amiben szabsz egy határidőt a jelentkezésre, amikor az aukciót újraindítod. Ha nem válaszol - a határidő lejártáig - értékelhetsz, ha bosszúnegatívot ad, akkor a ticket számos levelezésre hivatkozva tudod kezdeményezni az értékelés törlését. A törlés nem automatikus, egyedi elbírálás alapján történik. Végig maradj nyugodt és tárgyilagos, ha tudsz, legyél kedves is. Ebben segítség lehet, ha arra gondolsz, hogy esetleg más ritmusban gondolkodik, mint te.

Más, tulajdonképpen ezért jöttem, gondoltam kupec kollégáimmal megosztok egy érdekes (új) vevői magatartást, ami alkalmanként kedvesen és észrevétlenül pénzeket húzhat ki a mi zsebünkből, kevésbé elegáns módon. Többedszer szúrt szemet, hogy a vevő postapontot jelöl meg a vásárláskor. Mivel nem ír mást, az ember buzgón összesít, az alacsonyabb, postapontos költséggel számolva. Aztán megírja, hogy utalt és a levélbe belebiggyeszti a lakcímét. Abban az esetben, ha az embernek több eladása van, netán sok kicsi, hasonló árfekvésben, akkor simán megrendeli a futárt lakcímre, és ha rohan-kapkod, észre sem veszi, hogy megrövidült. Én eddig mindig észrevettem rendelés előtt (vagy amit nem vettem észre, arról nem tudok biggrin.gif). Van az embernek egy munkafolyamata, az enyém nagyon precíz, mert nagyon sok kötelezettségem és munkám van más irányokban is, azzal a bizonyos egy darab fenekemmel 5-6 lovat tartok kordában, tehát kell a precizitás a tévedések elkerülésének érdekében. De most már ott tartok, hogy minden futárrendelésnél ellenőrzöm az összeget, a megrendelőlapot és a levelezést. Értelemszerűen ez plusz munka. A minimum eltérés 150 Ft egyébként az én postai szerződésem alapján, tehát tényleg nem mindegy, főleg kis értékű eladásnál.

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2015-02-16 13:07


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Doraf02
hozzászólás 2015-02-16 09:18
Létrehozva: #506


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2015-02-16 09:09
Azonosító: 2 155 311Sziasztok! Ne haragudjatok, viszonylag új vagyok a Vatera/Tesz-vesz oldalon, s lenne egy problémám. Vásárolt tőlem egy hölgy most szombaton egy kis ruhát. Írtam neki e-mailt kettőt is, telefont nem veszi fel. Közben láttam, hogy a tegnapi napon kétszer is volt itt bent, ezért gyanítom, hogy e-maileket is néz, főleg úgy, hogy vesz valamit, így elvárható lenne a kapcsolattartás. Na már most a hölgy füle botját sem... Az adatlapja elkeserítő, 60(!!!!!) semleges és 13(!!!) negatív értékelése csüng az oldalán, nem is értem hogy lehet még itt!!! Bevallom őszintén, nagyon nem szeretnék egy ilyen vevő miatt negatívot kapni, mert felteszem, ha én azt adok, akkor Ő is azt fog, holott, én kerestem, vártam. Meddig lehet húzni az effajta eseteket?? Mégis ilyenkor mi az "illő", meddig van várakozó tendencia??? Ha a Vatera oldalán, ahol leütötte a terméket, felszólítom, hogy vegye már fel velem végre a kapcsolatot, úgy látják a moderátorok, hogy nem oké a szitu? Így is adhat negatívat??? Ha igen, akkor mire fel??? Légyszi segítsetek, hátha járt már valaki így sad.gif Tanácstalan vagyok sad.gif
Köszönöm előre is! Szép napot Mindenkinek! Doraf02
Go to the top of the page
 
+Quote Post
apuska2
hozzászólás 2015-02-11 07:19
Létrehozva: #507


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 99
Regisztrált: 2007-07-08 12:59
Azonosító: 16 045Kizárásra érett:

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=9475296

Üdv
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2015-01-28 00:02
Létrehozva: #508


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 30 786
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(Lütyő1 @ 2015-01-27 16:43) *
Sziasztok!

Engem az a probléma érdekelne, hogy valóban nem lehet tenni semmit bizonyos "paranormális" felhasználókkal? Engem marhára felhúz, amikor kérdezek valamit, és nem válaszol, hanem egyszerűen kitörli a kérdést..Nem egyszeri alkalom sajnos..Szóval lehet ezekkel tenni valamit, vagy bele kell nyugodni?

Sok esetben a kérdés is generálhat egy ilyen következményt.

IDÉZET(VateraBenz @ 2015-01-27 22:47) *
...Ha látta őket kanalat hajlítani, az már érdekesebb lehet good.gif
Ez utóbbi esetben bölcsebb belenyugodni.

Dehogy! El kell tőlük tanulni.biggrin.gif


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2015-01-27 23:47
Létrehozva: #509


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 16 186
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(Lütyő1 @ 2015-01-27 16:43) *
Sziasztok!

Engem az a probléma érdekelne, hogy valóban nem lehet tenni semmit bizonyos "paranormális" felhasználókkal? Engem marhára felhúz, amikor kérdezek valamit, és nem válaszol, hanem egyszerűen kitörli a kérdést..Nem egyszeri alkalom sajnos..Szóval lehet ezekkel tenni valamit, vagy bele kell nyugodni?

A kérdés kitörlése még nem feltétlenül paranormális jelenség. Ha látta őket kanalat hajlítani, az már érdekesebb lehet good.gif
Ez utóbbi esetben bölcsebb belenyugodni.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2015-01-27 21:15
Létrehozva: #510


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 575
Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894IDÉZET(Hathor14 @ 2015-01-27 14:49) *
Kedves Benz!
Köszönöm smile.gif

Én is. smile.gif

IDÉZET(zejopy @ 2015-01-27 13:15) *
és azért Eff tud felmutatni ezt-azt a szövevényességén felül is. mosking.gif

Megnyugodtam. tongue.gif
IDÉZET(zejopy @ 2015-01-27 13:15) *
.. punish.gif

Vóót verekedni? mosking.gif


--------------------
Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lütyő1
hozzászólás 2015-01-27 17:43
Létrehozva: #511


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 33
Regisztrált: 2008-04-10 14:38
Azonosító: 131 749Sziasztok!

Engem az a probléma érdekelne, hogy valóban nem lehet tenni semmit bizonyos "paranormális" felhasználókkal? Engem marhára felhúz, amikor kérdezek valamit, és nem válaszol, hanem egyszerűen kitörli a kérdést..Nem egyszeri alkalom sajnos..Szóval lehet ezekkel tenni valamit, vagy bele kell nyugodni?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hathor14
hozzászólás 2015-01-27 15:49
Létrehozva: #512


Queen of Heaven
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 330
Regisztrált: 2011-06-10 06:38
Innen: Budapest
Azonosító: 1 524 248IDÉZET(VateraBenz @ 2015-01-27 14:46) *
Kedves Hathor14!

Tudomásom szerint igen. De azért fő az óvatosság mosking.gif

Kedves Benz!
Köszönöm smile.gif


--------------------
Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2015-01-27 15:46
Létrehozva: #513


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 16 186
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(Hathor14 @ 2015-01-27 11:55) *
Kedves Benz smile.gif
A fenti szabály még érvényben van?

Kedves Hathor14!

Tudomásom szerint igen. De azért fő az óvatosság mosking.gif


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2015-01-27 14:15
Létrehozva: #514


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 30 786
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(Hathor14 @ 2015-01-27 11:55) *
Semlegest még adhat, hacsak nem változott a szabály fejvakar.gif
Ezt még Benz írta tavaly májusban:
"A 21 napos értékelés szabály bevezetésekor életbe lépett az a módosítás, miszerint az inaktív felhasználók csak a tranzakciók sikerességét tudják értékelni. Sikeres bejelölés esetén automatikusan pozitív minősítést kap az értékelt, sikertelennél semlegest. A szöveges rész ilyenkor kitöltetlen marad. "

Kedves Benz smile.gif
A fenti szabály még érvényben van?

Igen, tehát a 60 napot végig kell drukkolni, illetve már csak 39-et. De ha megkapja is, gondolom azt is törlik, és ideiglenesen is szebb a semleges, mint a negatív. Na meg azért ilyenkor szerintem mindkét fél eddigi teljesítményére is rápillantanak, és azért Eff tud felmutatni ezt-azt a szövevényességén felül is.mosking.gif

IDÉZET(vidaeff @ 2015-01-27 12:54) *
Szia. wave.gif
Nem ártott volna figyelnem jobban. Azaz t.képpen megvezetett, mert mikor csütörtökön fel is hívtam, némi zavart hebegés után derült ki, ő a testvér. mosking.gif A licitáló a szokásos külföldi útján van. Szóval azt ígérte, hétvégén átjön. Ezt elhittem és megszavaztam a bizalmat túl a 21. napon. Hiba volt. De ha így esett és úgy is fizetem a jutalékot, jelölhettem volna sikeres negára is.

Igen, bizonyos számszaki okok miatt létrejöttet jobb lett volna jelölni, de szerintem erről beszéltünk is a hétvégén, csak ezek szerint elfelejtetted. punish.gif


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2015-01-27 13:54
Létrehozva: #515


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 575
Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894IDÉZET(Hathor14 @ 2015-01-27 11:55) *
Semlegest még adhat, hacsak nem változott a szabály fejvakar.gif
Ezt még Benz írta tavaly májusban:
"A 21 napos értékelés szabály bevezetésekor életbe lépett az a módosítás, miszerint az inaktív felhasználók csak a tranzakciók sikerességét tudják értékelni. Sikeres bejelölés esetén automatikusan pozitív minősítést kap az értékelt, sikertelennél semlegest. A szöveges rész ilyenkor kitöltetlen marad. "

Kedves Benz smile.gif
A fenti szabály még érvényben van?


Szia. wave.gif
Nem ártott volna figyelnem jobban. Azaz t.képpen megvezetett, mert mikor csütörtökön fel is hívtam, némi zavart hebegés után derült ki, ő a testvér. mosking.gif A licitáló a szokásos külföldi útján van. Szóval azt ígérte, hétvégén átjön. Ezt elhittem és megszavaztam a bizalmat túl a 21. napon. Hiba volt. De ha így esett és úgy is fizetem a jutalékot, jelölhettem volna sikeres negára is.

A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2015-01-27 13:56


--------------------
Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hathor14
hozzászólás 2015-01-27 12:55
Létrehozva: #516


Queen of Heaven
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 330
Regisztrált: 2011-06-10 06:38
Innen: Budapest
Azonosító: 1 524 248IDÉZET(vidaeff @ 2015-01-27 10:54) *
Ez már nem gond, köszönöm. smile.gif

Semlegest még adhat, hacsak nem változott a szabály fejvakar.gif
Ezt még Benz írta tavaly májusban:
"A 21 napos értékelés szabály bevezetésekor életbe lépett az a módosítás, miszerint az inaktív felhasználók csak a tranzakciók sikerességét tudják értékelni. Sikeres bejelölés esetén automatikusan pozitív minősítést kap az értékelt, sikertelennél semlegest. A szöveges rész ilyenkor kitöltetlen marad. "

Kedves Benz smile.gif
A fenti szabály még érvényben van?


--------------------
Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2015-01-27 11:54
Létrehozva: #517


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 575
Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894IDÉZET(zejopy @ 2015-01-27 08:39) *
Ő az a testvér?

Igen és aki a nem megkapott levélre válaszol, hogy nem kapta meg. mosking.gif
IDÉZET(zejopy @ 2015-01-27 08:39) *
..így az ember megspórolja magának a bosszúértékelés törlését.

Ez már nem gond, köszönöm. smile.gif
IDÉZET(zejopy @ 2015-01-27 08:39) *
mosking.gif Jogos vágy. .. ne köpködd szét a szotyihéjat,

Aligha. Amúgy sem találom a fogamat. biggrin.gif
IDÉZET(zejopy @ 2015-01-27 08:39) *
ne molesztálj idős hölgyeket azért, mert hangosan kopog a botjuk, és illedelmesen köszönj, ha bemész a munkahelyedre. biggrin.gif (Botsánat mosking.gif )

Ők szoktak engem. Benn vagyok. Köszöntem volna, de nem volt kinek.

A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2015-01-27 11:55


--------------------
Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2015-01-27 09:39
Létrehozva: #518


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 30 786
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(vidaeff @ 2015-01-27 08:20) *
Jó reggelt! smile.gif

Határozottan nem ajánlom őt!

Ő az a testvér? Értem ám én. Régebben így csináltam én is. Reméltem, hogy Benz hamarabb megpirosítja, mint ahogy magától kipontozódna, hogy ne értékeljen viszont, így az ember megspórolja magának a bosszúértékelés törlését. mosking.gif Jogos vágy. Nem elég, hogy sutba dobódik az üzlet (legyen az bármennyire aprócska is) még utána a partner odapiszkít az ember törzskönyvére, amit aztán nekünk kell eltakarítani.biggrin.gif Boááá... (Hol egy olyan szmájli, ami olyan mint egy macska, és úgy rázza a kezét-lábát, mint egy macska, amit víz ér? Szerintem elengedhetetlen lenne, sőt létfontosságúúúú.)
Na már megint mennem kell, légy jó drága gyermekem, ne köpködd szét a szotyihéjat, ne molesztálj idős hölgyeket azért, mert hangosan kopog a botjuk, és illedelmesen köszönj, ha bemész a munkahelyedre. biggrin.gif (Botsánat mosking.gif )


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2015-01-27 09:20
Létrehozva: #519


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 575
Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894Jó reggelt! smile.gif

Határozottan nem ajánlom őt!


--------------------
Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2015-01-27 08:21
Létrehozva: #520


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 30 786
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(consonance_a @ 2015-01-27 00:54) *
Hogy lehet azt megtenni itt, hogy lecsapok valamit, kifizetem rendesen időben ,ráadásul dupla postaköltséget kér az eladó, ? ezt szóváteszem egyből leköcsögöznek...

Mindent meg lehet tenni, ha hagyod, de majdnem mindent ki is lehet védeni.

IDÉZET(consonance_a @ 2015-01-27 00:54) *
...ezek a szlovákiából seftelő adót sehol nem fizető derék emberek......

A saját problémádat próbáld meg elválasztani a másétól. Gondolom, nem ez, ami nálad fennakadást okozott, tehát ne ezzel foglalkozz.

IDÉZET(consonance_a @ 2015-01-27 00:54) *
....Az aukcióban ígért számlát, és garancialavelet sem küldte.és mindezek után negatívra értékel??, ..

A negatív értékelést próbáld meg töröltetni a kapcsolatfelvételen keresztül, de javaslom, valamivel összeszedettebben tálald a problémádat.
Negatív értékelést te is adhatsz.

IDÉZET(consonance_a @ 2015-01-27 00:54) *
...Miért lehet egyáltalán a felhasználói felőletet ilyen amatőr módon futtatni, hogy eladó sikeres tranzakciót követően negatívot tudjon adni?Mi ez az abnormális dolog?

Teljesen jogos lehetőség, hogy az eladó adhat negatív értékelést létrejött üzlet után is, mert előfordulhat ilyen eset. Mint mindent, ezt a lehetőséget is lehet rosszra használni. Ez nem a Vatera hibája.

IDÉZET(consonance_a @ 2015-01-27 00:54) *
...ha ezt meg lehet tenni, akkor minek ez az értékelés.....átmegy bohóckodásba,, lejáratásba, személyes bosszúba....ami nem lehet célja a vaterának?

Nem is célja.


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

1361 Oldal V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicStart new topic
13 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (13 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

 Szöveges verzió A pontos idő: 2017-05-25 14:24