Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-11-01 17:43
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 955 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Gondolkodtam, kitaláltam valamit, de csak az Ön bólintása után küldöm el az ÜSZ-nak. Most, hogy kezdő reg van a családban, szembesülök olyan dolgokkal, amit csak a kezdők tapasztalnak, de én már némi tapasztalattal rendelkezem, tehát veszem a bátorságot és javasolok. A mi dolgunkon már nem változtat, mert mire ez megvalósul (esetleg), addigra túl leszünk a kezdő lépéseken, de talán az újonnan jövők örülnének. Most határozottan arra az időre gondolok, amikor már be lett küldve a 100 Ft, de még nem zöldül be a felhasználó. Itt alkalmanként napok is eltelnek, főleg, ha hétvége, vagy hosszú hétvége is beleesik. Tehát, a kezdő ember, mivel izzik a vágytól, hogy megcsinálja az aukciókat, nekifutna, de nem teheti. Mire viszont bezöldül, addigra lehet, hogy elmúlik a szabadideje (mint most nálunk az őszi szünet) és utána már rendezetlenebbül, kapkodva csinálja a dolgát. Jó lenne a narancssárga felhasználóknak egy lehetőség az előzetes feltöltésre, mondjuk 20 aukcióra. Ezek az aukciók ott lennének az indításra váró aukcióknál, vagy valahol máshol, és a zöldülés után automatikusan, de inkább manuálisan lehetne elindítani egy utólagos ellenőrzés után. Mit szól? Nagyon utópisztikus ötlet? Vagy érdemes próbálkoznom vele? Kedves zejopy! Folyamatban van egy hasonló fejlesztés. Nem pont ezzel a céllal, de ilyesmi Szerintem küldje be. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-11-01 15:29
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 037 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves Benz!
Gondolkodtam, kitaláltam valamit, de csak az Ön bólintása után küldöm el az ÜSZ-nak. Most, hogy kezdő reg van a családban, szembesülök olyan dolgokkal, amit csak a kezdők tapasztalnak, de én már némi tapasztalattal rendelkezem, tehát veszem a bátorságot és javasolok. A mi dolgunkon már nem változtat, mert mire ez megvalósul (esetleg), addigra túl leszünk a kezdő lépéseken, de talán az újonnan jövők örülnének. Most határozottan arra az időre gondolok, amikor már be lett küldve a 100 Ft, de még nem zöldül be a felhasználó. Itt alkalmanként napok is eltelnek, főleg, ha hétvége, vagy hosszú hétvége is beleesik. Tehát, a kezdő ember, mivel izzik a vágytól, hogy megcsinálja az aukciókat, nekifutna, de nem teheti. Mire viszont bezöldül, addigra lehet, hogy elmúlik a szabadideje (mint most nálunk az őszi szünet) és utána már rendezetlenebbül, kapkodva csinálja a dolgát. Jó lenne a narancssárga felhasználóknak egy lehetőség az előzetes feltöltésre, mondjuk 20 aukcióra. Ezek az aukciók ott lennének az indításra váró aukcióknál, vagy valahol máshol, és a zöldülés után automatikusan, de inkább manuálisan lehetne elindítani egy utólagos ellenőrzés után. Mit szól? Nagyon utópisztikus ötlet? Vagy érdemes próbálkoznom vele? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-31 00:00
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Nálam olyan nincs, hogy rendezési szempontok. Nekem úgy tűnik fordított lejárati sorrendben vannak, de ez nem biztos, mert csak 3 termék van az "érdekelnek" listámban. Akkor Bevallom, még nem is használtam ezt a funkciót. Most bejelölgettem mindenfélét, kísérleti jelleggel, viszont nem találom a listát a szem. menümben Na megtaláltam Úgyhogy bocsánat mégegyszer. -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-10-30 23:38
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-10-30 23:30
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Sziasztok! Tetszik az "érdekelnek" funkció. Jó lenne, ha lejárat szerint rakná sorba az aukciókat... Üdv: G. Szia, Rendezheted aszerint is. Állítsd be a lista tetején, és akkor úgy lesz A hozzászólást -pistineni- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-30 23:30 -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-10-30 23:03
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-10-30 23:00 Azonosító: 1 870 534 |
Sziasztok!
Tetszik az "érdekelnek" funkció. Jó lenne, ha lejárat szerint rakná sorba az aukciókat... Üdv: G. |
|
|
|
2012-10-30 19:57
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Majd megírom az ÜFSZ-nek is, de előtte szeretnék véleményeket látni... Olyan aukció újraindást képzeltem, ami alkalmanként (mindegyik újraindításnál, vagy minden másodiknál pl.) automatikusan lejjeb visszi a kikiáltási árat megadott összeggel. Kinek tetszene? Kinek nem? Miért? Én ritkán használom az automatikus újraindítást, általában várok néhány napot, (addig még akár jelentkezhet is valaki aki esetleg csak lemaradt a végéről, vagy ajánlata lenne), és manuálisan indítom újra, akkor átgondolom az árat, esetleg módosítok a megnevezésen, leíráson is. Persze nekem általában csak 5-10 aukcióm van, akinek tömegesen vannak termékei, annak praktikus lehet. |
|
|
|
2012-10-30 19:26
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 955 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Majd megírom az ÜFSZ-nek is, de előtte szeretnék véleményeket látni... Olyan aukció újraindást képzeltem, ami alkalmanként (mindegyik újraindításnál, vagy minden másodiknál pl.) automatikusan lejjeb visszi a kikiáltási árat megadott összeggel. Kinek tetszene? Kinek nem? Miért? Érdemes beküldeni. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-30 15:11
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 037 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Majd megírom az ÜFSZ-nek is, de előtte szeretnék véleményeket látni... Olyan aukció újraindást képzeltem, ami alkalmanként (mindegyik újraindításnál, vagy minden másodiknál pl.) automatikusan lejjeb visszi a kikiáltási árat megadott összeggel. Kinek tetszene? Kinek nem? Miért? Általában amennyire lehet, lentről indítom az aukcióimat, tehát az alá már nem. Abban az esetben lehet jó, ha azt mondom, hogy a friss árut mindig x összeggel fentebbről indítom, de aztán mondjuk 5 újraindítás után, amikor eléri a szerintem minimum árat, akkor megáll. Tehát a minimumra is kellene egy beállítási lehetőség, nehogy lemenjen 1 Ft-ig. Ebben a formában jónak tartom. Természetesen a tapasztalataimat a saját kategóriámra építem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-30 14:59
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Majd megírom az ÜFSZ-nek is, de előtte szeretnék véleményeket látni...
Olyan aukció újraindást képzeltem, ami alkalmanként (mindegyik újraindításnál, vagy minden másodiknál pl.) automatikusan lejjeb visszi a kikiáltási árat megadott összeggel. Kinek tetszene? Kinek nem? Miért? -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2012-10-28 21:37
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! 2-3. Megnézzük, köszönjük. 4. 7 és fél centis szobor brutális? 5. Néha, fél szemmel. Régen jobban érdekelt Kedves Benz! 2-3. Én köszönöm. 4. Csak vicc volt. 5. Mertem volna fogadni, hogy nem. Tévedtem. Nem felejtettem el, csak a válasz késlekedik Továbbgondoltam a kérdést és szerettem volna az összes variációt átnézni. Sajnos, csak az alapkérdést sikerült tisztázni, a többire még várok. Szóval, a kollégák szerint jól mondtam, módosulnak Szeretem, hogy alapos. Na és örülök, hogy nem felejtett el. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-28 21:27
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Az ősi aukcióimat módosítgatom. Volt pár dolog: ... Kedves zejopy! 2-3. Megnézzük, köszönjük. 4. 7 és fél centis szobor brutális? 5. Néha, fél szemmel. Régen jobban érdekelt Most szembesültem, hogy elfelejtett. Nem felejtettem el, csak a válasz késlekedik Továbbgondoltam a kérdést és szerettem volna az összes variációt átnézni. Sajnos, csak az alapkérdést sikerült tisztázni, a többire még várok. Szóval, a kollégák szerint jól mondtam, módosulnak -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-28 16:30
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Az ősi aukcióimat módosítgatom. Volt pár dolog: 1. Tiszta idétlenség, hogy bizonyos ivóeszközöknél be kell jelölni a mintát, ez kötelező, de van, hogy nincs minta, vagy valami város/templom/kocsma a söröskorsókon, na de ez úgyis kategóriás dolog és csak éppen eszembe jutott. 2. Itt az állapot kétszer van feltüntetve, igaz, a változatosság kedvéért egyszer jó állapotú, egyszer pedig jó állapotban a választási lehetőség. http://gyujtemeny.vatera.hu/dohanyipari_te...1661589560.html Gondolom ez véletlen lehet, ha az egész kategóriában van, akkor érdemes javítani, de nem egy rettenetes hiba. 3. Minden év elején csoportosan módosítom a szállítási feltételeket. Ennél a söröskorsónál 990 Ft-os standard postai csomag volt. http://antik.vatera.hu/haztartasi_etkezesi...1662600371.html Szerintem ez lehetetlen. Nem tudom, hogyan maradhatott úgy, amikor minden más változott. 4. Ön szerint ha ezekhez a típusú aukciókhoz odatenném a "brutális" jelzőt, akkor hamarabb elmennének? http://antik.vatera.hu/porcelan/figuralis_...1662451112.html http://antik.vatera.hu/porcelan/figuralis_...1662451085.html 5. Ezt már Öntől, Benztől, a magánembertől: Nézi a Forma1-et is? Vagy attól nem jön lázba? Kedves zejopy! Elvileg módosulnak, de holnap utánajárok Ez egy jó felvetés volt Most szembesültem, hogy elfelejtett. (Anya, anya, gyere már. Mindjárt kisfiam, csak előbb szólok Benznek. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-28 16:32 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-26 20:56
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Elvileg módosulnak, de holnap utánajárok Ez egy jó felvetés volt Nagyon köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-26 20:54
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Közben azt szeretném kérdezni, hogy amikor majd módosítani kell a szállítási sablonokat (jan. 1.), akkor majd a feltöltősablonok is módosulnak? Vagy azt külön kell? Bár, ha átállok a Leó javasolta futárra, akkor amúgy is teljesen másokat kell csinálnom. Na akkor jól össze kell majd szednem az agyamat, nehogy elrontsam a tömeges módosítással, mert akkor... (csak három) Kedves zejopy! Elvileg módosulnak, de holnap utánajárok Ez egy jó felvetés volt -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-26 18:31
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Közben azt szeretném kérdezni, hogy amikor majd módosítani kell a szállítási sablonokat (jan. 1.), akkor majd a feltöltősablonok is módosulnak? Vagy azt külön kell? Bár, ha átállok a Leó javasolta futárra, akkor amúgy is teljesen másokat kell csinálnom. Na akkor jól össze kell majd szednem az agyamat, nehogy elrontsam a tömeges módosítással, mert akkor... (csak három) -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-26 14:16
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2012-10-15 20:30 Azonosító: 1 855 379 |
Igen,a kisképes nézetnél már minden látszik,köszönöm szépen
|
|
|
|
2012-10-26 10:47
Létrehozva:
|
|
Én mióta megváltozott a design,azaz 2 napja,csak a termékek képét és aktuális árát látom.Azt hittem ez másnál is igy van.Pl.itt: KÓD http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&eo=on&ob=4&pt=3 Én egyik témakörben böngészve sem látom az aukció vége dátumokat Míg vízszintes elrendezésben voltak a témák,akkor láttam a licitálók számát és a dátumokat is. Ez egy régi fejlesztés, ez az egy hiányossága. Állítsd vissza a kis képes rendezésre. Az opció választható, valószínűleg véletlenül kattintottál oda. Van két ikon közvetlenül a listázás legtetején. Ott választhatod, hogy kicsi, vagy nagy képekkel legyen-e. ... Talán a nagy képes listázáskor? .... Na ugye? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-26 10:45 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-26 10:42
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2012-10-15 20:30 Azonosító: 1 855 379 |
Tisztelt morcika111! Természetesen átgondoltuk a lehetőséget, de nem tervezzük. Tisztelt ancsumancs! Pontosan melyik funkciónál, melyik oldalra gondol? Én mióta megváltozott a design,azaz 2 napja,csak a termékek képét és aktuális árát látom.Azt hittem ez másnál is igy van.Pl.itt: KÓD http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&eo=on&ob=4&pt=3 Én egyik témakörben böngészve sem látom az aukció vége dátumokat Míg vízszintes elrendezésben voltak a témák,akkor láttam a licitálók számát és a dátumokat is. Megoldódott a problémám,valószínü a kisfiam csapott rá az egérre,és átállította kiskép-nagykép funkciót. Bocsi a zavarásért. |
|
|
|
2012-10-26 08:29
Létrehozva:
|
|
Szeretném megkérdezni,hogy a vatera gondolt e már egy agresszív nyugat európai terjeszkedésre valami olyan módon,hogy az oldal legalább még 2 másik nyelven fusson a magyaron kívül? Tisztelt morcika111! Természetesen átgondoltuk a lehetőséget, de nem tervezzük. Sziasztok! Én új felhasználó vagyok a vaterán. Az lenne a kérdésem hogy az új designba nem-e lehetne belerakni az aukciók lejárati dátumát,mert igy hogy az csak a témán belül látszik,igy elég nehézkes a keresgélés.Olvasgattam itt a fórumon,láttam dicséretet hogy jól néz ki,nekem is tetszik,csak a dátum az nekem (és szerintem másoknak is)nagyon hiányzik. Üdv. Tisztelt ancsumancs! Pontosan melyik funkciónál, melyik oldalra gondol? -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-26 06:57 |