IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

539 Oldal V  « < 92 93 94 95 96 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vatera oldalak, Kérdések, általános észrevételek a Vaterával kapcsolatban
VateraBenz
hozzászólás 2013-08-31 21:21
Létrehozva: #1861


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 807
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(gowenth @ 2013-08-31 14:27) *
Szép s jó reggelt mindenkinek :

: Innen a legteljesebb illegalitásból -- miután a Vatera ügyfélszolgálata /Allegro Group Üsz./ tájékoztatott, hogy nem létezem -- pontosabban, nincs felh. fiókom a V. adatbázisában olyan formában, ahogyan van. ...

Tisztelt gowenth!

Azért ennyire nem bonyolult a helyzet, a fenti mondat elég sajátos értelmezése a levelezésnek...
Ha az itteni fiókjai közt megszüntette az e-mail cím egyezést, akkor itt NINCS további teendője - ahogy ezt írtuk is a levél végén.
A cégcsoport külföldi oldalait felsorolta a kolléga. Ha bármelyiken valaha is regisztrált, akkor értelemszerűen azzal is ütközhet az itteni fiókja. Ezt önnek kell tudnia, mert mi közvetlenül nem férünk hozzá a külföldi adatbázisokhoz. Ennyi az egész.
Az ismeretlen e-mail cím elírás is lehetett, de nem ez a lényeg.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-08-31 15:52
Létrehozva: #1862


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 30 049
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(gowenth @ 2013-08-31 14:27) *
Szép s jó reggelt mindenkinek ...

Szia!

Már tegnap is jött erről jelzés. Úgy tűnik, hogy most ezt a változtatást követelik meg az őszi események. És valóban úgy tűnik, hogy valami probléma lehet, mert más is írt ezzel kapcsolatban. Nem értem, mi történhetett, a levelezés számomra sem egyértelmű. Viszont fel tudom tételezni, hogy most az ÜSZ-on eléggé sok munka lehet, ha többeknél merült fel probléma. És talán el is rontott valamit az ÜSZ-os munkatárs. Talán most szerencsésebb lenne, ha az ironikus hangnem helyett (szándékosan nem a gúnyos, vagy a cinikus szót használtam) indítanál egy teljesen új megkeresést, ha szükségét érzed. Bár most, hogy megváltoztattad a másik regisztrációd e-mail címét, talán már nem is szükséges, de igazából ezt sem tudtam eldönteni.


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gowenth
hozzászólás 2013-08-31 14:27
Létrehozva: #1863


Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 78
Regisztrált: 2010-05-12 17:23
Azonosító: 1 156 547Szép s jó reggelt mindenkinek :

: Innen a legteljesebb illegalitásból -- miután a Vatera ügyfélszolgálata /Allegro Group Üsz./ tájékoztatott, hogy nem létezem -- pontosabban, nincs felh. fiókom a V. adatbázisában olyan formában, ahogyan van. (Van : mármint szerintem. Amúgy szerintük is -- nem is 1, hanem 2 -- de nem, mégse, 1 se -- de ha mégis 2, akkor az bizony másé....)

Mivel a levelezésem az Ügyfélszolgálattal ezt az eredményt (?) hozta, itt szeretnék kérni segítséget az értelmezéshez, én ugyanis sajnos innentől egy árva kukkot nem értek -- ami ennél kellemetlenebb, az a rémes érzésem támadt, hogy az Ügyfélszolgálat sem ért engem / sorry, de sztem magát sem.

Pontokba szedve a követhetőség (?) kedvéért :

1) Kapok egy Teszvesz - értesítést, miszerint több felh. fiókom is van ugyanazzal az email-címmel. Ez majd hamarosan tilalomba fog ütközni egy új szabályozás alapján. Vagy vonjam össze őket, vagy változtassam meg az email-címet. Határidő szept. 2.

2) Comment : Valóban, 2 fiók, ugyanaz az email-cím.

- Reg. a TV-en 2006.01.15., használtam 2009. áprilisig.
- Később reg. a Vaterán 2010.05.08., máig ezt a fiókot használom.

A két nick nem azonos, így mikor a két oldal egybeolvadt, lett 2 fiókom ugyanezen cégnél. (A kettő közt soha semmi interferencia, a korábbi fiókot azóta nem használtam, meg sem szüntettem, él /nem is szeretném elveszteni/, annyit tettem, hogy az elérhetőségeket update-oltam. Így állt elő a Helyzet.)

3) Folyt. :
Az értesítő után írok a kapcsolatfelvételen keresztül a Vat. Üsz.-nak.

Bemásolom a kapott értesítőt + leírom, amit itt fentebb is a 2 regről, és érdeklődöm a fiókösszevonást illetően (pár kérdés, amit fontos lenne tudnom hozzá).
Azért a Vatera Üsz.-nak, mert amúgy is itt vagyok, és ha összevonnám a fiókokat, azt is a V. felületén intézném nyilván. (Az egyik kérdés pont ez, hogy mehet-e így az összevonás, a V-án maradva. A többi kérdés a nickekre vonatkozik, mi lesz összevonáskor az "elhagyott" nickek sorsa, védve lesznek-e, stb.)

4) Visszaigazolás jön :
ticket a Vat. Üsz.tól /Allegro Group ÜSz./, amely automatikusan tartalmazza a nickemet (ezt), az azonosítómat, a polg. nevet, az emai-címet is. (Minden adat stimmel. Érzésem szerint be vagyok azonosítva abszolúte. A kérdéseim világosak, egyszerűek.... csupa általános kérdés, semmi spec. Várom a válaszokat rájuk türelmesen.)

5) Írok a Teszveszen keresztül is a biztonság kedvéért, miszerint megkaptam az értesítőt, stb. -- ez is befut ugyanoda (Allegro Group ÜSz/.

6) Péntek reggel (tegnap), naptárra pillantva, és nem lévén egész biztos benne, hogy a szept. 2-ai határidő a nap (hétfő) elejét vagy végét jelenti-e, ill. hogy addig mi alakul, úgy döntök, jobb lesz megváltoztatni az egyik emai-címet (a régebbi fiókét) -- az értesítő arról semmit nem mondott, mi történik szept. 2-án, ha semmit nem cselekszem.

Válaszolok a kapott ticketre (ld. 4. pont), és tájékoztatom erről az A.G. ÜSz-t.

7) Kreálok egy új email-fiókot, és megváltoztatom a régebbi fiók email-címét.
(Az ehhez tartozót meghagyom ugyanúgy.)

8) Ismét a kapott ticketet használva, tájékoztatom az A.G ÜSz-t, hogy élve az értesítőben felkínált opcióval, technikai megoldásként, addig is, míg a kérdés függőben van, megváltoztattam az email-címét Y fióknak.

9) Válasz érkezik.

A.G. ÜSz. azt kéri (alatta ott a teljes üzenet-sorozat, benne a bemásolt értesítés, a rendszer által automatikusan beazonosított összes adatom, minden), hogy printscreennel teljesablakosan másolt jpg-ben csatoltan küldjem meg a kapott értesítőt úgy, hogy látható legyen rajta a felhasználónevem, és hogy milyen email-címre kaptam. Ezekkel az adatokkal együtt ellenőrizni fogja az értesítő tartalmát.

10. Printscreenelem az értesítőt az instrukció szerint, és csatolom jpg-ben.

Megírom emellett az A.G. ÜSz-nak, hogy az emailcímet látni fogja e bizonyos printscreenen is (mely emailcím amúgy ugyanaz, amelyikről vele is végig levelezek, és amit már korábban is tudott, és amiről az egész levelezést folytatjuk, ami maga a téma, annak az értesítőnek alapján, amit..... huhhh, hagyjuk) --

-- viszont a felhasználónevemet a printscreenen nem fogja látni, az ugyanis az értesítőben nem szerepel (polg. nevemre címezve kaptam). Szíves tájékoztatásul, a szóbanforgó nick "ezésez", a másik szóbanforgó pedig "azésaz".

Közben végig ott van az orrunk előtt az összes adatom. Amit nem én írtam oda. Tőlük jött. Minden tőlük jött, a ticket, az értesítő, minden....
Felteszem, van a közelben egy computer is....

Mindegy. Elküldöm (vagyis visszaküldöm). Ellenőrzésre. Hogy az értesítő tartalmát (?) is ellenőrizhesse.

11. És ma reggel veszem le a tegnap este az A.G. ÜSz-tól érkezett választ.

Megszólítás polg. nevemen, majd pedig közli, hogy a Vat. adatbázisában nekem 1 db fiókom található, annak pedig az emailcíme : és itt szerepel egy emailcím, amit soha életemben nem láttam.
Valamint hogy valószínűleg a regisztráció (?) a cégcsoport valamelyik külföldi oldalán történt (?), ám erről sajnos ő információt nekem nem adhat.

Tanácsolja, hogy lépjek be a külföldi piacterek egyikére (?), és ott változtassak email-címet.
Vagy pedig változtassam meg a vaterásat.

---------------------------------
Ez jön válasz gyanánt. A fiókösszevonásos kérdésekre. Az egész..... hm..... után.

--------------------------------
Amúgy tudta valaki követni?
És értelmezni?
---------------------------------

Javaslat, esetleg? Teendő?
Mert én nem bírok erre mit mondani.
És valahogy nem érzem, hogy működne a kommunikáció köztem és AG. ÜSz. között...... valahol elveszett a fonál vége...... (search me).

Jön ez az értesítő, OK, de aztán ez az abszurdum a „vaterás fiókomról”, meg valamilyen hadititoknak minősülő külföldi regről (?)......Üdv. izé..... gowenth
-----
p.s. Mellesleg, megszűnt egy funkció, felhasználónévre nem lehet keresni..... (?) legalábbis én nem látom.....
(pedig néha megnézném, tényleg, most akkor vagyok-e vagy se)

Go to the top of the page
 
+Quote Post
svejku
hozzászólás 2013-08-31 10:16
Létrehozva: #1864


Lelkes virgonc
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 192
Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar
Azonosító: 156 696IDÉZET(VateraBenz @ 2013-08-15 22:09) *
Kedves svejku!
...
A csillag nem bontódik ki az összes lehetséges folytatásra, csak 15 variációra, azért nem talál meg mindent.
Ennek erőforrás kímélés az oka, sajnos nem tudjuk növelni ezt az értéket.
...

Köszönöm, hogy utána nézett. thank_you.gif


IDÉZET(Regina47 @ 2013-08-31 07:59) *
Nekem szokásom volt néhány eladó cikkeit végigböngészni.

A részletes kereső legalján lehet konkrét eladó termékeire keresni.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
b_ede
hozzászólás 2013-08-31 08:00
Létrehozva: #1865


Csak akasztott ember nem
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 283
Regisztrált: 2007-03-20 12:43
Azonosító: 962IDÉZET(VateraBenz @ 2013-08-30 21:34) *
Kedves b_ede!

Igen, változott néhány kisebb dolog a személyes menüben.
Megszűntek egyes ritkán használt funkciók és a lenyíló menü is.Köszönöm !
Sajnálom ezt a kényelmi funkciót
így egy kattintással több és egy felesleges lekérdezéssel is
Üdvözlettel
b_ede


--------------------

A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Regina47
hozzászólás 2013-08-31 07:59
Létrehozva: #1866


Lelkes újonc
**

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Hozzászólások: 52
Regisztrált: 2007-04-09 05:56
Azonosító: 4 370IDÉZET(tuticuccoktutiarak @ 2013-08-30 19:28) *
Ugyanis a kereső sem jó, pl onnan a felhasználóra keresés tűnt el,


Nekem szokásom volt néhány eladó cikkeit végigböngészni.
Igen hiányzik ez a funkció!
Nem "közvéleménykutatás" nélkül kellene változtatni a bevált részeken
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mmmyki
hozzászólás 2013-08-30 22:55
Létrehozva: #1867


Lelkes fórumozó
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 966
Regisztrált: 2007-03-23 16:34
Innen: :nennI
Azonosító: 1 714IDÉZET(zejopy @ 2013-08-30 19:23) *
Elnézést, látom, nem hiba, mert a listázás sorrendjének választható paramétereiből is eltűnt pár dolog.
Sajnálom őket. A licitek száma szerint csökkenőt feltétlenül.


A darabszám szerinti rendezés vajon mennyivel relevánsabb, mint a licitek száma szerinti?... Megint jönnek, rendezkednek...
Az állandóság és kiszámíthatóság is egy érték - legalább néhány hónapra hagyjuk meg az illúziót!


--------------------
"A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni."


"A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2013-08-30 21:34
Létrehozva: #1868


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 807
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(b_ede @ 2013-08-30 16:41) *
Kedves Benz !

A személyes menüben ha ráállok bármelyik következő menüpontra ( fiókom, eladás stb ) akkor nem nyílik le a tövábbi menüsor
Eddig ez nem így volt
2 gépen megnéztem
Mindkettőn Firefox alatt
Történt valami változás vagy nálam lesz gond esetleg hiba ?
Köszönöm
Üdvözlettel
b_ede

Kedves b_ede!

Igen, változott néhány kisebb dolog a személyes menüben.
Megszűntek egyes ritkán használt funkciók és a lenyíló menü is.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tuticuccoktutiar...
hozzászólás 2013-08-30 19:28
Létrehozva: #1869


Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 38
Regisztrált: 2013-07-14 13:35
Azonosító: 2 052 905Én remélem, hogy hiba. Ugyanis a kereső sem jó, pl onnan a felhasználóra keresés tűnt el, valamint másik topikban panasz van arra, hogy a Vaterafutárnál is eltűntek bizonyos posták a választható lehetőségek közül.
Valami változtatás közben hiba csúszott a kivitelezésbe szerintem.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-08-30 19:23
Létrehozva: #1870


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 30 049
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(svejku @ 2013-08-30 18:49) *
Kedves Benz, nálam sem működik. (Chrome)

Csak kattintásra nyílik bal oldalon, legördülő nálam sincs.
Firefox 23.0.1
*********
Elnézést, látom, nem hiba, mert a listázás sorrendjének választható paramétereiből is eltűnt pár dolog.
Sajnálom őket. A licitek száma szerint csökkenőt feltétlenül.

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-08-30 19:23


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
svejku
hozzászólás 2013-08-30 18:49
Létrehozva: #1871


Lelkes virgonc
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 192
Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar
Azonosító: 156 696IDÉZET(b_ede @ 2013-08-30 16:41) *
A személyes menüben ha ráállok bármelyik következő menüpontra ( fiókom, eladás stb ) akkor nem nyílik le a további menüsor.
Történt valami változás vagy nálam lesz gond esetleg hiba ?

Kedves Benz, nálam sem működik. (Chrome)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
b_ede
hozzászólás 2013-08-30 16:41
Létrehozva: #1872


Csak akasztott ember nem
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 283
Regisztrált: 2007-03-20 12:43
Azonosító: 962Kedves Benz !

A személyes menüben ha ráállok bármelyik következő menüpontra ( fiókom, eladás stb ) akkor nem nyílik le a tövábbi menüsor
Eddig ez nem így volt
2 gépen megnéztem
Mindkettőn Firefox alatt
Történt valami változás vagy nálam lesz gond esetleg hiba ?
Köszönöm
Üdvözlettel
b_ede

A hozzászólást -b_ede- szerkesztette a következő időpontban: 2013-08-30 16:42


--------------------

A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
vidaeff
hozzászólás 2013-08-16 14:00
Létrehozva: #1873


Öreg róka:)
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 558
Regisztrált: 2008-12-09 15:58
Azonosító: 343 894IDÉZET(Isi @ 2013-08-16 13:32) *
Egy elinditott aukcióra amire van már licit lehet a licitektól nagyobb villámárat utólag berakni? Üdv


Ezt nem lehet. Ön viszont tehet védett ajánlatot. Megjelöli azt az összeget amennyit még megér és ameddig ezt nem haladják túl, ön a nyerő. Ez utóbbi arra az esetre vonatkozik, ha mindezt vevőként kérdi.

A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-08-16 14:00


--------------------
Ha az ész csődöt mond, a jó ízlés még segíthet.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Isi
hozzászólás 2013-08-16 13:32
Létrehozva: #1874


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1
Regisztrált: 2013-08-16 13:25
Azonosító: 2 066 925Egy elinditott aukcióra amire van már licit lehet a licitektól nagyobb villámárat utólag berakni? Üdv
Go to the top of the page
 
+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2013-08-15 22:09
Létrehozva: #1875


Customer Service
*********

Csoport:
M O D E R Á T O R

Hozzászólások: 15 807
Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465IDÉZET(svejku @ 2013-08-12 00:45) *
Dominót keresek a Vaterán, hosszú ó-val és rövid o-val is írják.
domino 726 találat
dominó 460 találat
Ezért aztán használom a * karaktert, ahogy Leo írja a "kereső használatával kapcsolatos" tudnivalókban így kellene hoznia mindet, sőt mást is.
domin* 424 találat

Kevesebb a találat, és egyetlenegy dominó sincs közte, csak domina, Domingo, dominátor, meg ilyenek.
Én csinálok valamit rosszul?

Kedves svejku!

A következőket javasolják Önnek a fejlesztő kollégák:

A csillag nem bontódik ki az összes lehetséges folytatásra, csak 15 variációra, azért nem talál meg mindent.
Ennek erőforrás kímélés az oka, sajnos nem tudjuk növelni ezt az értéket.

A konkrét példára a legjobb megoldás, ha a részletes keresőben "domino dominó" keresést indít, a "Legalább egy szót tartalmazzon" opcióval.
Vagy "domino" keresést az "Ékezetet ne vegye figyelembe" bejelölésével.


--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page
 
+Quote Post
svejku
hozzászólás 2013-08-14 20:19
Létrehozva: #1876


Lelkes virgonc
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 4 192
Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar
Azonosító: 156 696IDÉZET(suzukimaruti @ 2013-08-14 19:17) *
Én most kaptam. smile.gif thank_you.gif

rabbit.gif
Én is, délután! smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
suzukimaruti
hozzászólás 2013-08-14 19:17
Létrehozva: #1877


Tapasztalt fórumozó
*****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 666
Regisztrált: 2008-08-07 19:42
Azonosító: 177 261IDÉZET(Hathor14 @ 2013-08-14 17:06) *
Én most kaptam meg. smile.gif thank_you.gif


Én most kaptam. smile.gif thank_you.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Hathor14
hozzászólás 2013-08-14 17:06
Létrehozva: #1878


Queen of Heaven
****

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 1 330
Regisztrált: 2011-06-10 06:38
Innen: Budapest
Azonosító: 1 524 248IDÉZET(Vateraoroszlan @ 2013-08-08 17:07) *
Kedves nyubocs,

Ennek a levélnek a kiküldése a sok címzett miatt eltart néhány napig. Az is elképzelhető, hogy Ön csak a jövő héten fogja megkapni.
A hírlevélbeállításoknak valóban nincs ehhez közük, mivel ez most rendszerüzenet, amit mindenkinek meg kell kapnia, függetlenül a beállításoktól.

A többi esetről nem tudok nyilatkozni, ez most egy speciális.

Én most kaptam meg. smile.gif thank_you.gif


--------------------
Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-08-13 12:36
Létrehozva: #1879


Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!
*********

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 30 049
Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349IDÉZET(auxa82 @ 2013-08-13 12:13) *
Üdv!

57 napja nem értékeltem egy adásvételt, mert még nem érkezett meg.
Kaptam egy levelet a vaterától, hogy 3 napom van més az értékelést leadni.
Ha nem adom le 3 napon belül akkor mi történik?
Az eladó hiteget, hogy kínából jön.....
Köszi a választ!

Szia! Ha nem értékelsz, akkor elveszik az értékelési jogod és az eladó profiljában nem fog megmutatkozni ez a kis "malőr". Mit is írtál szó szerint? "Az eladó hiteget, hogy Kínából jön..." Tehát igazából tudod, hogy mi a helyzet. Ennyi idő alatt meg kell érkeznie a Marsról is. Kérd vissza a pénzedet és állj el a vásárlástól. Az idő kellő magyarázat, hacsak az eladó a terméklapon nem írt 57 napos szállítási időt.

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-08-13 12:37


--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
auxa82
hozzászólás 2013-08-13 12:13
Létrehozva: #1880


Új fórumozó


Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Hozzászólások: 3
Regisztrált: 2007-11-26 16:56
Azonosító: 53 616Üdv!

57 napja nem értékeltem egy adásvételt, mert még nem érkezett meg.
Kaptam egy levelet a vaterától, hogy 3 napom van més az értékelést leadni.
Ha nem adom le 3 napon belül akkor mi történik?
Az eladó hiteget, hogy kínából jön.....
Köszi a választ!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

539 Oldal V  « < 92 93 94 95 96 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

 Szöveges verzió A pontos idő: 2016-06-29 14:53