Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-07-22 11:02
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Üdv Mindenkinek!Érdeklödnék mi lett az eredménye kurbelyka-Szamari párosnak?Nem tudom elhinni,hogy nem Ön licitet csinál folyamatosan......))))262adás-vétel egy eladótól?Lassan Profi lesz ebböl a kurbelykából. Köszönöm.Üdv. Tisztelt sonicom! Bejelentésének ellenőrzése folyamatban van. Az esetlegesen alkalmazott szankció mértékéről nem áll módunkban tájékoztatást adni sem most, sem a jövőben. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-07-22 08:51
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 43 Regisztrált: 2009-04-07 13:09 Azonosító: 604 954 |
Üdv Mindenkinek!Érdeklödnék mi lett az eredménye kurbelyka-Szamari párosnak?Nem tudom elhinni,hogy nem Ön licitet csinál folyamatosan......))))262adás-vétel egy eladótól?Lassan Profi lesz ebböl a kurbelykából.
Köszönöm.Üdv. |
|
|
|
2010-07-22 08:37
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Ez aztán gyors volt, már távozott is az örök vadászmezőkre.... Akkor ezt benézted. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-07-22 07:35
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 27 Regisztrált: 2009-09-10 06:23 Azonosító: 738 146 |
|
|
|
|
2010-07-22 06:59
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 40 Regisztrált: 2009-01-10 20:19 Azonosító: 400 254 |
Hello!
Korábban kizárt és most újra regisztrált felhasználó..... És még el is ismeri.... No comment... http://www.vatera.hu/canon_ip1000_175378747.html Olvassátok el a kérdését.... Vicce nem??? |
|
|
|
2010-07-21 22:44
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 189 Regisztrált: 2010-01-12 23:20 Azonosító: 936 666 |
Tisztelt komlosfalva! Utánanézünk, köszönjük. E***ssz hirdetés: http://szamitastechnika.vatera.hu/notebook..._176418194.html Még mindig itt van az illető? |
|
|
|
2010-07-21 21:04
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 085 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
LEhet, hogy csak üldözési mániám van, de szerintem ennek is sírás-rívás lesz a vége. Eddig csak vevőként volt jelen, most féláron hirdet garanciás laptopokat, csak postai csomagként küldi, korábban lakhelyként még Bp volt megadva, most már Zala, és egy -5s csaló felhasználónak jóformán ő volt az egyetlen, aki pozitívat adott. Lehet, hogy egy és ugyanaz a felhasználó a kettő. http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Zoltankam Tisztelt komlosfalva! Utánanézünk, köszönjük. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-07-21 20:05
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 27 Regisztrált: 2009-09-10 06:23 Azonosító: 738 146 |
LEhet, hogy csak üldözési mániám van, de szerintem ennek is sírás-rívás lesz a vége. Eddig csak vevőként volt jelen, most féláron hirdet garanciás laptopokat, csak postai csomagként küldi, korábban lakhelyként még Bp volt megadva, most már Zala, és egy -5s csaló felhasználónak jóformán ő volt az egyetlen, aki pozitívat adott. Lehet, hogy egy és ugyanaz a felhasználó a kettő.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Zoltankam |
|
|
|
2010-07-20 21:00
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
Szia! Most hirdettek felvételt a csapatba. Nem jelentkezel? Kis testmozgás. Hytech nem játszik csapatban, hytech maga Chuck Norris. A terminátor csak azért van kint a saját képe helyett, nehogy megijedjetek. -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-07-20 17:05
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Kedves ShOoT18! Lehetőleg a továbbiakban ne küldjön el rövid időn belül egy témában több hozzászólást. Ha több mindenre kíván reagálni, használja a csoportos idézet funkciót. Emellett, ha szükséges kiegészíteni a mondanivalót, lehetőség van a hozzászólás szerkesztésére is. Köszönöm! -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-07-20 16:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 254 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
A Vatera elit rohamosztaga - ők nagyon titkoksak, a létezésükről én is csak véletlenül tudok mert 1x a szomszédban csaptak le egy számlatartozás miatt(nem ismernek kegyelmet) - 24 órán belül a helyszínen lesz 4 rohamkocsival és egy életre elintézik. Ez nem játszótér itt nem lehet lacafacázni. Szia! Most hirdettek felvételt a csapatba. Nem jelentkezel? Kis testmozgás. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-07-20 16:37
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 39 Regisztrált: 2009-12-15 10:26 Azonosító: 888 266 |
A Vatera elit rohamosztaga - ők nagyon titkoksak, a létezésükről én is csak véletlenül tudok mert 1x a szomszédban csaptak le egy számlatartozás miatt(nem ismernek kegyelmet) - 24 órán belül a helyszínen lesz 4 rohamkocsival és egy életre elintézik. Ez nem játszótér itt nem lehet lacafacázni. |
|
|
|
2010-07-20 16:34
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
és akkor most mi lesz a sráccal? nem figyelmeztetitek vagy tiltjátok vagy valami? mindíg így csinálja majd? megvesz valamit, elrontja, majd követeli az árat vissza? vagy hogy lesz? A Vatera elit rohamosztaga - ők nagyon titkoksak, a létezésükről én is csak véletlenül tudok mert 1x a szomszédban csaptak le egy számlatartozás miatt(nem ismernek kegyelmet) - 24 órán belül a helyszínen lesz 4 rohamkocsival és egy életre elintézik. Ez nem játszótér itt nem lehet lacafacázni. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2010-07-20 16:36 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-07-20 16:22
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 39 Regisztrált: 2009-12-15 10:26 Azonosító: 888 266 |
msot beszéltem egyik rendőr cimborámmal és azt mondta ne foglalkozzak vele... Énis annak készülök, csak azért félek, hogyha ez a dolog elfajulna, megjelenne a rendőrségnél, ez nem vetne rám jó fényt... de azt mondta haver, hogy nem érdemes vele foglalkozni, nem lesz semmi gát, ha igen majd intézik..
Igen, nekem is feltűnt, hogy Önök más stílusban kommunikálnak, tehát.... na ja.... Addig, amíg össze nem akad egy olyannal, aki pont ilyenre vár...... Kicsit elkenik a szája szélét, aztán majd visszavesz a lendületből. remélem igazad van |
|
|
|
2010-07-20 16:20
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 254 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tenni valóban nem sokat tudunk tenni, de a levelezés megmarad, visszakereshető lesz később is. Alapvetően szerintünk se a "megöllek te k... g..." (vagy hogy volt) az optimális retorika egy vaterás adásvétel során. Igen, nekem is feltűnt, hogy Önök más stílusban kommunikálnak, tehát.... na ja.... mindíg így csinálja majd? megvesz valamit, elrontja, majd követeli az árat vissza? vagy hogy lesz? Addig, amíg össze nem akad egy olyannal, aki pont ilyenre vár...... Kicsit elkenik a szája szélét, aztán majd visszavesz a lendületből. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-07-20 16:05
Létrehozva:
|
|
|
és akkor most mi lesz a sráccal? nem figyelmeztetitek vagy tiltjátok vagy valami? mindíg így csinálja majd? megvesz valamit, elrontja, majd követeli az árat vissza? vagy hogy lesz?
|
|
|
|
2010-07-20 15:55
Létrehozva:
|
|
|
Tenni valóban nem sokat tudunk tenni, de a levelezés megmarad, visszakereshető lesz később is. Alapvetően szerintünk se a "megöllek te k... g..." (vagy hogy volt) az optimális retorika egy vaterás adásvétel során. igen ezzel én is így vagyok.... de lenyeltem írtam a gyereknek, hogyha bocsánatot kér és felhív telón elintézzük normálisan a dolgot, de semmi e-mail se semmi.... szóval ez ennyibe maradt... egyébként nem találkoztam még ilyennel ,re m nem is fogok többet.... eddig csak norm felhasználük vásároltak, nem kulturálatlan ősemberek köreimben.... |
|
|
|
2010-07-20 15:53
Létrehozva:
|
|
|
Csak most érzi úgy, mert meleg van. Szerintem mindegy, hogy az utolsó napon szól. Ez a te kockázatod volt. Egyébként, ha a megtekintési és kipróbálási garanciát jelölted volna be, akkor most más lenne a helyzet. Nem is értem, miért ezt választottad. Magánszemélyként nem is vagy garancia adására kötelezhető. Ez most a te tanulópénzed szerintem. A rendőrséghez pedig a fenyegetés miatt kell fordulni, nem a 9000 Ft miatt. A mail-t nem nyelném le, hanem a kapcsolatfelvételen keresztül jelezném a Vatera felé. Nem baj, ha nyoma marad egy ilyen agresszív viselkedésnél. Mert a Vatera ugyan nem tud ebben az ügyben semmit tenni, de később talán egy elbírálás során nyom a latba. (Vagy tévedek Leó? hát nem írt a srác, vissza szóval mind1 |
|
|
|
2010-07-20 15:53
Létrehozva:
|
|
... A mail-t nem nyelném le, hanem a kapcsolatfelvételen keresztül jelezném a Vatera felé. Nem baj, ha nyoma marad egy ilyen agresszív viselkedésnél. Mert a Vatera ugyan nem tud ebben az ügyben semmit tenni, de később talán egy elbírálás során nyom a latba. (Vagy tévedek Leó? Tenni valóban nem sokat tudunk tenni, de a levelezés megmarad, visszakereshető lesz később is. Alapvetően szerintünk se a "megöllek te k... g..." (vagy hogy volt) az optimális retorika egy vaterás adásvétel során. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-07-20 15:20
Létrehozva:
|
|
Ugye, hogy unalmas? Csak most érzi úgy, mert meleg van. sziasztok! köszönöm a válaszokat! de annyi mindent ajánlottatok, hogy azt sem tudom mi tévő legyek... Egyáltalán nem vagyok be.....-va, ahogy az 1ik fórumozó írta.... most akkor azt mondjátok, hogy fizessem vissza a vételárat? és az elrontott termékemnek az árát ki fogja megtéríteni? most mennyek a rendőrségre heteken napokon keresztül 9e ft miatt? lehet hogy én "győznék", de ér ez annyit? de ne haragudjatok, nem tudom, ti lenyelnétek e egy ilyen e-mailt.. mi jogon szidalmaz ő engem, a bnőmet, vagy akárkimet is... meg megöl meg ilyenek?! istenem 11 éves a sráác vagy micsoda?! felőlem ősember módjára is intézhetjük a dolgot, felőlem jöhet, elébe állok én akárkinek, de engem; meg főleg hozzátartozóimat senki se szidalmazza. írtam neki egy e-mailt, hogyha bocsánatot kér telefonon keresztül ezekért a dolgokért hajlandó vagyok nem feljelenteni a srácot+ vissza is fizetem a pénzt, de nem jött válasz... várom válaszaitokat végül, mit csinláájak..... sziasztok Szerintem mindegy, hogy az utolsó napon szól. Ez a te kockázatod volt. Egyébként, ha a megtekintési és kipróbálási garanciát jelölted volna be, akkor most más lenne a helyzet. Nem is értem, miért ezt választottad. Magánszemélyként nem is vagy garancia adására kötelezhető. Ez most a te tanulópénzed szerintem. A rendőrséghez pedig a fenyegetés miatt kell fordulni, nem a 9000 Ft miatt. A mail-t nem nyelném le, hanem a kapcsolatfelvételen keresztül jelezném a Vatera felé. Nem baj, ha nyoma marad egy ilyen agresszív viselkedésnél. Mert a Vatera ugyan nem tud ebben az ügyben semmit tenni, de később talán egy elbírálás során nyom a latba. (Vagy tévedek Leó? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 10:25 |