Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-09-09 18:15
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 18 Regisztrált: 2009-01-15 16:15 Azonosító: 409 975 |
Helló
Segítségre lenne szükségem a teljes jogi regisztrációhoz, évek óta regisztrálva vagyok de eddig csak vásároltam, nem rég csináltattam OTP nettkártyát, amit Paypal és minden külföldi oldal simán elfogad... Most akartam ide is beregisztrálni a kártyát, hogy tudjak eladni is, na itt kapásból gondom van mert a 100Ft utaláshoz önök csak a számlaszámukat adták meg és a kódom amit közleménybe kell beírni, de hogy milyen névre küldjem a pénzt azt már nem írták, kipróbáltam 3 névvel, vatera, vatera.hu, vatera.hu kft, de mindig azt dobta ki OTP direkt hogy : "Hiba a tranzakció feldolgozása közben. A funkció végrehajtása Ön számára a megadott számlán ezen a csatornán nincs engedélyezve." Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen névre kell küldeni a 100Ft-ot és hogy jó-e a nettkártya erre a célra? (elméletileg ez 1 rendes dombornyomót kártyának felel meg, eddig még mindenhol jó volt) Üdv! |
|
|
|
2009-09-07 08:08
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
Tisztelt Vatera! A mai napon kaptam egy termékfigyelő mailt, ami nem is lenne baj, de ilyen termékekről. http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=152894361 Soha nem volt bejelölve, ez a kategória, nekem. Tisztelt Grobar! A termékfigyelőjében be van állítva, hogy az adott eladó minden aukciójáról értesítést kér. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-09-06 16:34
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Tisztelt Vatera!
A mai napon kaptam egy termékfigyelő mailt, ami nem is lenne baj, de ilyen termékekről. http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=152894361 Soha nem volt bejelölve, ez a kategória, nekem. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-09-05 18:52
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Még mindíg a helyesírásellenőrzővel kűzdök! Nem lehetne csak opciósan igénybe venni? Ma feltettem egy árazógépet, írom, hogy "félév teljes körű jótállással" Aláhúzza, javaslatok: félévvégiséges környülállással, életteljesség, részvétteljes Középszállással, félévenkénti közelállással... Tudom a választ: kapcsoljam ki. De annyira jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kedves svejku! A folyamatos ellenőrzés kikapcsolható, helyette használható a Helyesírás ellenőrzés most funkció. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2009-09-05 18:50
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Csak jelezni szeretném hogy a "hasonlót indítok újra" esetén a sablon nem marad meg. Egyébként a sablon java-t használ? Mert WindowSeven alatt eléggé gyengélkedik nekem. Üdv Kedves bigfootinformatika! Ellenőrzésünkkor megjelent a sablon a Hasonlót indítok újra funkció használata mellett is. Javasoljuk, hogy képernyőfotók mellékelésével forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, hogy kollégáink megvizsgálhassák a problémát. Egyébként a sablonok valóban javát használnak. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2009-09-05 12:38
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Figyelj mán mostmá azé ne csináljátok itt a fesztivált. Porcsalma felől, Porcsalma felől! Mi van Porcsalma felől?? Megmondtam nektek, a "mikrafont" jól állítsátok be!! -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-09-05 11:59
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Megmondtam Neked, a mikrofont jól állítsd be. Figyelj mán mostmá azé ne csináljátok itt a fesztivált. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-09-05 11:27
Létrehozva:
|
|
|
Erről ennyit... Megyek ekézni... Megmondtam Neked, a mikrofont jól állítsd be. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-09-05 11:25
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Köszönöm Hytech! Ajánlhatom a Kászpátyia teret? Ne köszönd. Tudod, hogy megmondom azt is ha nincs igazad. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-09-05 11:25
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 513 Regisztrált: 2009-05-13 16:03 Azonosító: 640 855 |
|
|
|
|
2009-09-05 11:20
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Atyaisten. Viszont ismét Zejopynak van igaza. Ez nem jótékonysági egyesület. Ha valaki lusta olvasni akkor menyjen inkább ekézni. Köszönöm Hytech! Ajánlhatom a Kászpátyia teret? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-09-05 11:18
Létrehozva:
|
|
|
Atyaisten. Viszont ismét Zejopynak van igaza. Ez nem jótékonysági egyesület. Ha valaki lusta olvasni akkor menyjen inkább ekézni. Ú jóember, de szépen barázdálnak ezek az ekekapák, ez a jófajta MTZ 50-es, e kéne nekem. Mint kint Leningrádba nagy Kászpátyia téren! -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-09-05 11:16
Létrehozva:
|
|
|
Atyaisten. Viszont ismét Zejopynak van igaza. Ez nem jótékonysági egyesület. Ha valaki lusta olvasni akkor menyjen inkább ekézni. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-09-05 11:12
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
"Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy." (Juan Manuel Fangio) Két malomban őrölünk. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-09-05 11:10
Létrehozva:
|
|
|
"Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy." (Juan Manuel Fangio) Mit mondtál? Mit mondasz? Hogy mondod??? -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-09-05 11:10
Létrehozva:
|
|
|
Könyörgöm ne b....tok, mert megint 1 hétig azt fogjuk olvasni, hogy Ő nem lehet profi!!
-------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-09-05 11:07
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 513 Regisztrált: 2009-05-13 16:03 Azonosító: 640 855 |
Ismételten köszönöm a felvilágosítást, bár nekünk is van értelmező szótárunk itthon, ráadásul magamtól is tisztában vagyok a szó jelentésével. Az empátiának is vannak határai, mint mindennek ami az emberrel van összefüggésben. A továbbiakban nem vitatkozom, viszont kérlek mellőzd a helyreutasításokat a postjaimmal kapcsolatban. Ugyanis nagyon kevés embertől tűröm el, és szeretném magamat kulturált formában visszaolvasni, ami egyre nehezebb. "Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy." (Juan Manuel Fangio) |
|
|
|
2009-09-05 11:00
Létrehozva:
|
|
Akinek problémája van, nem biztos, hogy van ideje kikeresni ennyi témából, hozzászólásból a választ. Lehet, azt sem tudja hol keresse, vagy mikor volt róla szó... Vannak akik képesek a legbonyolultabb egyenleteket megoldani, viszont képtelenek egy tejesdobozt kinyitni segítség nélkül. "Empátia az embernek az a képessége, hogy egy másik ember szempontját felfogni és megérteni képes. Az empátia érzés megnyilvánulása például, ha valaki egy másik bánatát hallgatva, az adott helyzetet elképzelve saját élményként éli meg: azonosan érez vagy gondolkodik, és következésképpen hasonlóan cselekszik is." Szóval az empátiának nincsenek határai... Ismételten köszönöm a felvilágosítást, bár nekünk is van értelmező szótárunk itthon, ráadásul magamtól is tisztában vagyok a szó jelentésével. Az empátiának is vannak határai, mint mindennek ami az emberrel van összefüggésben. A továbbiakban nem vitatkozom, viszont kérlek mellőzd a helyreutasításokat a postjaimmal kapcsolatban. Ugyanis nagyon kevés embertől tűröm el, és szeretném magamat kulturált formában visszaolvasni, ami egyre nehezebb. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-09-05 10:57
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Akinek problémája van, nem biztos, hogy van ideje kikeresni ennyi témából, hozzászólásból a választ. Lehet, azt sem tudja hol keresse, vagy mikor volt róla szó... Vannak akik képesek a legbonyolultabb egyenleteket megoldani, viszont képtelenek egy tejesdobozt kinyitni segítség nélkül. "Empátia az embernek az a képessége, hogy egy másik ember szempontját felfogni és megérteni képes. Az empátia érzés megnyilvánulása például, ha valaki egy másik bánatát hallgatva, az adott helyzetet elképzelve saját élményként éli meg: azonosan érez vagy gondolkodik, és következésképpen hasonlóan cselekszik is." Szóval az empátiának nincsenek határai... de vannak. az empátia fontos dolog, de szelektíve kell alkalmazni. nem akarok triviális példákat mondani. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-09-05 10:52
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm, hogy felvilágosítottál a fórum céljáról. Ha valaki, hát én aztán egyáltalán nem vagyok járatos az ilyen ügyek intézésében. Mégis, itt a Vaterán ez annyira szépen és egyértelműen le van vezetve, hogy azt hiszem, olyan mérvű felszínességet takar, ha valaki erre nem tud rájönni, ami már minden racionalitást megkérdőjelez. Nem, nem fogom magamat beleképzelni a helyükbe, mert én is voltam kezdő, és nyomokban emlékszem, hogyan csináltam. Az empátiának is megvan a határa. Sorozatban jönnek ezek a minden képzeletet felülmúló kérdések, lassan már nem érdemes bejönni a fórumra, alig-alig van normális hozzászólás. Mellesleg ott van a fórumszabályzatban, mint javaslat, hogy először illik olvasni is. Mert én arra is emlékszem, hogy kezdő fórumozóként hetekig olvastam, és csak utána írtam. Százszor feltéve ugyanazok a kérdések. Unalmas. Akinek problémája van, nem biztos, hogy van ideje kikeresni ennyi témából, hozzászólásból a választ. Lehet, azt sem tudja hol keresse, vagy mikor volt róla szó... Vannak akik képesek a legbonyolultabb egyenleteket megoldani, viszont képtelenek egy tejesdobozt kinyitni segítség nélkül. "Empátia az embernek az a képessége, hogy egy másik ember szempontját felfogni és megérteni képes. Az empátia érzés megnyilvánulása például, ha valaki egy másik bánatát hallgatva, az adott helyzetet elképzelve saját élményként éli meg: azonosan érez vagy gondolkodik, és következésképpen hasonlóan cselekszik is." Szóval az empátiának nincsenek határai... |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 15:08 |