Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-09-04 14:20
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Miután írtad, ezen ekgondolkoztam. Logikus lenne. Viszont ma kaptam termékfigyelőt és kiderült, hogy sok engem érdeklő termékről maradtam le időközben, mert nem tudtam, hogy elindították (a termékfigyalő hiánya miatt). Állítsd be hogy óránként küldje a rendszer. Nekem még, soha nem volt gondom, a termékfigyelővel. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-09-04 13:19
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Jó napot! olyan ügyben érdeklődök,hogy tegnapi nap folyamán,nézegettem hogy miként lehetnék teljes jogú felhasználó. A regisztrációnál bankszámlaszámot nem kell megadni csak akkor ha én eladni szeretnék... nos azon részlegen be is pötyögtem a bankszámlaszámom. utána olvasgattam tovább és 100ft ot kell utalni...plusz kell az utalásnál az ügyfélkódom vagy mi. Mivel kezdő vagyok ezért írok ilyen szétszórtan! Tehát az utalás megtörtént és persze plusz 380ft levonva az utalás költség végett. a papírom az utalásról megvan. Azt szeretném megkérdezni,hogy mikor kapok értesítést egyáltalán hogy sikerült e kiváltanom az utalással a teljes jogú felhasználóságot? Körübelül mikorra száímthatok egy e-mailra? Azt olvastam hogy 1-3 munkanap,csak azért jó lenne tudni hogy sikerült e az utalás vagy fölösbe ment a pénz! Eddig nem történt semmi 24óra eltelt. Ha tdna valaki választ nyújtani azt megköszönném! Kedves Bacsa83! Az eddigiek alapján az átutalást követően a harmadik, negyedik munkanapon válik teljes jogúvá a felhasználó. Hétvégén és egyéb munkaszüneti napokon banki forgalom nincs, így ezek a munkaszüneti napok növelik a feldolgozás idejét. Ha az utalástól számított 5 munkanap után sem válik teljes jogúvá, az utalás adatait mellékelve forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz a Kapcsolatfelvételen keresztül. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2009-09-04 12:46
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Jó napot! olyan ügyben érdeklődök,hogy tegnapi nap folyamán,nézegettem hogy miként lehetnék teljes jogú felhasználó. A regisztrációnál bankszámlaszámot nem kell megadni csak akkor ha én eladni szeretnék... nos azon részlegen be is pötyögtem a bankszámlaszámom. utána olvasgattam tovább és 100ft ot kell utalni...plusz kell az utalásnál az ügyfélkódom vagy mi. Mivel kezdő vagyok ezért írok ilyen szétszórtan! Tehát az utalás megtörtént és persze plusz 380ft levonva az utalás költség végett. a papírom az utalásról megvan. Azt szeretném megkérdezni,hogy mikor kapok értesítést egyáltalán hogy sikerült e kiváltanom az utalással a teljes jogú felhasználóságot? Körübelül mikorra száímthatok egy e-mailra? Azt olvastam hogy 1-3 munkanap,csak azért jó lenne tudni hogy sikerült e az utalás vagy fölösbe ment a pénz! Eddig nem történt semmi 24óra eltelt. Ha tdna valaki választ nyújtani azt megköszönném! lazíts nyugodtan a hétvégén, ráérsz érdeklödni a jövö hét 2. felében. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-09-04 12:01
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-09-04 11:51 Azonosító: 730 085 |
Jó napot!
olyan ügyben érdeklődök,hogy tegnapi nap folyamán,nézegettem hogy miként lehetnék teljes jogú felhasználó. A regisztrációnál bankszámlaszámot nem kell megadni csak akkor ha én eladni szeretnék... nos azon részlegen be is pötyögtem a bankszámlaszámom. utána olvasgattam tovább és 100ft ot kell utalni...plusz kell az utalásnál az ügyfélkódom vagy mi. Mivel kezdő vagyok ezért írok ilyen szétszórtan! Tehát az utalás megtörtént és persze plusz 380ft levonva az utalás költség végett. a papírom az utalásról megvan. Azt szeretném megkérdezni,hogy mikor kapok értesítést egyáltalán hogy sikerült e kiváltanom az utalással a teljes jogú felhasználóságot? Körübelül mikorra száímthatok egy e-mailra? Azt olvastam hogy 1-3 munkanap,csak azért jó lenne tudni hogy sikerült e az utalás vagy fölösbe ment a pénz! Eddig nem történt semmi 24óra eltelt. Ha tdna valaki választ nyújtani azt megköszönném! |
|
|
|
2009-09-03 23:00
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 642 Regisztrált: 2007-08-02 10:07 Azonosító: 18 468 |
Ha nem indul új termék, akkor nem jön mail. Nekem volt olyan, hogy két napig nem kaptam, mert nem indítottak új tételt. Miután írtad, ezen ekgondolkoztam. Logikus lenne. Viszont ma kaptam termékfigyelőt és kiderült, hogy sok engem érdeklő termékről maradtam le időközben, mert nem tudtam, hogy elindították (a termékfigyalő hiánya miatt). |
|
|
|
2009-09-03 19:07
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Kedves Grobar! A problémát továbbítottuk technikus kollégáink felé, akik megkezdték annak elhárítását. Jelezni fogom, ha elkészült a javítás, addig is kérjük a türelmet és a megértést. A Részletes keresőben felmerült hibát javítottuk, már megfelelően működik a keresés. Remek, köszönjük. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-09-03 13:13
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 112 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
A Részletes keresőben felmerült hibát javítottuk, már megfelelően működik a keresés.
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2009-09-03 10:38
Létrehozva:
|
|
Ez így kicsit zavaros. A probléma az, hogy csak arra lehet rákeresni, ahol a beírt felhasználóé a nyerő licit. Ha nem jelölöm be, a "csak ha Ő a nyertes" rublikát, akkor kidob 1100 találatot. Eddig csak azokat mutatta meg, ahol Ő licitált. A modi már reagált a másik topicban, tegnap este. Kedves Grobar! A problémát továbbítottuk technikus kollégáink felé, akik megkezdték annak elhárítását. Jelezni fogom, ha elkészült a javítás, addig is kérjük a türelmet és a megértést. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2009-09-03 10:22
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Oroszlan! Sajnos nem jegyeztem meg, hogy melyik napokon nem volt termékfigyelő. Kedves Orosz77! Ahogy időközben Grobar is írta, a beállított napi értesítés nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden nap kiküldésre kerül az email, hiszen elképzelhető, hogy nem történt új feltöltés. Emellett érdemes lehet az újraindított aukciókról is kérni az értesítést. Alapbeállítás szerint a termékfigyelő csak az újonnan feltöltött termékekről küld emailt. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2009-09-03 10:06
Létrehozva:
|
|
|
csatlakoznék, részletes keresés->Licitáló alapján keresés több ezer találat, ahol nem licitált a felhasználó amire kerestem. Ez így kicsit zavaros. A probléma az, hogy csak arra lehet rákeresni, ahol a beírt felhasználóé a nyerő licit. Ha nem jelölöm be, a "csak ha Ő a nyertes" rublikát, akkor kidob 1100 találatot. Eddig csak azokat mutatta meg, ahol Ő licitált. A modi már reagált a másik topicban, tegnap este. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-09-03 09:42
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 22 Regisztrált: 2009-07-17 21:41 Azonosító: 668 466 |
csatlakoznék, részletes keresés->Licitáló alapján keresés több ezer találat, ahol nem licitált a felhasználó amire kerestem.
|
|
|
|
2009-09-02 22:39
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Moderátor!
Ha beírom egy felhasználó nevét a részletes keresőbe, meg akarom nézni mire licitátlt és nem jelölöm be hogy csak Ő a nyertes, akkor miért dob ki több mint ezer találatot??? Eddig úgy volt, hogy akkor megmutatott mindent, amire licitált, azt is ahol nem övé a nyerő licit most meg kidob mindenféle aukciót, amihez semmi köze a vevőnek. Aktív aukciókra kerestem rá. A hozzászólást -Grobar- szerkesztette a következő időpontban: 2009-09-02 22:40 -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-09-02 19:40
Létrehozva:
|
|
|
Az az igazság, hogy nem volt időm utánna nézni. Ezért lenne sokkal gyorsabb a termékfigyelő. Ha nem indul új termék, akkor nem jön mail. Nekem volt olyan, hogy két napig nem kaptam, mert nem indítottak új tételt. A hozzászólást -Grobar- szerkesztette a következő időpontban: 2009-09-02 19:41 -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-09-02 18:47
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 642 Regisztrált: 2007-08-02 10:07 Azonosító: 18 468 |
Kedves Orosz77! Legyen kedves a konkrét, elmaradt termékfigyelő(ke)t megjelölve a Kapcsolatfelvételen keresztül megírni a problémáját, hogy kollégáink megvizsgálhassák azt. Tisztelt Oroszlan! Sajnos nem jegyeztem meg, hogy melyik napokon nem volt termékfigyelő. |
|
|
|
2009-09-02 18:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009-09-02 14:06
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Vatera! Már látom az új reklámjukat: A Vatera segít önnek spórolni Kedves vevők! A vatera segít önnek spórolni! Mivel nem küldünk akciófigyelőt, nem is tud a jobbnál jobb aukciónkról. Így vásárolni sem tud, megspórolva nem is kevés pénzt magának. Komolyra fordítva a szót: ma sem volt (még eddig) termékfigyelő küldve. Nekem is gond, mert a gyűjteményem eleshet olyan daraboktól, amiket szívesen megvásároltam volna, a Vatera elesik a bevételtől, az eladó a pénzétől. Ez egy mindenkit érintő probléma. Egyetlen előnye, hogy valóban nem költöm a pénzt Kedves Orosz77! Legyen kedves a konkrét, elmaradt termékfigyelő(ke)t megjelölve a Kapcsolatfelvételen keresztül megírni a problémáját, hogy kollégáink megvizsgálhassák azt. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2009-09-02 14:03
Létrehozva:
|
|
|
Komolyra fordítva a szót: ma sem volt (még eddig) termékfigyelő küldve. Indult a kategóriában új tétel?? -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2009-09-02 13:15
Létrehozva:
|
|
|
Kedves ltarlos! A termékfigyelővel kapcsolatban felmerült hibát technikus kollégáink javították. Bízunk benne, hogy a továbbiakban nem merül fel hasonló probléma. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük! Tisztelt Vatera! Már látom az új reklámjukat: A Vatera segít önnek spórolni Kedves vevők! A vatera segít önnek spórolni! Mivel nem küldünk akciófigyelőt, nem is tud a jobbnál jobb aukciónkról. Így vásárolni sem tud, megspórolva nem is kevés pénzt magának. Komolyra fordítva a szót: ma sem volt (még eddig) termékfigyelő küldve. Nekem is gond, mert a gyűjteményem eleshet olyan daraboktól, amiket szívesen megvásároltam volna, a Vatera elesik a bevételtől, az eladó a pénzétől. Ez egy mindenkit érintő probléma. Egyetlen előnye, hogy valóban nem költöm a pénzt A hozzászólást -Orosz77- szerkesztette a következő időpontban: 2009-09-02 13:16 |
|
|
|
2009-09-02 12:39
Létrehozva:
|
|
Termékfigyelő !!!!! Tisztelt Vatera! Számtalanszor írtam már! Megoldják és két napig jön, maj újból elmarad. A fórumot olvasva, sok a hasonló panasz. Esetleg nincs egy profi programozó a Vateránál aki a problémát véglegesen megoldja? Háromnaponta írjon mindenki, hogy nem érkezik meg a termékfigyelő? A Vatera érdeke, hogy vásároljunk! (szerintem) Ebbe is belefárad az ember. Nem írhatok minden harmadik nap.... Már a fele eladót és a fele terméket kiutálták, most a fele vevőt is ki akarják utálni a Vaterából? Én utoljára írtam! Ha nem kapok termékfigyelőt, én végeztem a vaterával. Üdvözlettel: ltarlos Kedves ltarlos! A termékfigyelővel kapcsolatban felmerült hibát technikus kollégáink javították. Bízunk benne, hogy a továbbiakban nem merül fel hasonló probléma. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük! -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2009-09-02 08:54
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 22 Regisztrált: 2008-04-29 05:36 Azonosító: 137 875 |
Termékfigyelő !!!!!
Tisztelt Vatera! Számtalanszor írtam már! Megoldják és két napig jön, maj újból elmarad. A fórumot olvasva, sok a hasonló panasz. Esetleg nincs egy profi programozó a Vateránál aki a problémát véglegesen megoldja? Háromnaponta írjon mindenki, hogy nem érkezik meg a termékfigyelő? A Vatera érdeke, hogy vásároljunk! (szerintem) Ebbe is belefárad az ember. Nem írhatok minden harmadik nap.... Már a fele eladót és a fele terméket kiutálták, most a fele vevőt is ki akarják utálni a Vaterából? Én utoljára írtam! Ha nem kapok termékfigyelőt, én végeztem a vaterával. Üdvözlettel: ltarlos |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-27 04:54 |