IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1312 Oldal V  « < 451 452 453 454 455 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Érdekes, Problémás Felhasználók
timcike81
hozzászólás 2010-11-06 13:50
Létrehozva: #9041


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 11
Regisztrált: 2007-09-05 20:17
Azonosító: 23 584IDÉZET(zejopy @ 2010-11-06 12:39) *
Nézd csak, beidéztem egy moderátori választ. Ebben tulajdonképpen minden benne van.
Ez rengeteg pénz arra, hogy kidobd az ablakon, persze ez az én meglátásom.Az értékelésemre reagált, de én nem tudok még válaszolni rá, valamiért nem engedi a rendszer, talán feldolgozzák az ügyet...

Ezért mailbe írtam meg neki a válaszomat:

Most olvastam a reakciód az értékelésemre, sajnos még nem engedi a rendszer,hogy válaszoljak, mert a vatera a kérésemre vizsgálja az ügyet!

Ezt írtad: "Én HASZNÁLT kocsit hirdettem meg nem újat(!!), ami nem lehet hibátlan(mivel egy kisgyerek által használt kocsi nem is lehet az!),de a fenti állítások nagyon ELTORZÍTOTTAK!!!!A félreértések
elkerülése érdekében én mindig is a személyes átvételt erőltem,még a pénz átutalása előtt is(ez az
aukciós oldalon is olvasható)!! Amennyire lehet(írásban és fotón)megpróbáltam a hibákat
körbeírni.Ezek után én a kocsit minden alkatrésszel együtt,TÖRETLEN,jó állapotban küldtem el a
futárral!!Ha nem így kapta meg miért nem jelezte nekik a törést átvételkor?? Véleményem szerint én
mindent megtettem annak érdekében h az adás-vétel mindkét fél számára sikeresen záruljon!!!"

Ne haragudj, de te váltig állítottad még az aukció oldalán is, nemcsak a nekem írt e-mailekbe, hogy HIBÁTLAN a termék!!!!
Most meg azt írod, hogy hibás...érdekes nem?!

Nem írtad körül és nem fotóztad a hibákat!!!!Két "hibáról" írtál,"enyhe bolyhosodás, ami alig észrevehető!" Ez sem igaz!Nagyon is észrevehető, de a többi hiba mellett ez elenyésző probléma!Képet nem küldtél róla!A másik "hiba, amit írtál: "babakocsi lábzsákján találtam 4 db gombostűfejnyi nagyságú foltot, ami szerintem mosással kijön...." ezt te írtad!

Bemásolom az egészet:

Tisztelt timcike81! Megvizsgáltam tüzetesebben a kocsit és... -hordozó teljesen hibátlan! - babakocsi lábzsákján találtam 4 db gombostűfejnyi nagyságú foltot, ami szerintem mosással kijön.... DE ezt én nem tudom neked megigérni, mivel fogalmam nincs h ez mi!!!??? Mellesleg alig láthatók!!!! - bolyhosodást(nagyon minimális és alig észrevehető!!!) találtam a belső kárpit talprésznél. Hangsúlyozom alig észrevehető. Egyébként teljesen hibátlan a kocsi. -természetesen alul a futómű résznél van egy-két karcolás, DE gondolom egy alig használ kocsi esetében ez szintén megengedhető(mellesleg nem hiszem, hogy ez vmit is számítana!?, mivel alig észrevehető) Egyszóval ez a kocsi NEKEM nagyon megéri az árát így ahogy van. A többi problémáddal kapcsolatban azért sem tudok segíteni, mivel én/mi nagyon szerettük a kocsit és egy percig sem éreztük, hogy nem lenne biztonságban a gyerek benne és az én fiam nem tartozik a kisebbek közé, de 6 hónaposan is elfértünk benne. Üdv. - benike08

Mindenhol hangsúlyozod, hogy hibátlan!!!Akkor miért nem válaszolsz a telefonhívásomra?Miért nem válaszolsz a maileimre?!!!!!

Sehol se hangsúlyoztad, vagy erőltetted, ahogy írod,hogy személyesen vegyem át!Sőt ezt írtad:

"Tisztelt timcike81! Szerintem nincs akadálya a postázásnak".

Nem tudom,kinek írtad a pénz átutalása előtt,hogy személyesen kéne átvenni, mert nekem biztosan nem!Minden mail megvan!!!!

Egyszer sem írtad,hogy inkább személyesen!

A futár átadta a kocsit és el is ment.Én nem bontottam ki előtte, mivel én 2007 óta vaterázok és még soha nem vertek át, bíztam abba,hogy a leírtaknak megfelelő terméket vettem!Magamból indultam ki!Sajnos így utólag kiderült ez nagy hiba volt részemről!
De ilyen jellegű HIBÁK, amik vannak nem keletkezhettek a szállítás alatt!Erre sajnos nem tudsz hivatkozni!Ezeken látszik,hogy nem frissek!És hát az ISOFIX az kész katasztrófa!Hogy sikerült ennyire széttörnöd?!

Te a mailbe ezt írtad róla:

"Bocsi ,de a talpról nem tudok már képet küldeni, mivel az még lehetetlenebb helyre van eltéve, mint a kocsi...DE remélem ezek után már elhiszed h annak sincs semmi baja:-))"

Aha nincs, csak használhatatlan!Mikor készítetted a képet, akkor is úgy fotóztad, nehogy látszodjon a törés rajta!Hát köszi!

Elképesztő,hogy mik vannak manapság,hihetetlen!Számomra felfoghatatlan!

Mivelhogy nem vagy hajlandó válaszolni a leveleimre, ezek szerint nem adod vissza a 92.000 Ft-ot.
Rendben van!
Vettem az adást!Hamarosan hallasz felőlem.

Ilyenkor mit lehet tenni?!Nekem kell a pénzem!A kocsit hajlandó vagyok visszavinni neki, de Ő nem hajlandó kapcsolatba lépni velem!!!!


Értem,hogy mit írsz, de én biztos vagyok benne, az általa küldött utólag jól megfigyelt képekből ítélve,hogy igenis tudott a hibákról!Ha nem szándékos volt az átverés, akkor miért nem áll szóba velem?!
Csatolnék neked bizonyítékot is, de nem tudom hogy lehet...

Aki nem látja nem figyel fel rá,de mivel lehazudta,utánanéztem kinagyítottam a képet és láttam,hogy igenis tudott róla,és nála sérült meg!Nem szállítás közben!

Most akkor kihez forduljak?Rendőrséghez,kinevetnek.Nem áll szóba velem az eladó!És ez nem kevés pénz!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-06 13:39
Létrehozva: #9042


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 27 474
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(VateraBenz @ 2010-10-31 11:24) *
Ismereteink szerint a szerződés semmis, amennyiben nem a valóságnak megfelelő lényegi információk alapján köttetett. Más kérdés, hogy az eladó lehet jóhiszemű (azaz nem tudott ezekről) vagy rosszhiszemű (ha tudott róla), de ez a szerződés semmisségét nem befolyásolja. Az eladó felet ilyenkor terheli a visszavételi kötelezettség, a PTK alapján. Az ilyen típusú jogérvényesítésre a felek megállapodása alapján, vagy ennek hiányában azonban polgári perben, a bíróságokon keresztül van lehetőség. Amennyiben felmerül a rosszhiszeműség gyanúja, a rendőrség állampolgári jelzés alapján indíthat vizsgálatot is. Ez a polgári pertől független folyamat. A fentiek természetesen a Vatera.hu Kft. saját jogértelmezését tükrözik, és semmilyen módon nem jelentenek a bírói vagy rendőrségi úton alkotott jogértelmezést.IDÉZET(timcike81 @ 2010-11-06 12:11) *
benike08-tól vettem egy Peg Perego Skate szettet.Az aukció oldalán azt írja:

http://www.vatera.hu/peg_perego_skate_baba..._183657365.html

Nézd csak, beidéztem egy moderátori választ. Ebben tulajdonképpen minden benne van.
Ez rengeteg pénz arra, hogy kidobd az ablakon, persze ez az én meglátásom.


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
timcike81
hozzászólás 2010-11-06 13:11
Létrehozva: #9043


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 11
Regisztrált: 2007-09-05 20:17
Azonosító: 23 584Problémás felhasználóval kapcsolatban szeretnék írni!

benike08-tól vettem egy Peg Perego Skate szettet.Az aukció oldalán azt írja:

http://www.vatera.hu/peg_perego_skate_baba..._183657365.html

"Eladó egy PEG PEREGO SKATE (bubble green színű) típusú, gyönyörű állapotban lévő, használt uniszex babakocsi + autós gyermekülés! Gyönyörű,hibátlan!!"


A vatera futárral küldte tegnap! Ahogy kicsomagoltam,hát nagyon elborzadtam!A kocsi sport részénél a kapaszkodó kar oldalt el van törve,használhatatlan, a huzata nem hogy enyhén koszos,hanem borzalmasan koszos,nekem nem lett volna képem ilyen állapotba elküldeni,a jobb első kereke akad,ezért húz oldalra a kocsi,a kuploa résznél a zippzárnál ki van foszolva az anyag,le van szakadva a zippzár a kupola részről,a huzata ne enyhén bolyhos,hanem nagyon!!!!Egy helyen még a szál is ki van húzódva, a tolókarnál a logót ábrázoló kis műanyag pöcök le van jöve róla, a váz nem enyhén karcos, hanem nagyon!És a legfontosabb,nem hiába nem töltött fel képet az isofixről, tropálra van törve!!!!Használhatatlan!
Már jeleztem a vaterának is.Nagyon kíváncsi vagyok mit írnak vissza,mert 92.000 Ft volt a kocsi, ami nem kocsi, hanem egy roncshalmaz!!!Használhatatlan állapotban.Nem felel meg a hirdetett kocsi leírásának!A hölgy rám tette a telefont, nem veszi fel, nem válaszol a mailekre!Vannak bizonyítékaim is,mindent elmentettem,mindent fotóztam még tanúm is van!

Annyit mondott,hogy a szállítás során törhetett el,és nem tudta,hogy a peg perego feliratú logós műanyag pöcök zavarna!Hát ha valami hibátlan,akkor ez is beleütközik abba,hogy nem jelezte ezt a hibát se az aukció oldalán és a mailekben sem!Átvert!Aljas csaló és nem fogom ennyiben hagyni,hiszen ez nagyon sok pénz!

A szállítás során meg nem történhetett semmi ezekből a hibákból, mert látszik mindenen,hogy nem friss sérülések!Egy fotón,amit küldött nekem,látszik,hogy még nála el volt törve a kapaszkodó és azt is letagadta.Nem halandó visszavenni a terméket és nem áll szóba velem.Ezért be fogom perelni!!!!

Vigyázzatok vele!!!

Ja és el lehet olvasni a beszélgetésünket, hogy többször is rákérdeztem a hibákra.Amiből Ő csak 2-öt írt le, ami a többi mellett elenyésző! mad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
linthu
hozzászólás 2010-11-05 20:52
Létrehozva: #9044


Új fórumozó


Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2010-11-05 14:55
Azonosító: 1 407 973IDÉZET(zejopy @ 2010-11-05 19:45) *
Nem. Ő egy sok értékeléses eladó, kiválóan tudja, mi a dolga. Csak annyit kellene írnia, hogy beleegyezik a licittörlésbe.
A te kapcsolatfelvételes leveled alapján megnézik az aukciót a vaterás emberek, és ha ott olvassák, hogy ő is benne van, akkor törlik csak.
Ez ebben az esetben nem így van.
Vagy fizetsz, vagy vállalod a negatívot, mert egészen biztos lehetsz benne, hogy azt fog adni.
És tényleg máskor csak akkor licitálj más nevében, ha a kezedben a pénz. Ez tanulság, és jó, hogy ide leírtad, mert aki olvassa, az okulhat.


Igen ez így van.
Megírtam neki mindent, és remélem jól fog reagálni a dolgokra.
Köszönöm a segítséget, és minden jó tanácsot! smile.gif
És igen, remélem ez nem csak nekem volt tanulópénz, hanem aki olvassa annak is segíthetek.
Kíváncsi leszek az eredményre!
Egyébként teljes mértékben igazad van sok értékeléses eladó!
Remélem megkönyörül!

Üdv, linthu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-05 20:45
Létrehozva: #9045


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 27 474
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(linthu @ 2010-11-05 19:35) *
Én is így érzem.
De annyit had kérdezzek. Neki is írnia kell a kapcsolatfelvételhez?
Vagy elég volt annyi amit írtam és. Csak, hogy mit írjak neki? Hogy ő is menjen fel a kapcsolatfelvételhez?
És írja le?

Nem. Ő egy sok értékeléses eladó, kiválóan tudja, mi a dolga. Csak annyit kellene írnia, hogy beleegyezik a licittörlésbe.
A te kapcsolatfelvételes leveled alapján megnézik az aukciót a vaterás emberek, és ha ott olvassák, hogy ő is benne van, akkor törlik csak.
Ez ebben az esetben nem így van.
Vagy fizetsz, vagy vállalod a negatívot, mert egészen biztos lehetsz benne, hogy azt fog adni.
És tényleg máskor csak akkor licitálj más nevében, ha a kezedben a pénz. Ez tanulság, és jó, hogy ide leírtad, mert aki olvassa, az okulhat.


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
linthu
hozzászólás 2010-11-05 20:35
Létrehozva: #9046


Új fórumozó


Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2010-11-05 14:55
Azonosító: 1 407 973IDÉZET(zejopy @ 2010-11-05 19:32) *
Szerintem ezt a balhét el kell vinned. Nem nagyon rugalmas a partnered.


Én is így érzem.
De annyit had kérdezzek. Neki is írnia kell a kapcsolatfelvételhez?
Vagy elég volt annyi amit írtam és. Csak, hogy mit írjak neki? Hogy ő is menjen fel a kapcsolatfelvételhez?
És írja le?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-05 20:32
Létrehozva: #9047


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 27 474
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(linthu @ 2010-11-05 19:30) *
Írtam neki az adatlapra, ő azt mondta, ha meg tudom oldani, hogy a Vatera törölje a licitet akkor jó. Ennyi.
Eddig eljutottam. És most, mi a teendő?
Írjak megint neki, hogy elküldtem a Kapcsolatfelvételnél a problémám, és írjon ő is oda, vagy mi?

Üdv, linthu

Szerintem ezt a balhét el kell vinned. Nem nagyon rugalmas a partnered.


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
linthu
hozzászólás 2010-11-05 20:30
Létrehozva: #9048


Új fórumozó


Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2010-11-05 14:55
Azonosító: 1 407 973IDÉZET(zejopy @ 2010-11-05 19:24) *
Nem. Miért? Érdemes? Érdekes? Megnézem. smile.gif

Empatikus, megértő eladó.... wacko.gif
Ráadásul csak egy nagy adag problémát vesz a nyakába. Úgysem lesz átvéve az áru. Áhhhhh.....


Írtam neki az adatlapra, ő azt mondta, ha meg tudom oldani, hogy a Vatera törölje a licitet akkor jó. Ennyi.
Eddig eljutottam. És most, mi a teendő?
Írjak megint neki, hogy elküldtem a Kapcsolatfelvételnél a problémám, és írjon ő is oda, vagy mi?

Üdv, linthu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-05 20:24
Létrehozva: #9049


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 27 474
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(98tomcsa @ 2010-11-05 19:21) *
Igeeen...
Olvastad az eladó válaszát a terméklapon? dry.gif

Nem. Miért? Érdemes? Érdekes? Megnézem. smile.gif

Empatikus, megértő eladó.... wacko.gif
Ráadásul csak egy nagy adag problémát vesz a nyakába. Úgysem lesz átvéve az áru. Áhhhhh.....

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-11-05 20:26


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
98tomcsa
hozzászólás 2010-11-05 20:21
Létrehozva: #9050


Lelkes fórumozó
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 015
Regisztrált: 2008-11-22 17:28
Azonosító: 310 714IDÉZET(zejopy @ 2010-11-05 19:12) *
Persze, hogy akarja. Senki sem akar problémás üzletmenetet.


Igeeen...
Olvastad az eladó válaszát a terméklapon? dry.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-05 20:12
Létrehozva: #9051


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 27 474
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(linthu @ 2010-11-05 19:11) *
Tisztelt Sanyabacsi69!

Köszönöm, ezt meg is tettem, írtam a Vaterának a problémámmal kapcsolatban.
"Csak akkor távolítjuk el a licitet ha mindkét fél kérése/engedélye a terméklapos levelezésben olvasható." Ez akkor azt is jelenti, hogy akinek a termékére licitáltam neki is írnia kell ugyan ide, hogy ő is szertné, hogy töröljük a licitet?
Jól értelmeztem a dolgot? smile.gif

Köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel: linthu

Ezért mondtam, hogy a terméklapos levelezéssel kezdd.....
Persze, hogy akarja. Senki sem akar problémás üzletmenetet.

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-11-05 20:12


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
linthu
hozzászólás 2010-11-05 20:11
Létrehozva: #9052


Új fórumozó


Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2010-11-05 14:55
Azonosító: 1 407 973IDÉZET(Sanyabacsi69 @ 2010-11-05 16:47) *
Kapcsolatfelvétel így értendő. Segítség, Kapcsolatfelvétel. Itt Licitálás, vásárlás, Szeretnék töröltetni egy licitet. Itt le kell írni, hogy mi az ábra, miért is.
vagyis http://www.vatera.hu/help/contact.php


Tisztelt Sanyabacsi69!

Köszönöm, ezt meg is tettem, írtam a Vaterának a problémámmal kapcsolatban.
"Csak akkor távolítjuk el a licitet ha mindkét fél kérése/engedélye a terméklapos levelezésben olvasható." Ez akkor azt is jelenti, hogy akinek a termékére licitáltam neki is írnia kell ugyan ide, hogy ő is szertné, hogy töröljük a licitet?
Jól értelmeztem a dolgot? smile.gif
És még egy, mit kell mondanom neki, ő mit írjon be a Kapcsolatfelvételhez? Vagy küldenek neki egy emailt, hogy miről van szó?
Vagy miképp megy ez?

Köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel: linthu

A hozzászólást -linthu- szerkesztette a következő időpontban: 2010-11-05 20:14
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sanyabacsi69
hozzászólás 2010-11-05 17:47
Létrehozva: #9053


Lelkes fórumozó
****

Csoport:
Csak olvasó

Hozzászólások: 832
Regisztrált: 2008-02-18 10:47
Azonosító: 120 776Kapcsolatfelvétel így értendő. Segítség, Kapcsolatfelvétel. Itt Licitálás, vásárlás, Szeretnék töröltetni egy licitet. Itt le kell írni, hogy mi az ábra, miért is.
vagyis http://www.vatera.hu/help/contact.php


IDÉZET(linthu @ 2010-11-05 16:26) *
A kapcsolatfelvétel az nem csak akkor van, ha vége van a licitnek?
Ezt akkor hogyan tehetem meg? Vagy mit kell ilyenkor?

Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2010-11-05 17:26
Létrehozva: #9054


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 14 523
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(linthu @ 2010-11-05 14:06) *
Tisztel Vatera!

Lenne egy nagy problémám azzal kapcsolatban, hogy tettem egy licitet egy adott termékre.
...

Tisztelt linthu!

Kérjük, vegye fel Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a Kapcsolatfelvételen keresztül és jelezze a licittörlési igényét. Csak akkor távolítjuk el a licitet ha mindkét fél kérése/engedélye a terméklapos levelezésben olvasható. Ennek hiányában nem áll módunkban törölni a licitet.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
linthu
hozzászólás 2010-11-05 17:26
Létrehozva: #9055


Új fórumozó


Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2010-11-05 14:55
Azonosító: 1 407 973IDÉZET(zejopy @ 2010-11-05 15:19) *
Ha a terméklapos levelezésben mindkét fél beleegyezése ott van, akkor lehet kérni a licittörlést a kapcsolatfelvételen keresztül. Tehát első lépésként a terméklap alatt vedd fel a kapcsolatot az eladóval. Ha ő beleegyezik, akkor mehetsz a kapcsolatfelvételre.
Bár a Vatera nem én vagyok. smile.gif


Tisztelt zejopy!

Köszönöm a választ!
A kapcsolatfelvétel az nem csak akkor van, ha vége van a licitnek?
Ezt akkor hogyan tehetem meg? Vagy mit kell ilyenkor?
Írtam a kérdezzen az eladótól részbe ott ő azt válaszolta, hogy beszéljek a Vaterával, és ha tudom töröltessem.
Akkor hova írjak a vaterához?

Köszönöm a segítséget!
Üdv, linthu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2010-11-05 16:19
Létrehozva: #9056


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 27 474
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(linthu @ 2010-11-05 14:06) *
Tisztel Vatera!


És igen, megtanultam a leckét, hogy másoknak ne segítsek így, hanem regisztráljon ő is, de ezt nem tudm megváltoztatni! sad.gif

Kérem segítsenek!

Köszönettel: linthu


Ha a terméklapos levelezésben mindkét fél beleegyezése ott van, akkor lehet kérni a licittörlést a kapcsolatfelvételen keresztül. Tehát első lépésként a terméklap alatt vedd fel a kapcsolatot az eladóval. Ha ő beleegyezik, akkor mehetsz a kapcsolatfelvételre.
Bár a Vatera nem én vagyok. smile.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-11-05 16:22


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
linthu
hozzászólás 2010-11-05 15:06
Létrehozva: #9057


Új fórumozó


Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 7
Regisztrált: 2010-11-05 14:55
Azonosító: 1 407 973Tisztel Vatera!

Lenne egy nagy problémám azzal kapcsolatban, hogy tettem egy licitet egy adott termékre.
És sajnos számomra nagy probléma állt elő, hogy az aki megkért, hogy vegyem meg az ma nekem azt mondta talát máshol és inkább azt veszi meg.
Nem Vateráról, hanem máshonnan rendel.
És itt az én nagy gondom, hogy az illető nem volt regisztrálva a Vaterán, hanem csak én, és licitáltam neki, mert megkért.
Nekem sajnos nem kell az a tárgy, amit ő vetetni akart velem.

Ilyenkor mit tudok tenni?
Nem szeretnék rosszat az eladónak, és sajnos én azt nem tudnám kifizetni, és nincs is szükségem egy akváriumra?
A licit vasárnap jár le. És szerintem biztos az, hogy nem licitálják túl a terméket.
Ilyenkor mit tehetek?
Nagyon aggódom emiatt...

És igen, megtanultam a leckét, hogy másoknak ne segítsek így, hanem regisztráljon ő is, de ezt nem tudm megváltoztatni! sad.gif

Kérem segítsenek!

Köszönettel: linthu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2010-11-05 12:56
Létrehozva: #9058


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 14 523
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(alfaman12 @ 2010-11-05 11:55) *
Tisztelt Vatera!

Érdeklődnék, ha én érvényes licitet teszek 1 termékre, ill. villám áron megvásárolom, azt az eladónak jogában áll-e, nem eladni, hanem más számon folytatni az aukciót, és feltenni 100 ft-tal drágábban?

Üdv.:

Tisztelt alfaman12!

A Polgári Törvénykönyv a szerződés létrejöttéről szóló, 211. § értelmében, aki szerződés kötésére ajánlatot tesz, ajánlatához kötve marad az online aukciós értékesítés jellegéből kifolyólag. A törvény értelmében tehát, az a vevő, aki a vatera.hu oldalon ajánlatot tesz, vagyis licitál, az a licittől a későbbiekben nem állhat el, az ajánlati kötöttség kizárása nem lehetséges.
Az eladóknak a vatera.hu oldalra feltett ajánlataik szerződéskötési nyilatkozatnak minősülnek, vagyis az ettől való elállás sem lehetséges. Az aukció lezárását követően a szerződéskötés automatikusan létrejön, és a szerződésben foglaltakat mind a vevő, mind az eladó köteles teljesíteni és betartani, vagyis az eladó köteles a felkínált terméket a kialakult áron a vevőnek eladni, a vevő pedig köteles a terméket ezen az áron megvenni. Ezeknek a jogoknak esetleges szerződésszegés esetén polgári peres eljárás során lehet érvényt szerezni.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
alfaman12
hozzászólás 2010-11-05 12:55
Létrehozva: #9059


Új fórumozó


Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2010-11-05 12:51
Azonosító: 1 407 957
Tisztelt Vatera!

Érdeklődnék, ha én érvényes licitet teszek 1 termékre, ill. villám áron megvásárolom, azt az eladónak jogában áll-e, nem eladni, hanem más számon folytatni az aukciót, és feltenni 100 ft-tal drágábban?

Üdv.:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2010-11-05 10:04
Létrehozva: #9060


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 14 523
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(bogaras888 @ 2010-11-05 08:44) *
Elég gyanúskás ez a Matus68 felhasználó, már vett az eladótól, és rá pár órára megjött az értékelés, aztán 40-ről 99e-re felnyomta az egyik aukció árát, majd még ma reggel a saját licitjére dobott még egyet biztos ami biztos, és amit előtte vett felniket már előzőleg eladott az eladó, és a nyerteset se szó se beszéd negatívan értékelte.

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=246150

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=184090798

Tisztelt bogaras888!

Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva vagy lejárt aukció esetén a kapcsolatfelvételen keresztül jelezze és a felelős kolléga indokolt, bizonyítható esetben megteszi a szükséges intézkedéseket. Köszönjük!


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post

1312 Oldal V  « < 451 452 453 454 455 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

 Szöveges verzió A pontos idő: 2014-04-18 10:03