IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1338 Oldal V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Érdekes, Problémás Felhasználók
VateraMod
hozzászólás 2014-01-19 22:40
Létrehozva: #621

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 0
Regisztrált: 2011-10-16 14:40
Azonosító: 1 549 261IDÉZET(winkydoki @ 2014-01-19 14:27) *
Először fordul elő velem, hogy negatív élményt kellett megélnem a Vaterán. 2013. December 11-én vásároltam meg tőle két terméket is amik azóta sem érkeztek meg. Az
eladó állítása szerint ő postára adta a terméket, de ezt igazolni nem tudta. Amikor kértem tőle, hogy a postázást igazoló bizonylatot küldje át, mindenféle indokokat talált ki, és azóta sem küldte. Később azt állította hogy a posta nem tudta kézbesíteni a terméket, ami teljességgel kizárt dolog, hisz a megadott címen reggel fél8-tól este 5ig folyamatosan van valaki, hiszen ez egy üzlet. Ha meg esetleg nem lenne, hagyott volna csomagértesítőt a szállító. Arról nem is beszélve hogy a postások ismerik az üzletet, eldugva sincs, hogy ne lehetne megtalálni a címet. A legszomorúbb az egészben az, hogy a termékeket karácsonyi ajándékba szántam volna, viszont azóta se a csomagot nem kaptam meg, se a pénzemet nem kaptam vissza. Ugyanis amikor jeleztem neki, hogy ezek után nem tartok igényt a termékekre és kérném hogy utalja vissza a pénzt, ez elől teljesen elzárkózott. Egyértelműen kijelentette, hogy nem utalja vissza a pénzt. Ha jól tudom, ez a jelenlegi jogszabályok értelmében csalásnak minősül. Telefonon egyáltalán nem lehet elérni, valószínűleg kamuszám van megadva. Sajnos utólag vettem észre, hogy ez az eladó nem csak nekem tört borsot az orrom alá, másokat is átvert már nem is egyszer. A rendőrségi feljelentés megtételét a jövő héten tervezem.
A felhasználó neve: tyson950T. Adatlapja: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=3233670

Tisztelt winkydoki!

Az eladót felfüggesztettük és csak akkor lehet újra aktív, ha rendezi a december-január hónapokban összegyűlt problémás adásvételeket.


--------------------

Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
cit1rom
hozzászólás 2014-01-19 19:59
Létrehozva: #622


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 279
Regisztrált: 2010-12-27 12:32
Azonosító: 1 417 184IDÉZET(brodijeno @ 2014-01-19 15:40) *
És itt a vége! No meg az, hogy a bunkó letiltott! Nem mintha ezekután akarnék bármit vásárolni tőle!! Nem célom az eladó rossz hírét kelteni, de szerintem ez az arrogancia nem mindennapi! dry.gif

Ez kimerítő volt. 047.gif
Volt arrogancia rendesen, mindkét részről. Igaz, az eladó első reakciója sem valami kedves, de az árukapcsolás megemlítésekor lehidaltam. Lehet, hogy azért, mert nálam sincs ingyen posta egy termék vásárlásakor, de ha többet vesz a kedves vevő, akkor már van engedmény.
Komolyan hihetetlen...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
svejku
hozzászólás 2014-01-19 18:01
Létrehozva: #623


Lelkes virgonc
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 086
Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar
Azonosító: 156 696IDÉZET(popopeti @ 2014-01-19 15:36) *
Aukciómon ismét Client....(0) licitált! ...

Mik vannak? ohmy.gif
Nálam is licitált még decemberben egy ilyen "Client..(0)"
Meg is nyerte, udvariasan jelentkezett, gyorsan utalt, amint megkapta az árut, rendben értékelt. Így rögtön lett neki egy szép pozitívja. Eszembe sem jutott, hogy ismeretlenül letiltsam.
Ha a beállított %-os korlátozás a frissen regisztrál felhasználókra is érvényes lenne, akkor hogyan tudnák első vásárlásukat megtenni? Hogyan lehet látatlanban elítélni, azt aki kezdő?
Te rögtön 30 pozitív értékeléssel regisztráltál?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2014-01-19 16:56
Létrehozva: #624


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 112
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(popopeti @ 2014-01-19 15:36) *
Üdv!
Aukciómon ismét Client....(0) licitált! Pedig be volt állítva,hogy 94% alatti pozitív vissza jelzésnél ezek ne tudjanak licitálni!
Több Client nick is van! De még egy érdekesség!!! Amikor tiltóra dobtam 2 Clientet,az egyik ÁTVÁLTOTT andrasi NICKRE!!
Úgy kell ezt érteni ahogy mondom! 9400ft-on állt a licitem client... volt a nyertes,amikor tiltóra dobtam akkor maradt a 9400ft
de már a nyertes vevőnek "andrasi" nicket írt!
Na ezt magyarázza meg valaki!
Üdv! Popopeti!

A frissen regisztrált felhasználók addig használnak Client:... nevet, amíg nem választanak maguknak "valódit". Valószínű, hogy addigra döntötte el, hogy milyen neve legyen.

IDÉZET(brodijeno @ 2014-01-19 15:40) *
Ezzel az egyszerű,ám szerintem tök jogos kérdéssel kezdődött:

...

És itt a vége! No meg az, hogy a bunkó letiltott! Nem mintha ezekután akarnék bármit vásárolni tőle!! Nem célom az eladó rossz hírét kelteni, de szerintem ez az arrogancia nem mindennapi! dry.gif

Sokat elárul a termékleírás minősége az eladóról. Szerintem érdemes odafigyelni. Persze előfordulhatnak hibák, mert mindenki ember, ha erre a vevőjelölt rákérdez, nem tanácsos gorombán és lekezelően bánni vele. Ebben egyetértek. Azt viszont nem értem, miért mentél bele még mélyebben. Az első válasz után tovább kellett volna lépni. Számtalanszor adok úgy választ, hogy a kérdés után megnézem a (mellesleg hibátlan) termékleírásomat és ott megtalálom a választ. És? Nem feltétlenül átlátható mindenkinek pont az én termékleírásom. És lehet figyelmetlen is valaki. De nálam nézett körül, ez pedig mindenképpen tiszteletet parancsoló dolog.
Felejtsd, el, ne bosszankodj.smile.gif

IDÉZET(winkydoki @ 2014-01-19 14:27) *
... A rendőrségi feljelentés megtételét a jövő héten tervezem.
A felhasználó neve: tyson950T. Adatlapja: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=3233670

Helyes! Fel kell jelenteni. Lehet, hogy ennek hatására pánikszerűen visszautal. Ha nem, akkor meg kapja meg, ami jár neki.
Nagyon kritikus a visszajelzési aránya. És jön a szlogen: Ha a semlegesek negatívak lennének, akkor már nem árulhatna itt.smile.gif


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
brodijeno
hozzászólás 2014-01-19 16:40
Létrehozva: #625


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2014-01-19 16:21
Azonosító: 2 094 447Ezzel az egyszerű,ám szerintem tök jogos kérdéssel kezdődött:

"Tisztelt maczejka_a!
Az "Akció 3db no posta" pontosan mit is jelent?
- brodijeno"

Tisztelt brodijeno!
Ha esetleg elolvasná a termékleírást, azonnal választ kapna rá. BUÉK!
- maczejka_a

Tisztelt maczejka_a!
Elolvastam, de a kérdés továbbra is kérdés!Akkor kirészletezem:Hármat kell venni, vagy lehet egyet is? Három vásárlása esetén ingyenes a posta, vagy már egy vásárlása esetében is? BUÉK!
- brodijeno

Tisztelt brodijeno!
Ne haragudj, de eddig még mindenki számára világos volt a mondat.Olyat hallottál már hogy természetesen eggyessével hírdetett termékeket csak úgy lehet megvásárolni, hogy venned kell még belőle 2-t? Mert én nem Na mindegy , még egyszer!Ha termékeink közül min. 3 db-t vásárolsz,a postaköltség ingyenes!Ha 3db veszel nem fizetsz postát. Ha egyet vagy kettőt akkor még fizetsz, nem vállalom át csak minimum 3db vásárlása esetén.Ha 4,5, 6,.... veszel akkor sincs posta. Melyik szó kerülte el a figyelmedet , melyik nem világos? Szerintem a min. mint minimum lehetett a ludad , az kerülte el a figyelmedet. Nem volt kéznél senki aki elmondta volna miről van szó? Természetesen a címbe nincs lehetőség reklámra , mert nincs rá hely, de ha a termékleírásban leírt se világos sajnos nem tudok segíteni. Remélem nem sértettelek meg, és kérlek legalább annyit írj hogy ezek után érted-e a lényeget. BUÉK!

Tisztelt maczejka_a!
"Ha termékeink közül min. 3 db-t vásárolsz,a postaköltség ingyenes!"
Ezt a mondatot kellett volna csak beírni,és mindenki számára világos lenne, hogy valamiféle árukapcsolásról van szó! Örülök, hogy ön tudja mit jelent amit leírt, van akit kimondottan elriaszt a homályos megfogalmazás! Egyébként megértettem,és ahogy az elöttem szóló, csak annyit teszek hozzá: Köszönöm a kioktató hangnemet, nagy szükségem volt rá!

Tisztelt brodijeno!
Nem tudom mitől van ez de ha bizonyos dolgot valakinek, akár kérdésre elmagyarázok valakinek a végén mindig a kioktatás jön le. Direkt tartozkodtam a kioktató stilustól de ha valaki nem ért valamit kénytelenek vagyunk kicsit szájba rágósan leírni. Nem értem miért nem volt jó ugyan az a mondat ha én írom le , és hogy lehet az ha ön irja le ugyan azt már jó. Mi volt az amit nem értett a mondatból? Nem lehet az hogy ha mások értik a hiba az ön szövegértésében keresendő? Nem értem miféle árúkapcsolásról ír? Semmi féle árúkapcsolásról nincs és nem is volt szó. Nem tudom hogy ön hány éves, de ajánlanám magam helyett a Vassurányi általános iskola tanító nénijét hogy szövegértésből adjon néhány órát önnek. Ezt minden rossz szándék nélkül írom , de valószínűleg elmaradásai vannak e téren . A szővegértés kulcsa hogy minden szót megértsünk, mert ha ez nem sikerül nem értjük a mondatot sem. Nem is foglalkoznék a témával bővebben , ha nem azt tapasztalnám hogy még mindig nem
- maczejka_a

Tisztelt brodijeno!
érti a lényeget vagy nem jól fejezi ki magát mert árúkapcsolásról ír a felajánlott postaköltség átvállalás helyett, aminek minimális feltétele hogy a meglevő termékeink közül legalább 3 db-t rendeljen. Azon kívül hogy egy átlagos iskolás gyereknek is érteni kellene, különösen második nekifutás után hogy miröl van szó , még be is sértödik hogy megpróbáltam elmagyarázni azt amit a 10 éves átlagos képességű fiam megértene azt sajnos nem értette meg. Még ez se lenne baj ha nem
- maczejka_a

"Tisztelt brodijeno!
Nem tudom mitől van ez de ha bizonyos dolgot valakinek, akár kérdésre elmagyarázok valakinek a végén mindig a kioktatás jön le. Direkt tartozkodtam a kioktató stilustól de ha valaki nem ért valamit kénytelenek vagyunk kicsit szájba rágósan leírni. Nem értem miért nem volt jó ugyan az a mondat ha én írom le , és hogy lehet az ha ön irja le ugyan azt már jó. Mi volt az amit nem értett a mondatból? Nem lehet az hogy ha mások értik a hiba az ön szövegértésében keresendő? Nem értem miféle árúkapcsolásról ír? Semmi féle árúkapcsolásról nincs és nem is volt szó. Nem tudom hogy ön hány éves, de ajánlanám magam helyett a ******** általános iskola tanító nénijét hogy szövegértésből adjon néhány órát önnek. Ezt minden rossz szándék nélkül írom , de valószínűleg elmaradásai vannak e téren . A szővegértés kulcsa hogy minden szót megértsünk, mert ha ez nem sikerül nem értjük a mondatot sem. Nem is foglalkoznék a témával bővebben , ha nem azt tapasztalnám hogy még mindig nem
- maczejka_a"

És itt a vége! No meg az, hogy a bunkó letiltott! Nem mintha ezekután akarnék bármit vásárolni tőle!! Nem célom az eladó rossz hírét kelteni, de szerintem ez az arrogancia nem mindennapi! dry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
popopeti
hozzászólás 2014-01-19 16:36
Létrehozva: #626


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2011-10-25 14:05
Azonosító: 1 553 190Üdv!
Aukciómon ismét Client....(0) licitált! Pedig be volt állítva,hogy 94% alatti pozitív vissza jelzésnél ezek ne tudjanak licitálni!
Több Client nick is van! De még egy érdekesség!!! Amikor tiltóra dobtam 2 Clientet,az egyik ÁTVÁLTOTT andrasi NICKRE!!
Úgy kell ezt érteni ahogy mondom! 9400ft-on állt a licitem client... volt a nyertes,amikor tiltóra dobtam akkor maradt a 9400ft
de már a nyertes vevőnek "andrasi" nicket írt!
Na ezt magyarázza meg valaki!
Üdv! Popopeti!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
winkydoki
hozzászólás 2014-01-19 15:27
Létrehozva: #627


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 3
Regisztrált: 2014-01-19 15:11
Azonosító: 2 094 431Először fordul elő velem, hogy negatív élményt kellett megélnem a Vaterán. 2013. December 11-én vásároltam meg tőle két terméket is amik azóta sem érkeztek meg. Az
eladó állítása szerint ő postára adta a terméket, de ezt igazolni nem tudta. Amikor kértem tőle, hogy a postázást igazoló bizonylatot küldje át, mindenféle indokokat talált ki, és azóta sem küldte. Később azt állította hogy a posta nem tudta kézbesíteni a terméket, ami teljességgel kizárt dolog, hisz a megadott címen reggel fél8-tól este 5ig folyamatosan van valaki, hiszen ez egy üzlet. Ha meg esetleg nem lenne, hagyott volna csomagértesítőt a szállító. Arról nem is beszélve hogy a postások ismerik az üzletet, eldugva sincs, hogy ne lehetne megtalálni a címet. A legszomorúbb az egészben az, hogy a termékeket karácsonyi ajándékba szántam volna, viszont azóta se a csomagot nem kaptam meg, se a pénzemet nem kaptam vissza. Ugyanis amikor jeleztem neki, hogy ezek után nem tartok igényt a termékekre és kérném hogy utalja vissza a pénzt, ez elől teljesen elzárkózott. Egyértelműen kijelentette, hogy nem utalja vissza a pénzt. Ha jól tudom, ez a jelenlegi jogszabályok értelmében csalásnak minősül. Telefonon egyáltalán nem lehet elérni, valószínűleg kamuszám van megadva. Sajnos utólag vettem észre, hogy ez az eladó nem csak nekem tört borsot az orrom alá, másokat is átvert már nem is egyszer. A rendőrségi feljelentés megtételét a jövő héten tervezem.
A felhasználó neve: tyson950T. Adatlapja: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=3233670
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mmmyki
hozzászólás 2014-01-17 11:28
Létrehozva: #628


Lelkes fórumozó
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 966
Regisztrált: 2007-03-23 16:34
Innen: :nennI
Azonosító: 1 714Időnként küldök az ügyfélszolgálatnak 1-1 kizárásra megérett felhasználó-nevet. Sajnos ismét visszautasító (bár kétségtelenül udvarias, és rendkívül gyors) választ kaptam. Nem baj, hogy az illető mindenkit hülyére vesz, van 83 %-a, maradjon hát...
A léc "megugrásáig" tiltólistára javasolt:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=6239222


--------------------
"A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni."


"A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2014-01-17 08:48
Létrehozva: #629


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 112
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(nyulzer @ 2014-01-16 23:04) *
Kedves Vaterások.

Karácsony előtt eladtam egy sapkát MammutEiger nevű felhasználónak. Nem válaszolt a megkereséseimre (tel, mail). Negatívra értékeltem az adásvételt. Hozzám hasonlóan mások is.
Ugyanez a felhasználó indított egy másik felhasználói accountot. Client:35362347 néven.
Mind a két accountról ugyanazokat a termékeket vásárolja, Mammut ruhát és Langyel, Krakkói antik dolgok, ugyanazon néven regisztrált, igaz eltérő telefonszámmal.
Mi a teendőm, ha megint nem érem utol, és megint csak kamu licitálás volt?
Szabályos-e két felhasználói fiók üzemeltetése?
Köszi

Csak azt tudod, hogy megint negatívra értékeled. Az ilyet nem értem egyébként.
Szabályos. Illetve, ha valamelyik nevet már inaktiválják szabálytalanság, vagy a negatív értékelések magas száma miatt, akkor már "valódi" fiókot nem hozhat létre, sőt, mivel az ember van a Vaterán kitiltva, nem a nick, alapvetően az összes név inaktiválva lesz. Bár a Bétán ennek még nem jártam utána, az Öregen így volt, remélem marad ez.


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nyulzer
hozzászólás 2014-01-17 00:04
Létrehozva: #630


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2014-01-04 22:29
Azonosító: 2 093 046Kedves Vaterások.

Karácsony előtt eladtam egy sapkát MammutEiger nevű felhasználónak. Nem válaszolt a megkereséseimre (tel, mail). Negatívra értékeltem az adásvételt. Hozzám hasonlóan mások is.
Ugyanez a felhasználó indított egy másik felhasználói accountot. Client:35362347 néven.
Mind a két accountról ugyanazokat a termékeket vásárolja, Mammut ruhát és Langyel, Krakkói antik dolgok, ugyanazon néven regisztrált, igaz eltérő telefonszámmal.
Mi a teendőm, ha megint nem érem utol, és megint csak kamu licitálás volt?
Szabályos-e két felhasználói fiók üzemeltetése?
Köszi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zsootihorgasz
hozzászólás 2014-01-15 20:08
Létrehozva: #631


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2014-01-09 17:08
Azonosító: 2 093 612IDÉZET(VateraMod @ 2014-01-15 16:15) *
Tisztelt zsootihorgasz!

A felhasználót kizártuk. Legyen kedves egy a többi érintett felhasználóknak továbbítandó üzenetet írni az Ön elérhetőségeivel és ezt a Kapcsolatfelvételen át megküldeni a részünkre azon felhasználónevekkel együtt, akikkel szeretné felvenni a kapcsolatot. Mi ez alapján az Ön üzenetét és elérhetőségét a megjelölt felhasználóknak megküldjük.
Így aki szeretne együttműködni, az fel tudja venni Önnel a kapcsolatot, és közösen tudnak eljárni az ügyben.

Köszönöm szépen a segítséget, a holnapi napon elküldöm!Hátha addig történik még valami pozitív!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraMod
hozzászólás 2014-01-15 17:15
Létrehozva: #632

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 0
Regisztrált: 2011-10-16 14:40
Azonosító: 1 549 261IDÉZET(zsootihorgasz @ 2014-01-15 14:01) *
Üdv mindenkinek!
Licitáltam egy aukción egy termékre és az illető / noroliv / jól átvert!!Mint kiderült azóta tizenhármunkat!Napról napra kerülnek elő az átvert üzletfelek!Szeretném felvenni a kapcsolatot sorstársaimmal hogy együttesen megtegyük a feljelentést a rendőrségen!!!!Persze ez tiltva ! Ilyen esetben kellene valami megoldásnak lenni hogy ne ússza meg ez a csaló és kapja mindenki vissza az ellopott pénzét!!Kinek van ötlete??Egyedül feljelentést tenni egyenértékü azzal ha megpofozom azt a bizonyos ürüléket!Oldjuk meg valahogy ne hagyjuk annyiban!!!

Tisztelt zsootihorgasz!

A felhasználót kizártuk. Legyen kedves egy a többi érintett felhasználóknak továbbítandó üzenetet írni az Ön elérhetőségeivel és ezt a Kapcsolatfelvételen át megküldeni a részünkre azon felhasználónevekkel együtt, akikkel szeretné felvenni a kapcsolatot. Mi ez alapján az Ön üzenetét és elérhetőségét a megjelölt felhasználóknak megküldjük.
Így aki szeretne együttműködni, az fel tudja venni Önnel a kapcsolatot, és közösen tudnak eljárni az ügyben.


--------------------

Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2014-01-15 15:05
Létrehozva: #633


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 112
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(zsootihorgasz @ 2014-01-15 14:01) *
Üdv mindenkinek!
Licitáltam egy aukción egy termékre és az illető / noroliv / jól átvert!!Mint kiderült azóta tizenhármunkat!Napról napra kerülnek elő az átvert üzletfelek!Szeretném felvenni a kapcsolatot sorstársaimmal hogy együttesen megtegyük a feljelentést a rendőrségen!!!!Persze ez tiltva ! Ilyen esetben kellene valami megoldásnak lenni hogy ne ússza meg ez a csaló és kapja mindenki vissza az ellopott pénzét!!Kinek van ötlete??Egyedül feljelentést tenni egyenértékü azzal ha megpofozom azt a bizonyos ürüléket!Oldjuk meg valahogy ne hagyjuk annyiban!!!

Megkerested az ÜSZ-ot és elutasítottak? Mert van erre egy protokoll, amit ilyenkor szoktak alkalmazni.


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zsootihorgasz
hozzászólás 2014-01-15 15:01
Létrehozva: #634


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2014-01-09 17:08
Azonosító: 2 093 612Üdv mindenkinek!
Licitáltam egy aukción egy termékre és az illető / noroliv / jól átvert!!Mint kiderült azóta tizenhármunkat!Napról napra kerülnek elő az átvert üzletfelek!Szeretném felvenni a kapcsolatot sorstársaimmal hogy együttesen megtegyük a feljelentést a rendőrségen!!!!Persze ez tiltva ! Ilyen esetben kellene valami megoldásnak lenni hogy ne ússza meg ez a csaló és kapja mindenki vissza az ellopott pénzét!!Kinek van ötlete??Egyedül feljelentést tenni egyenértékü azzal ha megpofozom azt a bizonyos ürüléket!Oldjuk meg valahogy ne hagyjuk annyiban!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraMod
hozzászólás 2014-01-14 22:54
Létrehozva: #635

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 0
Regisztrált: 2011-10-16 14:40
Azonosító: 1 549 261IDÉZET(laptopokatveszek @ 2014-01-14 21:48) *
Üdv!

Két termékemet "vásárolt" meg Client:35398302 nevű felhasználó,emailre nem reagál,most egy élő aukciómra szintén egy 0 értékeléssel rendelkező Client: reagált, mi lesz ennek a vége,mindenki fejetlenül,"büntetlenül licitálgat...és nem veszi át a terméket?
Az új vaterán még a licit törlés sem találom....

Tisztelt laptopokatveszek!

A licittörlés funkcióról itt olvashat bővebben:
http://segitseg.vatera.hu/talalatok/licitt...asarlo-licitjet


--------------------

Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
laptopokatveszek
hozzászólás 2014-01-14 22:48
Létrehozva: #636


Új fórumozó


Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 2
Regisztrált: 2014-01-14 22:43
Azonosító: 2 094 038Üdv!

Két termékemet "vásárolt" meg Client:35398302 nevű felhasználó,emailre nem reagál,most egy élő aukciómra szintén egy 0 értékeléssel rendelkező Client: reagált, mi lesz ennek a vége,mindenki fejetlenül,"büntetlenül licitálgat...és nem veszi át a terméket?
Az új vaterán még a licit törlés sem találom....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2014-01-13 17:38
Létrehozva: #637


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 112
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(zejopy @ 2014-01-09 07:33) *
Ajánlom a megfelelő helyre. Érik az első negatívja is, mindkét oldalon.
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2055755

Na végül átvette.smile.gif


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2014-01-09 08:33
Létrehozva: #638


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 29 112
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349Ajánlom a megfelelő helyre. Érik az első negatívja is, mindkét oldalon.
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=2055755


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
avam10
hozzászólás 2013-12-31 18:33
Létrehozva: #639


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 52
Regisztrált: 2007-03-21 07:20
Azonosító: 1 221IDÉZET(suzukimaruti949 @ 2013-12-31 16:57) *
Szia!

Érdemes a leveleket megtartani és ha kell azt is átküldheted a kapcsfelvételre.
Bízom benne, hogy az új oldalról is kiesnek a linkek.
BUÉK!


Megtartom, köszi! Én is bízom benne, de lehetne most gyorsabb a folyamat. :-)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suzukimaruti949
hozzászólás 2013-12-31 17:57
Létrehozva: #640


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 136
Regisztrált: 2013-09-07 19:23
Azonosító: 2 074 888IDÉZET(avam10 @ 2013-12-31 15:32) *
Sziasztok!

A régi oldalon minden jól működik, megveszek valamit, fizetek, megkapom. Az új oldalon azonban eddig két nyert aukcióból egyet sem akarnak eladni... Sőt, az egyik meglepő módon újra is indítottak... No comment... Most jeleztem a gondot, kíváncsi leszek, hogy lehet-e tenni valamit. Lehet, hogy újraindul a majd tíz évvel ezelőtti időszak, amikor hamis értékeléseket, bosszúnegatívokat kellett töröltetni? Én szeretem ezt az oldalt használni, de az év végére ez a kettő nagyon elveszi a kedvem... Ritkán írok ide, de ez annyira megdöbbentő. Nem idézek a leveleikből, bár érdemes lenne, mert a lazaság innen ered. Írtam az oldalnak, hátha... Egyébként BUÉK!

Üdv,
avam10

Szia!

Érdemes a leveleket megtartani és ha kell azt is átküldheted a kapcsfelvételre.
Bízom benne, hogy az új oldalról is kiesnek a linkek.
BUÉK!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

1338 Oldal V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

 Szöveges verzió A pontos idő: 2015-04-28 12:21